Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok fena gaza geldim rüyamda kendimi zayıflamış görünce. Ben bu 30 masejı bir günde doldururum zaten bende bu çene varken.
Aman doldur güzelim biz memnun oluruz
Bende ilk geldiğimde 35 Mesaj çok değilmi demiştim
Haftalık mesajım 200 den aşağı düşmemiştir

Hele ben bol paylaşımlı ve azimli üyelere bayılırım
Zaten öyle olmayanda kısa sürede vazgeçiyor

Sen daha önceden başka takımlarda yarışmıydın

Yok ben hiç takıma girmemiştim ama 5te 5 diyeti postunda bir kaç ay takılmıştım. Baya da kilo vermiştim ama hamilelikle gidenler komple geri geldi tabi. :)

oo neslihancim 97 yi gorunce seni daha cok sevdim.Kendime daha yakin buldum heralde.
Nesliyi görünce hemen senin için kaptım getirdim

Abla bende aldım chia tadi nasıl oldu
Onun pek tadı yok Cnm genevir gibi
Ama biçok şeye faydası var bide günde 2 kş tan fazla tüketmemek gerekiyor
Meyveli yoğurt yapıp içine koyup bekletirsen puding gibi oluyormuş bende daha denemedim

Günaydın kızlar nasılsınız?
+500 gösterdi benim tartı.
Hafta sonu kayinvalidemdeydik spor yapamadim diyebilirim.
Sana izne çıkma dedim yine çıkmışın güzellik
Bu sene için izin Hakkı doldu biliyon dimi

Bu donemde almamaya çalış

Nasılsın mefkuşum bir sure böyle takılmak istiyorum

Ben sabah tartılmadım ama bilmiyordum bildirim yapacağımı. Zaten hemen listeye girmiyoruz galiba 2 hafta deneme süresi yazıyor ilk mesajda. O yüzden biraz rahatladım. :)
Ilk günün problem değil Cnm
Zaten başlangıç Kilonu Baz alacaz
Cumada en geç 12 ye kadar yapılması gerekiyor

Denemedeki üyelerinde bütün Kurallara uyması zorunlu
Yoksa listeye giremezler

Selam kizlar kilo bildirimimi yapayim sabitim,ama tuvalete cikamadim yer degistirince hep boyle oluyor malesef
Bugün sabitsen cumaya Eksi olursun Cnm
Sabah aç karna meyve yemeyi Dene
Günaydın kızlar bugün +300 geldim. Cumartesi faciasından sonra bekliyordum zaten. Ama bu haftayı eksiyle kapatacağım inşallah
Hadi yine az zararla kurtulmuşun bebek
Eki Görüntüle 1820276 Kızlaaaaar baktım yine motivasyon düşüyor 38 beden bi gömlek aldım
Ah benim bu hayallerim
Güle Güle giy Tatlım
Bakalım ne zaman olacak
Ince bi gömlek yaz geçmeden giymeye çalış

Günaydın kızlar nasılsınız?
+500 gösterdi benim tartı.
Hafta sonu kayinvalidemdeydik spor yapamadim diyebilirim.

Can'ım lütfen izindeyken kilo almamaya çalış hemen ver bunu bakalım
Ben sabah tartılmadım ama bilmiyordum bildirim yapacağımı. Zaten hemen listeye girmiyoruz galiba 2 hafta deneme süresi yazıyor ilk mesajda. O yüzden biraz rahatladım. :)

Can'ım deneme süresindeki her üye listede imiş gibi bildirim menü ve paylaşım yapmak zorunda haberin olsun

Günaydın kızlar bugün +300 geldim. Cumartesi faciasından sonra bekliyordum zaten. Ama bu haftayı eksiyle kapatacağım inşallah

İnşallah tatlım Bi daha yapma böyle bak geri götürüyor işte seni

merhabalarr ben Toprak.ben de yeniyim 25 yaşındayım İstanbuldayım.kilo gidişatım ismimin altında yazıyor efenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…