- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.321
Aman doldur güzelim biz memnun oluruzÇok fena gaza geldim rüyamda kendimi zayıflamış görünce.Ben bu 30 masejı bir günde doldururum zaten bende bu çene varken.
Abla bende aldım chia tadi nasıl oldu
Yok ben hiç takıma girmemiştim ama 5te 5 diyeti postunda bir kaç ay takılmıştım. Baya da kilo vermiştim ama hamilelikle gidenler komple geri geldi tabi. :)Aman doldur güzelim biz memnun oluruz
Bende ilk geldiğimde 35 Mesaj çok değilmi demiştim
Haftalık mesajım 200 den aşağı düşmemiştir
Hele ben bol paylaşımlı ve azimli üyelere bayılırım
Zaten öyle olmayanda kısa sürede vazgeçiyor
Sen daha önceden başka takımlarda yarışmıydın
Nesliyi görünce hemen senin için kaptım getirdimoo neslihancim 97 yi gorunce seni daha cok sevdim.Kendime daha yakin buldum heralde.
Onun pek tadı yok Cnm genevir gibiAbla bende aldım chia tadi nasıl oldu
Sana izne çıkma dedim yine çıkmışın güzellikGünaydın kızlar nasılsınız?
+500 gösterdi benim tartı.
Hafta sonu kayinvalidemdeydik spor yapamadim diyebilirim.
Nasılsın mefkuşum bir sure böyle takılmak istiyorumNesliyi görünce hemen senin için kaptım getirdim
Onun pek tadı yok Cnm genevir gibi
Ama biçok şeye faydası var bide günde 2 kş tan fazla tüketmemek gerekiyor
Meyveli yoğurt yapıp içine koyup bekletirsen puding gibi oluyormuş bende daha denemedim
Sana izne çıkma dedim yine çıkmışın güzellik
Bu sene için izin Hakkı doldu biliyon dimi
Bu donemde almamaya çalış
Tamam canım benimUmarım güzelim o gün içinde spor cezan var onu da yap lütfen
Ilk günün problem değil CnmBen sabah tartılmadım ama bilmiyordum bildirim yapacağımı. Zaten hemen listeye girmiyoruz galiba 2 hafta deneme süresi yazıyor ilk mesajda. O yüzden biraz rahatladım. :)
Bende biyere gdince problem yaşarımSelam kizlar kilo bildirimimi yapayim sabitim,ama tuvalete cikamadim yer degistirince hep boyle oluyor malesef
Sağol TatlımNasılsın mefkuşum bir sure böyle takılmak istiyorum
Bugün sabitsen cumaya Eksi olursun CnmSelam kizlar kilo bildirimimi yapayim sabitim,ama tuvalete cikamadim yer degistirince hep boyle oluyor malesef
Hadi yine az zararla kurtulmuşun bebekGünaydın kızlar bugün +300 geldim. Cumartesi faciasından sonra bekliyordum zaten. Ama bu haftayı eksiyle kapatacağım inşallah
Güle Güle giy TatlımEki Görüntüle 1820276 Kızlaaaaar baktım yine motivasyon düşüyor 38 beden bi gömlek aldım
Ah benim bu hayallerim
Günaydın kızlar nasılsınız?
+500 gösterdi benim tartı.
Hafta sonu kayinvalidemdeydik spor yapamadim diyebilirim.
Ben sabah tartılmadım ama bilmiyordum bildirim yapacağımı. Zaten hemen listeye girmiyoruz galiba 2 hafta deneme süresi yazıyor ilk mesajda. O yüzden biraz rahatladım. :)
Günaydın kızlar bugün +300 geldim. Cumartesi faciasından sonra bekliyordum zaten. Ama bu haftayı eksiyle kapatacağım inşallah
Oyyyy maşallahgünaydın kızlar -500 çıktım ben
merhabalarr ben Toprak.ben de yeniyimBen sabah tartılmadım ama bilmiyordum bildirim yapacağımı. Zaten hemen listeye girmiyoruz galiba 2 hafta deneme süresi yazıyor ilk mesajda. O yüzden biraz rahatladım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?