- 28 Ağustos 2015
- 498
- 1.158
- 28
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.341
oooo harikasınız çok sevindimmgünaydın kızlar -500 çıktım ben
Ablacım geçen ay da hırsa gelmek için gömlekler almıştım şimdi onlardan biri rahat geliyor inşallah bu aldığımı da mayısın sonunda giyerimBugün sabitsen cumaya Eksi olursun Cnm
Sabah aç karna meyve yemeyi Dene
Hadi yine az zararla kurtulmuşun bebek
Güle Güle giy Tatlım
Bakalım ne zaman olacak
Ince bi gömlek yaz geçmeden giymeye çalış
harika bir duygu ya ben de çook beğendigim daracık bi skinny jeans almıştım.şimdi popoma geçmiyo bile ama rahat rahat içine girene kadar çalışmalara devamAblacım geçen ay da hırsa gelmek için gömlekler almıştım şimdi onlardan biri rahat geliyor inşallah bu aldığımı da mayısın sonunda giyerim
Sende süpersin Tatlımben de -200 çıktım hanımlarcım
hayır efendim ben yeniyim hiçbir takıma girmemiştimSende süpersin Tatlım
Haftaya eksiyle başlamak büyük avantaj
Sana sormayı unuttuk Cnm
Önceden başka takımda yarıştınmı
günaydın kızlar -500 çıktım ben
kızlar bu arada benim sevgilim milli sporcu.çook küçük yaşlardan beri sporla uğraşıyor profosyonel olarak.beslenme,diyet,spor konusunda gerçekten sağlam bilgilere sahip.burada takıma katıldıgımı ve motivasyonumun katlandıgını gördüğünde çok sevindi :) ben takıldıgım yerleri hep ona soruyorum sağolsun çok yardımcı oluyor ve dedikleri hep işime yaradı bugüne kadar.takıldıgınız bişiler olursa seve seve destek olur,sorarım ona ve cevaplar ehe
ben de -200 çıktım hanımlarcım
harika bir duygu ya ben de çook beğendigim daracık bi skinny jeans almıştım.şimdi popoma geçmiyo bile ama rahat rahat içine girene kadar çalışmalara devam
şanslıyım ama kendimi kötü hissettiğim çok zaman oldu ya o yanımda kaslı kaslı salınıyo ben tombilik tombilik yuvarlanıyorumAy ben seni yerim ne güzel tatlımm sende çok şanslısın bence
Ilk günün problem değil Cnm
Zaten başlangıç Kilonu Baz alacaz
Cumada en geç 12 ye kadar yapılması gerekiyor
Denemedeki üyelerinde bütün Kurallara uyması zorunlu
Yoksa listeye giremezler
Can'ım lütfen izindeyken kilo almamaya çalış hemen ver bunu bakalım
Can'ım deneme süresindeki her üye listede imiş gibi bildirim menü ve paylaşım yapmak zorunda haberin olsun
İnşallah tatlım Bi daha yapma böyle bak geri götürüyor işte seni
Hafta içi düzenli olarak takip ederim evet az önce okudum kuraları. Gayet makul. :) Dediğim gibi yaş 29 öğretmenim. Bir oğlum var. Kilolarım ondan yadigar. Gerçi bu mazeret değil çünkü oğlum 3 buçuk yaşında.
Kilo vermenin zamanı geldi de geçiyor. 30 olmadan yarı yolu tamamlamak istiyorum. En son geçen pazartesi tartılmıştım kilom 97 dediğim gibi boyum da 165. İlk hedefim 90. 89 u bir göreyim yeni hedef belirleyeceğim.
Eki Görüntüle 1820276 Kızlaaaaar baktım yine motivasyon düşüyor 38 beden bi gömlek aldım
Ah benim bu hayallerim
günaydın kızlar -500 çıktım ben
kızlar bu arada benim sevgilim milli sporcu.çook küçük yaşlardan beri sporla uğraşıyor profosyonel olarak.beslenme,diyet,spor konusunda gerçekten sağlam bilgilere sahip.burada takıma katıldıgımı ve motivasyonumun katlandıgını gördüğünde çok sevindi :) ben takıldıgım yerleri hep ona soruyorum sağolsun çok yardımcı oluyor ve dedikleri hep işime yaradı bugüne kadar.takıldıgınız bişiler olursa seve seve destek olur,sorarım ona ve cevaplar ehe
Hoşgeldin cnm. Benimde burda 3. Haftam. 30 yaşında ve ing. Öğretmeniyim. 5 ve 2 yaşında 2 çocuk annesiyim.
hedeflerimize en kisa zamanda ulaşıriz inş.
klasik pazartesi ponisi....arti....canim hayirdir ne izni yaaa oldumu simdi.....Günaydın kızlar nasılsınız?
+500 gösterdi benim tartı.
Hafta sonu kayinvalidemdeydik spor yapamadim diyebilirim.
canim alisinca otomatige baglarsin tartiyi.....Ben sabah tartılmadım ama bilmiyordum bildirim yapacağımı. Zaten hemen listeye girmiyoruz galiba 2 hafta deneme süresi yazıyor ilk mesajda. O yüzden biraz rahatladım. :)
kubracim iyi yontem.bende onceden alip giyemediklerimi cikardim dolap doldu yavas yavas onlara sigmak icin ugrasiyorum bakalim.Eki Görüntüle 1820276 Kızlaaaaar baktım yine motivasyon düşüyor 38 beden bi gömlek aldım
Ah benim bu hayallerim
supersin seker....günaydın kızlar -500 çıktım ben
bu kiloda olsam inmek icin bu kadar ugrasmazdim masallah sana...merhabalarr ben Toprak.ben de yeniyim25 yaşındayım İstanbuldayım.kilo gidişatım ismimin altında yazıyor efenim
supersin tatlimmm.ben de -200 çıktım hanımlarcım
insan oylelerinden ziyade ayni yoldan gecmislerden daha cok etkileniyor.o yuzden ben burdayim canim.damdan duseni en iyi damdan dusen anlar misali....kızlar bu arada benim sevgilim milli sporcu.çook küçük yaşlardan beri sporla uğraşıyor profosyonel olarak.beslenme,diyet,spor konusunda gerçekten sağlam bilgilere sahip.burada takıma katıldıgımı ve motivasyonumun katlandıgını gördüğünde çok sevindi :) ben takıldıgım yerleri hep ona soruyorum sağolsun çok yardımcı oluyor ve dedikleri hep işime yaradı bugüne kadar.takıldıgınız bişiler olursa seve seve destek olur,sorarım ona ve cevaplar ehe
boyun kac canim.şanslıyım ama kendimi kötü hissettiğim çok zaman oldu ya o yanımda kaslı kaslı salınıyo ben tombilik tombilik yuvarlanıyorumşöyle bi 50ye düşsem rahatlıcam ya.keşke azıcık boyum uzun olsaydı böyle olmazdı pih
Benim de 5. GünümSağol Tatlım
şeker orucunda 5.güne geldim çok şükür
Bana çok iyi geldi
Geri kilo almada nasıl takılırsan takıl şekerimemeklerini boşa harcama
Ortak maşallah daha ne diyim muhteşemsin yürü be kim tutar senigünaydın kızlar -500 çıktım ben
Ooo tatlım çok güzel.ben de -200 çıktım hanımlarcım
çok şanslısin tatlım tabi sporcu adama fit sevgili lazım dedin başladın diyete. Benimki de milli Türk kası geliştiricisikızlar bu arada benim sevgilim milli sporcu.çook küçük yaşlardan beri sporla uğraşıyor profosyonel olarak.beslenme,diyet,spor konusunda gerçekten sağlam bilgilere sahip.burada takıma katıldıgımı ve motivasyonumun katlandıgını gördüğünde çok sevindi :) ben takıldıgım yerleri hep ona soruyorum sağolsun çok yardımcı oluyor ve dedikleri hep işime yaradı bugüne kadar.takıldıgınız bişiler olursa seve seve destek olur,sorarım ona ve cevaplar ehe
Hosgeldin canim ben Elif 35 yaşındayım 2 delikanli annesiyim. 1 ayı tamamladim çok şükür. Azimle katılımla hepsini vericeksin şüphen olmasın.Selamlar ben aranıza yeni katıldım daha inceleme aşamasındayım. Ne yapacağımı henüz tam anlayamadım. Her gün menü mü yazıyoruz buraya. Benim evde bilgisayarım yok mobilden kk ya giremiyorum. Hafta içi okuldan girebiliyorum.( öğretmenim). bu durumda cuma, cumartesi, pazar menülerini tek bir günde yazma şansım var. Beni aydınlatır mısınız . :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?