Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün sabitsen cumaya Eksi olursun Cnm
Sabah aç karna meyve yemeyi Dene

Hadi yine az zararla kurtulmuşun bebek

Güle Güle giy Tatlım
Bakalım ne zaman olacak
Ince bi gömlek yaz geçmeden giymeye çalış
Ablacım geçen ay da hırsa gelmek için gömlekler almıştım şimdi onlardan biri rahat geliyor inşallah bu aldığımı da mayısın sonunda giyerim

Ablacım geçen ay da hırsa gelmek için gömlekler almıştım şimdi onlardan biri rahat geliyor inşallah bu aldığımı da mayısın sonunda giyerim
harika bir duygu ya ben de çook beğendigim daracık bi skinny jeans almıştım.şimdi popoma geçmiyo bile ama rahat rahat içine girene kadar çalışmalara devam

kızlar bu arada benim sevgilim milli sporcu.çook küçük yaşlardan beri sporla uğraşıyor profosyonel olarak.beslenme,diyet,spor konusunda gerçekten sağlam bilgilere sahip.burada takıma katıldıgımı ve motivasyonumun katlandıgını gördüğünde çok sevindi :) ben takıldıgım yerleri hep ona soruyorum sağolsun çok yardımcı oluyor ve dedikleri hep işime yaradı bugüne kadar.takıldıgınız bişiler olursa seve seve destek olur,sorarım ona ve cevaplar ehe

Ay ben seni yerim ne güzel tatlımm sende çok şanslısın bence

Ay ben seni yerim ne güzel tatlımm sende çok şanslısın bence
şanslıyım ama kendimi kötü hissettiğim çok zaman oldu ya o yanımda kaslı kaslı salınıyo ben tombilik tombilik yuvarlanıyorum şöyle bi 50ye düşsem rahatlıcam ya.keşke azıcık boyum uzun olsaydı böyle olmazdı pih

Ilk günün problem değil Cnm
Zaten başlangıç Kilonu Baz alacaz
Cumada en geç 12 ye kadar yapılması gerekiyor

Denemedeki üyelerinde bütün Kurallara uyması zorunlu
Yoksa listeye giremezler

Biliyorum ben tartılmayı unuttuğum için söylemiştim. :)

Hoşgeldin cnm. Benimde burda 3. Haftam. 30 yaşında ve ing. Öğretmeniyim. 5 ve 2 yaşında 2 çocuk annesiyim.
hedeflerimize en kisa zamanda ulaşıriz inş.

Eki Görüntüle 1820276 Kızlaaaaar baktım yine motivasyon düşüyor 38 beden bi gömlek aldım
Ah benim bu hayallerim

SSüper cnm Motivasyon aartırmak için iyi bi yontem

günaydın kızlar -500 çıktım ben

SSüpersin

sana destek olmasi cok iyi cnm hem destegiyle kilo verme suren kisalabilir. Spor yaparken de destek olur.. ne guzel

Günaydın kızlar nasılsınız?
+500 gösterdi benim tartı.
Hafta sonu kayinvalidemdeydik spor yapamadim diyebilirim.
klasik pazartesi ponisi....arti....canim hayirdir ne izni yaaa oldumu simdi.....

Ben sabah tartılmadım ama bilmiyordum bildirim yapacağımı. Zaten hemen listeye girmiyoruz galiba 2 hafta deneme süresi yazıyor ilk mesajda. O yüzden biraz rahatladım. :)
canim alisinca otomatige baglarsin tartiyi.....

Eki Görüntüle 1820276 Kızlaaaaar baktım yine motivasyon düşüyor 38 beden bi gömlek aldım
Ah benim bu hayallerim
kubracim iyi yontem.bende onceden alip giyemediklerimi cikardim dolap doldu yavas yavas onlara sigmak icin ugrasiyorum bakalim.

supersin seker....

merhabalarr ben Toprak.ben de yeniyim 25 yaşındayım İstanbuldayım.kilo gidişatım ismimin altında yazıyor efenim
bu kiloda olsam inmek icin bu kadar ugrasmazdim masallah sana...

ben de -200 çıktım hanımlarcım
supersin tatlimmm.

insan oylelerinden ziyade ayni yoldan gecmislerden daha cok etkileniyor.o yuzden ben burdayim canim.damdan duseni en iyi damdan dusen anlar misali....

boyun kac canim.

Sağol Tatlım
şeker orucunda 5.güne geldim çok şükür
Bana çok iyi geldi

Geri kilo almada nasıl takılırsan takıl şekerim emeklerini boşa harcama
Benim de 5. Günüm

Ortak maşallah daha ne diyim muhteşemsin yürü be kim tutar seni

ben de -200 çıktım hanımlarcım
Ooo tatlım çok güzel.

çok şanslısin tatlım tabi sporcu adama fit sevgili lazım dedin başladın diyete. Benimki de milli Türk kası geliştiricisi

Hosgeldin canim ben Elif 35 yaşındayım 2 delikanli annesiyim. 1 ayı tamamladim çok şükür. Azimle katılımla hepsini vericeksin şüphen olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…