Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

boyum 1.58 malesef o yüzden kilo çok çirkin gösteriyo hemen kendini

Halledersin hayatım. Ben dün annemin dediği karışımı yaptım evet hala kabiz im ama çıktım en azından. 2 dilim zencefil yarım limon 1 cubuk tarçın 1.5 bardak suyla 5dk kaynat ve cok sogutmadan iç.

Günaydın kızlar nasılsınız?
+500 gösterdi benim tartı.
Hafta sonu kayinvalidemdeydik spor yapamadim diyebilirim.
cumaya eksilir hayatım. Başka bi düzenin içinde olmak zor tatlım.

Selam kizlar kilo bildirimimi yapayim sabitim,ama tuvalete cikamadim yer degistirince hep boyle oluyor malesef
cumaya var daha gider bebeğim. Bende k.v. deye gidince çıkamıyorum. Bir seferinde yeni evliyim 13 gün çıkamadım tuvalete utandım kimseye de söylemedim hastanelik oldum

Günaydın kızlar bugün +300 geldim. Cumartesi faciasından sonra bekliyordum zaten. Ama bu haftayı eksiyle kapatacağım inşallah
O faciadan sonra +300 için gel halay çekelim. Cuma ya çok güzel sonuçlar olur canim hic sıkıntı yapma öyle bir atak geçirirken gel hemen buraya yaz motive olucak sin bence.

hahahaha süpersin

+400 abla,yaptım bildirimi,ama perşembeden beri tuvalete çıkamıyorum,sabahları ekmek yicem ,ekmek yerken daha iiydim
Canim diyetlerde eger herseyi yagsiz yemeye kalakarsan oda kabizlik yapar.Arada ekmek yemek lazim zaten olculu bende arada yiyorum yada yulaf kepegi kullqniyorum yoksa kabizlik oluyor.

kızlar cuma 67,8 çıkmıştım bugün 66,5 çıktım yani - 1300 ama sanırım bu hafta regli haftamdı onun etkisiyle bu kadar düşük oldu regli haftasında oynama çok oluyor malesef. cuma günü normal kilo neyse o çıkar sanırım

Can'ım benim onla bir tarifim var sabah kahvaltı yerine akşamdan yoğurtla hazırlıyorum biraz chia meyve doğruyorum Bi de içine azıcık kefir ve yulaf kepeği güzel oluyor tadı seviyorum deneyebilirsin
Denicem insallah ,çok saol
Onun pek tadı yok Cnm genevir gibi
Ama biçok şeye faydası var bide günde 2 kş tan fazla tüketmemek gerekiyor
Meyveli yoğurt yapıp içine koyup bekletirsen puding gibi oluyormuş bende daha denemedim
Denicem abla seydada bir tarif ermiş,bende bunu net ten bilmustum
CHİA TOHUMLU PUDİNG

Malzemeler

• 2 su bardağı ılık veya soğuk süt
  • 2 yemek kaşığı dolusu chia tohumu
  • 1 tatlı kaşığı dolusu kakao
  • 1 yemek kaşığı bal veya 1 yemek kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı tarçın
Hazırlanışı

• Bütün malzemeleri bir kavanoza koyup çalkalayın. Her 15 dakikada bir sallayın.
  • Tohumlar şişmeye başlayınca 2 ayrı bardağa paylaştırıp buzdolabına koyun.
  • Tercihen mevsim meyveleri veya çerezlerle servis edin.

S sibelcikkk ortakciim noldu sana ya.. pazartesi yenilenmek için en uygun gün. Bu gunden itibaren daha dikkatli oluyoruz tamam mı..
Canım pazartesiyi beklemedim dün başladım.inş bi daha olmayacak.ben diyete başladıgımdan beri ilk defa böyle bişey yasadım.aslında iyikide yaşamısım güzel ders oldu.yedikten sonraki pişmanlıgı biliyorum artık:))

Canım vermis te olabilirsin belli olmaz

Olucaksın olucaksın tatlım benim o da sana yardımcı olsun işte

Kizlar -100 bunada şükür diyorum.

Eksiyle başlamak güzel Can'ım tuvalete çıkabildin mi
Bilmem mi kaptanim,dün oyle böyle yorgunluk değildi üzerimdeki ,bugün devam insallah

İnşallah tatlım benim bekliyorum

Belli olmaz ödem de atmış olabilirsin ilk hafta çok verilebilir bu normal

Dene tatlım hatta altivia yoğurtla da yapabilirsin üstüne seviyorsan tarçın bile ekleyebilirsin ben sevmediğim için eklemiyorum sabah ye tokta tutuyor

Tamam hem değişiklik olur benim icind3
Off kızlar haftaya benimkinin doğum günü napsam Nasıl kutlasam nereye götürsem yemeğe onu düşünüyorum ya Bi fikir verinnnn :))
nerde oturuyosun canim

Slm kızlar. Sohbet için so veremem ama menünün paylasirim mutlaka hergun. 3. Takimdaykende gece bir gibi ancak yatağa girince siteye girebiliyordum. Belli de olmaz yoğunun olmadığım zamanlar belkide çok konuşur başınızı agritirim . Ama gerçekten genelde annemi aramaya bile fırsat bulamıyorum bazen. Anlayışımız için şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…