- 28 Ağustos 2015
- 498
- 1.158
- 28
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.361
boyum 1.58 malesef o yüzden kilo çok çirkin gösteriyo hemen kendiniklasik pazartesi ponisi....arti....canim hayirdir ne izni yaaa oldumu simdi.....
canim alisinca otomatige baglarsin tartiyi.....
kubracim iyi yontem.bende onceden alip giyemediklerimi cikardim dolap doldu yavas yavas onlara sigmak icin ugrasiyorum bakalim.
supersin seker....
bu kiloda olsam inmek icin bu kadar ugrasmazdim masallah sana...
supersin tatlimmm.
insan oylelerinden ziyade ayni yoldan gecmislerden daha cok etkileniyor.o yuzden ben burdayim canim.damdan duseni en iyi damdan dusen anlar misali....
boyun kac canim.
Halledersin hayatım. Ben dün annemin dediği karışımı yaptım evet hala kabiz im ama çıktım en azından. 2 dilim zencefil yarım limon 1 cubuk tarçın 1.5 bardak suyla 5dk kaynat ve cok sogutmadan iç.Bu arada kizlar sabahın 6 sında tartildim,gecmisi okuyorum yazamazdım bi türlü,+400 um umrumda değil,rahatım perşembeden beri tuvalete çıkmadım ,ekmeğe başladım bugün tekrar,ekmek yetmeyince dengem bozuluyor.
cumaya eksilir hayatım. Başka bi düzenin içinde olmak zor tatlım.Günaydın kızlar nasılsınız?
+500 gösterdi benim tartı.
Hafta sonu kayinvalidemdeydik spor yapamadim diyebilirim.
cumaya var daha gider bebeğim. Bende k.v. deye gidince çıkamıyorum. Bir seferinde yeni evliyim 13 gün çıkamadım tuvalete utandım kimseye de söylemedim hastanelik oldumSelam kizlar kilo bildirimimi yapayim sabitim,ama tuvalete cikamadim yer degistirince hep boyle oluyor malesef
O faciadan sonra +300 için gel halay çekelim. Cuma ya çok güzel sonuçlar olur canim hic sıkıntı yapma öyle bir atak geçirirken gel hemen buraya yaz motive olucak sin bence.Günaydın kızlar bugün +300 geldim. Cumartesi faciasından sonra bekliyordum zaten. Ama bu haftayı eksiyle kapatacağım inşallah
hahahaha süpersinBenim de 5. Günüm
Ortak maşallah daha ne diyim muhteşemsin yürü be kim tutar seni
Ooo tatlım çok güzel.
çok şanslısin tatlım tabi sporcu adama fit sevgili lazım dedin başladın diyete. Benimki de milli Türk kası geliştiricisi
+400 abla,yaptım bildirimi,ama perşembeden beri tuvalete çıkamıyorum,sabahları ekmek yicem ,ekmek yerken daha iiydimKalorisi bi dert tuzlu olması başka bi dert
Akşam okuyunca pek hoşuma gitmemişti
Kız sen bildirim yaptınmı benmi kaçırdım
Canim diyetlerde eger herseyi yagsiz yemeye kalakarsan oda kabizlik yapar.Arada ekmek yemek lazim zaten olculu bende arada yiyorum yada yulaf kepegi kullqniyorum yoksa kabizlik oluyor.+400 abla,yaptım bildirimi,ama perşembeden beri tuvalete çıkamıyorum,sabahları ekmek yicem ,ekmek yerken daha iiydim
Bilmem mi kaptanim,dün oyle böyle yorgunluk değildi üzerimdeki ,bugün devam insallahGüzel Can'ım ama spor olmadan olmaz fıstık biliyorsun
Denicem insallah ,çok saolCan'ım benim onla bir tarifim var sabah kahvaltı yerine akşamdan yoğurtla hazırlıyorum biraz chia meyve doğruyorum Bi de içine azıcık kefir ve yulaf kepeği güzel oluyor tadı seviyorum deneyebilirsin
Denicem abla seydada bir tarif ermiş,bende bunu net ten bilmustumOnun pek tadı yok Cnm genevir gibi
Ama biçok şeye faydası var bide günde 2 kş tan fazla tüketmemek gerekiyor
Meyveli yoğurt yapıp içine koyup bekletirsen puding gibi oluyormuş bende daha denemedim
Canım pazartesiyi beklemedim dün başladım.inş bi daha olmayacak.ben diyete başladıgımdan beri ilk defa böyle bişey yasadım.aslında iyikide yaşamısım güzel ders oldu.yedikten sonraki pişmanlıgı biliyorum artık:))S sibelcikkk ortakciim noldu sana ya.. pazartesi yenilenmek için en uygun gün. Bu gunden itibaren daha dikkatli oluyoruz tamam mı..
Canım vermis te olabilirsin belli olmazkızlar cuma 67,8 çıkmıştım bugün 66,5 çıktım yani - 1300 ama sanırım bu hafta regli haftamdı onun etkisiyle bu kadar düşük oldu regli haftasında oynama çok oluyor malesef. cuma günü normal kilo neyse o çıkar sanırım
üç günde bu kadar değişiklik olabilir mikiCanım vermis te olabilirsin belli olmaz
Ayy evet bu gomlekte benimde gözüm var çok guZel ,güzel günlerde kullanEki Görüntüle 1820276 Kızlaaaaar baktım yine motivasyon düşüyor 38 beden bi gömlek aldım
Ah benim bu hayallerim
Canım neclada (narcicegi),oyle veriyo bünyede bünyeye degisirüç günde bu kadar değişiklik olabilir miki
Canım b aslamadim tam olarak ama sevdim,bugün ekmeği soktum hayatıma,yapi cam insaallahDegistir Kendini edacım dünkü menüne bakacaktım bulamadım bi türlü nasıl başladın mı diyet listesine memnun musun
şanslıyım ama kendimi kötü hissettiğim çok zaman oldu ya o yanımda kaslı kaslı salınıyo ben tombilik tombilik yuvarlanıyorumşöyle bi 50ye düşsem rahatlıcam ya.keşke azıcık boyum uzun olsaydı böyle olmazdı pih
Kizlar -100 bunada şükür diyorum.
Bilmem mi kaptanim,dün oyle böyle yorgunluk değildi üzerimdeki ,bugün devam insallah
Belli olmaz ödem de atmış olabilirsin ilk hafta çok verilebilir bu normalkızlar cuma 67,8 çıkmıştım bugün 66,5 çıktım yani - 1300 ama sanırım bu hafta regli haftamdı onun etkisiyle bu kadar düşük oldu regli haftasında oynama çok oluyor malesef. cuma günü normal kilo neyse o çıkar sanırım
Denicem insallah ,çok saol
Denicem abla seydada bir tarif ermiş,bende bunu net ten bilmustum
CHİA TOHUMLU PUDİNG
Malzemeler
Hazırlanışı
- 2 su bardağı ılık veya soğuk süt
- 2 yemek kaşığı dolusu chia tohumu
- 1 tatlı kaşığı dolusu kakao
- 1 yemek kaşığı bal veya 1 yemek kaşığı şeker
- 1 çay kaşığı tarçın
- Bütün malzemeleri bir kavanoza koyup çalkalayın. Her 15 dakikada bir sallayın.
- Tohumlar şişmeye başlayınca 2 ayrı bardağa paylaştırıp buzdolabına koyun.
- Tercihen mevsim meyveleri veya çerezlerle servis edin.
Maşallah canim yine çok guzelgünaydın kızlar -500 çıktım ben
Tamam hem değişiklik olur benim icind3Olucaksın olucaksın tatlım benim o da sana yardımcı olsun işte
Eksiyle başlamak güzel Can'ım tuvalete çıkabildin mi
İnşallah tatlım benim bekliyorum
Belli olmaz ödem de atmış olabilirsin ilk hafta çok verilebilir bu normal
Dene tatlım hatta altivia yoğurtla da yapabilirsin üstüne seviyorsan tarçın bile ekleyebilirsin ben sevmediğim için eklemiyorum sabah ye tokta tutuyor
nerde oturuyosun canimOff kızlar haftaya benimkinin doğum günü napsam Nasıl kutlasam nereye götürsem yemeğe onu düşünüyorum ya Bi fikir verinnnn :))
Supersin canim güzel bir baslangicben de -200 çıktım hanımlarcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?