Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

boyum 1.58 malesef o yüzden kilo çok çirkin gösteriyo hemen kendini
Canım çirkin gorunmedigine eminim ama veri ce daha güzel goruncksin
Halledersin hayatım. Ben dün annemin dediği karışımı yaptım evet hala kabiz im ama çıktım en azından. 2 dilim zencefil yarım limon 1 cubuk tarçın 1.5 bardak suyla 5dk kaynat ve cok sogutmadan iç.
canim zencefili goz koysam olurmuki
Canim diyetlerde eger herseyi yagsiz yemeye kalakarsan oda kabizlik yapar.Arada ekmek yemek lazim zaten olculu bende arada yiyorum yada yulaf kepegi kullqniyorum yoksa kabizlik oluyor.
kuzum özelliklede son iki gündür protein yoğunluklu beslendim,ama ekmeğe başladım insallah daha mutluyum

Off kızlar haftaya benimkinin doğum günü napsam Nasıl kutlasam nereye götürsem yemeğe onu düşünüyorum ya Bi fikir verinnnn :))
Geçen cumartesi kızımın 15.doğum günüydü biraz daha özel olsun istedik. Sahil kenarında piknik alanıydı zaten topladık bütün arkadaşlarını haberide yoktu.bi yandan mangal sefası bi yandan doğum günü. Çok eglenceliydi.uyarsa böyle bi etkinlik yapabilirsin.:))

Vuuuu süpersin şekerim. Kıloda olabilir giden herkesin bünyesi farklı.

Evet sBah biraz çıktım ama tabi hala kabiz im yediklerimin yüzde 80 ni içerde hala

Off kızlar haftaya benimkinin doğum günü napsam Nasıl kutlasam nereye götürsem yemeğe onu düşünüyorum ya Bi fikir verinnnn :))
Ayyy en stresli olay bu doğum günleri hislandigi mekanlari biliyorsunuz en güzelini seç derim.

Birde acil baskul alman lazım tavsiye edeceğiniz bişey varmi
Benim tefal memnunum.

Canım yaa sevindim ınan darısı basima
İnşallah canım hep beraber vericez anca beraber kanca beraber

Canım çirkin gorunmedigine eminim ama veri ce daha güzel goruncksin

canim zencefili goz koysam olurmuki

kuzum özelliklede son iki gündür protein yoğunluklu beslendim,ama ekmeğe başladım insallah daha mutluyum
Zencefili goz koysam olmaz :) azmi koysam dedin tatlım anlamadım muckkk.

Kızlar kahvaltıda peynirle yumurta tüketilirmi.arkadasımın diyetisyeni birgün yumurta yiyiyosan ertesi gün peynir yemelisin.aynı gün olmaz demiş.kafam karıştı sizce?

aaa ! daha yeni yaptınız biliyorum ama bu sefer başbaşa bi piknik ayarlasan mesela.koca bi çanta sevdiği şeylerden pişirsen şöyle kalpli malpli kurabiyeler hangi şehirdeydin?

Kızlar kahvaltıda peynirle yumurta tüketilirmi.arkadasımın diyetisyeni birgün yumurta yiyiyosan ertesi gün peynir yemelisin.aynı gün olmaz demiş.kafam karıştı sizce?
öyle demesinin kişisel çooook farklı bi nedeni olabilir.çoğu diyetisyen de birlikte verir peynirle yumurtayı. bence yemelisin

Ya evli olsak sorun değil evimizde yemek hazırlar bişeyler yaparım böyle sevgiliyken sıkıntı
Hoşlandığı mekanda aklıma gelmiyor

Bende arkadaşlarını toplamayı düşündüm ama şimdi baş başa da olmak ister mi emin olamadım açıkçası

Canlı müzik falan olan bi yer Yada romantik bi yer olabilir yada boğazda rakı balık yapın yine hediye ne alicaksin o daha onemli ay ne zor be bu işler.

anoom peşpeşe mi doğum günleriniz pek tatlı benim sevgilim el yapımı şeylere çok değer veriyor mesela hemen gözleri dolar sürekli kullanabileceği bişi mi yapsan
Romantik adam demekki. Benim ki dümdüz valla icinde biraz romantizm olaydı hoş olurdu.

@seydan94 Canlı müzik falan olan bi yer Yada romantik bi yer olabilir yada boğazda rakı balık yapın yine hediye ne alicaksin o daha onemli ay ne zor be bu işler.

arkadaslar bızım bu hafta sonu kuzenımın dugunu var gelınlık fılan begendı onun yanındaydın cumartesıde kızımın gosterısı vardı gece 10.30 dakadar onunla gezdık bugunde anca gelebıldım ben cumaya gore +700 um ama spor sabah aksam yapıyorum ve cuma ya kadar orucum insaallah bugunde nıyetlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…