- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.381
Canım yaa sevindim ınan darısı basimaKizlar -100 bunada şükür diyorum.
Canım çirkin gorunmedigine eminim ama veri ce daha güzel goruncksinboyum 1.58 malesef o yüzden kilo çok çirkin gösteriyo hemen kendini
canim zencefili goz koysam olurmukiHalledersin hayatım. Ben dün annemin dediği karışımı yaptım evet hala kabiz im ama çıktım en azından. 2 dilim zencefil yarım limon 1 cubuk tarçın 1.5 bardak suyla 5dk kaynat ve cok sogutmadan iç.
kuzum özelliklede son iki gündür protein yoğunluklu beslendim,ama ekmeğe başladım insallah daha mutluyumCanim diyetlerde eger herseyi yagsiz yemeye kalakarsan oda kabizlik yapar.Arada ekmek yemek lazim zaten olculu bende arada yiyorum yada yulaf kepegi kullqniyorum yoksa kabizlik oluyor.
Geçen cumartesi kızımın 15.doğum günüydü biraz daha özel olsun istedik. Sahil kenarında piknik alanıydı zaten topladık bütün arkadaşlarını haberide yoktu.bi yandan mangal sefası bi yandan doğum günü. Çok eglenceliydi.uyarsa böyle bi etkinlik yapabilirsin.:))Off kızlar haftaya benimkinin doğum günü napsam Nasıl kutlasam nereye götürsem yemeğe onu düşünüyorum ya Bi fikir verinnnn :))
Canım benimki ..akir technofit ben memnunum,ama diğer modelleri de güzel.Birde acil baskul alman lazım tavsiye edeceğiniz bişey varmi
Vuuuu süpersin şekerim. Kıloda olabilir giden herkesin bünyesi farklı.kızlar cuma 67,8 çıkmıştım bugün 66,5 çıktım yani - 1300 ama sanırım bu hafta regli haftamdı onun etkisiyle bu kadar düşük oldu regli haftasında oynama çok oluyor malesef. cuma günü normal kilo neyse o çıkar sanırım
Evet sBah biraz çıktım ama tabi hala kabiz im yediklerimin yüzde 80 ni içerde halaOlucaksın olucaksın tatlım benim o da sana yardımcı olsun işte
Eksiyle başlamak güzel Can'ım tuvalete çıkabildin mi
İnşallah tatlım benim bekliyorum
Belli olmaz ödem de atmış olabilirsin ilk hafta çok verilebilir bu normal
Dene tatlım hatta altivia yoğurtla da yapabilirsin üstüne seviyorsan tarçın bile ekleyebilirsin ben sevmediğim için eklemiyorum sabah ye tokta tutuyor
Ayyy en stresli olay bu doğum günleri hislandigi mekanlari biliyorsunuz en güzelini seç derim.Off kızlar haftaya benimkinin doğum günü napsam Nasıl kutlasam nereye götürsem yemeğe onu düşünüyorum ya Bi fikir verinnnn :))
Benim tefal memnunum.Birde acil baskul alman lazım tavsiye edeceğiniz bişey varmi
İnşallah canım hep beraber vericez anca beraber kanca beraberCanım yaa sevindim ınan darısı basima
Zencefili goz koysam olmaz :) azmi koysam dedin tatlım anlamadım muckkk.Canım çirkin gorunmedigine eminim ama veri ce daha güzel goruncksin
canim zencefili goz koysam olurmuki
kuzum özelliklede son iki gündür protein yoğunluklu beslendim,ama ekmeğe başladım insallah daha mutluyum
aaa ! daha yeni yaptınız biliyorum ama bu sefer başbaşa bi piknik ayarlasan mesela.koca bi çanta sevdiği şeylerden pişirsen şöyle kalpli malpli kurabiyelerOff kızlar haftaya benimkinin doğum günü napsam Nasıl kutlasam nereye götürsem yemeğe onu düşünüyorum ya Bi fikir verinnnn :))
öyle demesinin kişisel çooook farklı bi nedeni olabilir.çoğu diyetisyen de birlikte verir peynirle yumurtayı. bence yemelisinKızlar kahvaltıda peynirle yumurta tüketilirmi.arkadasımın diyetisyeni birgün yumurta yiyiyosan ertesi gün peynir yemelisin.aynı gün olmaz demiş.kafam karıştı sizce?
aaa ! daha yeni yaptınız biliyorum ama bu sefer başbaşa bi piknik ayarlasan mesela.koca bi çanta sevdiği şeylerden pişirsen şöyle kalpli malpli kurabiyelerhangi şehirdeydin?
öyle demesinin kişisel çooook farklı bi nedeni olabilir.çoğu diyetisyen de birlikte verir peynirle yumurtayı. bence yemelisin
Vuuuu süpersin şekerim. Kıloda olabilir giden herkesin bünyesi farklı.
Evet sBah biraz çıktım ama tabi hala kabiz im yediklerimin yüzde 80 ni içerde hala
Ayyy en stresli olay bu doğum günleri hislandigi mekanlari biliyorsunuz en güzelini seç derim.
Benim tefal memnunum.
İnşallah canım hep beraber vericez anca beraber kanca beraber
Zencefili goz koysam olmaz :) azmi koysam dedin tatlım anlamadım muckkk.
Geçen cumartesi kızımın 15.doğum günüydü biraz daha özel olsun istedik. Sahil kenarında piknik alanıydı zaten topladık bütün arkadaşlarını haberide yoktu.bi yandan mangal sefası bi yandan doğum günü. Çok eglenceliydi.uyarsa böyle bi etkinlik yapabilirsin.:))
Birde acil baskul alman lazım tavsiye edeceğiniz bişey varmi
anoom peşpeşe mi doğum günleriniz pek tatlıİstanbul tatlım
Benim doğum günümdü şimdi de onun doğum günü
Al götür kokorecciyeYa evli olsak sorun değil evimizde yemek hazırlar bişeyler yaparım böyle sevgiliyken sıkıntı
Hoşlandığı mekanda aklıma gelmiyor
Romantik adam demekki. Benim ki dümdüz valla icinde biraz romantizm olaydı hoş olurdu.anoom peşpeşe mi doğum günleriniz pek tatlıbenim sevgilim el yapımı şeylere çok değer veriyor mesela hemen gözleri dolar sürekli kullanabileceği bişi mi yapsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?