- 12 Nisan 2016
- 426
- 747
- 18
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.401
Aaa neresindesin seydan.ben maltepedeyim.başka istanbullu varmı aramızdaİstanbul tatlım
Benim doğum günümdü şimdi de onun doğum günü
Denicem insallah ,çok saol
Denicem abla seydada bir tarif ermiş,bende bunu net ten bilmustum
CHİA TOHUMLU PUDİNG
Malzemeler
Hazırlanışı
- 2 su bardağı ılık veya soğuk süt
- 2 yemek kaşığı dolusu chia tohumu
- 1 tatlı kaşığı dolusu kakao
- 1 yemek kaşığı bal veya 1 yemek kaşığı şeker
- 1 çay kaşığı tarçın
- Bütün malzemeleri bir kavanoza koyup çalkalayın. Her 15 dakikada bir sallayın.
- Tohumlar şişmeye başlayınca 2 ayrı bardağa paylaştırıp buzdolabına koyun.
- Tercihen mevsim meyveleri veya çerezlerle servis edin.
Aaa neresindesin seydan.ben maltepedeyim.başka istanbullu varmı aramızda
anoom peşpeşe mi doğum günleriniz pek tatlıbenim sevgilim el yapımı şeylere çok değer veriyor mesela hemen gözleri dolar sürekli kullanabileceği bişi mi yapsan
@seydan94 Canlı müzik falan olan bi yer Yada romantik bi yer olabilir yada boğazda rakı balık yapın yine hediye ne alicaksin o daha onemli ay ne zor be bu işler.
Romantik adam demekki. Benim ki dümdüz valla icinde biraz romantizm olaydı hoş olurdu.
nedennolmasin bende cok hizli veriyordum.onceleri.cancagizim herkesin bunyesi ayni degildir.üç günde bu kadar değişiklik olabilir miki
canim protein kabizliga neden oluyor bende belki sendede oyledir.Canım çirkin gorunmedigine eminim ama veri ce daha güzel goruncksin
canim zencefili goz koysam olurmuki
kuzum özelliklede son iki gündür protein yoğunluklu beslendim,ama ekmeğe başladım insallah daha mutluyum
ben tuketiyorum seker.Kızlar kahvaltıda peynirle yumurta tüketilirmi.arkadasımın diyetisyeni birgün yumurta yiyiyosan ertesi gün peynir yemelisin.aynı gün olmaz demiş.kafam karıştı sizce?
Sunset e gitmiştim 2 yıl önce çok begenmistim.Benimki de romantik ya çok tatlı oluyor :)
Zencefili goz koysam olmaz :) azmi koysam dedin tatlı
Afiyet olsun canimMenüm
sabah 11
2 haşlanmış yumurta
3 ceviz.peynir.5 zeytin
akşam18
1 kepçe mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 tabak fırında patlıcanlı tavuk
3 mil lesli
şu ana kadar 1.5 litre su.yatana kadar 2yi geçer
Anneme sordum toz olurmuş şekerim :))))yok kuzum göz değil toz koysam olurmu dedim
Allah kabul etsin canimarkadaslar bızım bu hafta sonu kuzenımın dugunu var gelınlık fılan begendı onun yanındaydın cumartesıde kızımın gosterısı vardı gece 10.30 dakadar onunla gezdık bugunde anca gelebıldım ben cumaya gore +700 um ama spor sabah aksam yapıyorum ve cuma ya kadar orucum insaallah bugunde nıyetlıyım
Afiyet olsun tatlım çok güzel menun.Menüm
sabah 11
2 haşlanmış yumurta
3 ceviz.peynir.5 zeytin
akşam18
1 kepçe mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 tabak fırında patlıcanlı tavuk
3 mil lesli
şu ana kadar 1.5 litre su.yatana kadar 2yi geçer
Menün süper olmuş ekmek ise yarar umarım.Menü
1 kaşık zeytinyağı
Sabah 07.30 2 kızarmış tb,2 yumurta,peynir,4 yeşil,3 siyah zeytin,1 tk fıstık
11.00 15 badem,yarım bardak süte kahve,1 incir,çeyrek elma
14.30 buharda brokoli,yoğurt,yarım dilim ekmek
17.00 domates çorbası
3 lt su,1000 ip
Afiyet olsun tatlım bana patates çok geldi diyetlerde az yenmesi gereken bir besin patates. salatan yoğurdu gayet guzel.Kızlar menüm
Sabah 7.00 zencefilli limon çayı
8.45 kahvaltı= 2 yumurta maydanozlu ve limonlu
11.00 bir elma
12.30 öğle yemeği = bir porsiyon patates yemeği 10 yaprak roka 3 kaşık yoğurt
15.30 bir elma
18.30 akşam yemeği = 3 kaşık patates yemeği, 3 kaşık çoban salatası, 3 kaşık bulgur pilavı
Yarım saat evin koridorunda küçük küçük adımlarla koşu
2.5 - 3 litre de su
Vee kapanış
Ama belki çok acıkırsam yoğurdun içene zencefil katarak yiyebilirim emin değilim yersem haber ederim..
Farkındayım canım o yüzden mümkün olduğunca az yemeğe çalışıyorum. Ama daha çok dikkat etmeye çalışırım.Afiyet olsun tatlım bana patates çok geldi diyetlerde az yenmesi gereken bir besin patates. salatan yoğurdu gayet guzel.
Eliya yulaf ezmeli yumurta nedir yazabilirmisinKizlar menüm.
Sabah 8
Corekotu yagi
1 bardak limonlu sıcak su
11:30
Yulaf ezmeli yumurta
1kk peynir
8 zeytin
1 dilim çavdar
2 ceviz
10 fındık
4 badem
1 incir
Saat 20
1 tabak dolusu kıymalı karnabahar
1 kase yoğurt içine zerdecal zencefil tarçın
Su 8 bardak dışardaydım yeni geldim pek içmiyorum disarda temiz tuvalet bUlmak zor
Spor saat 3 den beri hastane köşelerinde dikildim. Bu zaman dilimini 45 dk. Si yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?