Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende iyiyim evet kaptan gitmiş yeni kaptanımız sensin ALLAH KOLAYLIK VERSİN .İnşallah çabuk iyleşir anne olursun tartıda kaç çıktın

bende iyiyim evet kaptan gitmiş yeni kaptanımız sensin ALLAH KOLAYLIK VERSİN .İnşallah çabuk iyleşir anne olursun tartıda kaç çıktın
80 kiloyum ablacım ama geçen hafta içi 83 leri görmüştüm şu an kendimi çokkk iyi hissediyorum hafta sonu da kaçamak yapmadım ama sadece dün akşam dışarda olduğum için 1 simit yedim çok acıktım ama gidip bi yerde yemek yemedim tuttum kendimi sadece bi simit yedimher yer lokantaydı ama tuttum kendimi ve iradem çok hoşuma gitti inan kendim kendimle gurur duydum

ben dün akşam yemegimi yedikten sonra 2 dilim börek yedim sabah börekleri görünce içim gitti ama sabah yemedim hafta sonu spor yapamadım kızım gelmişti biraz bozdum ama bugün

günaydın teşekür inşalhhh ben yaptım sporumu çok şükrr şimdi yeşilçayımıda içicemm ohh daha ne olsun valla spor yapınca insan kendini çok iyi hissediyorr:87:
ooo..maaşallah..ben sporu akşam yapıyorumki bütün yediklerimi yakayım..ne mantık:))

günaydın çıtır adayları bende yürüdüm çok ter attım şimdi elmamı yedim yeşi çayımıda içip öglen yemegi telaşına gircem

kızlar okudum paylaşmak istedimm

Hem tıkınıp, hem zayıflamak da mümkün. 13 dakika arayla bir şeyler atıştırarak bir ayda 2 kilo verilebilir mi? Bu ilginç diyetin püf noktası, metabolizmayı sürekli çalıştırmak. Ama püf noktaları gözden kaçırmamak da şart.

13 dakika diyetiyle ayda 2 kilo garanti İngiliz beslenme uzmanı Norah Lane nin 13 dakika diyeti bir ayda en az iki kilo zayıflama garantisi veriyor. Diyetin püf noktası 13 dakikada bir ufak atıştırmalar yaparak metabolizmayı sürekli çalıştırmak. İşte mucize diyetin kuralları....

- Hedef sık yemek ye, daha fazla kilo ver. Çünkü ne kadar sık yersek, metabolizma o kadar çok çalışıyor. Dolayısıyla yağ hücreleri kolayca yakılıyor.

- Günde üç öğün yemek ye ancak bunların çok fazla abartılı olmamasına dikkat et.

- Öğün aralarındaki atıştırmayı gereğinden fazla abartarak asla 13 dakikanın altına düşürme.

- Atıştırma olarak yoğurt, tavuk salatası, marul gibi kalorisi çok düşük gıdalara ağırlık ver.

- Karbonhidrat içeren pirinç, bulgur, baklagiller, patates, sebze-meyve, börek, ekmek gibi gıdalar ve hamur işlerinden kesinlikle uzak dur.

- Daha çok albümin açısından zengin tavuk, hindi, sığır eti ve sütten yapılan hayvansal gıdalara ağırlık ver

Herkese günaydınlar kardeş takım :)

Mütedeyyin yokken yerine kiim vekalet ediyor acaba?

eveet dönüşüm listesi geliyor

1 dilim ekmek =30 gr çavdar ekmeği veya tam buğday ekmeği=25 gr beyaz ekmek
=150 gr çorba
=200 gr sebze çorbası
=45 gr makarna
=45 gr pilav
=100 gr kuru fasulye, nohut, barbunya,y.mercimek
=90 gr patates
=1 porsiyon meyve
=1/2 paket form veya maviyeşil bisküvi
=30 gr bal,reçel,pekmez
=4 orta boy zeytinyağlı sarma
=1 orta boy zeytinyağlı dolma
=20 gr nohut vaya leblebi
=1/8 yufka
=2 adet light kremalı bisküvi
=1 su bardağı patlamış mısır
=40 gr tane mısır
=1/2 orta boy haşlanmış mısır

1 porsiyon et grubu=1 yumurta=30gr az yağlı beyaz peynir=30 gr dana eti=30 gr tavuk eti=30 gr balık=30 gr hindi eti=20 gr kaşar=20 gr sucuk,salam,sosis,pastırma

1 tatlı kaşığı yağ=1/2 yemek kaşığı yağ=5 siyah zeytin= 7 yeşil zeytin=2 bütün ceviz=6 fındık=6 badem=10 fıstık=1 tatlı kaşığı tahin= 1 tatlı kaşığı mayonez

Teşekkür ederim hanımlar cevap için :)

Diyetler nasıl gidiyor?
Semacım o gün içinde sık sık ve az yemekle ilgili paylaştığın bilgi çok doğru, ben de faydasını gördüm ama her defasında az kalorili seçenekleri terchi etmek lazım yoksa ters etki de yapabilir

günaydın canımm yardımcı kaptanımız demettuğba

günaydın demet geçici kaptanımız

evet kızlar geldim sanırım bu hafta burası benim için çok yoğun olucak ama ALLAH ın izniyle sizin azminizle bu iş kolay olucak.
öncelikle diyet listemi soran arkadaşlarım için paylaşıyorum notlarıyla birlikte;

sabah uyandığımda aç karnına 2 su bardağı su

bitki çayı (şekersiz)
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 ince dilim kepekli ekmek
domates,salatalık,yeşil biber,maydanoz,roka,tere,yeşil soğan vs.(yağsız)
1 tatlı kaşığı bal,reçel,pekmez (ama ben bunları yemiyorum)

1.ARA 11:00-11:30
2 su bardağı su
2 porsiyon meyve

ÖĞLE 13:00-13:30
2 su bardağı su
1 büyük kase yağsız bol limonlu salata
sınırsız sebze yemeği (susuz),(etsiz)
1 kase yoğurt-1 kase cacık-1 bardak ayran (herhangi biri)
1 ince dilim kepek ekmeği

(arkadaşlar burda çorba yok ve sebze dediği yemekte de patates,havuç,bezelye,mısır,bulgur,pirinç yok)

2.ARA 15:30
2 su bardağı su
1 su bardağı süt
1 tane halley:26::26:

(ama süt light olacak)

AKŞAM 19:00-20:00
2 su bardağı su
ve öğlen yediklerimle aynı

(burda sadece haftada 2 defa tavuk ve kırmızı etim olacak günü bana bağlı)

3.ARA 20:00-22:00
2 su bardağı su
2 porsiyon meyve

(ÖRN:yarım elma 1 porsiyon)

yanlız bu liste kişiye özel tamamen saatleri benim günlük saatlerime göre yapıldı.Ben yine sabah kalkar kalkmaz suyumu içiyorum ve 1 adet elmamı yiyorum bu kendimce faydalı geliyor bana.Çok sade ve halley dışında abartısız bi liste.Yapmak isteyen arkadaşlarım kendilerine göre yapsın hepimizin vücut ve yağ oranları farklı

Evet melek kaptanımız işlerini halledip dönene kadar yardımcı olarak hepiniz takibimdesiniz.
ben sizden uygun olduğunuz zaman topiğe geldiğinizde günlük hayatınız yaşantınız nasıl geçiyor bunu kısaca yazmanızı istiyorum.Hepimiz hemen hemen biliyoruz ama detaylı olarak öğrenmek istiyorum.

sen gel burayaaanaptın bakim mevlüttü temizlikti derken beni motive edemedin
aaa...sen haftasonu burdamıydınki ben seni motive etmedim..demet diye bağıdım ama gelen giden olmadı..:26:

vallahi ben yaptıklarımı hergün yazıyorum zaten..sıkılmayın diye daha fazla yazmiciimm..yazmayan arkadaşlar yazsın..

yok canım cumadan beri yoktum olmadığımıda yazmıştım,gerçi gelincede şok oldum5. olmuşuzgeçen haftadan sonra 1. oluruz dedim ama yanılmışım.Hergün yaptıklarımız derken diyet dışında neler yapılıyo mesela kaçta kalkılıyo sosyal anlamda neler yapılıyo kitaplar okunuyomu vs. gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…