- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.341
bende iyiyim evet kaptan gitmiş yeni kaptanımız sensin ALLAH KOLAYLIK VERSİN .İnşallah çabuk iyleşir anne olursun tartıda kaç çıktın
günaydın ablacımnihayet dün regl oldum ama cuma günü doktor sonuçlarımı aldım hormonlarımı alt üst etmişim nasıl başardıysam artık bu dengesizlik düzenli ilaç kullanmayla ve kilo vermeyle düzelicek dedi ama 1 seneyi de bulabilir 5 ayıda dedi inş böyle devam ederim :81::81:yeni yeni arkadaşlar gelmiş çok sevindim bide melek gitmiş bu durumda kaptanınız oluyorum korkun benden sen nasılsın ablacım
80 kiloyum ablacım ama geçen hafta içi 83 leri görmüştüm şu an kendimi çokkk iyi hissediyorum hafta sonu da kaçamak yapmadım ama sadece dün akşam dışarda olduğum için 1 simit yedim çok acıktım ama gidip bi yerde yemek yemedim tuttum kendimi sadece bi simit yedimbende iyiyim evet kaptan gitmiş yeni kaptanımız sensin ALLAH KOLAYLIK VERSİN .İnşallah çabuk iyleşir anne olursun tartıda kaç çıktın
80 kiloyum ablacım ama geçen hafta içi 83 leri görmüştüm şu an kendimi çokkk iyi hissediyorum hafta sonu da kaçamak yapmadım ama sadece dün akşam dışarda olduğum için 1 simit yedim çok acıktım ama gidip bi yerde yemek yemedim tuttum kendimi sadece bi simit yedimher yer lokantaydı ama tuttum kendimi ve iradem çok hoşuma gitti inan kendim kendimle gurur duydum
günaydın millett..herkese az kalorili, bol sporlu bir hafta diliyorum....
ooo..maaşallah..ben sporu akşam yapıyorumki bütün yediklerimi yakayım..ne mantık:))günaydın teşekür inşalhhh ben yaptım sporumu çok şükrr şimdi yeşilçayımıda içicemmohh daha ne olsun valla spor yapınca insan kendini çok iyi hissediyorr:87:
Herkese günaydınlar kardeş takım :)
Mütedeyyin yokken yerine kiim vekalet ediyor acaba?
Herkese günaydınlar kardeş takım :)
Mütedeyyin yokken yerine kiim vekalet ediyor acaba?
günaydın canımm yardımcı kaptanımız demettuğba
günaydın demet geçici kaptanımız
nerde bu millet!!!..nerde bu devlet!!!...bende gidiyorum iştee..
aaa...sen haftasonu burdamıydınki ben seni motive etmedim..sen gel burayaaanaptın bakim mevlüttü temizlikti derken beni motive edemedin
vallahi ben yaptıklarımı hergün yazıyorum zaten..sıkılmayın diye daha fazla yazmiciimm..yazmayan arkadaşlar yazsın..Evet melek kaptanımız işlerini halledip dönene kadar yardımcı olarak hepiniz takibimdesiniz.
ben sizden uygun olduğunuz zaman topiğe geldiğinizde günlük hayatınız yaşantınız nasıl geçiyor bunu kısaca yazmanızı istiyorum.Hepimiz hemen hemen biliyoruz ama detaylı olarak öğrenmek istiyorum.
aaa...sen haftasonu burdamıydınki ben seni motive etmedim..demet diye bağıdım ama gelen giden olmadı..:26:
vallahi ben yaptıklarımı hergün yazıyorum zaten..sıkılmayın diye daha fazla yazmiciimm..yazmayan arkadaşlar yazsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?