Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tatlım çok güzel fakat proteinini birazcık arttırmalısın

güzel hayatım afiyetler olsun

8.00 limonlu sıcak su
8.15 bir tane kivi
9.30 kahvaltım: 3 ince dilim tam bugday ekmeği üzerine az yağlı peynir,3 zeytin, bol salatalık,açık çay
14.00 öğle yemeğim: 100 gram kadar haşlanmış tavuk,3 kaşık kavrulmuş ıspanak,bi kase yoğurt,salata
17.00 10 tane fındık
19.00 akşam yemeğim: büyük bir kase yoğurt içine iki haşlanmış tam yumurta,2 kaşık lor peyniri,1 tatlı kaşığıketen tohumu, 1 çay kaşığı tarçın. salata
Ebru Şallının 21 günlük kür videosuna başladım bugün.1saat kadar sürüyor sanırım vıdı vıdıları hariç
2 km kadarcık yürüdüm. 2 litre su içtim

Plates nasıl geçti Tatlım 1.5 saat sıkıcı değilmi

ALINTI

Günün Motivasyonu

Fit, sağlıklı ve kusursuzca biçimli bir vücut istiyorsan bunu hak etmen gerekiyor.
Başarı, olduğun yerde dururken sana gelmeyecek. Başarıyı en azından yolun yarısında karşılamak için harekete geçmen şart.
Her gün uğraşmak zorundasın, istediğine ulaşmak için her gün çalışmalısın.
Defalarca yeniden başlamaktansa, bu kez sonuna kadar gideceksin.
Kaldığın yerden, bozduğun yerden devam edeceksin.
Mükemmeliyeti değil, devamlılığı esas al.
Bu kez durmak ve geriye dönmek yok.

Kararlı olmalısın.
Oturup motive olmak için bekleyemezsin, sen kendi kendinin motivasyonusun.
İstemesen de kalkmak ve istediğine ulaşmak için çabalamak zorundasın.
Her geçen gün, hedefine düne göre bir gün daha yakınsın.

Hak et. Facebook'a bakmak istiyorsan 100 kez Jumping Jack yap. Bunu yapmadan o siteye girmeyi hak etmiyorsun.
2 Jumping Jack, 1 kalori yakmaya eşit.
Twitter'a mı gireceksin, 1 dakika plank pozisyonunda dur. Maillerine mi bakacaksın, 10 kez şınav çek. Instagram, tumblr fark etmez, günlük girdiğin her sitenin bir bedeli olsun. 20 kez burpee, 20 mekik, 20 squat, 1 dakika olduğun yerde koşu...

Yapamayacağını söyleyen herkese inat, "Sen zayıfladın mı?" sözünü duymak için, yaz vakti bikinilerle salınmak için, ağrı çekmeyen bir sırt için, skinny pantolonlar için, merdiven çıkarken nefes nefese kalmamak için, her şeyden önce sağlıklı ve sağlam bir beden için.

Bu ay ne yersen, bu ay ne kadar spor yaparsan; bu senin gelecek ayki vücudun olacak.
Gelecek ayki vücudun, geçen ay aldığın kararlar için sana minnettar olacak.

canim ben normalde hic kabizlik yasamam ama diyetteyken bazi zamanlar yasiyorum salatalarina azda olsa yag kat duzene girmezse doktora git basur sikntisi yasama derim.

tatlım bu şekilde kilo verirsin ama bi süre sonra malesef kilo vermen birden durur ve aldıgın kalorileri az da olsa vücudun depolamaya başlar.menüne karbonhidrat eklemelisin.öpüyorum :)
bazen tam bugday ekmegi ve yulaf kepegi tuketiyorum.hamurisi tuketmiyorum. Ama hergun kuru meyve sut sut urunleri ve arada bakliyat tuketiyorum bunlardada karbonhidrat var.

afiyet olsun seker.

ablacim super yazi valla.inan kalkip baska sporlar yapasim geldi.uamrim hepimiz yaza fit olarak salina salina kiyafetlerin icinde gireriz.

Super bi motivasyon yine

Yağ katıyorum canım. Hatta sabah bile içiyorum ama çözüm yok. Dr yolu göründü bana bakalım.

Plates nasıl geçti Tatlım 1.5 saat sıkıcı değilmi
fazlasıyla yoğun,dolu dolu bi video yaptıgı için sıkıcı degil ablacım zaten yarım saati vıdıvıdısı konuşması var genel olarak güzel hazırlanmış begendim.21 günü tamamlayıp fitnessa geridönme planım var eski günlerdeki gibi :)

Kızlar menüm
Sabah 10.00 5tombik peynir, 1yumurta omlet, 1salatalık,1domates,5zeytin
Ara 1bardak çilek
Öğle 14.00 1kase domates çorbası 1bardak yoğurt 1dilim tb
Ara 1hurma 1ceviz
Akşam 18.00 bir tabak hellim peynirli salata
Ara 20.00 1dilim ananas 1tarçınlı elma
Su 2lt
Spor tüm gün temizlik çamaşır ve misafirle geçti

Sığıcaz canım inşallah

Aynen ya bende çok fazla bekliyordum halay başı olmak istemedim değil

Ayy evet bu gomlekte benimde gözüm var çok guZel ,güzel günlerde kullan
Bence sen de şimdiki bedeninin bi küçüğünü al canım insan hırsa geliyor

Olur bana uyar yapalım ortak
Canimcim ya çarşamba perşembe olsun bizim işyerinde yarın öğle yemeği var katilmasam ayıp olur gecen gun tatlı kola dagitilar yemedim en azından bir kaç çatal yerim yemek ağır değil ama saf protein olmaz kusura bakma uyarmi sana

Super bi motivasyon yine

Yağ katıyorum canım. Hatta sabah bile içiyorum ama çözüm yok. Dr yolu göründü bana bakalım.
Ben cuma kacamagimdan dolayı strese girdim o yüzden benimde kilolar oynuyor ytartiyi evde dolandirip duruyorum bir -1000 bir -500 bir + 1000 eşimi tartıyor vidonlara su bırakıp tartiyorum su an kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ki kortizonum çalışmasın diye

Menüm
sabah 11
2 haşlanmış yumurta
3 ceviz.peynir.5 zeytin

akşam18
1 kepçe mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 tabak fırında patlıcanlı tavuk

3 mil lesli
şu ana kadar 1.5 litre su.yatana kadar 2yi geçer
Menün çok güzel canım

Gayet güzel canım bu arada ben kaçırdım zeytinyağı bağırsaklar için mi

Patates günü olmuş ben patates elimden geldiği kadar tüketmiyorum kilo yapmaya yatkın bi sebze olduğu için o yüzden bana çok geldi canım patatesin

Normalde kahvaltındaki yemişler çok ama ara niyetine yedin sanırım canım o yüzden güzel menü afiyet olsun :)

Saat 10.45
Bol yesillikli yumurta salatasi
Peynir

Saat 15.00
Yarim kaseye yakin yogurt
1 portakal

Saat 18.30
15 badem
2 hurma
2 kayisi

Saat 19.30
6 kofte

Su 3 litre olur

Spor 3 mil leslie.200 ipsiz ip
Güzel canım ayy canım yumurta salatası çekti yarın yapim bari.. Sana da afiyet bal şeker olsun kilo olmasın :))

Çok iyi canım

Canım diyetisyenim sevze yemeğini 8 kaşık yiyebilirsin dedi belki sende artırmak istersin.. Az yemişsin helal olsun ben kesin acıkırdım bu kadar az şeye
Ya bende bi hafta yaptım evru şallı ilk on dakka çene çalıyor zaten sıkıldım bıraktım başka videolardan yapıcam bu hafta. Menün de güzel canım afiyet olsun

Tamam tatlım çarşamba perşembe de uyar bana. Yarın senin çorbayı yapim ben bari

Stres yapma cumaya guzel bir eksi gorucek sin ben eminim unut o cuma kaçamağıni artık kaç gün geçti önüne bak ortak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…