- 28 Ağustos 2015
- 498
- 1.158
- 28
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.441
tatlım çok güzel fakat proteinini birazcık arttırmalısınSlmlar kızlar yoğun bir gündü pek yazamadim
Sabah 7.40
1 bardak süt
Öğle 12.30
1 patlıcan 2 biber kozleme yoğurtlu
1 kase yoğurt
Akşam 18.30
Karnibahar başlama nar ekşili
1 kase yoğurt
1,5 saat tempolu yürüyüş
2,5 lt su
güzel hayatım afiyetler olsunIyi akşamlar kızlar
menu
sabah 9.15
1 Kıymalı yumurta
5 zeytin 1 kk peynir salatalık
öğlen 13.45
4 kaşık sebze yemeği(az bulgur vardi)
yogurt
akşam 17.30
4 kaşık fasulye
Bol salata yoğurt
Su 2.5litre
500 ip
Plates nasıl geçti Tatlım 1.5 saat sıkıcı değilmi8.00 limonlu sıcak su
8.15 bir tane kivi
9.30 kahvaltım: 3 ince dilim tam bugday ekmeği üzerine az yağlı peynir,3 zeytin, bol salatalık,açık çay
14.00 öğle yemeğim: 100 gram kadar haşlanmış tavuk,3 kaşık kavrulmuş ıspanak,bi kase yoğurt,salata
17.00 10 tane fındık
19.00 akşam yemeğim: büyük bir kase yoğurt içine iki haşlanmış tam yumurta,2 kaşık lor peyniri,1 tatlı kaşığıketen tohumu, 1 çay kaşığı tarçın. salata
Ebru Şallının 21 günlük kür videosuna başladım bugün.1saat kadar sürüyor sanırım vıdı vıdıları hariç
2 km kadarcık yürüdüm. 2 litre su içtim
canim ben normalde hic kabizlik yasamam ama diyetteyken bazi zamanlar yasiyorum salatalarina azda olsa yag kat duzene girmezse doktora git basur sikntisi yasama derim.Hayatım yumurtayı cirparken yulaf ezmesi koydum eti lilalif aslında yulaf kepegi yle yapılıyor ama bende yulaf ezmesi vardı. Baharat falan kâtip az tereyağında pişiriyorum canım.
Canım tuvalete çıkamıyorum ben 2 dilim ekmek yıyecektim onun yerine 1 dilim yedim ve yumurtaya yulaf ezmesi kattım çalışsın Su sindirim sistemim.
Her zamanki gibi harika.
Harika sin canım maşallah iyi bir sonuç bekliyorum senden.
Gayet güzel canim afiyet olsun.
bazen tam bugday ekmegi ve yulaf kepegi tuketiyorum.hamurisi tuketmiyorum. Ama hergun kuru meyve sut sut urunleri ve arada bakliyat tuketiyorum bunlardada karbonhidrat var.tatlım bu şekilde kilo verirsin ama bi süre sonra malesef kilo vermen birden durur ve aldıgın kalorileri az da olsa vücudun depolamaya başlar.menüne karbonhidrat eklemelisin.öpüyorum :)
afiyet olsun seker.8.00 limonlu sıcak su
8.15 bir tane kivi
9.30 kahvaltım: 3 ince dilim tam bugday ekmeği üzerine az yağlı peynir,3 zeytin, bol salatalık,açık çay
14.00 öğle yemeğim: 100 gram kadar haşlanmış tavuk,3 kaşık kavrulmuş ıspanak,bi kase yoğurt,salata
17.00 10 tane fındık
19.00 akşam yemeğim: büyük bir kase yoğurt içine iki haşlanmış tam yumurta,2 kaşık lor peyniri,1 tatlı kaşığıketen tohumu, 1 çay kaşığı tarçın. salata
Ebru Şallının 21 günlük kür videosuna başladım bugün.1saat kadar sürüyor sanırım vıdı vıdıları hariç
ablacim super yazi valla.inan kalkip baska sporlar yapasim geldi.uamrim hepimiz yaza fit olarak salina salina kiyafetlerin icinde gireriz.ALINTI
Günün Motivasyonu
Fit, sağlıklı ve kusursuzca biçimli bir vücut istiyorsan bunu hak etmen gerekiyor.
Başarı, olduğun yerde dururken sana gelmeyecek. Başarıyı en azından yolun yarısında karşılamak için harekete geçmen şart.
Her gün uğraşmak zorundasın, istediğine ulaşmak için her gün çalışmalısın.
Defalarca yeniden başlamaktansa, bu kez sonuna kadar gideceksin.
Kaldığın yerden, bozduğun yerden devam edeceksin.
Mükemmeliyeti değil, devamlılığı esas al.
Bu kez durmak ve geriye dönmek yok.
Kararlı olmalısın.
Oturup motive olmak için bekleyemezsin, sen kendi kendinin motivasyonusun.
İstemesen de kalkmak ve istediğine ulaşmak için çabalamak zorundasın.
Her geçen gün, hedefine düne göre bir gün daha yakınsın.
Hak et. Facebook'a bakmak istiyorsan 100 kez Jumping Jack yap. Bunu yapmadan o siteye girmeyi hak etmiyorsun.
2 Jumping Jack, 1 kalori yakmaya eşit.
Twitter'a mı gireceksin, 1 dakika plank pozisyonunda dur. Maillerine mi bakacaksın, 10 kez şınav çek. Instagram, tumblr fark etmez, günlük girdiğin her sitenin bir bedeli olsun. 20 kez burpee, 20 mekik, 20 squat, 1 dakika olduğun yerde koşu...
Yapamayacağını söyleyen herkese inat, "Sen zayıfladın mı?" sözünü duymak için, yaz vakti bikinilerle salınmak için, ağrı çekmeyen bir sırt için, skinny pantolonlar için, merdiven çıkarken nefes nefese kalmamak için, her şeyden önce sağlıklı ve sağlam bir beden için.
Bu ay ne yersen, bu ay ne kadar spor yaparsan; bu senin gelecek ayki vücudun olacak.
Gelecek ayki vücudun, geçen ay aldığın kararlar için sana minnettar olacak.
Super bi motivasyon yineALINTI
Günün Motivasyonu
Fit, sağlıklı ve kusursuzca biçimli bir vücut istiyorsan bunu hak etmen gerekiyor.
Başarı, olduğun yerde dururken sana gelmeyecek. Başarıyı en azından yolun yarısında karşılamak için harekete geçmen şart.
Her gün uğraşmak zorundasın, istediğine ulaşmak için her gün çalışmalısın.
Defalarca yeniden başlamaktansa, bu kez sonuna kadar gideceksin.
Kaldığın yerden, bozduğun yerden devam edeceksin.
Mükemmeliyeti değil, devamlılığı esas al.
Bu kez durmak ve geriye dönmek yok.
Kararlı olmalısın.
Oturup motive olmak için bekleyemezsin, sen kendi kendinin motivasyonusun.
İstemesen de kalkmak ve istediğine ulaşmak için çabalamak zorundasın.
Her geçen gün, hedefine düne göre bir gün daha yakınsın.
Hak et. Facebook'a bakmak istiyorsan 100 kez Jumping Jack yap. Bunu yapmadan o siteye girmeyi hak etmiyorsun.
2 Jumping Jack, 1 kalori yakmaya eşit.
Twitter'a mı gireceksin, 1 dakika plank pozisyonunda dur. Maillerine mi bakacaksın, 10 kez şınav çek. Instagram, tumblr fark etmez, günlük girdiğin her sitenin bir bedeli olsun. 20 kez burpee, 20 mekik, 20 squat, 1 dakika olduğun yerde koşu...
Yapamayacağını söyleyen herkese inat, "Sen zayıfladın mı?" sözünü duymak için, yaz vakti bikinilerle salınmak için, ağrı çekmeyen bir sırt için, skinny pantolonlar için, merdiven çıkarken nefes nefese kalmamak için, her şeyden önce sağlıklı ve sağlam bir beden için.
Bu ay ne yersen, bu ay ne kadar spor yaparsan; bu senin gelecek ayki vücudun olacak.
Gelecek ayki vücudun, geçen ay aldığın kararlar için sana minnettar olacak.
Yağ katıyorum canım. Hatta sabah bile içiyorum ama çözüm yok. Dr yolu göründü bana bakalım.canim ben normalde hic kabizlik yasamam ama diyetteyken bazi zamanlar yasiyorum salatalarina azda olsa yag kat duzene girmezse doktora git basur sikntisi yasama derim.
bazen tam bugday ekmegi ve yulaf kepegi tuketiyorum.hamurisi tuketmiyorum. Ama hergun kuru meyve sut sut urunleri ve arada bakliyat tuketiyorum bunlardada karbonhidrat var.
afiyet olsun seker.
fazlasıyla yoğun,dolu dolu bi video yaptıgı için sıkıcı degil ablacım zaten yarım saati vıdıvıdısı konuşması varPlates nasıl geçti Tatlım 1.5 saat sıkıcı değilmi
amiiiiiiiiiiiiiiinHerkese bol yag yakilan uykular.....
Sığıcaz canım inşallahklasik pazartesi ponisi....arti....canim hayirdir ne izni yaaa oldumu simdi.....
canim alisinca otomatige baglarsin tartiyi.....
kubracim iyi yontem.bende onceden alip giyemediklerimi cikardim dolap doldu yavas yavas onlara sigmak icin ugrasiyorum bakalim.
supersin seker....
bu kiloda olsam inmek icin bu kadar ugrasmazdim masallah sana...
supersin tatlimmm.
insan oylelerinden ziyade ayni yoldan gecmislerden daha cok etkileniyor.o yuzden ben burdayim canim.damdan duseni en iyi damdan dusen anlar misali....
boyun kac canim.
Aynen ya bende çok fazla bekliyordum halay başı olmak istemedim değilHalledersin hayatım. Ben dün annemin dediği karışımı yaptım evet hala kabiz im ama çıktım en azından. 2 dilim zencefil yarım limon 1 cubuk tarçın 1.5 bardak suyla 5dk kaynat ve cok sogutmadan iç.
cumaya eksilir hayatım. Başka bi düzenin içinde olmak zor tatlım.
cumaya var daha gider bebeğim. Bende k.v. deye gidince çıkamıyorum. Bir seferinde yeni evliyim 13 gün çıkamadım tuvalete utandım kimseye de söylemedim hastanelik oldum
O faciadan sonra +300 için gel halay çekelim. Cuma ya çok güzel sonuçlar olur canim hic sıkıntı yapma öyle bir atak geçirirken gel hemen buraya yaz motive olucak sin bence.
Bence sen de şimdiki bedeninin bi küçüğünü al canım insan hırsa geliyorAyy evet bu gomlekte benimde gözüm var çok guZel ,güzel günlerde kullan
Canimcim ya çarşamba perşembe olsun bizim işyerinde yarın öğle yemeği var katilmasam ayıp olur gecen gun tatlı kola dagitilar yemedim en azından bir kaç çatal yerim yemek ağır değil ama saf protein olmaz kusura bakma uyarmi sanaOlur bana uyar yapalım ortak
Ben cuma kacamagimdan dolayı strese girdim o yüzden benimde kilolar oynuyor ytartiyi evde dolandirip duruyorum bir -1000 bir -500 bir + 1000 eşimi tartıyor vidonlara su bırakıp tartiyorum su an kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ki kortizonum çalışmasın diyeSuper bi motivasyon yine
Yağ katıyorum canım. Hatta sabah bile içiyorum ama çözüm yok. Dr yolu göründü bana bakalım.
Menün çok güzel canımMenüm
sabah 11
2 haşlanmış yumurta
3 ceviz.peynir.5 zeytin
akşam18
1 kepçe mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 tabak fırında patlıcanlı tavuk
3 mil lesli
şu ana kadar 1.5 litre su.yatana kadar 2yi geçer
Gayet güzel canım bu arada ben kaçırdım zeytinyağı bağırsaklar için miMenü
1 kaşık zeytinyağı
Sabah 07.30 2 kızarmış tb,2 yumurta,peynir,4 yeşil,3 siyah zeytin,1 tk fıstık
11.00 15 badem,yarım bardak süte kahve,1 incir,çeyrek elma
14.30 buharda brokoli,yoğurt,yarım dilim ekmek
17.00 domates çorbası
3 lt su,1000 ip
Patates günü olmuş ben patates elimden geldiği kadar tüketmiyorum kilo yapmaya yatkın bi sebze olduğu için o yüzden bana çok geldi canım patatesinKızlar menüm
Sabah 7.00 zencefilli limon çayı
8.45 kahvaltı= 2 yumurta maydanozlu ve limonlu
11.00 bir elma
12.30 öğle yemeği = bir porsiyon patates yemeği 10 yaprak roka 3 kaşık yoğurt
15.30 bir elma
18.30 akşam yemeği = 3 kaşık patates yemeği, 3 kaşık çoban salatası, 3 kaşık bulgur pilavı
Yarım saat evin koridorunda küçük küçük adımlarla koşu
2.5 - 3 litre de su
Vee kapanış
Ama belki çok acıkırsam yoğurdun içene zencefil katarak yiyebilirim emin değilim yersem haber ederim..
Normalde kahvaltındaki yemişler çok ama ara niyetine yedin sanırım canım o yüzden güzel menü afiyet olsun :)Kizlar menüm.
Sabah 8
Corekotu yagi
1 bardak limonlu sıcak su
11:30
Yulaf ezmeli yumurta
1kk peynir
8 zeytin
1 dilim çavdar
2 ceviz
10 fındık
4 badem
1 incir
Saat 20
1 tabak dolusu kıymalı karnabahar
1 kase yoğurt içine zerdecal zencefil tarçın
Su 8 bardak dışardaydım yeni geldim pek içmiyorum disarda temiz tuvalet bUlmak zor
Spor saat 3 den beri hastane köşelerinde dikildim. Bu zaman dilimini 45 dk. Si yürüyüş.
Güzel canım ayy canım yumurta salatası çekti yarın yapim bari.. Sana da afiyet bal şeker olsun kilo olmasın :))Saat 10.45
Bol yesillikli yumurta salatasi
Peynir
Saat 15.00
Yarim kaseye yakin yogurt
1 portakal
Saat 18.30
15 badem
2 hurma
2 kayisi
Saat 19.30
6 kofte
Su 3 litre olur
Spor 3 mil leslie.200 ipsiz ip
Çok iyi canımSlmlar kızlar yoğun bir gündü pek yazamadim
Sabah 7.40
1 bardak süt
Öğle 12.30
1 patlıcan 2 biber kozleme yoğurtlu
1 kase yoğurt
Akşam 18.30
Karnibahar başlama nar ekşili
1 kase yoğurt
1,5 saat tempolu yürüyüş
2,5 lt su
Canım diyetisyenim sevze yemeğini 8 kaşık yiyebilirsin dedi belki sende artırmak istersin.. Az yemişsin helal olsun ben kesin acıkırdım bu kadar az şeyeIyi akşamlar kızlar
menu
sabah 9.15
1 Kıymalı yumurta
5 zeytin 1 kk peynir salatalık
öğlen 13.45
4 kaşık sebze yemeği(az bulgur vardi)
yogurt
akşam 17.30
4 kaşık fasulye
Bol salata yoğurt
Su 2.5litre
500 ip
Ya bende bi hafta yaptım evru şallı ilk on dakka çene çalıyor zaten sıkıldım bıraktım8.00 limonlu sıcak su
8.15 bir tane kivi
17.00 10 tane fındık
Tamam tatlım çarşamba perşembe de uyar bana. Yarın senin çorbayı yapim ben bariCanimcim ya çarşamba perşembe olsun bizim işyerinde yarın öğle yemeği var katilmasam ayıp olur gecen gun tatlı kola dagitilar yemedim en azından bir kaç çatal yerim yemek ağır değil ama saf protein olmaz kusura bakma uyarmi sana
Stres yapma cumaya guzel bir eksi gorucek sin ben eminim unut o cuma kaçamağıni artık kaç gün geçti önüne bak ortak.Ben cuma kacamagimdan dolayı strese girdim o yüzden benimde kilolar oynuyor ytartiyi evde dolandirip duruyorum bir -1000 bir -500 bir + 1000 eşimi tartıyor vidonlara su bırakıp tartiyorum su an kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ki kortizonum çalışmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?