Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkese merhabalar tanismak icinde olsa çağırdığıniz icin cok tesekkurler 35 yasindayim çalışıyorum 2 tane kizim var kilo fazlam bir hayli ama cook azimliyim kurtulucam insallah
Hoşgeldin Cnm
Burda çok güzel kilo veren azimli arkadaşlar var sende bol paylaşım yaparsan motivasyonun düşmeden kilolardan kurtulursun Tabiki sabırlı ve azimli olman şartıyla

afiyet olsun menün çok güzel protein günü için ve çok geçmiş olsun

Selam kizlar menumu yazip kacayim ben

Sabah uyandigimda bir kuru incir cok az findik badem ve bir bardak sut 08.30

Kahvalti:12.30 1 kk peynir,4 zeytin,2 kasik menemen,bir yagda yumurta,salatalik ve cay.

Aksam:20.00 bir porsiyon karisik izgara,bir kase mercimek corbasi,salata.

1.5 litre su,spor yok.
Kizlar malum tatildeyim ondan cok su icemiyorum cunku tum gun disardayiz tuvalete cikmamak icin suyu cok icemiyorum.

iyi akşamlar hanımlar menümü şuraya bırakayım :)
8.00 limonlu sıcak su
8.15 1 tane yeşil elma
9.30 KAHVALTIM: 3 dilim tam buğday ekmek, az yağlı tuzsuz köy peyniri bi parça, bi kaşık lor peynir,salatalık,domates,3 zeytin, açık çay 1 kupa
14.00ÖĞLE YEMEĞİM: 2 yumurtalı mantarlı omlet, bir kase yoğurt içine bir çay kaşığı tarçın, bir tatlı kaşığı keten tohumu
17.00 10 tane fındık
19.00 AKŞAM YEMEĞİM: bir kase yoğurt içine 1 tane haşlanmış tam yumurta,1 yemek kaşığı lor peynir(az yağlı) biraz pulbiber ve sumak
1 saat pilates(21 günde yağlardan kurtulun videosuyla)
birazdan yürüyüşe çıkıyorum 4 km hedefim var tamamlamadan gelmem :)
2 litre suyu tamamladım yatana kadar 2,5 olur geçer :)

Canım sporu söylediginiz gibi hergün yapıyorum artık. Su hiç icmiyodum nerdeyse buraya geldigimde simdi zar zor 2 litreyi tamamlıyorum.biraz daha ısınsın havalar 3 litre yapıcam
kuzum suyla benim de hiç aram yoktur normalde bir hafta içmesem bende su içmedim ya demezdim... bugün içine limon dilimledim de içtim gayet iyiydi bi dene istersen..

iyi akşamlar kk nın en fit ( olcaz hepimiz ) hatunları işte menüm ;
07.00 limonlu zencefil çayı
08.30 peynirli omlet ( yağsız ve tuzsuz )
11.30 bir büyük fincan Türk kahvesi
12.30 elma
15.30 5 adet mercimek köfte
20.30 büyük kupa da tarçınlı süt
3 lt limonlu su ( suyu tek içemedim bugün en azından tat gelsin diye limon dilimledim su şişeme)
spor olarakta 40 dakikalık oryantal dans yaptım ( evde dura dura neler neler keşfedicem ben böyle - bunuda nette ne yapabilirim diye buldum )) )

Selamlarrr menüö
Sabah 09.00 1kk peynir çeyrek domates 2zeytin
Ara 1bardak çilek
Öğle 14.00 4yk pirinç pilav bol salata
Ara 1armut
Akşam 20.00 1porsiyon haşlanmış tavuk 1büyük kase salata 1bardak ayran
Su 2,5 lt
Spor yok kızlar bugün annemin günü vardı o yüzden hep ayaktaydım spor yapamadım

kuzum suyla benim de hiç aram yoktur normalde bir hafta içmesem bende su içmedim ya demezdim... bugün içine limon dilimledim de içtim gayet iyiydi bi dene istersen..
evet denemek lazım aslında. meyve dilimleride koyuyolar .sende zorlanıyosan içmekte ılık yap suyunu lıkır lıkır gidiyo . normal ısıda içmek biraz daha zor.

Afiyet olsun canım sıkılmadan aynı şeyi iki gun yiyebiliyorsan kolaylik olur gerçekten.

Çok geçmiş olsun canım.bende bursalıyım ailem hala bursada.hepimiz korktuk.umarım son olur
Sağol canım hepimize geçmiş olsun nasıl cikicaz sokaklara çarşıya gidince ilk gittiğimiz yer Ulucami oluyor bi Bursa li bunu iyi bilir. Ailen ne tarafta oturuyor.

Herkese merhabalar tanismak icinde olsa çağırdığıniz icin cok tesekkurler 35 yasindayim çalışıyorum 2 tane kizim var kilo fazlam bir hayli ama cook azimliyim kurtulucam insallah
Hos geldin canım ben Elif 5 haftadır gruptayim ve hersey çok güzel. Umarım sende katılımını bol yapıp burdan mezun olursun.

Geçmiş olsun canım spordayken gördüm yeni geldim bakamadim durumlar nasıl
Sağol canım şükür teröristten başka ölen yok yaralılar da hafif yaralıymis. Terör lanet birsey Allah fırsat vermesin.

Sabah 8.30
Küçük süt
Öğle 12.30
Derisi alınmış tavuk butu
1 kase cacık
Akşam 18.30
1-2 çatal tavuk göğsü
Ayran icecem şimdi
1 saat yürüyüş
1,5 lt su 2,5-3 yapacam
Necla cım acikmazsin inşallah çok az tatlım ya inşallah mükafatını alırsın cuma ya.

ahh canım terörün yeri yok maalesef allah hepimizin yardımcısı olsun
menü güzel fıstık
Amin canim Allah fırsat vermesin.

Afiyet olsun hersey yerli yerinde olmuş.

Afiyet olsun gayet güzel canim herşey. Disarda olunca su içmek sıkıntılı oluyor.

Diycek birsey yok Toprak cım gayet güzel.

:) Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım bugun pirinç pilavı varmış menüde neyse ki erken saatte yemişsin.

Kızlar inanilmaz yorgunum pek takılma,takilamam bu gece sanırım

Menü
07.00 2 tane tb krep,5 zeytin,peynir,domates,salatalık
10.30 15 badem yarım sb sütle kahve
14.30 7 kofte,2 bardak ayran ( koftele kucuktu)
17.00 10 fıstık
19.30 1 kase domates çorbası,haşlanmış but,salata,2 dilim karpuz,3 çilek

3 litre su (daha cook olur ,yarın orucum insallah),700 ip

ooh mis gibi bence dengeli olmuş tatlım afiyet olsun

pirinç pilavı haricinde herşey çok güzel

çok dengeli menünüz harika olmuş.ama karpuza dikkat çok şekerli

Çok güzel tatlim afiyet olsun.

güzel canım afiyet olsun.

Çok güzel canimm

Allah kabul etsin canım çok güzel

Şimdi kapı kapanmış zaten
Yemediğin için kendinle gurur duyabilirsin Tatlım
Evet tebrik ediyorum kendimi burada olmak bana accayip iyi geliyor akşam yemeginide dışarıda yedik ve ben kizacaksiniz belki ama sadece yarım lahmacun yedim kebaplar kocisin kabak tatlısı çocukların çikolatalı pismaniyesi ki en sevdiğim tatlilardan biridir tadına bile bakmadım Allahım nolur bu motivasyon bozulmasın

Hepinize cok teşekkür ederim ..pazartesi sabah basladim diyete 100.1 ile basladim bugün sabah
07:20 haslanmis yumurta
08:30 1 domates 1 salatalık
10:30 1/2 kutu süt
12 :30 1/2 kase yayla corbasi 1 küçücük haslama tavuk 5 çilek
15:00 1 gunkurusu kayisi
19:001tane z.ysgli enginar 2.5 lt su 7000 adim yürüdüm sporu agir yapamıyorum 1 yil evvel beyin ameliyatı gecirdim
Bu arada boyum 1.65

İnşallah canım hoşgeldin bende yeniyim benimde iki bebisim var burda kal verirsin hiic takma kafana yağ bu eriiiir gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…