Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar bişi sorcam diyetteyken karpuz yenilebilir mi... bazı yerlerde yasak diyorlar bazı yerlerde bulunması gerek diyorlar sizce hangisi... bide ben şeker orucundayım şeker orucunda olan arkadaşlar karpuz yemek orucu bozar mı ?

güzel bi menu olmuş Allah kabul etsin Eda cım.

Sen istersen bozulmaz tatlim azimle ve kararlilikla devam et ben sadece p.tesi degil hergun baslayip birakiyirdum diyeti ertesi gunde degil bir sonraki öğün bitiyordu diyetim iyiki burdayim iyiki nasip oldu Zuhal abla yi Şeyda yi Eda yi Zeynep i Kubra yi Tugba yi ve burda olan herkesi tanıdım. 5 hafta gecti ve ben hic anlamadim. Bana bulgur her zaman olmaz dediler yemiyorum kacamak yok dediler ilk haftalar yaptim sonra gerek olmadigini gordum. Ben tatliyi severim ama yemiyorum gerci oyle tatli delisi de degilim. Serbetli tatliyi sabah ac karna yerim kacinilmaz bir hastalik bende tokken asla tatli yiyemem pismaniye delisiyim her an her dakika yiyebilirim ama ne gerek var eskiden cokkk yedim tadi nasilsa ayni ve ben o tadi biliyorum. Gelelim aksam yemegine lahmacun olmasa iyi olurmus kebap alıp katıksız yeseydin keske ufak gibi görünsede kilo ver işini sekteye ugratiyor bu ufak kaçamaklar daha dikkatli ol tatlım.

Canım geçmiş olsun yürüyüş cok güzel zaten yeterli. menünde çok güzel inşallah hersey güzel olur ve istediğin kiloya inersin hicbirsey imkansız değil.

Kızlar menu aşağıdaki gibidir
Saygılarımla
9da 5 tane cizi
Öğle bir kase çorba bir kase susuz nohut bir kase yoğurt 3 lokma ekmek
Akşam yarım lahmacun
Su 5 litre olmuştur açlıktan suya verdim kendimi
Çizi ne kuzum haşlanmış bi yumurta yesen daha iyi olmazmı. nohut cumaya az kalmışken yanlış zamanlama cuma ya şişlik yapabilir.lahmacun a yorum yaptım zaten. Afiyet olsun.

Ben ramazandaykrn arada yiyordum ams 3 4 çatal yiyordum akşamları

Kızlar menu aşağıdaki gibidir
Saygılarımla
9da 5 tane cizi
Öğle bir kase çorba bir kase susuz nohut bir kase yoğurt 3 lokma ekmek
Akşam yarım lahmacun
Su 5 litre olmuştur açlıktan suya verdim kendimi

Çizi değil de çubuk kesleri tercih ederim çizi daha yağlı ve kalorili
Lahmacun niye kuzum ya
Ayrıca nohutta şişkinlik yapar

Günaydın kızlar. Eve yeni geldik benim miniğin ateşini dusuremedik müşahede altında kaldı serum fln derken bu saat oldu. Kendinize iyi bakin canlar.

Hilalciim azıcık etkim oluyorsa çook mutlu olurum dolapta muz vardı mesela canım çekti ama dedim şimdi takıma kızlara nasıl söylerim bunu yemedim size kötü görünmemek için ya resmen
oo tsk ederız canım o zaman sana bende artık yemıyorum motıve oldum sanırım ıyıce

malesef muz gibi onu da tüketmememiz gerekiyor hayatım.çok fazla şekeri var ve bulundurdugu şeker kolay depolanabiliyor

dun aksam canım bısey ıstemedı meyve bıle yemedım ıkı cılek yedım ama saat 4 gıbı 4 5 tane ortası delık bıskuvıden yedım adını unuttum acıkmıstım kızlar da almıs dayanamadım

Günaydın kızlar. Eve yeni geldik benim miniğin ateşini dusuremedik müşahede altında kaldı serum fln derken bu saat oldu. Kendinize iyi bakin canlar.
çok geçmiş olsun umarım hemen toparlanıp koşup zıplar tepenizde

ne yapacaklarını o kadar sasırdılar kı sapıttılar camıde patlattılar kendılerını Rabbım korumus o kadr ınsanı

dun aksam canım bısey ıstemedı meyve bıle yemedım ıkı cılek yedım ama saat 4 gıbı 4 5 tane ortası delık bıskuvıden yedım adını unuttum acıkmıstım kızlar da almıs dayanamadım
son anda bozmak insanı çok üzüyo dimi vicdan azabı gibi çöküyo insanın üstüne keşke onun yerine bi bardak süt içseydin ya da meyve olsun napalım oldu bikere bugün fazlaca yürüyüş yapın ceza gibi

kadınlar kulubunün ennn güzel hanımları günaydınn belki şimdi ay bu yeni geldi ne herşeye karışıyo diyeceksiniz ama ben yanlış beslenirken birileri bana öğretmeseydi üzülürdüm.bikaçtaneniz hariç nerdeyse herkes menüsüne karbonhidrat hiç katmıyor.bunu anlayamıyorum.hanımlar bu ciddi bi yanlıştır.bunun özel bi sebebi var mı?yeniyim diye bilmiyor olabilirim.2 dilim tam bugday ekmeği bile olsa mutlaka gün içinde karbonhidrat tüketmelisiniz.bitkin düşersiniz motivasyonunuz çöp olur.ve vücudunuzun buna ihtiyacı şeker gibi yok olmayacagından ötürü ilk aldıgınız karbonhidrat depoya ve popoya göbeğe gidecek yakım sisteminde öncelikli sıra karbonhidratta.karbonhidrat alınmazsa vücut direkt aldıgımız proteinlerden yakmaya başlayacak.malesef yağları en son yakıyoruz.fakat şak diye proteinlerimiz giderse kas kaybı yaşarız.bu çok sağlıksız hepimiz biliyoruz hastalığa gider.karbonhidrat almadıgımda daha iyi zayıflşıyorum diyorsanız bunun hemen hemen hepsi su ve kastır malesef lütfen yazdıklarımı ciddiye alın.fazla karıştıysamda özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…