- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.761
güzel bi menu olmuş Allah kabul etsin Eda cım.Kızlar inanilmaz yorgunum pek takılma,takilamam bu gece sanırım
Menü
07.00 2 tane tb krep,5 zeytin,peynir,domates,salatalık
10.30 15 badem yarım sb sütle kahve
14.30 7 kofte,2 bardak ayran ( koftele kucuktu)
17.00 10 fıstık
19.30 1 kase domates çorbası,haşlanmış but,salata,2 dilim karpuz,3 çilek
3 litre su (daha cook olur ,yarın orucum insallah),700 ip
Sen istersen bozulmaz tatlim azimle ve kararlilikla devam et ben sadece p.tesi degil hergun baslayip birakiyirdum diyeti ertesi gunde degil bir sonraki öğün bitiyordu diyetim iyiki burdayim iyiki nasip oldu Zuhal abla yi Şeyda yi Eda yi Zeynep i Kubra yi Tugba yi ve burda olan herkesi tanıdım. 5 hafta gecti ve ben hic anlamadim. Bana bulgur her zaman olmaz dediler yemiyorum kacamak yok dediler ilk haftalar yaptim sonra gerek olmadigini gordum. Ben tatliyi severim ama yemiyorum gerci oyle tatli delisi de degilim. Serbetli tatliyi sabah ac karna yerim kacinilmaz bir hastalik bende tokken asla tatli yiyemem pismaniye delisiyim her an her dakika yiyebilirim ama ne gerek var eskiden cokkk yedim tadi nasilsa ayni ve ben o tadi biliyorum. Gelelim aksam yemegine lahmacun olmasa iyi olurmus kebap alıp katıksız yeseydin keske ufak gibi görünsede kilo ver işini sekteye ugratiyor bu ufak kaçamaklar daha dikkatli ol tatlım.Evet tebrik ediyorum kendimi burada olmak bana accayip iyi geliyor akşam yemeginide dışarıda yedik ve ben kizacaksiniz belki ama sadece yarım lahmacun yedim kebaplar kocisin kabak tatlısı çocukların çikolatalı pismaniyesi ki en sevdiğim tatlilardan biridir tadına bile bakmadım Allahım nolur bu motivasyon bozulmasın
Canım geçmiş olsun yürüyüş cok güzel zaten yeterli. menünde çok güzel inşallah hersey güzel olur ve istediğin kiloya inersin hicbirsey imkansız değil.Hepinize cok teşekkür ederim ..pazartesi sabah basladim diyete 100.1 ile basladim bugün sabah
07:20 haslanmis yumurta
08:30 1 domates 1 salatalık
10:30 1/2 kutu süt
12 :30 1/2 kase yayla corbasi 1 küçücük haslama tavuk 5 çilek
15:00 1 gunkurusu kayisi
19:001tane z.ysgli enginar 2.5 lt su 7000 adim yürüdüm sporu agir yapamıyorum 1 yil evvel beyin ameliyatı gecirdim
Bu arada boyum 1.65
Çizi ne kuzum haşlanmış bi yumurta yesen daha iyi olmazmı. nohut cumaya az kalmışken yanlış zamanlama cuma ya şişlik yapabilir.lahmacun a yorum yaptım zaten. Afiyet olsun.Kızlar menu aşağıdaki gibidir
Saygılarımla
9da 5 tane cizi
Öğle bir kase çorba bir kase susuz nohut bir kase yoğurt 3 lokma ekmek
Akşam yarım lahmacun
Su 5 litre olmuştur açlıktan suya verdim kendimi
Ilık içerken midem bulanıyor canım ılık hiç içemiyorumevet denemek lazım aslında. meyve dilimleride koyuyolar .sende zorlanıyosan içmekte ılık yap suyunu lıkır lıkır gidiyo . normal ısıda içmek biraz daha zor.
kızlar bişi sorcam diyetteyken karpuz yenilebilir mi... bazı yerlerde yasak diyorlar bazı yerlerde bulunması gerek diyorlar sizce hangisi... bide ben şeker orucundayım şeker orucunda olan arkadaşlar karpuz yemek orucu bozar mı ?
Kızlar menu aşağıdaki gibidir
Saygılarımla
9da 5 tane cizi
Öğle bir kase çorba bir kase susuz nohut bir kase yoğurt 3 lokma ekmek
Akşam yarım lahmacun
Su 5 litre olmuştur açlıktan suya verdim kendimi
oo tsk ederız canım o zaman sana bende artık yemıyorum motıve oldum sanırım ıyıceHilalciim azıcık etkim oluyorsa çook mutlu olurumdolapta muz vardı mesela canım çekti ama dedim şimdi takıma kızlara nasıl söylerim bunu yemedim size kötü görünmemek için ya resmen
ıste kuzum kuzum ekmegı kastettım orda dıgerlerını yedım cunku bayagı :))bebeim akşam yememeye çalışıcam demişsinya bence ye ama ekmeği yeme salata mis gibi olur bence :)
malesef muz gibi onu da tüketmememiz gerekiyor hayatım.çok fazla şekeri var ve bulundurdugu şeker kolay depolanabiliyorkızlar bişi sorcam diyetteyken karpuz yenilebilir mi... bazı yerlerde yasak diyorlar bazı yerlerde bulunması gerek diyorlar sizce hangisi... bide ben şeker orucundayım şeker orucunda olan arkadaşlar karpuz yemek orucu bozar mı ?
çok geçmiş olsun umarım hemen toparlanıp koşup zıplar tepenizdeGünaydın kızlar. Eve yeni geldik benim miniğin ateşini dusuremedik müşahede altında kaldı serum fln derken bu saat oldu. Kendinize iyi bakin canlar.
ne yapacaklarını o kadar sasırdılar kı sapıttılar camıde patlattılar kendılerını Rabbım korumus o kadr ınsanıKizlar bugun saf protein günü yaptım.
Sabah 8
1 bardak yy süt
Saat 12
2 haslanmis yumurta
Bol baharatlı az z.yağlı
2 kk peynir
Saat 17:30
5 adet tavuk köftesi
2 bardak ayran
Acıkırsam 8 de zencefilli yoğurt düşünüyorum.
Su 2 litre
Spor birazdan yürüyüş yapıcam minigim ateşli uyumasini bekliyorum.
Kızlar Bursa da canlı bomba patlaması oldu az önce kadın terörist hemde Ulu caminin giriş kapısında çok Üzgünüm Bursa da ilk kez yaşıyoruz böyle birşeyi.
olsunn başlangıcını yapmışsın bak artık 81 değilsin :)küçültücez rakamları ve popolarıgunaydın kızlarr eksılerınız bol olsun ben bugun kendımı hafıf hıssedıyorum :) 80 kusur olmama ragmen :)))
son anda bozmak insanı çok üzüyo dimi vicdan azabı gibi çöküyo insanın üstünedun aksam canım bısey ıstemedı meyve bıle yemedım ıkı cılek yedım ama saat 4 gıbı 4 5 tane ortası delık bıskuvıden yedım adını unuttumacıkmıstım kızlar da almıs dayanamadım
ınsallah kusum :)olsunn başlangıcını yapmışsın bak artık 81 değilsin :)küçültücez rakamları ve popoları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?