Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aynen kuzum o yuzden bende aksam yemek den sonra kacamak yapmadım hıc temızlık yaptım hatta aksam 10 a kadar :))

arkadaşlar şaşırmışımönce karbonhidrat sonra yağ sonra protein yakıyoruz.karbonhidrat yeterli alınmazsa yakıt ihtiyacınızın çoğu kaslardan gider.

sen ılk kac kılo ıdın canım zayıflamadan once
geçen yıl 65tim tatlım kötü diyetlerle 13 kilo verdim bıraktıgımda 2 ay bile dolmadan 8 kilo aldım şimdi nisanın 2sinde 60 kiloyla başladım tekrar.geçen cuma 56.800 çıkmıştım bakalım yarın ne çıkcam

canım seker orucu nedır bana da anlat bı :)

Canım kkda topiğini gördüm 21 gün boyunca şekerli şeylerden hazır paketli gıdalardan hamur işlerinden vs. uzak duruyorsun. Açıklamalı olarak konusu var tatlım.Ben de 3 gündür onu yapıyorum . Amaç şekeri hayatımızdan çıkarmak. :)

Salataya kendimi alıştırmam lazım biliyorum tatlım. Ben hiç sevmezdim marul, mayonoz ve bilimum yeşillikleri yeni yeni yemeye başladım. Son bir yıldır diyebilirim. Alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor. Ekmeksiz salata yiyemeyen ben şimdi yiyorum mesela. Bu diyet konusuna da ayak uyduracağım.

Şişliğe gelince kendisi benim göbüşüm olur. Baya küçülmüştü onu diyorum şekerim.

Bu arada günaydınlar güzel hatunlar. Evde bilgisayar olmamasının eksikliğini yaşıyorum. Yazdığınız mesajları okumak toplu halde olunca baya zor oluyor benim için. Dünkü menümü yazayım.

Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su.

Kahvaltı 7:30 1 yumurtayla çok az yağda pişmiş omlet. Az peynir 4-5 zeytin. 2 dilim tam tahıllı ekmek.

Ara: 1 adet yeşil elma

Öğlen 12:30 evde hazırlayıp kavanozla getirdiğim mevsim salatası 2 dilim tam tahıllı ekmek eşliğinde.

Ara : 1 yeşil elma

Akşam : Çok az yağlı tavuk kavurması 1 küçük tabak yanına bol salata.

gece 21:00 gibi 3 kaşık yağsız yoğurt.

Su :2 litre
Spor : 100 ip atlama, 50 squat 20 dk yürüyüş.

Bu gün çok halsizim nedense . Hastalanıyor gibiyim. Umarım hastalanmam. Cumayı iple çekiyorum.

Aaaa sen neden diyet yapıyorsun kuzum maşallahın varmış. Haa geri hayalin 48 olmaktı bir an unuttum.

Günaydın çikeletam:)) bende ekmek hiç tüketmiyorum ama karbonhidrat diger yexigimiz besinlerdede var.ekmegin besleyici hicbir ozelligi yok.

HandCute
Hoşgeldin Cnm
Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen bizimle devam edersin

Kendini tanıtırmısın
Yaş boy kilo Geçmişi vs.

Tlf da net yokmu canm

Menün güzel görünüyor sadece öğlen salatanın içine protein tarzı bişey eklesen daha doyurucu ve besleyici olurdu
Su oranımız kilo *0.33 mil olması gerekir
Seninki az kalıyor
Kızlarr slmm.dayanamadım tartıldım bu sabah sevinćten uctum valla havalara.ama soylemem yarını bekliyorum
Yarın güzel bi bomba geliyor desene fıstık

eliya
Geçmiş olsun Tatlım
Bugün nasıl oldu çocuk

Cok gecmiş olsun.önemli bisey degildir inş

Ateşini düşüremedik hastaneye gittik boğaz enfeksiyonu dediler bi kaç gün yüksek ateş normal dusuremezseniz tekrar bize gelin dediler suan abiyle savaş halinde pek nazlı oldu ilaç içirmekse bir zulüm. İnşallah daha iyi olucak.

amin canm allah korumuş.
durumun nasıl bu hafta bende düşüş çok az olacak gibi
1 kilo olurda kusuratida olur inşallah. Canim sen çok iyi verdin duraksama yaşıyor olabilirsin. Bide sanki motivasyonun düştü sende bi değişiklik hissediyorum iyisin dimi.

HandCute
Hoşgeldin Cnm
Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen bizimle devam edersin

Kendini tanıtırmısın
Yaş boy kilo Geçmişi vs.
teşekkür ederim canım. sizinle devam etmek isterim tabiki çünkü yalnız başıma yapamayacağım artık.
yaşım 36 boyum 175 cm kilom 80

geçirdiğim tüp bebek tedavileri ve hamilelik zamanında bana bayağı kilo aldırdı. 92 kg ile doğuma gittim .oysaki hamilelikten önce 75 dim.tabi tedavilerden önce 68 Doğum sonrası & ayda 72 ye düştüm ama sonra yavaş yavaş yine aldım 5 sene de.öyle birşey ki azar azar eklendikçe kendime aynada hep normal geliyordum.sanki hala 38 bedenmiş gibi.pek öyle diet de yapmadım Ama artık yeter dedim kendimi fotoğraflarda öyle görünce...hani eski hali yeni hali olayı:) azimliyim . 1 aydır spora gidiyorum. yemeği tabağımda miktar olarak azalttım. 1 ay önce 84 kg idim. şimdi 80. yaza kadar en azından 10 kg daha vermek 2 beden küçülmek istiyorum.tabii iradeli olursam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…