- 5 Kasım 2015
- 1.616
- 2.225
- 83
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.781
aynen kuzum o yuzden bende aksam yemek den sonra kacamak yapmadım hıc temızlık yaptım hatta aksam 10 a kadar :))son anda bozmak insanı çok üzüyo dimi vicdan azabı gibi çöküyo insanın üstünekeşke onun yerine bi bardak süt içseydin ya da meyve olsun napalım oldu bikere bugün fazlaca yürüyüş yapın ceza gibi
sen ılk kac kılo ıdın canım zayıflamadan onceçok heycanlıyım yarın nolcak acaba tartıda
amin canm allah korumuş.Rabbim herkesi korusun kötüler fırsat vermesin.
geçen yıl 65tim tatlımsen ılk kac kılo ıdın canım zayıflamadan once
maasallah kuzum o zaman sanageçen yıl 65tim tatlımkötü diyetlerle 13 kilo verdim bıraktıgımda 2 ay bile dolmadan 8 kilo aldım şimdi nisanın 2sinde 60 kiloyla başladım tekrar.geçen cuma 56.800 çıkmıştım bakalım yarın ne çıkcam
canım seker orucu nedır bana da anlat bı :)
Salataya kendimi alıştırmam lazım biliyorum tatlım. Ben hiç sevmezdim marul, mayonoz ve bilimum yeşillikleri yeni yeni yemeye başladım. Son bir yıldır diyebilirim. Alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor. Ekmeksiz salata yiyemeyen ben şimdi yiyorum mesela. Bu diyet konusuna da ayak uyduracağım.canım bulguru az yemişsin ama yinede akşam yemeni önermem gündüz ye 2 3 kaşık bazen ama akşam tavuk olsa sadece daha bol mesela daha mantıklı olur öğlen güzel olmuş bak okulda da sağlıklı beslenilebiliyormuş demekki
karnın niye şişti ki kuzum
geçen yıl 65tim tatlımkötü diyetlerle 13 kilo verdim bıraktıgımda 2 ay bile dolmadan 8 kilo aldım şimdi nisanın 2sinde 60 kiloyla başladım tekrar.geçen cuma 56.800 çıkmıştım bakalım yarın ne çıkcam
Geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar. Eve yeni geldik benim miniğin ateşini dusuremedik müşahede altında kaldı serum fln derken bu saat oldu. Kendinize iyi bakin canlar.
Cok gecmiş olsun.önemli bisey degildir inşGünaydın kızlar. Eve yeni geldik benim miniğin ateşini dusuremedik müşahede altında kaldı serum fln derken bu saat oldu. Kendinize iyi bakin canlar.
Günaydın çikeletam:)) bende ekmek hiç tüketmiyorum ama karbonhidrat diger yexigimiz besinlerdede var.ekmegin besleyici hicbir ozelligi yok.kadınlar kulubunün ennn güzel hanımları günaydınnbelki şimdi ay bu yeni geldi ne herşeye karışıyo diyeceksiniz ama ben yanlış beslenirken birileri bana öğretmeseydi üzülürdüm.bikaçtaneniz hariç nerdeyse herkes menüsüne karbonhidrat hiç katmıyor.bunu anlayamıyorum.hanımlar bu ciddi bi yanlıştır.bunun özel bi sebebi var mı?yeniyim diye bilmiyor olabilirim.2 dilim tam bugday ekmeği bile olsa mutlaka gün içinde karbonhidrat tüketmelisiniz.bitkin düşersiniz motivasyonunuz çöp olur.ve vücudunuzun buna ihtiyacı şeker gibi yok olmayacagından ötürü ilk aldıgınız karbonhidrat depoya ve popoya göbeğe gidecek yakım sisteminde öncelikli sıra karbonhidratta.karbonhidrat alınmazsa vücut direkt aldıgımız proteinlerden yakmaya başlayacak.malesef yağları en son yakıyoruz.fakat şak diye proteinlerimiz giderse kas kaybı yaşarız.bu çok sağlıksız hepimiz biliyoruz hastalığa gider.karbonhidrat almadıgımda daha iyi zayıflşıyorum diyorsanız bunun hemen hemen hepsi su ve kastır malesef lütfen yazdıklarımı ciddiye alın.fazla karıştıysamda özür dilerim
Tlf da net yokmu canmBu arada günaydınlar güzel hatunlar. Evde bilgisayar olmamasının eksikliğini yaşıyorum. Yazdığınız mesajları okumak toplu halde olunca baya zor oluyor benim için. Dünkü menümü yazayım.
Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su.
Kahvaltı 7:30 1 yumurtayla çok az yağda pişmiş omlet. Az peynir 4-5 zeytin. 2 dilim tam tahıllı ekmek.
Ara: 1 adet yeşil elma
Öğlen 12:30 evde hazırlayıp kavanozla getirdiğim mevsim salatası 2 dilim tam tahıllı ekmek eşliğinde.
Ara : 1 yeşil elma
Akşam : Çok az yağlı tavuk kavurması 1 küçük tabak yanına bol salata.
gece 21:00 gibi 3 kaşık yağsız yoğurt.
Su :2 litre
Spor : 100 ip atlama, 50 squat 20 dk yürüyüş.
Bu gün çok halsizim nedense . Hastalanıyor gibiyim. Umarım hastalanmam. Cumayı iple çekiyorum.
Yarın güzel bi bomba geliyor desene fıstıkKızlarr slmm.dayanamadım tartıldım bu sabah sevinćten uctum valla havalara.ama soylemem yarını bekliyorum
Cok gecmiş olsun.önemli bisey degildir inş
Ateşini düşüremedik hastaneye gittik boğaz enfeksiyonu dediler bi kaç gün yüksek ateş normal dusuremezseniz tekrar bize gelin dediler suan abiyle savaş halinde pek nazlı oldu ilaç içirmekse bir zulüm. İnşallah daha iyi olucak.Tlf da net yokmu canm
Menün güzel görünüyor sadece öğlen salatanın içine protein tarzı bişey eklesen daha doyurucu ve besleyici olurdu
Su oranımız kilo *0.33 mil olması gerekir
Seninki az kalıyor
Yarın güzel bi bomba geliyor desene fıstık
eliya
Geçmiş olsun Tatlım
Bugün nasıl oldu çocuk
1 kilo olurda kusuratida olur inşallah. Canim sen çok iyi verdin duraksama yaşıyor olabilirsin. Bide sanki motivasyonun düştü sende bi değişiklik hissediyorum iyisin dimi.amin canm allah korumuş.
durumun nasıl bu hafta bende düşüş çok az olacak gibi
teşekkür ederim canım. sizinle devam etmek isterim tabiki çünkü yalnız başıma yapamayacağım artık.HandCute
Hoşgeldin Cnm
Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen bizimle devam edersin
Kendini tanıtırmısın
Yaş boy kilo Geçmişi vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?