Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok heycanlıyım yarın nolcak acaba tartıda
Yarın güzel şeyler olucak tabisi. Bilgi paylaşmak çok güzel bence uyarmaya ve paylaşmaya devam et ki bizde faydalanalim.

Hos geldin canım. İstek azim kararlilikla herseyi halledebiliriz biz kadınlar. Seninde istediğin kiloya ulaşacağı na eminim. Burada Katılım çok onemli motivasyon tavan yapıyor doğru bilgiler öğreniyorsun ve uygulamaya çalışıyorsun böylece buranin bir parçası olup cikiyorsun. İnşallah sende istediğin kiloya çabucak inersin. Bu arada ben Elif 35 yaşındayım burada 5. HaftaM bitiyor yarın ve hayatımda bir mucize oldu burasi ne kadar iradeli olduğumu gördüm.

sağol canım. umarım düşerim.ne kadar kilo verdin 5 hafta da?

çok geçmiş olsun canım alllah şifa versin..

1 kilo olurda kusuratida olur inşallah. Canim sen çok iyi verdin duraksama yaşıyor olabilirsin. Bide sanki motivasyonun düştü sende bi değişiklik hissediyorum iyisin dimi.
motivasyonum düşmedi aslında ama çok yogunum bu ara hem işte hem de evde bugun işin büyük kısmı bitti. bide can can haftaya kotu başladım.. cuma gününün sendromu beni hafta boyunca etkiledi senn geçen hafta yaşadıgın psikolojiye girdim kaçırdım zor gidecek bu hafta diye şartlandırdım. ama atlatacam.. bende yarından itibaren 21 günlük şeker diyetine başlayacam aslında şeker ihtiiyacım olmuyordu ama bu ara biraz hüküm sürmeye çalışıyor

sağol canım. umarım düşerim.ne kadar kilo verdin 5 hafta da?
hoşgeldin canım düşersin düşersin bende kendimi tanıtayım adım necla burda 5. haftadayım 29 yaşındayım 1 yıllık evliyim 82 ile diyete başladım suan 65-66 arası gidip geliyorum burada hepimiz çıtır olacaz umarım.

canım süper... ne kadar zamanda verdin? neler yaptın?ne yedin ne yemedin? ayy çok heyecanlandım birden?bende istiyorummmm

canım süper... ne kadar zamanda verdin? neler yaptın?ne yedin ne yemedin? ayy çok heyecanlandım birden?bende istiyorummmm
29 aralıkta başladım subat ayında bozdum 2-3 kilosunu geri aldım toplam 4 ay oluyor işte ama buraya başalayalı 5 hafta oldu başta diyet diye başta düşünürken buraya geldiğimden beri beslenmemi degiştiriyorum diye bakıyorum olaya benim burdan önce her türlü diyeti denedim araştırdım vucudumun neyle kilo verip vermediğini iyi anlayabiliyorum ekmek tüketmiyorum. şeker tüketmiyorum canım yagı en aza indirdim tuzu zaten kullanmazdım pek sadece tadımlık. aslında herşeyi yiyorum ama agır olmamak kaydıyla biliyormusun canım ben eşime 10 numaraa yemek yapıp yanında haşlanmış sebze yiyip tadına bile bakma ihtiyacı duymuyorum artık aslında istekli olmak ben mesela karnıyarığa bayılırdım geçen gün evde yaptım kendim haslanmış karnıbahar yedim bir süre sonra o kilo yapan yiyecekler haz vermiyor

Anladım canım ipin ucu bi kaçtımi sanki toparlanmiycak gibi geliyor insana. Sen halledersin canım unut artık o kaçamağı bitti gitti. Zor diye birsey yok. Evet şeker orucu güzel olur bizim 8 gün oldu galiba Zuhal abla yla başladım bende.

bende başlayacam can can regl den önce kilo verimi duruyormu bide agırlaşıyormu kilom çok dengesiz ondan olabilirmi

unuttumm ama işte tartı canımı sıkıyor

bende başlayacam can can regl den önce kilo verimi duruyormu bide agırlaşıyormu kilom çok dengesiz ondan olabilirmi
Olabilir şişlik oluyor vücut su tutuyor olurda rahatlarsin inşallah. regl den Dolayı dir kilonun dengesizliği stres yapma geçen hafta ne haldeydim boşu boşuna sende kendine Yaşatma o psikolojisi tmm mi ortak.

Valla canim masallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…