- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.361
sen ne yaptın anlat bakalım..haftasonu nasıl geçti..?
bravo cnm iradenden dolayıslm kızlar ben geldım geçmişi okuyodum bayağı sohbetler olmuş önceki haftalara göre bayagı canlanmış buralar küçük kızımın geçmeyen bi baş agrısı var bu arada kızım 5 yaşında annemlerın orda medıcana ya kbb goturduk büyümüş ve amelıyatlık bı genız etı ve sinüsiziti varmış antıbiyotık verdı bu 3.şişe olacabiraz moralım bozuldu ama güzel allahım başka dert vermesin dert veripde derman aratmasın bu arada dıyetmi anne yanında olama ragmen ıyı kurtardım borekler yaptı yemedım mını ekler aldı yemedım 1 sutlaç biraz patates kızartması dışında kaçamagım olmadı menu olarak yazamıycam hepsını aklımda tutmadım ama kılo almadan eve donmüşüm kızlar
tşekkür ederim canım nasıl dayandım bılmıyorum eklerıde bı baslasam sonu gelmezdı patates kızartmasınıda douyurucu oldugu için yedım zaten amelıyat konusunda ısrar etmedı bende taraftar degılım en son çare olarak belkı
okundu canım..halen üzerimden yorgunluğunu atamadım.vaktin varken dolaş, gez toz..sonra bebeişle çook zor oluyor...canım nasıl geçsin koşturmacaayyy o cimcime dişmi çıkarıyo yirim onu ben yaaa
hafta sonu ama ben 7 de kalkarım işler güçler derken biraz haber takibi biraz gündem biraz dergi gazete derken hoppp gezmeler tozmalarsonra bakmışımki pazartesi olmuş ama bu diyetten dolayı artık pek çıkmamayı düşünüyorum dışarda uyulmuyo genelde evde vakit geçiricem inş. senin mevlüt okundu demi ALLAH kabul etsin cnm bebişide öppp benim yerime bak ağrıları hemen geçer
maaşallah..irade süper..bebişede geçmiş olsun..slm kızlar ben geldım geçmişi okuyodum bayağı sohbetler olmuş önceki haftalara göre bayagı canlanmış buralar küçük kızımın geçmeyen bi baş agrısı var bu arada kızım 5 yaşında annemlerın orda medıcana ya kbb goturduk büyümüş ve amelıyatlık bı genız etı ve sinüsiziti varmış antıbiyotık verdı bu 3.şişe olacabiraz moralım bozuldu ama güzel allahım başka dert vermesin dert veripde derman aratmasın bu arada dıyetmi anne yanında olama ragmen ıyı kurtardım borekler yaptı yemedım mını ekler aldı yemedım 1 sutlaç biraz patates kızartması dışında kaçamagım olmadı menu olarak yazamıycam hepsını aklımda tutmadım ama kılo almadan eve donmüşüm kızlar
slm duygucum nete kızım yüzünden giremiyorum demiştin sakıncası yoksa nedeni ne ben hep başındayım arada bakıp çıkıyorum benim kilo vermem durdu
slmm kimsecikler kalmamışş yinee
menümm
sabah... sirkeli ılık suu
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
2 zeytin
2 köfte
1 salatalık
ara...
1 portakal
1 kase buğday gevreği
1 bardak yağsız süt
öğlen...
ekmek arası yeşillik
domates peynir
ara...
3 kayısı 1 bardak süt
3 ketentohumlu bisküvi
1 kupa yeşil çay
akşam...
3 dilim ıspanaklı pide (annemdeydim)
1 bardak ayran
3 şekersiz çay
3 kabuklu fıstık
4 lt. su 120 mekik
1 saat yürüyüş2 mill leslie kitabımı okudum
toplam: 1400 cl aldım 600 cl. yaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?