Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kaçta kalkılıyor...uyunuyormu desen?kızım diş çıkarıyor uykusuzluktan gözaltlarım mosmor oldu(bu gece en az 10 kere uyandım..ev işlerini bitirirsem eğer sosyalleşicem ama bugünlerde sosyallştiğim tek yer hastane..

[BToplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)bu ziyaretçi kimse üye olup takıma katılmasını rica ediyorum..böylece bizi daha iyi takip edebilir..[/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
sen ne yaptın anlat bakalım..haftasonu nasıl geçti..?

canım nasıl geçsin koşturmaca ayyy o cimcime dişmi çıkarıyo yirim onu ben yaaa
hafta sonu ama ben 7 de kalkarım işler güçler derken biraz haber takibi biraz gündem biraz dergi gazete derken hoppp gezmeler tozmalar sonra bakmışımki pazartesi olmuş ama bu diyetten dolayı artık pek çıkmamayı düşünüyorum dışarda uyulmuyo genelde evde vakit geçiricem inş.senin mevlüt okundu demi ALLAH kabul etsin cnm bebişide öppp benim yerime bak ağrıları hemen geçer

slm kızlar ben geldım geçmişi okuyodum bayağı sohbetler olmuş önceki haftalara göre bayagı canlanmış buralar küçük kızımın geçmeyen bi baş agrısı var bu arada kızım 5 yaşında annemlerın orda medıcana ya kbb goturduk büyümüş ve amelıyatlık bı genız etı ve sinüsiziti varmış antıbiyotık verdı bu 3.şişe olacabiraz moralım bozuldu ama güzel allahım başka dert vermesin dert veripde derman aratmasın bu arada dıyetmi anne yanında olama ragmen ıyı kurtardım borekler yaptı yemedım mını ekler aldı yemedım 1 sutlaç biraz patates kızartması dışında kaçamagım olmadı menu olarak yazamıycam hepsını aklımda tutmadım ama kılo almadan eve donmüşüm kızlar

bravo cnm iradenden dolayıkızınada çok geçmiş olsun götürdüğün hastane çokta iyi olsa sakın aldanıp bu çocuk yaşta herhangi bir operasyona izin vermeyin hemen cnm.İyice bi araştır antibiyotiklerine devam et ALLAH ın izni ile düzelir inş.Bide keşke ekleri yeseydin de patates kızartmasını yemesydin neyse artık telafi edersin yediklerini

tşekkür ederim canım nasıl dayandım bılmıyorum eklerıde bı baslasam sonu gelmezdı patates kızartmasınıda douyurucu oldugu için yedım zaten amelıyat konusunda ısrar etmedı bende taraftar degılım en son çare olarak belkı

evet cnm ameliyat en sonuncu olsun benimde kardeşim var 8 yaşında ondada aynısı var küçük bi kasabada oturuyo benim ailem ordaki doktor araştırma hastanesine sevk etmiş bende marmaraya götürdüm istanbula geldiler. Hemen bi operasyon tavsiye etmiyoruz çocuklar için yapabileceğimiz her şeyi uygulayacağız ondan sonra biopsi bile olsa operasyon dedi.Çocuklar için bu durumlarda acele etmiyolarmış.Eklere gelince bende kendime 3 ay bi zaman verdim bi bitsin istediğim kiloylA inş ziyafet soframın en başında olacak

okundu canım..halen üzerimden yorgunluğunu atamadım.vaktin varken dolaş, gez toz..sonra bebeişle çook zor oluyor...

maaşallah..irade süper..bebişede geçmiş olsun..

bebiş olsunda ben onlada gezerimgezmem demiyorum gezmeyi eğlenmeyi seviyorum bebişimle gezerim oluncada

Son düzenleme:
şimdi sokaktan içeri girdim hava guzel ya kızım once parkta oynadı sonra scoter la sokakta arkadaşlarıyla daha oglen yemeğini şimdi yıyorum yemegım bıtsın buyuk kızı okuldan almaya gıtcem

kimse yok ben menümü yazayım bari
kahvaltı peynir domates salatalık 5 zeytin 2 dilim t b ekmek 2 şekerli çay
ara 1 greyfurt yeşil çay 5 badem
öglen kabak çorbası 4 kaşık kısır 1 tabak etli sebze yemegi
ara yeşil çay 3 tam ceviz 3 k kayısı
akşam brokoli salatası yogurt maydonoz bol yeşilikli omlet 2 dilim t b ekmek
2 saat sonra 1 çay bardagı leblebi yeşil çay 1 elma yerim
1 saat yürüyüş 200 mekik
3 lt su
kitap yok

bugünkü menüm......sabah.1 dilim ekmek,haş. yumurta,salatalık,domates,peynir.................ara:1 salatalık..............öğlen:1 tabak karnabahar,yoğurt...........ara:1 kepekli bisküvi....akşam:1 yağsız kızarmış tavuk göğsü,salata.........................su:tamam.spor 1 saat sonra..

Merhaba arkadaslar 3 gundur hic giremedim bilgisayarim bozuldu gene , yaptirdik cok sukur , esim de geldi persembe gunu, diyetede 3 gunluk bir ara verdim.

Bundan sonra daha sik girebilecegim insallah , kizim varken bilgisayari hic acmiyordum birde saat farki olunca aslinda hergun yazdiklarinizi duzenli okuyordum fakat kimse olmayinca yorum yapmiyordum.Artik daha aktif olacagim esim geldi is yukum azalacak bende rahat rahat girecegim , kusurabakmayin onceki gunler icin. Yanliz size gore aksam olunca bizde sabah, anca giriyorum ertesi gune okuyabilirsiniz yazdiklarimi herhalde.

Bugun tekrardan basladim hefedim 25 mayisa kadar 65 olmak suan 78im. Insallah hepimiz basarabiliriz ...

slm duygucum nete kızım yüzünden giremiyorum demiştin sakıncası yoksa nedeni ne ben hep başındayım arada bakıp çıkıyorum benim kilo vermem durdu

slmm kimsecikler kalmamışş yinee

menümm

sabah... sirkeli ılık suu
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
2 zeytin
2 köfte
1 salatalık

ara...
1 portakal
1 kase buğday gevreği
1 bardak yağsız süt

öğlen...
ekmek arası yeşillik
domates peynir

ara...
3 kayısı 1 bardak süt
3 ketentohumlu bisküvi
1 kupa yeşil çay

akşam...
3 dilim ıspanaklı pide (annemdeydim)
1 bardak ayran
3 şekersiz çay
3 kabuklu fıstık

4 lt. su 120 mekik

1 saat yürüyüş 2 mill leslie kitabımı okudum

toplam: 1400 cl aldım 600 cl. yaktım

slm arkadaşlar.bugün tartıldım ve 1 kilo daha vermişim.çok şaşırdım ve sevindim.inşallah verebilirimm.bugün kalkınca limonlu, ballı,sirkeli ılık su içtim. kahvaltıda 1 dilim ekmek peynir çay(maalesef şekerli içtim busefer).öğlen bir fincan nescafe ve bir kurabiye. akşam 1 tabak sebze yemeği, 1 tabak makarna(büyük bi tabak..)ve bol su.bugün işlerim vardı o yüzden ara öğünleri atladımm. dışarıdaki işlerimide yürüyerek hallettim hemde ağırlıkla(oğluşumla).hiiçç spor yapıcak halim kalmadıı.işte böleeeee.

slm duygucum nete kızım yüzünden giremiyorum demiştin sakıncası yoksa nedeni ne ben hep başındayım arada bakıp çıkıyorum benim kilo vermem durdu

Merhaba Fadime abla (herkes abla diyo diye bende oyle dedim ama yasini bilmiyorum ben 28im benden kucuksen kusurabakma) nete girmiyoum cunku kizimin tv ile bilgisayar ile tanismasini hic istemiyorum. Onceden cizgifilm acardim ama birsure sonra baktim aliskanlik olmaya basladi hemen kestim simdi engelleyebiliyorum buyudugu zaman bu cok zor olacak surekli netin basinda kalacak diye korkuyorum. Bende simdiden hic tanistirmamaya karar verdim.
Tabi bu karari tek basima almadim buradan yazmak ne kadar dogu bilmiyorum ama anadolupedagojisi diye bir gruba uyeyim orada anneler kendi deneyimlerini anlatiyor ve cocuk yetistirmede Psikolog Adem Gunes onderliginde dogrulari bulmaya calisiyoruz. Hepinize siddetle tavsiye ederim. Cok ama cok guzel paylasilanlar. Internetten birsuru bilgi bulabilirsiniz. Kendi sayfasida var Adem bey'in. Umarim sizde begenirsiniz.

Sevgiler....

Annenin yemeklerine dayanip sadece 3 dilim yemissin ya seni tebrik ederim arkadasim. Ben sahsen hic dayanamazdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…