- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.381
kimse yok ben menümü yazayım bari
kahvaltı peynir domates salatalık 5 zeytin 2 dilim t b ekmek 2 şekerli çay
ara 1 greyfurt yeşil çay 5 badem
öglen kabak çorbası 4 kaşık kısır 1 tabak etli sebze yemegi
ara yeşil çay 3 tam ceviz 3 k kayısı
akşam brokoli salatası yogurt maydonoz bol yeşilikli omlet 2 dilim t b ekmek
2 saat sonra 1 çay bardagı leblebi yeşil çay 1 elma yerim
1 saat yürüyüş 200 mekik
3 lt su
kitap yok
bugünkü menüm......sabah.1 dilim ekmek,haş. yumurta,salatalık,domates,peynir.................ara:1 salatalık..............öğlen:1 tabak karnabahar,yoğurt...........ara:1 kepekli bisküvi....akşam:1 yağsız kızarmış tavuk göğsü,salata.........................su:tamam.spor 1 saat sonra..
günaydın demet kepek ekmegi kansızlık yapıyor diye tam bugday ekmegi yiyorum sen napıyorsun diyet nasıl gidiyorKalkarkalkmaz:
Kahvaltıdan önce meyve:
Kahvaltı: :81:
İlk ara: :81:
Öğle: :81:
İkinci ara: :81:
Akşam: :81: (ekmek kepek olsa süpper olcak)
Btiki çayı: :81:
Su::81:
Spor: :81:
Kitap :
slmm kimsecikler kalmamışş yinee
menümm
sabah... sirkeli ılık suu
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
2 zeytin
2 köfte
1 salatalık
ara...
1 portakal
1 kase buğday gevreği
1 bardak yağsız süt
öğlen...
ekmek arası yeşillik
domates peynir
ara...
3 kayısı 1 bardak süt
3 ketentohumlu bisküvi
1 kupa yeşil çay
akşam...
3 dilim ıspanaklı pide (annemdeydim)
1 bardak ayran
3 şekersiz çay
3 kabuklu fıstık
4 lt. su 120 mekik
1 saat yürüyüş2 mill leslie kitabımı okudum
toplam: 1400 cl aldım 600 cl. yaktım
günaydın demet kepek ekmegi kansızlık yapıyor diye tam bugday ekmegi yiyorum sen napıyorsun diyet nasıl gidiyor
slm arkadaşlar.bugün tartıldım ve 1 kilo daha vermişim.çok şaşırdım ve sevindim.inşallah verebilirimm.bugün kalkınca limonlu, ballı,sirkeli ılık su içtim. kahvaltıda 1 dilim ekmek peynir çay(maalesef şekerli içtim busefer).öğlen bir fincan nescafe ve bir kurabiye. akşam 1 tabak sebze yemeği, 1 tabak makarna(büyük bi tabak..)ve bol su.bugün işlerim vardı o yüzden ara öğünleri atladımm. dışarıdaki işlerimide yürüyerek hallettim hemde ağırlıkla(oğluşumla).hiiçç spor yapıcak halim kalmadıı.işte böleeeee.
bende cuma gitcem utanıyorum hiç kilo veremiyorum şimdi şekersiz kahve yaptım kendime ender saraçı dinliyorum bide sitede geziyorum 1 taşla 3 kuş misaligünaydın ablacım bilmiyodum o yüzden yazdımbenim diyet süper gidiyo nisanın 9 una kadar bu azimle devam inş doktora mahçup olmak istemiyorum sen nasılsın ?
kimsecikler yok ama ben yınede menumu yazayım
kalkarkalkmaz 1 b su
kahvaltı 1 dılım kepek ekmegı 4 zeytın 1 domates
1. ara 1 portakal
ogle yemegı nohutlu pılav meyve suyu (dıyet)
2. ara 1 elma 1 dılım pasta ( sunuda yemeseydım uff)
aksam patates yemegı 2 dılım kepek ekmegı
2lt su
toplam 1250 cal cıvarı tutuyo
bende cuma gitcem utanıyorum hiç kilo veremiyorum şimdi şekersiz kahve yaptım kendime ender saraçı dinliyorum bide sitede geziyorum 1 taşla 3 kuş misali
alemsin yaabende limonlu suyumu içiyorum tabi bu listemde yok ekstradan dün netim gitti akşam listemide yazamadım kahvaltımı yapıp geleyim yazıcamm inş ama sen verdin abla 2 kg da gelişme yani
estafurullah ne yaşlanmasıbu kadar kiloya 2 neki eskiden diyet yapınca ayda 5 kilom gidiyordu yaşlandım kabul edeyim
Günaydın arkadaşlar :)))
dün nöbet iznindeydim gelemedim evde temizlik yaptım evimi miss yaptım
annem geldi oturduk muhabbet filan derken sabah beraber kahvaltı yaptık güzel sonra öğlede bi elma sonra bi ögün meyve suyu
gün boyunca su içmeye çalıştım toplam 4 bardak içebildim gün boyu ..
akşam ise mercimek çorba içtim ekmeksiz birazda domates ve acı biber salatası.
bugün sabah çay ve ekmek peynir yedim okdar biraazdan süt içeceğim sonra nolur bilmiyom :))
hoşgeldin cnm listen pek düzenli değil senin açından bu şekilde yapman yararlı olmaz,kilon zaten çok değil ama daha dengeli düzenli ve protein açısından daha kuvvetli olabilir.eğer müsait olursanda akşam liste halinde bildirirsin kolay gelsin
evet farkındayım canım çok düzenli değil ama bugün düzenli oalcak inşallah bugün ve sonrası..
tubacım menun çok herşeyine:81: veriyorum eediyetisyen elinden çkınca farklı oluyor benim dünki menümsabah yagsız yumurta 2 dilim b ekmek domates peynır birazda haslamiş patates ara ıkı hurma öglen bugdaylı barbunyalı çorba(koy çorbası) 1 kase yogurt ara 4 hurma galeta akşam öglenkı çorbadan ama az 1tabakta portakallı kerevız yogurt su ne kadar içtim bilkmiyorum spor yok kıtap yok
tamam canım zaten zamanla burdan da takip ederek düzenli bi liste yaparsın kendine sık sık az yiyoruz ama tok oluyoruzayyy bende beslenme uzmanı oldum hep bu topik yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?