Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kimsecikler yok ama ben yınede menumu yazayım

kalkarkalkmaz 1 b su

kahvaltı 1 dılım kepek ekmegı 4 zeytın 1 domates

1. ara 1 portakal

ogle yemegı nohutlu pılav meyve suyu (dıyet)

2. ara 1 elma 1 dılım pasta ( sunuda yemeseydım uff)

aksam patates yemegı 2 dılım kepek ekmegı

2lt su

toplam 1250 cal cıvarı tutuyo

Kalkarkalkmaz:

Kahvaltıdan önce meyve:

Kahvaltı: :81:

İlk ara: :81:

Öğle: :81:

İkinci ara: :81:

Akşam: :81: (ekmek kepek olsa süpper olcak)

Btiki çayı: :81:

Su::81:

Spor: :81:

Kitap :

Kalkarkalkmaz:

Kahvaltıdan önce meyve:

Akşam: :81:

Btiki çayı:

Su: :81:

Kitap :

günaydın demet kepek ekmegi kansızlık yapıyor diye tam bugday ekmegi yiyorum sen napıyorsun diyet nasıl gidiyor

Kalkarkalkmaz:

Kahvaltıdan önce meyve:

Akşam: :81: (bol bol salata yemeye dikkat edelim)

Btiki çayı: :81:

Kitap : :81: (Kitabın adını da belirtirsen sevinirim)

Çok ölçülü ve dikkatli davrandığın içinde teşekkür ediyorum

Kalkarkalkmaz: :81:

Kahvaltıdan önce meyve:

İlk ara:

Öğle: (bu öğlen yemeği sayılmaz,yeşillik,sebze susuz etsiz yemekler yoğurt vs. yemelisin)

İkinci ara:

Akşam: (bunuda beğenmedim makarna yerine sebze yemeğinden bolca yeseydin keşke)

Btiki çayı:

Spor:

Kitap :
ilk günlerin dikkat edeceğine inanıyorum bundan sonra

Son düzenleme:
günaydın ablacım bilmiyodum o yüzden yazdımbenim diyet süper gidiyo nisanın 9 una kadar bu azimle devam inş doktora mahçup olmak istemiyorumsen nasılsın ?
bende cuma gitcem utanıyorum hiç kilo veremiyorum şimdi şekersiz kahve yaptım kendime ender saraçı dinliyorum bide sitede geziyorum 1 taşla 3 kuş misali

Kalkarkalkmaz: :81:

Kahvaltıdan önce meyve:

Öğle: :81: (nohut pilav ama ne kadar yediğinde önemli cnm)

İkinci ara: :81: (pastayı görmezden geliyorum)

Akşam: :81: (yeşillik,salata yoğurt tüketelim)

Btiki çayı:

Spor:

Kitap :

bende cuma gitcem utanıyorum hiç kilo veremiyorum şimdi şekersiz kahve yaptım kendime ender saraçı dinliyorum bide sitede geziyorum 1 taşla 3 kuş misali

alemsin yaabende limonlu suyumu içiyorum tabi bu listemde yok ekstradandün netim gitti akşam listemide yazamadım kahvaltımı yapıp geleyim yazıcamm inşama sen verdin abla 2 kg da gelişme yani

bu kadar kiloya 2 neki eskiden diyet yapınca ayda 5 kilom gidiyordu yaşlandım kabul edeyim
estafurullah ne yaşlanması

bende dünki listemi yazayım beni kim kontrol etcek

kalkarkalkmaz:
2 su bardağı su

07:00
1 orta boy elma (bu listemde ara öğün ve gece yatarken var ama ben sabahları sudan sonra yiyiyorum)

09:30
2 su bardağı su
domates,salatalık
1 kibrik kutusu peynir (bunu ölçerek yapıyorum kibrit kutusuyla)

1 dilim kepekli ekmek

1. ara:
2 su bardağı su
2 porsiyon meyve (1 orta boy elma)

öğlen 13:30
2 su bardağı su
1 küçük yemek tabağı brokoli haşlaması yoğurtlu
1 kase salata
1 dilim kepekli ekmek

2. ara :
2 su bardağı su
1 küçük süt (200 ml.)
1 adet halley (bayılarak yiyorum:81:)

akşam:
2 su bardağı su
1 küçük tabak karnıbahar haşlama yoğurtlu
1 küçük tavuk baget haşlama
1 kase salata (domates,kıvırcık)

gece:
2 su bardağı su

yaklaşık 3 lt su
4 kupa yeşil çay (günlük içilmesi gereken 5 fincan bundan fazlası zararlı olabilirmiş)
leslie ile 2 mil.
40 dakika tempolu yürüyüş (dışarda)
tavuk suyuna çorba kitabımda bitti :81::81::81:bugün yeni bi kitaba başlıyorum inş.:81:

Günaydın arkadaşlar :)))
dün nöbet iznindeydim gelemedim evde temizlik yaptım evimi miss yaptım
annem geldi oturduk muhabbet filan derken sabah beraber kahvaltı yaptık güzel sonra öğlede bi elma sonra bi ögün meyve suyu
gün boyunca su içmeye çalıştım toplam 4 bardak içebildim gün boyu ..
akşam ise mercimek çorba içtim ekmeksiz birazda domates ve acı biber salatası.

bugün sabah çay ve ekmek peynir yedim okdar biraazdan süt içeceğim sonra nolur bilmiyom :))

hoşgeldin cnm listen pek düzenli değil senin açından bu şekilde yapman yararlı olmaz,kilon zaten çok değil ama daha dengeli düzenli ve protein açısından daha kuvvetli olabilir.Eğer müsait olursanda akşam liste halinde bildirirsin kolay gelsin

evet farkındayım canım çok düzenli değil ama bugün düzenli oalcak inşallah bugün ve sonrası..

ya kimsede yokki birileri olsa oyun oynatıcam size yaa:44::44:ama saat erken gelenlerle oynarım artık

Son düzenleme:
tubacım menun çok herşeyine:81: veriyorum eediyetisyen elinden çkınca farklı oluyor benim dünki menümsabah yagsız yumurta 2 dilim b ekmek domates peynır birazda haslamiş patates ara ıkı hurma öglen bugdaylı barbunyalı çorba(koy çorbası) 1 kase yogurt ara 4 hurma galeta akşam öglenkı çorbadan ama az 1tabakta portakallı kerevız yogurt su ne kadar içtim bilkmiyorum spor yok kıtap yok

kilon 65 in altında olduğu için değerlendirme yapmıyorum cnm zaten titiz davrandığını biliyorum ama kitap ve spor için

tamam canım zaten zamanla burdan da takip ederek düzenli bi liste yaparsın kendine sık sık az yiyoruz ama tok oluyoruzayyy bende beslenme uzmanı oldumhep bu topik yüzünden

tecrube yaşayarak öğrenilirr :) incecik diyetisyenler ne anlar kiloluların halinden
biz daha iyi anlıyoruz bu işten doçentlik seviyesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…