Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Olabilir şişlik oluyor vücut su tutuyor olurda rahatlarsin inşallah. regl den Dolayı dir kilonun dengesizliği stres yapma geçen hafta ne haldeydim boşu boşuna sende kendine Yaşatma o psikolojisi tmm mi ortak.
cansın ortak ya aslında rahatım eşimde bazen beni strese bırakıyor ne zaman bitiyor diyetin çocuk istiyorum diye son bir ayın falan yapınca stres oluyorum

bende denıycem kuzum ınsallah o zaman :)

afiyet olsun çok güzel menün

Günaydın çikeletam:)) bende ekmek hiç tüketmiyorum ama karbonhidrat diger yexigimiz besinlerdede var.ekmegin besleyici hicbir ozelligi yok.
ekmeği örnek verdim kuzucum çoğu menüde hiç yok.yoğurtdun içindeki bi damla karbonhidrat zaten çiğnerken harcadıgımız enerjiye gidiyi

hoşgeldiniizzzz ben Toprak.Yaşım 25. ben de 60 kiloyla başladım şimdi 56.800üm.bakalım yarın ne çıkacagım hedefim 48.kilom az gözükebilir ama boyum 1.58 oldugu için baya tombilik gözüküyorum merak etmeyin burdaki insanlar çok tatlı çok motivasyon yüksek oluyor.ben de yeniyim 1 hafta olacak katılalı :) isterseniz bugün başlangıç olarak fotograf çekin kendinize ayda bir tekrar çekersiniz.güzel oluyo zayıfladıgını görmek insana iyi geliyo

Valla şeker kısmında zorlanıyorum kizlar yaa.... Dayanması çok zor. Hele adet döneminde
canım ugrasırsan bırakabilirsin zayıflamaya başlamadan önce çaylarıma 2 şeker atar ve çok çay tüketirdim yani günde 20-40 arası çay şekeri tüketiyordum 3 aydır tamamen şeker kullanmıyorum

Maşallah boyun uzunmuş Tatlım 75 de bile çok iyi görünürsün
Sen işin zorunu başarıp başlamışın
Burdada arkası çorap söküğü gibi gelecek inşallah
Mefkurem Zuhal ablacim ben bugünde sp yapıyorum akşam sadece zencefilli yoğurt yesem problem olurmu.
olmaz Tatlım hem hafif olur ama yarın Abartma yoksa hemen artı olursun

Cuma kaçamaklarına dikkat Cnm
Yoksa daha çok strese giriyoruz

merhaba hoşgeldin akdaş bende dün yazmaya başladım arkadaşlar çok sıcakkanlı sağolsunlar ...hepimize bol eksili günler olsun inşallah
Senin Adın neydi Tatlım

Patlıcanıda fırında közleyip öyle karnıyarık yapabilirsin Cnm
Artık ben evde hiç kızartma yapmıyorum

Mefkurem ablacım regl olmadan önce agırlık artıyormu bide kilo verme azalıyormu benim karın agrılarım var olacak gibi
Bazılarında olabiliyor Cnm
Bünyeye göre değişiyor
Eğer kaçamak yoksa şişlikleri kafanıza takmayın
İnince kilo Birden düşer
Ben dün bozdum

Valla şeker kısmında zorlanıyorum kizlar yaa.... Dayanması çok zor. Hele adet döneminde
Ama küçük beden tiril tiril elbiselerde pek güzel Tatlım

Maşallah toprağıma
Bu kiloda bile vercem diye uğraşınyo helal Kız sana
Hepimize çok güzel örneksin
Bşrazcıkta kıskanmıyo değilim hani

çok güzel fikirmiş közlenmiş karnıyarık süper fikir ya ablacım

Maşallah toprağıma
Bu kiloda bile vercem diye uğraşınyo helal Kız sana
Hepimize çok güzel örneksin
Bşrazcıkta kıskanmıyo değilim hani
uy teşekkür ederim.hepimiz fıstık olcaz eminim ben çiçekli bi elbise aldım o kadar güzelki minicik boyu tiril tiril incecik kumaş.ona girmeden rahat yok bana a dostlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…