- 27 Ekim 2015
- 633
- 1.109
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.821
Olabilir şişlik oluyor vücut su tutuyor olurda rahatlarsin inşallah. regl den Dolayı dir kilonun dengesizliği stres yapma geçen hafta ne haldeydim boşu boşuna sende kendine Yaşatma o psikolojisi tmm mi ortak.
evet canım şimdiye kadar sp ile gidiyorum suda iyi gidiyorum 1,5 buldu şimdidenOlucak arada böyle şeyler her zaman çok çok veremeyebilirsin, ki harika verdin şimdiye kadar bi duraklama olabilir. SP yapiyomusun bugün.
uyu dinle sp yoruyorBen bugun de sp yapıyorum ama elim ayağım tutmuyor uykusuzluk tan.
bende denıycem kuzum ınsallah o zaman :)Canım kkda topiğini gördüm 21 gün boyunca şekerli şeylerden hazır paketli gıdalardan hamur işlerinden vs. uzak duruyorsun. Açıklamalı olarak konusu var tatlım.Ben de 3 gündür onu yapıyorum . Amaç şekeri hayatımızdan çıkarmak. :)
Salataya kendimi alıştırmam lazım biliyorum tatlım. Ben hiç sevmezdim marul, mayonoz ve bilimum yeşillikleri yeni yeni yemeye başladım. Son bir yıldır diyebilirim. Alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor. Ekmeksiz salata yiyemeyen ben şimdi yiyorum mesela. Bu diyet konusuna da ayak uyduracağım.
Şişliğe gelince kendisi benim göbüşüm olur. Baya küçülmüştü onu diyorum şekerim.
afiyet olsun çok güzel menünBu arada günaydınlar güzel hatunlar. Evde bilgisayar olmamasının eksikliğini yaşıyorum. Yazdığınız mesajları okumak toplu halde olunca baya zor oluyor benim için. Dünkü menümü yazayım.
Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su.
Kahvaltı 7:30 1 yumurtayla çok az yağda pişmiş omlet. Az peynir 4-5 zeytin. 2 dilim tam tahıllı ekmek.
Ara: 1 adet yeşil elma
Öğlen 12:30 evde hazırlayıp kavanozla getirdiğim mevsim salatası 2 dilim tam tahıllı ekmek eşliğinde.
Ara : 1 yeşil elma
Akşam : Çok az yağlı tavuk kavurması 1 küçük tabak yanına bol salata.
gece 21:00 gibi 3 kaşık yağsız yoğurt.
Su :2 litre
Spor : 100 ip atlama, 50 squat 20 dk yürüyüş.
Bu gün çok halsizim nedense . Hastalanıyor gibiyim. Umarım hastalanmam. Cumayı iple çekiyorum.
boyum 1.58 ya baya tombilik görünüyorumAaaa sen neden diyet yapıyorsun kuzum maşallahın varmış.Haa geri hayalin 48 olmaktı bir an unuttum.
ekmeği örnek verdim kuzucum çoğu menüde hiç yok.yoğurtdun içindeki bi damla karbonhidrat zaten çiğnerken harcadıgımız enerjiye gidiyiGünaydın çikeletam:)) bende ekmek hiç tüketmiyorum ama karbonhidrat diger yexigimiz besinlerdede var.ekmegin besleyici hicbir ozelligi yok.
ayyyyyyyyyyy! çok sevindimmKızlarr slmm.dayanamadım tartıldım bu sabah sevinćten uctum valla havalara.ama soylemem yarını bekliyorum
hoşgeldiniizzzzteşekkür ederim canım. sizinle devam etmek isterim tabiki çünkü yalnız başıma yapamayacağım artık.
yaşım 36 boyum 175 cm kilom 80
geçirdiğim tüp bebek tedavileri ve hamilelik zamanında bana bayağı kilo aldırdı. 92 kg ile doğuma gittim .oysaki hamilelikten önce 75 dim.tabi tedavilerden önce 68Doğum sonrası & ayda 72 ye düştüm ama sonra yavaş yavaş yine aldım 5 sene de.öyle birşey ki azar azar eklendikçe kendime aynada hep normal geliyordum.sanki hala 38 bedenmiş gibi.pek öyle diet de yapmadım Ama artık yeter dedim kendimi fotoğraflarda öyle görünce...hani eski hali yeni hali olayı:) azimliyim . 1 aydır spora gidiyorum. yemeği tabağımda miktar olarak azalttım. 1 ay önce 84 kg idim. şimdi 80. yaza kadar en azından 10 kg daha vermek 2 beden küçülmek istiyorum.tabii iradeli olursam:)
sp dediginiz nedir örtmenimMefkurem Zuhal ablacim ben bugünde sp yapıyorum akşam sadece zencefilli yoğurt yesem problem olurmu.
canım ugrasırsan bırakabilirsin zayıflamaya başlamadan önce çaylarıma 2 şeker atar ve çok çay tüketirdim yani günde 20-40 arası çay şekeri tüketiyordum 3 aydır tamamen şeker kullanmıyorumValla şeker kısmında zorlanıyorum kizlar yaa.... Dayanması çok zor. Hele adet döneminde
sp saf protein sadece protein ile beslenmeksp dediginiz nedir örtmenim
Maşallah boyun uzunmuş Tatlım 75 de bile çok iyi görünürsünteşekkür ederim canım. sizinle devam etmek isterim tabiki çünkü yalnız başıma yapamayacağım artık.
yaşım 36 boyum 175 cm kilom 80
geçirdiğim tüp bebek tedavileri ve hamilelik zamanında bana bayağı kilo aldırdı. 92 kg ile doğuma gittim .oysaki hamilelikten önce 75 dim.tabi tedavilerden önce 68Doğum sonrası & ayda 72 ye düştüm ama sonra yavaş yavaş yine aldım 5 sene de.öyle birşey ki azar azar eklendikçe kendime aynada hep normal geliyordum.sanki hala 38 bedenmiş gibi.pek öyle diet de yapmadım Ama artık yeter dedim kendimi fotoğraflarda öyle görünce...hani eski hali yeni hali olayı:) azimliyim . 1 aydır spora gidiyorum. yemeği tabağımda miktar olarak azalttım. 1 ay önce 84 kg idim. şimdi 80. yaza kadar en azından 10 kg daha vermek 2 beden küçülmek istiyorum.tabii iradeli olursam:)
olmaz Tatlım hem hafif olur ama yarın Abartma yoksa hemen artı olursunMefkurem Zuhal ablacim ben bugünde sp yapıyorum akşam sadece zencefilli yoğurt yesem problem olurmu.
Cuma kaçamaklarına dikkat Cnmmotivasyonum düşmedi aslında ama çok yogunum bu ara hem işte hem de evde bugun işin büyük kısmı bitti. bide can can haftaya kotu başladım.. cuma gününün sendromu beni hafta boyunca etkiledi senn geçen hafta yaşadıgın psikolojiye girdim kaçırdım zor gidecek bu hafta diye şartlandırdım. ama atlatacam.. bende yarından itibaren 21 günlük şeker diyetine başlayacam aslında şeker ihtiiyacım olmuyordu ama bu ara biraz hüküm sürmeye çalışıyor
Senin Adın neydi Tatlımmerhaba hoşgeldin akdaş bende dün yazmaya başladım arkadaşlar çok sıcakkanlı sağolsunlar ...hepimize bol eksili günler olsun inşallah
Patlıcanıda fırında közleyip öyle karnıyarık yapabilirsin Cnm29 aralıkta başladım subat ayında bozdum 2-3 kilosunu geri aldım toplam 4 ay oluyor işte ama buraya başalayalı 5 hafta oldu başta diyet diye başta düşünürken buraya geldiğimden beri beslenmemi degiştiriyorum diye bakıyorum olaya benim burdan önce her türlü diyeti denedim araştırdım vucudumun neyle kilo verip vermediğini iyi anlayabiliyorum ekmek tüketmiyorum. şeker tüketmiyorum canım yagı en aza indirdim tuzu zaten kullanmazdım pek sadece tadımlık. aslında herşeyi yiyorum ama agır olmamak kaydıyla biliyormusun canım ben eşime 10 numaraa yemek yapıp yanında haşlanmış sebze yiyip tadına bile bakma ihtiyacı duymuyorum artık aslında istekli olmak ben mesela karnıyarığa bayılırdım geçen gün evde yaptım kendim haslanmış karnıbahar yedim bir süre sonra o kilo yapan yiyecekler haz vermiyor
Bazılarında olabiliyor CnmMefkurem ablacım regl olmadan önce agırlık artıyormu bide kilo verme azalıyormu benim karın agrılarım var olacak gibi
Ben dün bozdumAnladım canım ipin ucu bi kaçtımi sanki toparlanmiycak gibi geliyor insana. Sen halledersin canım unut artık o kaçamağı bitti gitti. Zor diye birsey yok. Evet şeker orucu güzel olur bizim 8 gün oldu galiba Zuhal abla yla başladım bende.
Ama küçük beden tiril tiril elbiselerde pek güzel TatlımValla şeker kısmında zorlanıyorum kizlar yaa.... Dayanması çok zor. Hele adet döneminde
regl döneminde vücdumuz ödem topladıgı için birazcık ağırlık olabilir tatlım sakın üzülmeMefkurem ablacım regl olmadan önce agırlık artıyormu bide kilo verme azalıyormu benim karın agrılarım var olacak gibi
mm anladım afiyet olsunn.bazı sporcularda fotograf çekimlerinden önce yapıyorlar bunu kihihihsp saf protein sadece protein ile beslenmek
Maşallah toprağımahoşgeldiniizzzzben Toprak.Yaşım 25. ben de 60 kiloyla başladım şimdi 56.800üm.bakalım yarın ne çıkacagım hedefim 48.kilom az gözükebilir ama boyum 1.58 oldugu için baya tombilik gözüküyorum merak etmeyin burdaki insanlar çok tatlı çok motivasyon yüksek oluyor.ben de yeniyim 1 hafta olacak katılalı :) isterseniz bugün başlangıç olarak fotograf çekin kendinize ayda bir tekrar çekersiniz.güzel oluyo zayıfladıgını görmek insana iyi geliyo
çok güzel fikirmiş közlenmiş karnıyarık süper fikir ya ablacımMaşallah boyun uzunmuş Tatlım 75 de bile çok iyi görünürsün
Sen işin zorunu başarıp başlamışın
Burdada arkası çorap söküğü gibi gelecek inşallah
olmaz Tatlım hem hafif olur ama yarın Abartma yoksa hemen artı olursun
Cuma kaçamaklarına dikkat Cnm
Yoksa daha çok strese giriyoruz
Senin Adın neydi Tatlım
Patlıcanıda fırında közleyip öyle karnıyarık yapabilirsin Cnm
Artık ben evde hiç kızartma yapmıyorum
Bazılarında olabiliyor Cnm
Bünyeye göre değişiyor
Eğer kaçamak yoksa şişlikleri kafanıza takmayın
İnince kilo Birden düşer
Ben dün bozdum
Ama küçük beden tiril tiril elbiselerde pek güzel Tatlım
Listedeki isteyen arkadaşlar tartı öncesi 1 gün saf pro yapıyolar Cnmmm anladım afiyet olsunn.bazı sporcularda fotograf çekimlerinden önce yapıyorlar bunu kihihih
uyMaşallah toprağıma
Bu kiloda bile vercem diye uğraşınyo helal Kız sana
Hepimize çok güzel örneksin
Bşrazcıkta kıskanmıyo değilim hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?