Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok güzel fikirmiş közlenmiş karnıyarık süper fikir ya ablacım
ben de musakka yapıyorum isterseniz deneyebilirsiniz çook lezzetli oluyor patlıcanları aynı şekilde hiç yağsız fırında kızartıyorum önce.sonra tavada bikaç damla yağla soğanı kıymayı baharat işte ne koyarsanız kavurup fırındakilerin üstüne döküp azcık da fırında pişiriyorum mis gibi

Tatlım ben artık kızartma yerine bütün sebzeleri fırında yapıyorum
Patlıcan kabak biber
Hangisini yapacaksan doprayıp fırınkağıda koy
Pişince üzerine domatesli sos yap al sana kızartma
Kıymalı sos yapıp tekrar fırına verirsen Kebab olur

uy teşekkür ederim.hepimiz fıstık olcaz eminim ben çiçekli bi elbise aldım o kadar güzelki minicik boyu tiril tiril incecik kumaş.ona girmeden rahat yok bana a dostlar
Sen bu azimle her istediğin elbiseye girersin fıstık
Heralde 38 bedensin 36 olmak istiyon

süper hem saglıklı hemde lezzetli

ya biz kadınlar işte istersek iyi üretkeniz

Sen bu azimle her istediğin elbiseye girersin fıstık
Heralde 38 bedensin 36 olmak istiyon
evet ablacım.üstüm şimdiden 36 ama bacaklarımda ve popomda tüm fazlalığım.göbeğim nerdeyse hiç yok az daha zayıflasam dümdüz olcak ama işte basenler felaket bu arada pilateste çok iyi gidiyo gerçekten dik durmaya başladım.

bende de aynı sorun var üstüm hiç kalmadı göbekte seninki kadar düz degil ama bütün fazlalık kalça ve basen plates yapmak istemiyorum çünkü eski plastescilerdenim senin gibi zayıfken hep plates yapardım bıraktım vucud kendini pis bıraktı

cansın ortak ya aslında rahatım eşimde bazen beni strese bırakıyor ne zaman bitiyor diyetin çocuk istiyorum diye son bir ayın falan yapınca stres oluyorum
Hiç stres yapma yorma kendini olucak nasılsa birgün zaten bu kadar emege hamileliğinde sağlıklı beslen can cazim.

evet canım şimdiye kadar sp ile gidiyorum suda iyi gidiyorum 1,5 buldu şimdiden
Bu mu az dediğin kız Allah iyiliği versin

Abloş neden bıraktın ki yaa

Bende hep fırında yaparim. Aslında sağlıklı beslenen tombislerdenmisim ben zaman ayarım yokmuş bazı eksilerim varmış öğrendim.

Aynen böyle yapıyorum bazen sarımsaklı yoğurt üstüne domates sosu. Yarın yapim de yiyim bari.

Tesekkur ederim canim.fotograf iyi fikirmis hemen yapayim...

kız kilo 1,5 degil su

hamilelikte burdan çıkmayı düşünmüyorum tabi beni kovmazsanız listeden çıkarım ama beraber oluruz bende kendimi bırakmam hamilelikte diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bebiş beslensin ben degil

hamilelikte burdan çıkmayı düşünmüyorum tabi beni kovmazsanız listeden çıkarım ama beraber oluruz bende kendimi bırakmam hamilelikte diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bebiş beslensin ben degil
Tatlım hıcbıryere gitmen izin vermeyiz. Evet Bebiş beslen sin biz beslenicegimız kadar beslendik iyi bir karar vermişsin. Ben ilk hamileliğimde 50 kilo aldım delimiyim ne eşim gece kaldırıp zorla et yedirirdi. Oğlum 4.640 gram doğdu oda beslen mis meğer ama hala kilolu zarar vermisim çocuğa affeder inşallah bizi

cocuğa ne yapmışsınız öyle maşallah iyi dogmuş umarım tez zamanda atlatır canım

cereze yonelwyim bakalim dogru.teskurler.

ayyy işiniz çok zor.önünden geöerken bile tatlı tatlı kokuyo orası.ya da obezlikten bana öyle geliyo
obezlikkkk.aaaaaà

zor canim be....

dondurma guzel hayal...

Yok canım ya onlar kreste kahvaltı yapıyorlar arada olan kocişe oluyor göbek yapti pogacayla kahvaltı yapmaktan
olan adamlara oluyor zaten.

pilatesi seviyorum ya popo büyük olsada şekillendiriyo güzel gösteriyo en azından

cocuğa ne yapmışsınız öyle maşallah iyi dogmuş umarım tez zamanda atlatır canım
12 yaşına girecek önümüzdeki ay :) 8 yaşına kadar idealdi kilosu şimdi gobek li adam oldu tip aynı baba

canım yarın yapacagımı sanmıyorum ama haftaya çok iddalıyım
Olsun haftaya verirsin her hafta 2 kılo vere vere vericek kilo kalmadı kanka haftaya bende iddialiyim bu hafta sanki bi yenilenme hissediyorum kendimde daha bi enerjik daha bilgili daha azimliyim. Korkun benden yağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…