- 28 Ağustos 2015
- 498
- 1.158
- 28
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.841
ben de musakka yapıyorum isterseniz deneyebilirsiniz çook lezzetli oluyorçok güzel fikirmiş közlenmiş karnıyarık süper fikir ya ablacım
Tatlım ben artık kızartma yerine bütün sebzeleri fırında yapıyorumçok güzel fikirmiş közlenmiş karnıyarık süper fikir ya ablacım
Sen bu azimle her istediğin elbiseye girersin fıstıkuyteşekkür ederim.hepimiz fıstık olcaz eminim ben çiçekli bi elbise aldım o kadar güzelki minicik boyu tiril tiril incecik kumaş.ona girmeden rahat yok bana a dostlar
regl döneminde vücdumuz ödem topladıgı için birazcık ağırlık olabilir tatlım sakın üzülme
süper hem saglıklı hemde lezzetliTatlım ben artık kızartma yerine bütün sebzeleri fırında yapıyorum
Patlıcan kabak biber
Hangisini yapacaksan doprayıp fırınkağıda koy
Pişince üzerine domatesli sos yap al sana kızartma
Kıymalı sos yapıp tekrar fırına verirsen Kebab olur
ya biz kadınlar işte istersek iyi üretkenizben de musakka yapıyorum isterseniz deneyebilirsiniz çook lezzetli oluyorpatlıcanları aynı şekilde hiç yağsız fırında kızartıyorum önce.sonra tavada bikaç damla yağla soğanı kıymayı baharat işte ne koyarsanız kavurup fırındakilerin üstüne döküp azcık da fırında pişiriyorum mis gibi
evet ablacım.üstüm şimdiden 36 ama bacaklarımda ve popomda tüm fazlalığım.göbeğim nerdeyse hiç yok az daha zayıflasam dümdüz olcakSen bu azimle her istediğin elbiseye girersin fıstık
Heralde 38 bedensin 36 olmak istiyon
bende de aynı sorun var üstüm hiç kalmadı göbekte seninki kadar düz degil ama bütün fazlalık kalça ve basen plates yapmak istemiyorum çünkü eski plastescilerdenim senin gibi zayıfken hep plates yapardım bıraktım vucud kendini pis bıraktıevet ablacım.üstüm şimdiden 36 ama bacaklarımda ve popomda tüm fazlalığım.göbeğim nerdeyse hiç yok az daha zayıflasam dümdüz olcakama işte basenler felaket bu arada pilateste çok iyi gidiyo gerçekten dik durmaya başladım.
Hiç stres yapma yorma kendini olucak nasılsa birgün zaten bu kadar emege hamileliğinde sağlıklı beslen can cazim.cansın ortak ya aslında rahatım eşimde bazen beni strese bırakıyor ne zaman bitiyor diyetin çocuk istiyorum diye son bir ayın falan yapınca stres oluyorum
Bu mu az dediğin kız Allah iyiliği versinevet canım şimdiye kadar sp ile gidiyorum suda iyi gidiyorum 1,5 buldu şimdiden
Abloş neden bıraktın ki yaaMaşallah boyun uzunmuş Tatlım 75 de bile çok iyi görünürsün
Sen işin zorunu başarıp başlamışın
Burdada arkası çorap söküğü gibi gelecek inşallah
olmaz Tatlım hem hafif olur ama yarın Abartma yoksa hemen artı olursun
Cuma kaçamaklarına dikkat Cnm
Yoksa daha çok strese giriyoruz
Senin Adın neydi Tatlım
Patlıcanıda fırında közleyip öyle karnıyarık yapabilirsin Cnm
Artık ben evde hiç kızartma yapmıyorum
Bazılarında olabiliyor Cnm
Bünyeye göre değişiyor
Eğer kaçamak yoksa şişlikleri kafanıza takmayın
İnince kilo Birden düşer
Ben dün bozdum
Ama küçük beden tiril tiril elbiselerde pek güzel Tatlım
Bende hep fırında yaparim. Aslında sağlıklı beslenen tombislerdenmisim ben zaman ayarım yokmuş bazı eksilerim varmış öğrendim.çok güzel fikirmiş közlenmiş karnıyarık süper fikir ya ablacım
Aynen böyle yapıyorum bazen sarımsaklı yoğurt üstüne domates sosu. Yarın yapim de yiyim bari.Tatlım ben artık kızartma yerine bütün sebzeleri fırında yapıyorum
Patlıcan kabak biber
Hangisini yapacaksan doprayıp fırınkağıda koy
Pişince üzerine domatesli sos yap al sana kızartma
Kıymalı sos yapıp tekrar fırına verirsen Kebab olur
Tesekkur ederim canim.fotograf iyi fikirmis hemen yapayim...hoşgeldiniizzzzben Toprak.Yaşım 25. ben de 60 kiloyla başladım şimdi 56.800üm.bakalım yarın ne çıkacagım hedefim 48.kilom az gözükebilir ama boyum 1.58 oldugu için baya tombilik gözüküyorum merak etmeyin burdaki insanlar çok tatlı çok motivasyon yüksek oluyor.ben de yeniyim 1 hafta olacak katılalı :) isterseniz bugün başlangıç olarak fotograf çekin kendinize ayda bir tekrar çekersiniz.güzel oluyo zayıfladıgını görmek insana iyi geliyo
kız kilo 1,5 degil suHiç stres yapma yorma kendini olucak nasılsa birgün zaten bu kadar emege hamileliğinde sağlıklı beslen can cazim.
Bu mu az dediğin kız Allah iyiliği versin
Abloş neden bıraktın ki yaa
Bende hep fırında yaparim. Aslında sağlıklı beslenen tombislerdenmisim ben zaman ayarım yokmuş bazı eksilerim varmış öğrendim.
Aynen böyle yapıyorum bazen sarımsaklı yoğurt üstüne domates sosu. Yarın yapim de yiyim bari.
hamilelikte burdan çıkmayı düşünmüyorum tabi beni kovmazsanızHiç stres yapma yorma kendini olucak nasılsa birgün zaten bu kadar emege hamileliğinde sağlıklı beslen can cazim.
Bu mu az dediğin kız Allah iyiliği versin
Abloş neden bıraktın ki yaa
Bende hep fırında yaparim. Aslında sağlıklı beslenen tombislerdenmisim ben zaman ayarım yokmuş bazı eksilerim varmış öğrendim.
Aynen böyle yapıyorum bazen sarımsaklı yoğurt üstüne domates sosu. Yarın yapim de yiyim bari.
kız kilo 1,5 degil su
Tatlım hıcbıryere gitmen izin vermeyiz. Evet Bebiş beslen sin biz beslenicegimız kadar beslendik iyi bir karar vermişsin. Ben ilk hamileliğimde 50 kilo aldım delimiyim ne eşim gece kaldırıp zorla et yedirirdi. Oğlum 4.640 gram doğdu oda beslen mis meğer ama hala kilolu zarar vermisim çocuğa affeder inşallah bizihamilelikte burdan çıkmayı düşünmüyorum tabi beni kovmazsanızlisteden çıkarım ama beraber oluruz bende kendimi bırakmam hamilelikte diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bebiş beslensin ben degil
cocuğa ne yapmışsınız öyle maşallah iyi dogmuş umarım tez zamanda atlatır canımTatlım hıcbıryere gitmen izin vermeyiz. Evet Bebiş beslen sin biz beslenicegimız kadar beslendik iyi bir karar vermişsin. Ben ilk hamileliğimde 50 kilo aldım delimiyim ne eşim gece kaldırıp zorla et yedirirdi. Oğlum 4.640 gram doğdu oda beslen mis meğer ama hala kilolu zarar vermisim çocuğa affeder inşallah bizi
canım yarın yapacagımı sanmıyorum ama haftaya çok iddalıyımuykusuzluk boyle birsey iste. Hiç belli olmaz Necla sen sürpriz yapabilirsin yarın.
cereze yonelwyim bakalim dogru.teskurler.tatlım bence hedefine ulaşana kadar ya da enazından yaklaşana kadar kuru meyve de yememelisin.sporcular ve eski diyetisyenim öyle diyormuz da yasak mesela çok kalorili ve şekerliymiş diye...canın çok çekiyorsa zararsız yani glikemiks indeksi düşük meyvelerden marmlat yapabili,yorsun hiçbir zararı olmuyor gerçekten ben yaptım hala kilo veriyorum hiç bozulmadı diyetim. mesela 1 kilo çilekleri kestim tencereye attım pişirdim 1 saatten fazla. aynı reçel gibi işte ama hiç şeker veya pekmez elma suyu hiçbişey koymuyoruz.yine de meyve şekeridir diye haftada 3 gün kahvaltıda bir tatlı kaşığı tüketiyorum :)
obezlikkkk.aaaaaàayyy işiniz çok zor.önünden geöerken bile tatlı tatlı kokuyo orası.ya da obezlikten bana öyle geliyo
zor canim be....Evet gerçekten zorlaniyorum herkesin cekmecesi dolu hiç boğazları durmuyor ben sadece geçen yıl ramazan sonrası bir poset ki diğer kızların aldıklarının çeyreği kadar biseyler aldım bir ayda ancak bitirdim ve o ay 4 kilo almıştım. Millet paketiyle yiyecek neredeyse hala 50 kilolar. Benimki nasıl bir bünye anlamadım yaa. 4 yıldır düşünmeden tıka başa yediğimiz bilmem yinede diyetteyim diye kendimi kilo vermeye sartlandirmadan veremiyorum. Eeeeeey yağların eriyin eriyin diye talimat vermem lazım her gün psikolojik bozuldu ya
dondurma guzel hayal...utandım şimdikiçeriz tabi.dün de büyük bi cidiyetle sevgilime dedimki ' en büyük hayalim 48 kilo fıstık gibi fizikle havuzda magnum yemek' gülmekten öldü.insanın hayali ev araba falan olur seninki bu mu diyo
olan adamlara oluyor zaten.Yok canım ya onlar kreste kahvaltı yapıyorlar arada olan kocişe oluyor göbek yapti pogacayla kahvaltı yapmaktan
pilatesi seviyorum ya popo büyük olsada şekillendiriyo güzel gösteriyo en azındanbende de aynı sorun var üstüm hiç kalmadı göbekte seninki kadar düz degil ama bütün fazlalık kalça ve basen plates yapmak istemiyorum çünkü eski plastescilerdenim senin gibi zayıfken hep plates yapardım bıraktım vucud kendini pis bıraktı
ben doğdugumdada çok tombik doğmuşum doktor kızmış annemlere siz naptınız diyecocuğa ne yapmışsınız öyle maşallah iyi dogmuş umarım tez zamanda atlatır canım
12 yaşına girecek önümüzdeki ay :) 8 yaşına kadar idealdi kilosu şimdi gobek li adam oldu tip aynı babacocuğa ne yapmışsınız öyle maşallah iyi dogmuş umarım tez zamanda atlatır canım
Olsun haftaya verirsin her hafta 2 kılo vere vere vericek kilo kalmadı kankacanım yarın yapacagımı sanmıyorum ama haftaya çok iddalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?