Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dostlar bugün ku menum
Sabah 8 de ılık su

Saat 12
2 haslanmis baharatli yumurta
2 kk peynir
1 bardak süt

Saat 15
1 bardak içine zencefil kattığım evde yaptogim kefir

Saat 17:20
5 köfte
Yarım bardak kefir
4 kaşık yoğurt içine zencefil zerdeçal tarçın

Su 2 litre
Spor bugün fırsatım olmadı zaten yorgunluk ve uykusuzluk tan ölüyorum. Birazdan çıkar yürüyüş yaparim.

Ergenlik dönemi benim kuzenimde öyleydi bir anda kilo göbek boya çevirdi bence spor yapsın onlar hepsi boy olur zaten senin beslenmene göre bir hızlı verisin olacak bence haftaya bomba gibi bir kilo verecegiz ınş ben bu hafta çörek otunu falan da kestim vücud alismasin diye bakalım .Kilo verimi durdu vücudum geçen haftaya göre daha toplu bence regl etkisi var haftaya oda olmayacak

Ortak menü çok güzel az da olsa yürü

pilatesi seviyorum ya popo büyük olsada şekillendiriyo güzel gösteriyo en azından
Çok güzel şekil veriyor vücuda ben 36 bedenken zevkine yapıyordum haftada 3 gün spor salonuna 2 yıl gittim ama bence doğal yollarla spor daha kalıcı yürüyüş koşu gibi

Sanirim ne güzel bi kaç gün badminton oynadıkları çocukta zevkle oynadı yağmur rüzgar derken kaldı. Yuruycem birazdan ufaklıgi ilaç verdim uyumasini bekliyorum. İnşallah veririz canım ya inşallah.

Ortak menü çok güzel az da olsa yürü

hahaha tatlı aklıma gelince elma çilek falan düşünmeye çalışıyorum ben de diğer tatlılar hiç yokmuş gibi kendimi kandırıyorum
bende hurma kuru kayisi dusunuyorum....

Çok geçmiş olsun canım.bende bursalıyım ailem hala bursada.hepimiz korktuk.umarım son olur
Allah vatanimizi milletimizi korusun birlik dirlik versin....

Herkese merhabalar tanismak icinde olsa çağırdığıniz icin cok tesekkurler 35 yasindayim çalışıyorum 2 tane kizim var kilo fazlam bir hayli ama cook azimliyim kurtulucam insallah
hosgeldin canim ben semay.35 yasindayim ve 110 la basladim 12 subatta insallah burada beraberce verecegiz kilocuklari....

canım gerçekten insan tatlıya alıştıkça yiyor ben öyle pek aramam mesela şerbetli tatlı hiç yiyemem zaten bi çikolata bi de sütlü tatlı o da arada hiç bi zaman öyle her gün tatlı yiyemem
tatliyi cok istemeyip yememek cok avantajli kaptanim....bende keske oyle olabilsem tatliya zaafim var....

jendini zorlamadan kusa sureli yavas yuruyusler yap canim doktorunda onerirse.gelmis gecmis olsun....

İyi akşamlar herkese
Bugünkü menüm
Sabah 07.30
1 yumurtalı omlet
Beyaz peynir
Bir dilim kepek ekmek
Saat 10.00da
1bardak süte 1 buçuk kaşık kepek yulafı
Saat 12.30da
1 porsiyon nohut salatası
Saat 15.30 da
10 tane badem
Saat. 17.30 da
1 porsiyon taze fasulye
4 kaşık yoğurt

Ayrica 3.5 litte su içmişim bugün..
Saat 18.30 da 30 dakika spining
Saat 19.30 da 50 dakika zumba ile günü bitiriyorum .
Ancak 21.00 da yoğurt kürü yapıcam.

Günaydın kızlar. Eve yeni geldik benim miniğin ateşini dusuremedik müşahede altında kaldı serum fln derken bu saat oldu. Kendinize iyi bakin canlar.
gecmis olsun elifcim salgin var mevsim tam oturmadi.

dun aksam canım bısey ıstemedı meyve bıle yemedım ıkı cılek yedım ama saat 4 gıbı 4 5 tane ortası delık bıskuvıden yedım adını unuttum acıkmıstım kızlar da almıs dayanamadım
canim canin birsey istemesede azda olsa ye bundan sonra yoksa insan krize giriyor yeme riski artiyor.

toprakcim tesekkur ediyoruz gayet guzel bilgiler.duzeltecektim aradaki kucuk teferruati ama sen zaten duzelmisssin.

çok heycanlıyım yarın nolcak acaba tartıda
guzel seyler olacak seker.

amin canm allah korumuş.
durumun nasıl bu hafta bende düşüş çok az olacak gibi
insallah cancagizim.

Kızlarr slmm.dayanamadım tartıldım bu sabah sevinćten uctum valla havalara.ama soylemem yarını bekliyorum
hadi bakalim gelsin bol eksiler....

hosgeldin iyiki geldin canim.ben 35 yasindayim 2 bucuk aydir buradayim iyiki buradayim.

beyinde bitiyor hersey sekerim.

bende başlayacam can can regl den önce kilo verimi duruyormu bide agırlaşıyormu kilom çok dengesiz ondan olabilirmi
regl oncesi bazilarinda 3 kiloya kadar farkeder 3 gunden sonra dusmeye baslar canim.

cansın ortak ya aslında rahatım eşimde bazen beni strese bırakıyor ne zaman bitiyor diyetin çocuk istiyorum diye son bir ayın falan yapınca stres oluyorum
erkekler cok biliyor zaten benimkide verdin ama daha var diyip duruyor sagolasica.

Valla şeker kısmında zorlanıyorum kizlar yaa.... Dayanması çok zor. Hele adet döneminde
o donemde kuru meyve ye canim.

Su biraz az olmus onun dışında güzel bir gün olmuş dün,insallah ise yarar,allah bi daha yasatmasin huzursuz oluyo insan
Herkese merhabalar tanismak icinde olsa çağırdığıniz icin cok tesekkurler 35 yasindayim çalışıyorum 2 tane kizim var kilo fazlam bir hayli ama cook azimliyim kurtulucam insallah
hosgeldin canim ,Eda ben 32 yaşında 2 çocuk annesiyim,öğretmenim ama uceetsiz izindeyim şimdi,hayırlısıyla kurtulalım kilolardan
Sabah 8.30
Küçük süt
Öğle 12.30
Derisi alınmış tavuk butu
1 kase cacık
Akşam 18.30
1-2 çatal tavuk göğsü
Ayran icecem şimdi
1 saat yürüyüş
1,5 lt su 2,5-3 yapacam
Su haricinde çok güzel sp için afieyt olsun

Çok güzel süper canim

Güzel canim şartlar için,afieyt olsun
afieyt olsun kuzum hedefine ulaştıktan sonra korumak için hiç zorluk cekmiceksin 10 numara
Afiyet olsun canim
sporda olsaydı 10 numara olurmuş kubracim

hamilelikte burdan çıkmayı düşünmüyorum tabi beni kovmazsanız listeden çıkarım ama beraber oluruz bende kendimi bırakmam hamilelikte diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bebiş beslensin ben degil
bebisinle basimizin ustundesin neclacim...

benim oglum 2720 kilo dogdyu canim kedi yavrusu gibiydi bu ne diye soka girmistim ama simdi gorsen 9 bucuk 50 kiloyu gecmeye basladi.dogduktan sonraki beslenmeleride etkiliyor genetikte.uzme kendini tabi gece kaldirip et yedirmek seninkine hastir iyiki kafayi yedirtmemis sukret canim.

masallah masallah azmine elifcim.

bugun spor yapmiyorduk sanki...guzel afiyet olsun tatlim.

Umarım bi sonuç alırım. Kiloyu Zor veriyorum canım ya bide tuvalet sorunu ağlamak istiyorum.
elinden geleni yap canim illaki gider.

afiyet olsun guzel canim

Menum

Iftar
2 tabak karışık sebze çorbası,karnabaharli salata,2 dilim karpuz ,2 tane çilek

1 saat sonra 15 badem ,2 hurma

1 litre su,500 ip
Allah kabul etsin guzel menu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…