- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.861
Bende Resimlerim felaket kollar bacaklar boğum boğum şimdide aynı işte değişen pek bişey yok.ben doğdugumdada çok tombik doğmuşum doktor kızmış annemlere siz naptınız diye
Umarım bi sonuç alırım. Kiloyu Zor veriyorum canım yasiz de sp yapıyorsunuz sanırım.menünüz çok güzel afiyet olsun
Ergenlik dönemi benim kuzenimde öyleydi bir anda kilo göbek boya çevirdi bence spor yapsın onlar hepsi boy olur zaten senin beslenmene göre bir hızlı verisin olacak bence haftaya bomba gibi bir kilo verecegiz ınş ben bu hafta çörek otunu falan da kestim vücud alismasin diye bakalım .Kilo verimi durdu vücudum geçen haftaya göre daha toplu bence regl etkisi var haftaya oda olmayacak12 yaşına girecek önümüzdeki ay :) 8 yaşına kadar idealdi kilosu şimdi gobek li adam oldu tip aynı baba
Olsun haftaya verirsin her hafta 2 kılo vere vere vericek kilo kalmadı kankahaftaya bende iddialiyim bu hafta sanki bi yenilenme hissediyorum kendimde daha bi enerjik daha bilgili daha azimliyim. Korkun benden yağlar.
Ortak menü çok güzel az da olsa yürüDostlar bugün ku menum
Sabah 8 de ılık su
Saat 12
2 haslanmis baharatli yumurta
2 kk peynir
1 bardak süt
Saat 15
1 bardak içine zencefil kattığım evde yaptogim kefir
Saat 17:20
5 köfte
Yarım bardak kefir
4 kaşık yoğurt içine zencefil zerdeçal tarçın
Su 2 litre
Spor bugün fırsatım olmadı zaten yorgunluk ve uykusuzluk tan ölüyorum. Birazdan çıkar yürüyüş yaparim.
Çok güzel şekil veriyor vücuda ben 36 bedenken zevkine yapıyordum haftada 3 gün spor salonuna 2 yıl gittim ama bence doğal yollarla spor daha kalıcı yürüyüş koşu gibipilatesi seviyorum ya popo büyük olsada şekillendiriyo güzel gösteriyo en azından
İyi beslemiş seniben doğdugumdada çok tombik doğmuşum doktor kızmış annemlere siz naptınız diye
Sanirim ne güzel bi kaç gün badminton oynadıkları çocukta zevkle oynadı yağmur rüzgar derken kaldı. Yuruycem birazdan ufaklıgi ilaç verdim uyumasini bekliyorum. İnşallah veririz canım ya inşallah.Ergenlik dönemi benim kuzenimde öyleydi bir anda kilo göbek boya çevirdi bence spor yapsın onlar hepsi boy olur zaten senin beslenmene göre bir hızlı verisin olacak bence haftaya bomba gibi bir kilo verecegiz ınş ben bu hafta çörek otunu falan da kestim vücud alismasin diye bakalım .Kilo verimi durdu vücudum geçen haftaya göre daha toplu bence regl etkisi var haftaya oda olmayacak
Ortak menü çok güzel az da olsa yürü
bende hurma kuru kayisi dusunuyorum....hahaha tatlı aklıma gelince elma çilek falan düşünmeye çalışıyorum ben de diğer tatlılar hiç yokmuş gibi kendimi kandırıyorum
Allah vatanimizi milletimizi korusun birlik dirlik versin....Çok geçmiş olsun canım.bende bursalıyım ailem hala bursada.hepimiz korktuk.umarım son olur
hosgeldin canim ben semay.35 yasindayim ve 110 la basladim 12 subatta insallah burada beraberce verecegiz kilocuklari....Herkese merhabalar tanismak icinde olsa çağırdığıniz icin cok tesekkurler 35 yasindayim çalışıyorum 2 tane kizim var kilo fazlam bir hayli ama cook azimliyim kurtulucam insallah
tatliyi cok istemeyip yememek cok avantajli kaptanim....bende keske oyle olabilsem tatliya zaafim var....canım gerçekten insan tatlıya alıştıkça yiyor ben öyle pek aramam mesela şerbetli tatlı hiç yiyemem zaten bi çikolata bi de sütlü tatlı o da arada hiç bi zaman öyle her gün tatlı yiyemem
jendini zorlamadan kusa sureli yavas yuruyusler yap canim doktorunda onerirse.gelmis gecmis olsun....Hepinize cok teşekkür ederim ..pazartesi sabah basladim diyete 100.1 ile basladim bugün sabah
07:20 haslanmis yumurta
08:30 1 domates 1 salatalık
10:30 1/2 kutu süt
12 :30 1/2 kase yayla corbasi 1 küçücük haslama tavuk 5 çilek
15:00 1 gunkurusu kayisi
19:001tane z.ysgli enginar 2.5 lt su 7000 adim yürüdüm sporu agir yapamıyorum 1 yil evvel beyin ameliyatı gecirdim
Bu arada boyum 1.65
gecmis olsun elifcim salgin var mevsim tam oturmadi.Günaydın kızlar. Eve yeni geldik benim miniğin ateşini dusuremedik müşahede altında kaldı serum fln derken bu saat oldu. Kendinize iyi bakin canlar.
canim canin birsey istemesede azda olsa ye bundan sonra yoksa insan krize giriyor yeme riski artiyor.dun aksam canım bısey ıstemedı meyve bıle yemedım ıkı cılek yedım ama saat 4 gıbı 4 5 tane ortası delık bıskuvıden yedım adını unuttumacıkmıstım kızlar da almıs dayanamadım
toprakcim tesekkur ediyoruz gayet guzel bilgiler.duzeltecektim aradaki kucuk teferruati ama sen zaten duzelmisssin.kadınlar kulubunün ennn güzel hanımları günaydınnbelki şimdi ay bu yeni geldi ne herşeye karışıyo diyeceksiniz ama ben yanlış beslenirken birileri bana öğretmeseydi üzülürdüm.bikaçtaneniz hariç nerdeyse herkes menüsüne karbonhidrat hiç katmıyor.bunu anlayamıyorum.hanımlar bu ciddi bi yanlıştır.bunun özel bi sebebi var mı?yeniyim diye bilmiyor olabilirim.2 dilim tam bugday ekmeği bile olsa mutlaka gün içinde karbonhidrat tüketmelisiniz.bitkin düşersiniz motivasyonunuz çöp olur.ve vücudunuzun buna ihtiyacı şeker gibi yok olmayacagından ötürü ilk aldıgınız karbonhidrat depoya ve popoya göbeğe gidecek yakım sisteminde öncelikli sıra karbonhidratta.karbonhidrat alınmazsa vücut direkt aldıgımız proteinlerden yakmaya başlayacak.malesef yağları en son yakıyoruz.fakat şak diye proteinlerimiz giderse kas kaybı yaşarız.bu çok sağlıksız hepimiz biliyoruz hastalığa gider.karbonhidrat almadıgımda daha iyi zayıflşıyorum diyorsanız bunun hemen hemen hepsi su ve kastır malesef lütfen yazdıklarımı ciddiye alın.fazla karıştıysamda özür dilerim
guzel seyler olacak seker.çok heycanlıyım yarın nolcak acaba tartıda
insallah cancagizim.amin canm allah korumuş.
durumun nasıl bu hafta bende düşüş çok az olacak gibi
hadi bakalim gelsin bol eksiler....Kızlarr slmm.dayanamadım tartıldım bu sabah sevinćten uctum valla havalara.ama soylemem yarını bekliyorum
hosgeldin iyiki geldin canim.ben 35 yasindayim 2 bucuk aydir buradayim iyiki buradayim.teşekkür ederim canım. sizinle devam etmek isterim tabiki çünkü yalnız başıma yapamayacağım artık.
yaşım 36 boyum 175 cm kilom 80
geçirdiğim tüp bebek tedavileri ve hamilelik zamanında bana bayağı kilo aldırdı. 92 kg ile doğuma gittim .oysaki hamilelikten önce 75 dim.tabi tedavilerden önce 68Doğum sonrası & ayda 72 ye düştüm ama sonra yavaş yavaş yine aldım 5 sene de.öyle birşey ki azar azar eklendikçe kendime aynada hep normal geliyordum.sanki hala 38 bedenmiş gibi.pek öyle diet de yapmadım Ama artık yeter dedim kendimi fotoğraflarda öyle görünce...hani eski hali yeni hali olayı:) azimliyim . 1 aydır spora gidiyorum. yemeği tabağımda miktar olarak azalttım. 1 ay önce 84 kg idim. şimdi 80. yaza kadar en azından 10 kg daha vermek 2 beden küçülmek istiyorum.tabii iradeli olursam:)
beyinde bitiyor hersey sekerim.29 aralıkta başladım subat ayında bozdum 2-3 kilosunu geri aldım toplam 4 ay oluyor işte ama buraya başalayalı 5 hafta oldu başta diyet diye başta düşünürken buraya geldiğimden beri beslenmemi degiştiriyorum diye bakıyorum olaya benim burdan önce her türlü diyeti denedim araştırdım vucudumun neyle kilo verip vermediğini iyi anlayabiliyorum ekmek tüketmiyorum. şeker tüketmiyorum canım yagı en aza indirdim tuzu zaten kullanmazdım pek sadece tadımlık. aslında herşeyi yiyorum ama agır olmamak kaydıyla biliyormusun canım ben eşime 10 numaraa yemek yapıp yanında haşlanmış sebze yiyip tadına bile bakma ihtiyacı duymuyorum artık aslında istekli olmak ben mesela karnıyarığa bayılırdım geçen gün evde yaptım kendim haslanmış karnıbahar yedim bir süre sonra o kilo yapan yiyecekler haz vermiyor
regl oncesi bazilarinda 3 kiloya kadar farkeder 3 gunden sonra dusmeye baslar canim.bende başlayacam can can regl den önce kilo verimi duruyormu bide agırlaşıyormu kilom çok dengesiz ondan olabilirmi
erkekler cok biliyor zaten benimkide verdin ama daha var diyip duruyor sagolasica.cansın ortak ya aslında rahatım eşimde bazen beni strese bırakıyor ne zaman bitiyor diyetin çocuk istiyorum diye son bir ayın falan yapınca stres oluyorum
o donemde kuru meyve ye canim.Valla şeker kısmında zorlanıyorum kizlar yaa.... Dayanması çok zor. Hele adet döneminde
Su biraz az olmus onun dışında güzel bir gün olmuş dün,insallah ise yarar,allah bi daha yasatmasin huzursuz oluyo insanKizlar bugun saf protein günü yaptım.
Sabah 8
1 bardak yy süt
Saat 12
2 haslanmis yumurta
Bol baharatlı az z.yağlı
2 kk peynir
Saat 17:30
5 adet tavuk köftesi
2 bardak ayran
Acıkırsam 8 de zencefilli yoğurt düşünüyorum.
Su 2 litre
Spor birazdan yürüyüş yapıcam minigim ateşli uyumasini bekliyorum.
Kızlar Bursa da canlı bomba patlaması oldu az önce kadın terörist hemde Ulu caminin giriş kapısında çok Üzgünüm Bursa da ilk kez yaşıyoruz böyle birşeyi.
hosgeldin canim ,Eda ben 32 yaşında 2 çocuk annesiyim,öğretmenim ama uceetsiz izindeyim şimdi,hayırlısıyla kurtulalım kilolardanHerkese merhabalar tanismak icinde olsa çağırdığıniz icin cok tesekkurler 35 yasindayim çalışıyorum 2 tane kizim var kilo fazlam bir hayli ama cook azimliyim kurtulucam insallah
Su haricinde çok güzel sp için afieyt olsunSabah 8.30
Küçük süt
Öğle 12.30
Derisi alınmış tavuk butu
1 kase cacık
Akşam 18.30
1-2 çatal tavuk göğsü
Ayran icecem şimdi
1 saat yürüyüş
1,5 lt su 2,5-3 yapacam
Çok güzel süper canimIyi akşamlar kızlar
menu
saat 8.00
1 yumurta dan omlet
1 kk peynir.1 salatalık
2 fındık
11.00 5 çilek 5 fındık 1 ceviz
13.00
4 sıkma tarhana (suda beklettikten sonraki halini corbasina oranla daha çok seviyorum
17.00
2 parça tavuk haşlama
Haslanmis karnabahar / yogurt
Su 3 litre
ogleden sonra 800 ip birazdan yine yapcam
Güzel canim şartlar için,afieyt olsunSelam kizlar menumu yazip kacayim ben
Sabah uyandigimda bir kuru incir cok az findik badem ve bir bardak sut 08.30
Kahvalti:12.30 1 kk peynir,4 zeytin,2 kasik menemen,bir yagda yumurta,salatalik ve cay.
Aksam:20.00 bir porsiyon karisik izgara,bir kase mercimek corbasi,salata.
1.5 litre su,spor yok.
Kizlar malum tatildeyim ondan cok su icemiyorum cunku tum gun disardayiz tuvalete cikmamak icin suyu cok icemiyorum.
afieyt olsun kuzum hedefine ulaştıktan sonra korumak için hiç zorluk cekmiceksin 10 numaraiyi akşamlar hanımlar menümü şuraya bırakayım :)
8.00 limonlu sıcak su
8.15 1 tane yeşil elma
9.30 KAHVALTIM: 3 dilim tam buğday ekmek, az yağlı tuzsuz köy peyniri bi parça, bi kaşık lor peynir,salatalık,domates,3 zeytin, açık çay 1 kupa
14.00ÖĞLE YEMEĞİM: 2 yumurtalı mantarlı omlet, bir kase yoğurt içine bir çay kaşığı tarçın, bir tatlı kaşığı keten tohumu
17.00 10 tane fındık
19.00 AKŞAM YEMEĞİM: bir kase yoğurt içine 1 tane haşlanmış tam yumurta,1 yemek kaşığı lor peynir(az yağlı) biraz pulbiber ve sumak
1 saat pilates(21 günde yağlardan kurtulun videosuyla)
birazdan yürüyüşe çıkıyorum 4 km hedefim var tamamlamadan gelmem :)
2 litre suyu tamamladım yatana kadar 2,5 olur geçer :)
Afiyet olsun canimiyi akşamlar kk nın en fit ( olcaz hepimiz ) hatunları işte menüm ;
07.00 limonlu zencefil çayı
08.30 peynirli omlet ( yağsız ve tuzsuz )
11.30 bir büyük fincan Türk kahvesi
12.30 elma
15.30 5 adet mercimek köfte
20.30 büyük kupa da tarçınlı süt
3 lt limonlu su ( suyu tek içemedim bugün en azından tat gelsin diye limon dilimledim su şişeme)
spor olarakta 40 dakikalık oryantal dans yaptım ( evde dura dura neler neler keşfedicem ben böyle - bunuda nette ne yapabilirim diye buldum )) )
sporda olsaydı 10 numara olurmuş kubracimSelamlarrr menüö
Sabah 09.00 1kk peynir çeyrek domates 2zeytin
Ara 1bardak çilek
Öğle 14.00 4yk pirinç pilav bol salata
Ara 1armut
Akşam 20.00 1porsiyon haşlanmış tavuk 1büyük kase salata 1bardak ayran
Su 2,5 lt
Spor yok kızlar bugün annemin günü vardı o yüzden hep ayaktaydım spor yapamadım
bebisinle basimizin ustundesin neclacim...hamilelikte burdan çıkmayı düşünmüyorum tabi beni kovmazsanızlisteden çıkarım ama beraber oluruz bende kendimi bırakmam hamilelikte diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bebiş beslensin ben degil
benim oglum 2720 kilo dogdyu canim kedi yavrusu gibiydi bu ne diye soka girmistim ama simdi gorsen 9 bucuk 50 kiloyu gecmeye basladi.dogduktan sonraki beslenmeleride etkiliyor genetikte.uzme kendini tabi gece kaldirip et yedirmek seninkine hastir iyiki kafayi yedirtmemis sukret canim.Tatlım hıcbıryere gitmen izin vermeyiz. Evet Bebiş beslen sin biz beslenicegimız kadar beslendik iyi bir karar vermişsin. Ben ilk hamileliğimde 50 kilo aldım delimiyim ne eşim gece kaldırıp zorla et yedirirdi. Oğlum 4.640 gram doğdu oda beslen mis meğer ama hala kilolu zarar vermisim çocuğa affeder inşallah bizi
masallah masallah azmine elifcim.12 yaşına girecek önümüzdeki ay :) 8 yaşına kadar idealdi kilosu şimdi gobek li adam oldu tip aynı baba
Olsun haftaya verirsin her hafta 2 kılo vere vere vericek kilo kalmadı kankahaftaya bende iddialiyim bu hafta sanki bi yenilenme hissediyorum kendimde daha bi enerjik daha bilgili daha azimliyim. Korkun benden yağlar.
bugun spor yapmiyorduk sanki...guzel afiyet olsun tatlim.Dostlar bugün ku menum
Sabah 8 de ılık su
Saat 12
2 haslanmis baharatli yumurta
2 kk peynir
1 bardak süt
Saat 15
1 bardak içine zencefil kattığım evde yaptogim kefir
Saat 17:20
5 köfte
Yarım bardak kefir
4 kaşık yoğurt içine zencefil zerdeçal tarçın
Su 2 litre
Spor bugün fırsatım olmadı zaten yorgunluk ve uykusuzluk tan ölüyorum. Birazdan çıkar yürüyüş yaparim.
elinden geleni yap canim illaki gider.Umarım bi sonuç alırım. Kiloyu Zor veriyorum canım yabide tuvalet sorunu ağlamak istiyorum.
afiyet olsun guzel canimİyi akşamlar herkese
Bugünkü menüm
Sabah 07.30
1 yumurtalı omlet
Beyaz peynir
Bir dilim kepek ekmek
Saat 10.00da
1bardak süte 1 buçuk kaşık kepek yulafı
Saat 12.30da
1 porsiyon nohut salatası
Saat 15.30 da
10 tane badem
Saat. 17.30 da
1 porsiyon taze fasulye
4 kaşık yoğurt
Ayrica 3.5 litte su içmişim bugün..
Saat 18.30 da 30 dakika spining
Saat 19.30 da 50 dakika zumba ile günü bitiriyorum .
Ancak 21.00 da yoğurt kürü yapıcam.
Allah kabul etsin guzel menu....Menum
Iftar
2 tabak karışık sebze çorbası,karnabaharli salata,2 dilim karpuz ,2 tane çilek
1 saat sonra 15 badem ,2 hurma
1 litre su,500 ip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?