- 12 Şubat 2016
- 1.175
- 2.191
- 48
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.881
Cuma dan itibaren karpuzda yok canim yemicem,haklısınçok dengeli menünüz harika olmuş.ama karpuza dikkat çok şekerli
amin canimEvet tebrik ediyorum kendimi burada olmak bana accayip iyi geliyor akşam yemeginide dışarıda yedik ve ben kizacaksiniz belki ama sadece yarım lahmacun yedim kebaplar kocisin kabak tatlısı çocukların çikolatalı pismaniyesi ki en sevdiğim tatlilardan biridir tadına bile bakmadım Allahım nolur bu motivasyon bozulmasın
afieyt olsun canim,bence az olmus canim bu kadar az yemene gerek yok sonra azaltirsin,suan karbonhidrati kuru meyve ve 1-2 dilim ekmekle sınırlı tut yeter benceHepinize cok teşekkür ederim ..pazartesi sabah basladim diyete 100.1 ile basladim bugün sabah
07:20 haslanmis yumurta
08:30 1 domates 1 salatalık
10:30 1/2 kutu süt
12 :30 1/2 kase yayla corbasi 1 küçücük haslama tavuk 5 çilek
15:00 1 gunkurusu kayisi
19:001tane z.ysgli enginar 2.5 lt su 7000 adim yürüdüm sporu agir yapamıyorum 1 yil evvel beyin ameliyatı gecirdim
Bu arada boyum 1.65
Sarma dışında güzel canimDunku menum
Saat 10.30
Omlet
Peynir
Domates
Saltalik
Saat 13.00
2 hurma
10 taneeen az kuruuzum
Saat 15.30
5 mercimek koftesi
5 sarma
Saat 18.00
Tavuk sote
3 yk sehriye corbasi
Su 3 litreye yakin
Spor 2 saat 10 kilometreye yakin yuruyus aksam yurudum
Canım kkda topiğini gördüm 21 gün boyunca şekerli şeylerden hazır paketli gıdalardan hamur işlerinden vs. uzak duruyorsun. Açıklamalı olarak konusu var tatlım.Ben de 3 gündür onu yapıyorum . Amaç şekeri hayatımızdan çıkarmak. :)
Salataya kendimi alıştırmam lazım biliyorum tatlım. Ben hiç sevmezdim marul, mayonoz ve bilimum yeşillikleri yeni yeni yemeye başladım. Son bir yıldır diyebilirim. Alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor. Ekmeksiz salata yiyemeyen ben şimdi yiyorum mesela. Bu diyet konusuna da ayak uyduracağım.
Şişliğe gelince kendisi benim göbüşüm olur. Baya küçülmüştü onu diyorum şekerim.
Bu arada günaydınlar güzel hatunlar. Evde bilgisayar olmamasının eksikliğini yaşıyorum. Yazdığınız mesajları okumak toplu halde olunca baya zor oluyor benim için. Dünkü menümü yazayım.
Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su.
Kahvaltı 7:30 1 yumurtayla çok az yağda pişmiş omlet. Az peynir 4-5 zeytin. 2 dilim tam tahıllı ekmek.
Ara: 1 adet yeşil elma
Öğlen 12:30 evde hazırlayıp kavanozla getirdiğim mevsim salatası 2 dilim tam tahıllı ekmek eşliğinde.
Ara : 1 yeşil elma
Akşam : Çok az yağlı tavuk kavurması 1 küçük tabak yanına bol salata.
gece 21:00 gibi 3 kaşık yağsız yoğurt.
Su :2 litre
Spor : 100 ip atlama, 50 squat 20 dk yürüyüş.
Bu gün çok halsizim nedense . Hastalanıyor gibiyim. Umarım hastalanmam. Cumayı iple çekiyorum.
1 kilo olurda kusuratida olur inşallah. Canim sen çok iyi verdin duraksama yaşıyor olabilirsin. Bide sanki motivasyonun düştü sende bi değişiklik hissediyorum iyisin dimi.
teşekkür ederim canım. sizinle devam etmek isterim tabiki çünkü yalnız başıma yapamayacağım artık.
yaşım 36 boyum 175 cm kilom 80
geçirdiğim tüp bebek tedavileri ve hamilelik zamanında bana bayağı kilo aldırdı. 92 kg ile doğuma gittim .oysaki hamilelikten önce 75 dim.tabi tedavilerden önce 68Doğum sonrası & ayda 72 ye düştüm ama sonra yavaş yavaş yine aldım 5 sene de.öyle birşey ki azar azar eklendikçe kendime aynada hep normal geliyordum.sanki hala 38 bedenmiş gibi.pek öyle diet de yapmadım Ama artık yeter dedim kendimi fotoğraflarda öyle görünce...hani eski hali yeni hali olayı:) azimliyim . 1 aydır spora gidiyorum. yemeği tabağımda miktar olarak azalttım. 1 ay önce 84 kg idim. şimdi 80. yaza kadar en azından 10 kg daha vermek 2 beden küçülmek istiyorum.tabii iradeli olursam:)
Yarın güzel şeyler olucak tabisi. Bilgi paylaşmak çok güzel bence uyarmaya ve paylaşmaya devam et ki bizde faydalanalim.
motivasyonum düşmedi aslında ama çok yogunum bu ara hem işte hem de evde bugun işin büyük kısmı bitti. bide can can haftaya kotu başladım.. cuma gününün sendromu beni hafta boyunca etkiledi senn geçen hafta yaşadıgın psikolojiye girdim kaçırdım zor gidecek bu hafta diye şartlandırdım. ama atlatacam.. bende yarından itibaren 21 günlük şeker diyetine başlayacam aslında şeker ihtiiyacım olmuyordu ama bu ara biraz hüküm sürmeye çalışıyor
@mefkurem ablacım regl olmadan önce agırlık artıyormu bide kilo verme azalıyormu benim karın agrılarım var olacak gibi
cansın ortak ya aslında rahatım eşimde bazen beni strese bırakıyor ne zaman bitiyor diyetin çocuk istiyorum diye son bir ayın falan yapınca stres oluyorum
hoşgeldiniizzzzben Toprak.Yaşım 25. ben de 60 kiloyla başladım şimdi 56.800üm.bakalım yarın ne çıkacagım hedefim 48.kilom az gözükebilir ama boyum 1.58 oldugu için baya tombilik gözüküyorum merak etmeyin burdaki insanlar çok tatlı çok motivasyon yüksek oluyor.ben de yeniyim 1 hafta olacak katılalı :) isterseniz bugün başlangıç olarak fotograf çekin kendinize ayda bir tekrar çekersiniz.güzel oluyo zayıfladıgını görmek insana iyi geliyo
Yarin nasipse oruc tutacagimdan tartildim kaptanim..
Yarin nasipse oruc tutacagimdan tartildim kaptanim..
Kuzum bu menüyü hesaplanan kalori olarak belki çok değildir ama sağlıksız olmuş,nohut mükemmel bir bakliyat ama cuma günleri ye bence şişlik yapıp tartida uzmesin,kahvalti olayında hiçbirşey hazirlayamoyorsan bile 3 ceviz,2 incir ne bileyim illa hoslandigin sağlıklı biseyler vardır canimKızlar menu aşağıdaki gibidir
Saygılarımla
9da 5 tane cizi
Öğle bir kase çorba bir kase susuz nohut bir kase yoğurt 3 lokma ekmek
Akşam yarım lahmacun
Su 5 litre olmuştur açlıktan suya verdim kendimi
Canım yaa zor birgün olmuş allah yardimcin olsun,bebisin nasıl,sen nasılsınGünaydın kızlar. Eve yeni geldik benim miniğin ateşini dusuremedik müşahede altında kaldı serum fln derken bu saat oldu. Kendinize iyi bakin canlar.
Semaycim mukemmelsin ,kiz en iyisi ben senin bu haftaki menunu yapayım bak çok güzel verdinGecen hafta 92.9
Bu hafta 91.6
Fark eksi 1300
Yuzde 1.399
Spor 200 dakkadan fazla
Mesaji sayarim yarin
canim menum iyi degildi ama sporu telafi amacli cok yaptim o olumlu etkiledi.Semaycim mukemmelsin ,kiz en iyisi ben senin bu haftaki menunu yapayım bak çok güzel verdin
Hahahah güldüm vallaTatlım ben artık kızartma yerine bütün sebzeleri fırında yapıyorum
Patlıcan kabak biber
Hangisini yapacaksan doprayıp fırınkağıda koy
Pişince üzerine domatesli sos yap al sana kızartma
Kıymalı sos yapıp tekrar fırına verirsen Kebab olur
hamilelikte burdan çıkmayı düşünmüyorum tabi beni kovmazsanızlisteden çıkarım ama beraber oluruz bende kendimi bırakmam hamilelikte diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bebiş beslensin ben degil
Tatlım hıcbıryere gitmen izin vermeyiz. Evet Bebiş beslen sin biz beslenicegimız kadar beslendik iyi bir karar vermişsin. Ben ilk hamileliğimde 50 kilo aldım delimiyim ne eşim gece kaldırıp zorla et yedirirdi. Oğlum 4.640 gram doğdu oda beslen mis meğer ama hala kilolu zarar vermisim çocuğa affeder inşallah bizi
Güzel Can'ım sakin yarın büyük kaçamak yapma artıyla uğraşma valla sopayla gelirimDostlar bugün ku menum
Sabah 8 de ılık su
Saat 12
2 haslanmis baharatli yumurta
2 kk peynir
1 bardak süt
Saat 15
1 bardak içine zencefil kattığım evde yaptogim kefir
Saat 17:20
5 köfte
Yarım bardak kefir
4 kaşık yoğurt içine zencefil zerdeçal tarçın
Su 2 litre
Spor bugün fırsatım olmadı zaten yorgunluk ve uykusuzluk tan ölüyorum. Birazdan çıkar yürüyüş yaparim.
Spor güzel menü de iyi dolu dolu ama güzelİyi akşamlar herkese
Bugünkü menüm
Sabah 07.30
1 yumurtalı omlet
Beyaz peynir
Bir dilim kepek ekmek
Saat 10.00da
1bardak süte 1 buçuk kaşık kepek yulafı
Saat 12.30da
1 porsiyon nohut salatası
Saat 15.30 da
10 tane badem
Saat. 17.30 da
1 porsiyon taze fasulye
4 kaşık yoğurt
Ayrica 3.5 litte su içmişim bugün..
Saat 18.30 da 30 dakika spining
Saat 19.30 da 50 dakika zumba ile günü bitiriyorum .
Ancak 21.00 da yoğurt kürü yapıcam.
Menum
Iftar
2 tabak karışık sebze çorbası,karnabaharli salata,2 dilim karpuz ,2 tane çilek
1 saat sonra 15 badem ,2 hurma
1 litre su,500 ip
Dunku menum
Saat 10.30
Omlet
Peynir
Domates
Saltalik
Saat 13.00
2 hurma
10 taneeen az kuruuzum
Saat 15.30
5 mercimek koftesi
5 sarma
Saat 18.00
Tavuk sote
3 yk sehriye corbasi
Su 3 litreye yakin
Spor 2 saat 10 kilometreye yakin yuruyus aksam yurudum
Canlarım bugün çok giremedim ama ara ara takipdeydim hemen menü mü paylaşıp kaçayım ben
Sabah 07.45 zencefilli limon çayı
8.30 2 haşlanmış yumurta
12.00 ev yapımı peynirli ekmek ( çok küçük bir parça bir lokmacık)
15.30 tarçın çayı
19.00 minnak bir parça karnıyarık
2.5 lt limonlu su
40 dk dans
Güzel hafif dün yüzünden herhalde iyi yapmışsınBugun menum
Sahur
1sb sut
2 hurma
2 kayisi
Iftar
Yumurta haslamasi
Domates
Salatalik
Peynir
3 zeytin
Su 2 litre olur
Spor yok
Gecen hafta 92.9
Bu hafta 91.6
Fark eksi 1300
Yuzde 1.399
Spor 200 dakkadan fazla
Mesaji sayarim yarin
Bu arada bayanlar teog superdi ogrencilerimiz cok iyi sonuclar yapti hic bbir emek bosa cikmiyor....
Bende merak ediyorum seni canimçok heycanlıyım yarın nolcak acaba tartıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?