Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dunku menum
Saat 10.30
Omlet
Peynir
Domates
Saltalik

Saat 13.00
2 hurma
10 taneeen az kuruuzum

Saat 15.30
5 mercimek koftesi
5 sarma

Saat 18.00
Tavuk sote
3 yk sehriye corbasi
Su 3 litreye yakin
Spor 2 saat 10 kilometreye yakin yuruyus aksam yurudum

çok dengeli menünüz harika olmuş.ama karpuza dikkat çok şekerli
Cuma dan itibaren karpuzda yok canim yemicem,haklısın
amin canim
afieyt olsun canim,bence az olmus canim bu kadar az yemene gerek yok sonra azaltirsin,suan karbonhidrati kuru meyve ve 1-2 dilim ekmekle sınırlı tut yeter bence

Canlarım bugün çok giremedim ama ara ara takipdeydim hemen menü mü paylaşıp kaçayım ben
Sabah 07.45 zencefilli limon çayı
8.30 2 haşlanmış yumurta
12.00 ev yapımı peynirli ekmek ( çok küçük bir parça bir lokmacık )
15.30 tarçın çayı
19.00 minnak bir parça karnıyarık
2.5 lt limonlu su
40 dk dans

Hee anladım tatlım
Eehh öğrencen sağlıklı beslenmeyi canım
Salata çok tok tutan ve çok iyi bir yiyecek

Fazla ekmek olmuş kuzum biraz onun dışında iyi

1 kilo olurda kusuratida olur inşallah. Canim sen çok iyi verdin duraksama yaşıyor olabilirsin. Bide sanki motivasyonun düştü sende bi değişiklik hissediyorum iyisin dimi.

Yaaa seni yirim çok sevindimmmmmm

Hoşgeldin Can'ım ben Şeyda 22 yaşındayım nişanlıyım 103.5 ile başladım buraya 61 le mezun oldum sende hoşgeldin aramıza tekrar inşallah beraber ulaşacağız istediğin kiloya

Yarın güzel şeyler olucak tabisi. Bilgi paylaşmak çok güzel bence uyarmaya ve paylaşmaya devam et ki bizde faydalanalim.

O yüzden hep paylaşım paylaşım şart diye yırtıyorum kendimi işte

Motivasyonun düşmesinde fıstık aman çık o pskilolojiden böyle şeyler olabilir bu bir süreç önemli olan bir an önce toparlaman kendini

@mefkurem ablacım regl olmadan önce agırlık artıyormu bide kilo verme azalıyormu benim karın agrılarım var olacak gibi

Bu çok normal benimde öyle okurdu regl olunca rahatlıyordum

cansın ortak ya aslında rahatım eşimde bazen beni strese bırakıyor ne zaman bitiyor diyetin çocuk istiyorum diye son bir ayın falan yapınca stres oluyorum

Stres kilo vermene engel fıstık o yüzden uzak duruyoruuuuz ondan

Sende çok tatlısınnnnn

Kızlar menu aşağıdaki gibidir
Saygılarımla
9da 5 tane cizi
Öğle bir kase çorba bir kase susuz nohut bir kase yoğurt 3 lokma ekmek
Akşam yarım lahmacun
Su 5 litre olmuştur açlıktan suya verdim kendimi
Kuzum bu menüyü hesaplanan kalori olarak belki çok değildir ama sağlıksız olmuş,nohut mükemmel bir bakliyat ama cuma günleri ye bence şişlik yapıp tartida uzmesin,kahvalti olayında hiçbirşey hazirlayamoyorsan bile 3 ceviz,2 incir ne bileyim illa hoslandigin sağlıklı biseyler vardır canim
Günaydın kızlar. Eve yeni geldik benim miniğin ateşini dusuremedik müşahede altında kaldı serum fln derken bu saat oldu. Kendinize iyi bakin canlar.
Canım yaa zor birgün olmuş allah yardimcin olsun,bebisin nasıl,sen nasılsın

Hahahah güldüm valla

hamilelikte burdan çıkmayı düşünmüyorum tabi beni kovmazsanız listeden çıkarım ama beraber oluruz bende kendimi bırakmam hamilelikte diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bebiş beslensin ben degil

Tabiki burdasın tatlım

Ahhh ahhh kötü bişey kuzum ya çok yazık bende 3850 doğmuşum aslında bayağa tombikmişim bende :)

Güzel Can'ım sakin yarın büyük kaçamak yapma artıyla uğraşma valla sopayla gelirim

Spor güzel menü de iyi dolu dolu ama güzel

Menum

Iftar
2 tabak karışık sebze çorbası,karnabaharli salata,2 dilim karpuz ,2 tane çilek

1 saat sonra 15 badem ,2 hurma

1 litre su,500 ip

Sade hoş afiyet olsun Allah kabul etsin ayrıca su az
Yarın tutacakmısın acaba

Mercimek köftesi
Sarma
Hayırdır ?

Güzel cnm afiyet olsun

Bugun menum
Sahur
1sb sut
2 hurma
2 kayisi

Iftar
Yumurta haslamasi
Domates
Salatalik
Peynir
3 zeytin
Su 2 litre olur
Spor yok
Güzel hafif dün yüzünden herhalde iyi yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…