Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun gel olmuş menünüz.kepek ekmeğine dikkat edin uzmanlar pek önermiyor.içinde bol miktarda beyaz un da var ayrıca.tam bugday ekmekleri en iyisi

az degilmi canim ya

Semay25 yarın kaçamakla vakit kaybettirme bu hafta 8 leri gör fıstık :)
insallah kaptanim 1300 beklemiyordum bana moral oldu ...

Valla mükemmel canim afieyt olsun
elifcim tekrar geçmiş olsun,rüşvetle icirdik başta ilacı biz her ilaçtan sonra bir draje verdim,alıştı sonra rusvetsiz ,canim çıplak bırakma çocuğu bi şort incecik bi atlet falan,olması gerek.hiçbirşey giydirmeseb bile çorap sartmis,ateşin vucuda dağılması için,bu ateş meselesinden dertliyizde biz,allah yardimcin olsun canim

afiyet olsuun çok güzel çok dengeli

Dediklerine katılıyorum canim,çok güzel besleniyorum demiyorum,aramızda gerçekten güzel menulerle çıkan arkadaşlar var,biri de sensin tebrikler. Kilomuzu verdikten sonra koruma dönemi olacak her şartta bu kiloyu söylemek isticez,bence de çok mahrum bırakırsak korumak zor olcak,ayrıca duraklama dönemlerinde devam etmekte problem yasayabiliriz. Hergün menüler dengeli içerikli olmalı bencede,sadece haftada 1 -2 gün yapılan protein günlerini destekliyorum kesinlikle,özelliklede cuma öncesi motivasyonu artırabilir. Herkes kendi vücudunu bilir ,allah hepimize yardım etsin, Mefkurem den @seydan94 dan ve diğer arkadaşlardan razı olsun , tek derdimizde kilo olsun .
Niye böyle bagladiysam iftar duası gibi oldu oruç tuttumya havaya girdim ramazana hazırım gaylen

hahah çok iyisiniz ya heyecandan uyuyamiycim of

Hoşgeldin canim .ismim Eda ,yarin 6. Hafta doluyor burda,azar azar da olsa kilolar gidiyo,sohbet ediyoruz eğleniyoruz kiloların nasıl gittiğini anlamıyoruz ,sende oyle olacaksın,eminim kötü gorunmuyosundur bu kiloyla bile dahada güzel gorunceksin insallah

menümü yazıyorumm
8.15 limonlu sıcak su
8.30 1 tane yeşil elma
9.30 KAHVALTIM: 2 dilim tam bugday ekmek, ufak bi parça yağsız köy peyniri,2 tane zeytin,salatalık roka,açık çay
14.00 ÖĞLE YEMEĞİM: 100 gramdan biraz fazla biberli tavuk sote,bi kase yoğurt,salata.
17.00 5 tane fındık yarım bardak yarım yağlı süt
19.00 2 tane haşlanmış tam yumurta, 4 kaşık mantar sote.
şuandada maydonozlu limonlu btki çayı içiyorum
1 saat pilates (21 günde yağlarınıdan kurtulun videosuyla)
4 km yürüyüş
2,5 litre su herkese öpicikler

Olabilir şişlik oluyor vücut su tutuyor olurda rahatlarsin inşallah. regl den Dolayı dir kilonun dengesizliği stres yapma geçen hafta ne haldeydim boşu boşuna sende kendine Yaşatma o psikolojisi tmm mi ortak.
Canım aynısı Bende de var çok az verdim hatta veremedim bu hafta,bakıyorum kendime,vermeyecek naptim diye kendi kendimi yedim durdum minicik kacamaklarla da bu kadar olmaz diyorum sporda yapmaya çalışıyorum ,su an psikolojik olarak yeni bir haftaya hazırım,dünyanın sonu değil rahatım

menüm
sabah 10.30
tavada 2 yumurta
2 ceviz.6 zeytin.peynir

akşam
fırında tavuk
salata.2 bardak ayran
1 kayısı 1 ceviz

spor yapmaya fırsatım olmadı . akşama kadar temizlik yaptım
2 litre su

menüm
sabah 10.30
tavada 2 yumurta
2 ceviz.6 zeytin.peynir

akşam
fırında tavuk
salata.2 bardak ayran
1 kayısı 1 ceviz

2 litre su
Afiyet olsu canim
mesajları saycaaz mı
Canım hesabından tüm mesajların bölümünden saabilirsin,bugün gece 12 ye kadar olan,60 da sonrasına gerek yok +60 yazman yeterli

supersin yaw....edacim kilo isi sabir isi yoksa insan siklip birakiyor.onemli olan hizli vermek degil o verilenler sonra hizla geru geliyor.azda olsa gitmesi guzel.

afiyet olsun toprakcim....

mesajları saycaaz mı
evet canim gecen hafta cumadan bu hafta persembe gece 12 ye kadar olanlar...

kızlar ya bu yüzde hesaplamayı nasıl yapıcam.bi yardımcı olurmusunuz
canim verdigin kiloyla 100 carp cikan sonucu onceki kilona bol.mesela benimki 1.3×100/92.9....umarim yardimci olabilmisimdir....

onemli olan bu canim supersin.....psikolojini saglam tutman guzel yilmaman.....

menüm
sabah 10.30
tavada 2 yumurta
2 ceviz.6 zeytin.peynir

akşam
fırında tavuk
salata.2 bardak ayran
1 kayısı 1 ceviz

2 litre su
afiyet olsun guzel menu....

bende hep böyle yapıyorum.tadıda daha güzel oluyo.yedikten sonrada baygınlık geçirmiyor insan vıcık vıcık yağ olmadığı için

cansın ortak ya aslında rahatım eşimde bazen beni strese bırakıyor ne zaman bitiyor diyetin çocuk istiyorum diye son bir ayın falan yapınca stres oluyorum
Neclacim,maşallah sana canim azimli birisin,çok güzel verdin eminjm uzamadanda hedefi yakalicaksin , kilolu hamile kalmak iyi birsey değil incecik kalmak en güzeli,ama ölüm değil, sen diyetine devam et kendini de rahat bırak bu konuda. Ben 74 kilo ile hamile kaldım ilk çocuğuma,88 ile doguma girdim,doğumdan sonra 79 da kaldım .ikinciye 79 la başlayıp 89 la doğuma girdim,sınırsız yedim hayatımın en güzel dönemiydi yemek konusunda ama hareket çöktü,bak kızım doğdu 10 aylik,ben bırak ondan kalan birkaç kiloyu ilkinden kalanı bile şurada 1,5 ay bile olmadı verdim.
Hamilelik şöyle bir süreç vücut bebeği garantiye almak ve kendini emzirme dönemine hazırlamak için yag depoluyor,yani tabiki farklılıklar olabilir ama kilolular dikkat edersen çok kilo almaz zaten stokla var,vücuduna vücuduna alarm vererek kışkırtma,allahım senin de bebgininde sağlıklı huzurlu olabileceği bir gebelik nasip etsin.
Yine sahur özel e bağladım kizlar sizi bi okuyup uflerim bu gece ben

Hep çekeyim dedim unuttum toprak cim yaa yarın cekineyim bari 10 kilo sonra burda öncesi sonrası yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…