- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.921
Abla kilon yok tabi,ne yedin merak ettimBen dün bozdum
Abla supersin,gerçekten beslenme şeklini degistirmissin maşallah,bende oyle yapıyorumTatlım ben artık kızartma yerine bütün sebzeleri fırında yapıyorum
Patlıcan kabak biber
Hangisini yapacaksan doprayıp fırınkağıda koy
Pişince üzerine domatesli sos yap al sana kızartma
Kıymalı sos yapıp tekrar fırına verirsen Kebab olur
Oyyy nasıl almışsın canim,merak etme rahat ol oyle bişey yok çocuğunun genlerinde var,ben 30 kilo alıp 2,5 kilo çocuk doğuran biliyorum hatta esi "bu kadar kilo aldın dogura dogura bunu mu dogurdun dedi"Tatlım hıcbıryere gitmen izin vermeyiz. Evet Bebiş beslen sin biz beslenicegimız kadar beslendik iyi bir karar vermişsin. Ben ilk hamileliğimde 50 kilo aldım delimiyim ne eşim gece kaldırıp zorla et yedirirdi. Oğlum 4.640 gram doğdu oda beslen mis meğer ama hala kilolu zarar vermisim çocuğa affeder inşallah bizi
Vericek insallah elifim, eşim küçükken önlük giydiğinde ,sanki küçük bi adama önlük giydirmissin gibi oluyordu diyo,liseye gitmeden gitmiş kilolar,kiloya meyilli var ama düzgün beslendiği için çok iyi kilosu,merak etme canim12 yaşına girecek önümüzdeki ay :) 8 yaşına kadar idealdi kilosu şimdi gobek li adam oldu tip aynı baba
afiey olsun canimcimDostlar bugün ku menum
Sabah 8 de ılık su
Saat 12
2 haslanmis baharatli yumurta
2 kk peynir
1 bardak süt
Saat 15
1 bardak içine zencefil kattığım evde yaptogim kefir
Saat 17:20
5 köfte
Yarım bardak kefir
4 kaşık yoğurt içine zencefil zerdeçal tarçın
Su 2 litre
Spor bugün fırsatım olmadı zaten yorgunluk ve uykusuzluk tan ölüyorum. Birazdan çıkar yürüyüş yaparim.
Canım kepek ekmek yerine tam bugday tercih edersen bakliyati da tartı gününe uzak günlerde tercih edersen daha iyi olur,ama menun,spor,su güzel benceİyi akşamlar herkese
Bugünkü menüm
Sabah 07.30
1 yumurtalı omlet
Beyaz peynir
Bir dilim kepek ekmek
Saat 10.00da
1bardak süte 1 buçuk kaşık kepek yulafı
Saat 12.30da
1 porsiyon nohut salatası
Saat 15.30 da
10 tane badem
Saat. 17.30 da
1 porsiyon taze fasulye
4 kaşık yoğurt
Ayrica 3.5 litte su içmişim bugün..
Saat 18.30 da 30 dakika spining
Saat 19.30 da 50 dakika zumba ile günü bitiriyorum .
Ancak 21.00 da yoğurt kürü yapıcam.
psikolog gibisin tatlim masallah.okumayi unutma ha.Neclacim,maşallah sana canim azimli birisin,çok güzel verdin eminjm uzamadanda hedefi yakalicaksin , kilolu hamile kalmak iyi birsey değil incecik kalmak en güzeli,ama ölüm değil, sen diyetine devam et kendini de rahat bırak bu konuda. Ben 74 kilo ile hamile kaldım ilk çocuğuma,88 ile doguma girdim,doğumdan sonra 79 da kaldım .ikinciye 79 la başlayıp 89 la doğuma girdim,sınırsız yedim hayatımın en güzel dönemiydi yemek konusunda ama hareket çöktü,bak kızım doğdu 10 aylik,ben bırak ondan kalan birkaç kiloyu ilkinden kalanı bile şurada 1,5 ay bile olmadı verdim.
Hamilelik şöyle bir süreç vücut bebeği garantiye almak ve kendini emzirme dönemine hazırlamak için yag depoluyor,yani tabiki farklılıklar olabilir ama kilolular dikkat edersen çok kilo almaz zaten stokla var,vücuduna vücuduna alarm vererek kışkırtma,allahım senin de bebgininde sağlıklı huzurlu olabileceği bir gebelik nasip etsin.
Yine sahur özel e bağladımkizlar sizi bi okuyup uflerim bu gece ben
ben zaten kilolu kaliyordum dogumdan sonra bebege bakanlar kadina bak dogurduguna bak diyorlardi.kedi yavrusu gibilerdi.simdi masallahlari var...Oyyy nasıl almışsın canim,merak etme rahat ol oyle bişey yok çocuğunun genlerinde var,ben 30 kilo alıp 2,5 kilo çocuk doğuran biliyorum hatta esi "bu kadar kilo aldın dogura dogura bunu mu dogurdun dedi"
Birinde 14 kilo aldım diğerinde 10 kilo ,ikisini de 4 kilo dogurdum canim
Afiyet olsun canim,sen bu menuyle annen anlamadan verirsin bütün kilolarını zaten canim :)Canlarım bugün çok giremedim ama ara ara takipdeydim hemen menü mü paylaşıp kaçayım ben
Sabah 07.45 zencefilli limon çayı
8.30 2 haşlanmış yumurta
12.00 ev yapımı peynirli ekmek ( çok küçük bir parça bir lokmacık)
15.30 tarçın çayı
19.00 minnak bir parça karnıyarık
2.5 lt limonlu su
40 dk dans
allah kabul etsin canim benimBugun menum
Sahur
1sb sut
2 hurma
2 kayisi
Iftar
Yumurta haslamasi
Domates
Salatalik
Peynir
3 zeytin
Su 2 litre olur
Spor yok
Canimsin yaa,allah sağlık versin hepimizinkine çocuk zor iş emek istiyor,yemesi,içmesi,okuması.... Hep emekpsikolog gibisin tatlim masallah.okumayi unutma ha.
ben zaten kilolu kaliyordum dogumdan sonra bebege bakanlar kadina bak dogurduguna bak diyorlardi.kedi yavrusu gibilerdi.simdi masallahlari var...
Sagolasin kardesim seninde..Kiz bu dunyada gorusemezsek bari cennette tanisip gorussek ne guzel olur anlatir anlatir guleriz bu hallerimize.....Afiyet olsun canim,sen bu menuyle annen anlamadan verirsin bütün kilolarını zaten canim :)
allah kabul etsin canim benim
En zor is analik analik......Allahim kolaylastirsin..Canimsin yaa,allah sağlık versin hepimizinkine çocuk zor iş emek istiyor,yemesi,içmesi,okuması.... Hep emek
Supersin canim maşallahcanim menum iyi degildi ama sporu telafi amacli cok yaptim o olumlu etkiledi.
yok tutmucam kaptanim,iki gün ardarda kötü etkiledi beniSade hoş afiyet olsun Allah kabul etsin ayrıca su az
Yarın tutacakmısın acaba
Canım menun normal birgün için ideal Yalnız tartı öncesi nohut şişlik yapabilir cuma günü tercih et fasulye nohut mercimek bulgur gibi besinleri.İyi akşamlar herkese
Bugünkü menüm
Sabah 07.30
1 yumurtalı omlet
Beyaz peynir
Bir dilim kepek ekmek
Saat 10.00da
1bardak süte 1 buçuk kaşık kepek yulafı
Saat 12.30da
1 porsiyon nohut salatası
Saat 15.30 da
10 tane badem
Saat. 17.30 da
1 porsiyon taze fasulye
4 kaşık yoğurt
Ayrica 3.5 litte su içmişim bugün..
Saat 18.30 da 30 dakika spining
Saat 19.30 da 50 dakika zumba ile günü bitiriyorum .
Ancak 21.00 da yoğurt kürü yapıcam.
Sağol canımgecmis olsun elifcim salgin var mevsim tam oturmadi.
canim canin birsey istemesede azda olsa ye bundan sonra yoksa insan krize giriyor yeme riski artiyor.
toprakcim tesekkur ediyoruz gayet guzel bilgiler.duzeltecektim aradaki kucuk teferruati ama sen zaten duzelmisssin.
guzel seyler olacak seker.
insallah cancagizim.
hadi bakalim gelsin bol eksiler....
hosgeldin iyiki geldin canim.ben 35 yasindayim 2 bucuk aydir buradayim iyiki buradayim.
3 lt ye tamamladim Eda cım. Ama tuvalet hala büyük bi problem.Su biraz az olmus onun dışında güzel bir gün olmuş dün,insallah ise yarar,allah bi daha yasatmasin huzursuz oluyo insan
hosgeldin canim ,Eda ben 32 yaşında 2 çocuk annesiyim,öğretmenim ama uceetsiz izindeyim şimdi,hayırlısıyla kurtulalım kilolardan
Su haricinde çok güzel sp için afieyt olsun
Guzel olmus tatlım.Menum
Iftar
2 tabak karışık sebze çorbası,karnabaharli salata,2 dilim karpuz ,2 tane çilek
1 saat sonra 15 badem ,2 hurma
1 litre su,500 ip
ohh Sefan olsun sarma lar mercimek kofteleri yaramaz seniDunku menum
Saat 10.30
Omlet
Peynir
Domates
Saltalik
Saat 13.00
2 hurma
10 taneeen az kuruuzum
Saat 15.30
5 mercimek koftesi
5 sarma
Saat 18.00
Tavuk sote
3 yk sehriye corbasi
Su 3 litreye yakin
Spor 2 saat 10 kilometreye yakin yuruyus aksam yurudum
Tatlım sen birsey yememişsin yaCanlarım bugün çok giremedim ama ara ara takipdeydim hemen menü mü paylaşıp kaçayım ben
Sabah 07.45 zencefilli limon çayı
8.30 2 haşlanmış yumurta
12.00 ev yapımı peynirli ekmek ( çok küçük bir parça bir lokmacık)
15.30 tarçın çayı
19.00 minnak bir parça karnıyarık
2.5 lt limonlu su
40 dk dans
Gayet iyi şekerim afiyet eksi olsun.Bugun menum
Sahur
1sb sut
2 hurma
2 kayisi
Iftar
Yumurta haslamasi
Domates
Salatalik
Peynir
3 zeytin
Su 2 litre olur
Spor yok
Vuuuu harikasın tatlım.Gecen hafta 92.9
Bu hafta 91.6
Fark eksi 1300
Yuzde 1.399
Spor 200 dakkadan fazla
Mesaji sayarim yarin
Sağol canım, daha iyiyiz ateş 39 a gelip direniyor şurupun etkisi geç başlıyor nasıl bi mikrop sa.Kuzum bu menüyü hesaplanan kalori olarak belki çok değildir ama sağlıksız olmuş,nohut mükemmel bir bakliyat ama cuma günleri ye bence şişlik yapıp tartida uzmesin,kahvalti olayında hiçbirşey hazirlayamoyorsan bile 3 ceviz,2 incir ne bileyim illa hoslandigin sağlıklı biseyler vardır canim
Canım yaa zor birgün olmuş allah yardimcin olsun,bebisin nasıl,sen nasılsın
Sence yaparmiyim aşk olsun hayallerimi suan yarın tam buğdaylı kaşarlı tost süslüyor bu kacamagim olucakHahahah güldüm valla
Tabiki burdasın tatlım
Ahhh ahhh kötü bişey kuzum ya çok yazık bende 3850 doğmuşum aslında bayağa tombikmişim bende :)
Güzel Can'ım sakin yarın büyük kaçamak yapma artıyla uğraşma valla sopayla gelirim
Spor güzel menü de iyi dolu dolu ama güzel
Sade hoş afiyet olsun Allah kabul etsin ayrıca su az
Yarın tutacakmısın acaba
Mercimek köftesi
Sarma
Hayırdır ?
Güzel cnm afiyet olsun
Güzel hafif dün yüzünden herhalde iyi yapmışsın
Rüşvet le ise keşke yok anam yok. Çorap giydiriyorum bad ve ince bir Pijama si var ateş çıkınca onlarıda çıkarıyorum bad ve çoraplar kalıyor. Ateş zor canım ya Allah dize de kolaylik versin.Valla mükemmel canim afieyt olsun
elifcim tekrar geçmiş olsun,rüşvetle icirdik başta ilacı biz her ilaçtan sonra bir draje verdim,alıştı sonra rusvetsiz ,canim çıplak bırakma çocuğu bi şort incecik bi atlet falan,olması gerek.hiçbirşey giydirmeseb bile çorap sartmis,ateşin vucuda dağılması için,bu ateş meselesinden dertliyizde biz,allah yardimcin olsun canim
Eda sen beni guldurdun Allah ta seni guldursun yerim seniDediklerine katılıyorum canim,çok güzel besleniyorum demiyorum,aramızda gerçekten güzel menulerle çıkan arkadaşlar var,biri de sensin tebrikler. Kilomuzu verdikten sonra koruma dönemi olacak her şartta bu kiloyu söylemek isticez,bence de çok mahrum bırakırsak korumak zor olcak,ayrıca duraklama dönemlerinde devam etmekte problem yasayabiliriz. Hergün menüler dengeli içerikli olmalı bencede,sadece haftada 1 -2 gün yapılan protein günlerini destekliyorum kesinlikle,özelliklede cuma öncesi motivasyonu artırabilir. Herkes kendi vücudunu bilir ,allah hepimize yardım etsin,@mefkurem den @seydan94 dan ve diğer arkadaşlardan razı olsun , tek derdimizde kilo olsun .
Niye böyle bagladiysam iftar duası gibi olduoruç tuttumya havaya girdim ramazana hazırım gaylen
Tabiki süpersin.menümü yazıyorumm
8.15 limonlu sıcak su
8.30 1 tane yeşil elma
9.30 KAHVALTIM: 2 dilim tam bugday ekmek, ufak bi parça yağsız köy peyniri,2 tane zeytin,salatalık roka,açık çay
14.00 ÖĞLE YEMEĞİM: 100 gramdan biraz fazla biberli tavuk sote,bi kase yoğurt,salata.
17.00 5 tane fındık yarım bardak yarım yağlı süt
19.00 2 tane haşlanmış tam yumurta, 4 kaşık mantar sote.
şuandada maydonozlu limonlu btki çayı içiyorum
1 saat pilates (21 günde yağlarınıdan kurtulun videosuyla)
4 km yürüyüş
2,5 litre su herkese öpicikler
Maşallah sana stres yapmak mahvediyor bizi.Canım aynısı Bende de var çok az verdim hatta veremedim bu hafta,bakıyorum kendime,vermeyecek naptim diye kendi kendimi yedim durdum minicik kacamaklarla da bu kadar olmaz diyorum sporda yapmaya çalışıyorum ,su an psikolojik olarak yeni bir haftaya hazırım,dünyanın sonu değil rahatım
Afiyet olsun canım.menüm
sabah 10.30
tavada 2 yumurta
2 ceviz.6 zeytin.peynir
akşam
fırında tavuk
salata.2 bardak ayran
1 kayısı 1 ceviz
spor yapmaya fırsatım olmadı . akşama kadar temizlik yaptım
2 litre su
Neclacim,maşallah sana canim azimli birisin,çok güzel verdin eminjm uzamadanda hedefi yakalicaksin , kilolu hamile kalmak iyi birsey değil incecik kalmak en güzeli,ama ölüm değil, sen diyetine devam et kendini de rahat bırak bu konuda. Ben 74 kilo ile hamile kaldım ilk çocuğuma,88 ile doguma girdim,doğumdan sonra 79 da kaldım .ikinciye 79 la başlayıp 89 la doğuma girdim,sınırsız yedim hayatımın en güzel dönemiydi yemek konusunda ama hareket çöktü,bak kızım doğdu 10 aylik,ben bırak ondan kalan birkaç kiloyu ilkinden kalanı bile şurada 1,5 ay bile olmadı verdim.
Hamilelik şöyle bir süreç vücut bebeği garantiye almak ve kendini emzirme dönemine hazırlamak için yag depoluyor,yani tabiki farklılıklar olabilir ama kilolular dikkat edersen çok kilo almaz zaten stokla var,vücuduna vücuduna alarm vererek kışkırtma,allahım senin de bebgininde sağlıklı huzurlu olabileceği bir gebelik nasip etsin.
Yine sahur özel e bağladımkizlar sizi bi okuyup uflerim bu gece ben
Dr anneme çocukları göstermiş dışarıdan hangisi demiş senin torun annem de benim oğlanı gösterip bunu dogurmadiy sa yazıklar olsun 100 kılo oldu demiş dr um hem güldü hem anlattıOyyy nasıl almışsın canim,merak etme rahat ol oyle bişey yok çocuğunun genlerinde var,ben 30 kilo alıp 2,5 kilo çocuk doğuran biliyorum hatta esi "bu kadar kilo aldın dogura dogura bunu mu dogurdun dedi"
Birinde 14 kilo aldım diğerinde 10 kilo ,ikisini de 4 kilo dogurdum canim
Iyi uykular canimBol eksili bir gun olmasi temennisiyle iyi uykular.....
Elifcim yaa bende bu hafta kötüydü,tuvalet olayı iyiyse kilo vermede iyi oluyor,ama bunu iyi olması içinde kesinlikle ekmeği kesmiceksi bide bol sebze hasla hasla ye ,bu hafta böyleyim insalalhlt ye tamamladim Eda cım. Ama tuvalet hala büyük bi problem.
sende beni guldurdun canimCanım menun normal birgün için ideal Yalnız tartı öncesi nohut şişlik yapabilir cuma günü tercih et fasulye nohut mercimek bulgur gibi besinleri.
Sağol canım
, malesef salgın var sanırım geçen hafta hasta olan yeğenimden geçti.
3 lt ye tamamladim Eda cım. Ama tuvalet hala büyük bi problem.
Guzel olmus tatlım.
ohh Sefan olsun sarma lar mercimek kofteleri yaramaz seni
Tatlım sen birsey yememişsin ya
Gayet iyi şekerim afiyet eksi olsun.
Vuuuu harikasın tatlım.
Sağol canım, daha iyiyiz ateş 39 a gelip direniyor şurupun etkisi geç başlıyor nasıl bi mikrop sa.
Sence yaparmiyim aşk olsun hayallerimi suan yarın tam buğdaylı kaşarlı tost süslüyor bu kacamagim olucak
Rüşvet le ise keşke yok anam yok. Çorap giydiriyorum bad ve ince bir Pijama si var ateş çıkınca onlarıda çıkarıyorum bad ve çoraplar kalıyor. Ateş zor canım ya Allah dize de kolaylik versin.
Eda sen beni guldurdun Allah ta seni guldursun yerim seni
Tabiki süpersin.
Maşallah sana stres yapmak mahvediyor bizi.
Afiyet olsun canım.
Dr anneme çocukları göstermiş dışarıdan hangisi demiş senin torun annem de benim oğlanı gösterip bunu dogurmadiy sa yazıklar olsun 100 kılo oldu demiş dr um hem güldü hem anlattı
Yine super canim,hadi bakalimmenümü yazıyorumm
8.15 limonlu sıcak su
8.30 1 tane yeşil elma
9.30 KAHVALTIM: 2 dilim tam bugday ekmek, ufak bi parça yağsız köy peyniri,2 tane zeytin,salatalık roka,açık çay
14.00 ÖĞLE YEMEĞİM: 100 gramdan biraz fazla biberli tavuk sote,bi kase yoğurt,salata.
17.00 5 tane fındık yarım bardak yarım yağlı süt
19.00 2 tane haşlanmış tam yumurta, 4 kaşık mantar sote.
şuandada maydonozlu limonlu btki çayı içiyorum
1 saat pilates (21 günde yağlarınıdan kurtulun videosuyla)
4 km yürüyüş
2,5 litre su herkese öpicikler
Bende öyle yapim haşlayıp haşlayıp yiyek bacimElifcim yaa bende bu hafta kötüydü,tuvalet olayı iyiyse kilo vermede iyi oluyor,ama bunu iyi olması içinde kesinlikle ekmeği kesmiceksi bide bol sebze hasla hasla ye ,bu hafta böyleyim insalalh
sende beni guldurdun canim
Ayy canim yaa cok isterim gorusmeyi,nasip olur insallah,suan burdaki herkesle oturup muhabbet edebilirim herseyi konusabilirim o kadar içimde herkesSagolasin kardesim seninde..Kiz bu dunyada gorusemezsek bari cennette tanisip gorussek ne guzel olur anlatir anlatir guleriz bu hallerimize.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?