Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Abla supersin,gerçekten beslenme şeklini degistirmissin maşallah,bende oyle yapıyorum

Oyyy nasıl almışsın canim,merak etme rahat ol oyle bişey yok çocuğunun genlerinde var,ben 30 kilo alıp 2,5 kilo çocuk doğuran biliyorum hatta esi "bu kadar kilo aldın dogura dogura bunu mu dogurdun dedi"
Birinde 14 kilo aldım diğerinde 10 kilo ,ikisini de 4 kilo dogurdum canim

12 yaşına girecek önümüzdeki ay :) 8 yaşına kadar idealdi kilosu şimdi gobek li adam oldu tip aynı baba
Vericek insallah elifim, eşim küçükken önlük giydiğinde ,sanki küçük bi adama önlük giydirmissin gibi oluyordu diyo,liseye gitmeden gitmiş kilolar,kiloya meyilli var ama düzgün beslendiği için çok iyi kilosu,merak etme canim
afiey olsun canimcim

Canım kepek ekmek yerine tam bugday tercih edersen bakliyati da tartı gününe uzak günlerde tercih edersen daha iyi olur,ama menun,spor,su güzel bence

psikolog gibisin tatlim masallah.okumayi unutma ha.

ben zaten kilolu kaliyordum dogumdan sonra bebege bakanlar kadina bak dogurduguna bak diyorlardi.kedi yavrusu gibilerdi.simdi masallahlari var...

Mefkusun mesajlarini niye goremiyorum baskasi alinti yapinca goruyorum.hemen ayarlarimda problem varmi diye bakiyorum....

Afiyet olsun canim,sen bu menuyle annen anlamadan verirsin bütün kilolarını zaten canim :)
Bugun menum
Sahur
1sb sut
2 hurma
2 kayisi

Iftar
Yumurta haslamasi
Domates
Salatalik
Peynir
3 zeytin
Su 2 litre olur
Spor yok
allah kabul etsin canim benim

psikolog gibisin tatlim masallah.okumayi unutma ha.

ben zaten kilolu kaliyordum dogumdan sonra bebege bakanlar kadina bak dogurduguna bak diyorlardi.kedi yavrusu gibilerdi.simdi masallahlari var...
Canimsin yaa,allah sağlık versin hepimizinkine çocuk zor iş emek istiyor,yemesi,içmesi,okuması.... Hep emek

Canım menun normal birgün için ideal Yalnız tartı öncesi nohut şişlik yapabilir cuma günü tercih et fasulye nohut mercimek bulgur gibi besinleri.

Sağol canım
, malesef salgın var sanırım geçen hafta hasta olan yeğenimden geçti.

3 lt ye tamamladim Eda cım. Ama tuvalet hala büyük bi problem.

Menum

Iftar
2 tabak karışık sebze çorbası,karnabaharli salata,2 dilim karpuz ,2 tane çilek

1 saat sonra 15 badem ,2 hurma

1 litre su,500 ip
Guzel olmus tatlım.

ohh Sefan olsun sarma lar mercimek kofteleri yaramaz seni

Tatlım sen birsey yememişsin ya

Bugun menum
Sahur
1sb sut
2 hurma
2 kayisi

Iftar
Yumurta haslamasi
Domates
Salatalik
Peynir
3 zeytin
Su 2 litre olur
Spor yok
Gayet iyi şekerim afiyet eksi olsun.

Gecen hafta 92.9
Bu hafta 91.6
Fark eksi 1300
Yuzde 1.399
Spor 200 dakkadan fazla
Mesaji sayarim yarin
Vuuuu harikasın tatlım.

Sağol canım, daha iyiyiz ateş 39 a gelip direniyor şurupun etkisi geç başlıyor nasıl bi mikrop sa.

Sence yaparmiyim aşk olsun hayallerimi suan yarın tam buğdaylı kaşarlı tost süslüyor bu kacamagim olucak

Rüşvet le ise keşke yok anam yok. Çorap giydiriyorum bad ve ince bir Pijama si var ateş çıkınca onlarıda çıkarıyorum bad ve çoraplar kalıyor. Ateş zor canım ya Allah dize de kolaylik versin.

Eda sen beni guldurdun Allah ta seni guldursun yerim seni

Tabiki süpersin.

Maşallah sana stres yapmak mahvediyor bizi.

menüm
sabah 10.30
tavada 2 yumurta
2 ceviz.6 zeytin.peynir

akşam
fırında tavuk
salata.2 bardak ayran
1 kayısı 1 ceviz

spor yapmaya fırsatım olmadı . akşama kadar temizlik yaptım
2 litre su
Afiyet olsun canım.

Dr anneme çocukları göstermiş dışarıdan hangisi demiş senin torun annem de benim oğlanı gösterip bunu dogurmadiy sa yazıklar olsun 100 kılo oldu demiş dr um hem güldü hem anlattı

lt ye tamamladim Eda cım. Ama tuvalet hala büyük bi problem.
Elifcim yaa bende bu hafta kötüydü,tuvalet olayı iyiyse kilo vermede iyi oluyor,ama bunu iyi olması içinde kesinlikle ekmeği kesmiceksi bide bol sebze hasla hasla ye ,bu hafta böyleyim insalalh
sende beni guldurdun canim

Yine super canim,hadi bakalim

Elifcim yaa bende bu hafta kötüydü,tuvalet olayı iyiyse kilo vermede iyi oluyor,ama bunu iyi olması içinde kesinlikle ekmeği kesmiceksi bide bol sebze hasla hasla ye ,bu hafta böyleyim insalalh

sende beni guldurdun canim
Bende öyle yapim haşlayıp haşlayıp yiyek bacim

Sagolasin kardesim seninde..Kiz bu dunyada gorusemezsek bari cennette tanisip gorussek ne guzel olur anlatir anlatir guleriz bu hallerimize.....
Ayy canim yaa cok isterim gorusmeyi,nasip olur insallah,suan burdaki herkesle oturup muhabbet edebilirim herseyi konusabilirim o kadar içimde herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…