- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.941
Sana katılıyorum herkesi eskiden beri tanıyorum sankiAyy canim yaa cok isterim gorusmeyi,nasip olur insallah,suan burdaki herkesle oturup muhabbet edebilirim herseyi konusabilirim o kadar içimde herkes
Tesekkurler canim. Calistigim icin ogle yemegi biraz kendi tercihim disinda oluyorCanım kepek ekmek yerine tam bugday tercih edersen bakliyati da tartı gününe uzak günlerde tercih edersen daha iyi olur,ama menun,spor,su güzel bence
Geçmiş olsun umrarim güzel geçmiştir canımDun yorgunluktan uyuyakalmisim kizlar.Teog vardi yorulduk ama sukur bitirdik.Dun giremedim kusura bakmayin.
Değilmi canım kiloda neymiş üstesinden gelecezHee anladım tatlım
Eehh öğrencen sağlıklı beslenmeyi canım
Salata çok tok tutan ve çok iyi bir yiyecek
Fazla ekmek olmuş kuzum biraz onun dışında iyi
Yaaa seni yirim çok sevindimmmmmm
Hoşgeldin Can'ım ben Şeyda 22 yaşındayım nişanlıyım 103.5 ile başladım buraya 61 le mezun oldum sende hoşgeldin aramıza tekrar inşallah beraber ulaşacağız istediğin kiloya
O yüzden hep paylaşım paylaşım şart diye yırtıyorum kendimi işte
Motivasyonun düşmesinde fıstık aman çık o pskilolojiden böyle şeyler olabilir bu bir süreç önemli olan bir an önce toparlaman kendini
Bu çok normal benimde öyle okurdu regl olunca rahatlıyordum
Stres kilo vermene engel fıstık o yüzden uzak duruyoruuuuz ondan
Sende çok tatlısınnnnn
MasallahGecen hafta 92.9
Bu hafta 91.6
Fark eksi 1300
Yuzde 1.399
Spor 200 dakkadan fazla
Mesaji sayarim yarin
Yinede iyi atlatmissin canim afieyt olsunMrb arkadaşlar. Bugün öğlen gün vardı. Önce oraya gittim sonra da akşam başka bi arkadasa davetliydik yemeğe oraya gittik. o yüzden gün boyu giremedim nete.. malum gezmede olduğum için menu çok iyi değil ama yasakları çiğnememek için baya çaba sarfettim
Ne cok mesaj birikmiş menumu yazayim onları okuyayim artik
menu
8. 30 1 yumurtadan omlet
Küçük bi kase Çökelek
2 zeytin az peynir
13.30 haşlanmış tavuk
Günde bol bol çay (tabağıma aldıklarımi kizima yedirdim yine..
18.30 1 porsiyon fırında sebzeli tavuk(sanırım içinde krema vardı o pek iyi olmadi)
Bol salata / yoğurt
Su 1.5 litre (eve yeni geldik ve misafirlikte çok içemedim ne yazikki
spor bugün yok
:) supersin ya canım sen çok az almışsın 10-12 iyi hem eşim konussun ben 55 olmadan olmaz o yüzden tedaviye bile baslamiyorumNeclacim,maşallah sana canim azimli birisin,çok güzel verdin eminjm uzamadanda hedefi yakalicaksin , kilolu hamile kalmak iyi birsey değil incecik kalmak en güzeli,ama ölüm değil, sen diyetine devam et kendini de rahat bırak bu konuda. Ben 74 kilo ile hamile kaldım ilk çocuğuma,88 ile doguma girdim,doğumdan sonra 79 da kaldım .ikinciye 79 la başlayıp 89 la doğuma girdim,sınırsız yedim hayatımın en güzel dönemiydi yemek konusunda ama hareket çöktü,bak kızım doğdu 10 aylik,ben bırak ondan kalan birkaç kiloyu ilkinden kalanı bile şurada 1,5 ay bile olmadı verdim.
Hamilelik şöyle bir süreç vücut bebeği garantiye almak ve kendini emzirme dönemine hazırlamak için yag depoluyor,yani tabiki farklılıklar olabilir ama kilolular dikkat edersen çok kilo almaz zaten stokla var,vücuduna vücuduna alarm vererek kışkırtma,allahım senin de bebgininde sağlıklı huzurlu olabileceği bir gebelik nasip etsin.
Yine sahur özel e bağladımkizlar sizi bi okuyup uflerim bu gece ben
sukur atlattik masallah ogrencilerimize cok basarililar.ama okul ozel okul gibi.okul basarimiz tum derslerden artti....Geçmiş olsun umrarim güzel geçmiştir canım
afiyet olsun canim fayet guzel.Mrb arkadaşlar. Bugün öğlen gün vardı. Önce oraya gittim sonra da akşam başka bi arkadasa davetliydik yemeğe oraya gittik. o yüzden gün boyu giremedim nete.. malum gezmede olduğum için menu çok iyi değil ama yasakları çiğnememek için baya çaba sarfettim
Ne cok mesaj birikmiş menumu yazayim onları okuyayim artik
menu
8. 30 1 yumurtadan omlet
Küçük bi kase Çökelek
2 zeytin az peynir
13.30 haşlanmış tavuk
Günde bol bol çay (tabağıma aldıklarımi kizima yedirdim yine..
18.30 1 porsiyon fırında sebzeli tavuk(sanırım içinde krema vardı o pek iyi olmadi)
Bol salata / yoğurt
Su 1.5 litre (eve yeni geldik ve misafirlikte çok içemedim ne yazikki
spor bugün yok
Canım aramızda 50 kilo alan varOyyy nasıl almışsın canim,merak etme rahat ol oyle bişey yok çocuğunun genlerinde var,ben 30 kilo alıp 2,5 kilo çocuk doğuran biliyorum hatta esi "bu kadar kilo aldın dogura dogura bunu mu dogurdun dedi"
Birinde 14 kilo aldım diğerinde 10 kilo ,ikisini de 4 kilo dogurdum canim
İyi maşallahsukur atlattik masallah ogrencilerimize cok basarililar.ama okul ozel okul gibi.okul basarimiz tum derslerden artti....
afiyet olsun canim fayet guzel.
kadınlar kulubunün ennn güzel hanımları günaydınnbelki şimdi ay bu yeni geldi ne herşeye karışıyo diyeceksiniz ama ben yanlış beslenirken birileri bana öğretmeseydi üzülürdüm.bikaçtaneniz hariç nerdeyse herkes menüsüne karbonhidrat hiç katmıyor.bunu anlayamıyorum.hanımlar bu ciddi bi yanlıştır.bunun özel bi sebebi var mı?yeniyim diye bilmiyor olabilirim.2 dilim tam bugday ekmeği bile olsa mutlaka gün içinde karbonhidrat tüketmelisiniz.bitkin düşersiniz motivasyonunuz çöp olur.ve vücudunuzun buna ihtiyacı şeker gibi yok olmayacagından ötürü ilk aldıgınız karbonhidrat depoya ve popoya göbeğe gidecek yakım sisteminde öncelikli sıra karbonhidratta.karbonhidrat alınmazsa vücut direkt aldıgımız proteinlerden yakmaya başlayacak.malesef yağları en son yakıyoruz.fakat şak diye proteinlerimiz giderse kas kaybı yaşarız.bu çok sağlıksız hepimiz biliyoruz hastalığa gider.karbonhidrat almadıgımda daha iyi zayıflşıyorum diyorsanız bunun hemen hemen hepsi su ve kastır malesef lütfen yazdıklarımı ciddiye alın.fazla karıştıysamda özür dilerim
Bu arada günaydınlar güzel hatunlar. Evde bilgisayar olmamasının eksikliğini yaşıyorum. Yazdığınız mesajları okumak toplu halde olunca baya zor oluyor benim için. Dünkü menümü yazayım.
Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su.
Kahvaltı 7:30 1 yumurtayla çok az yağda pişmiş omlet. Az peynir 4-5 zeytin. 2 dilim tam tahıllı ekmek.
Ara: 1 adet yeşil elma
Öğlen 12:30 evde hazırlayıp kavanozla getirdiğim mevsim salatası 2 dilim tam tahıllı ekmek eşliğinde.
Ara : 1 yeşil elma
Akşam : Çok az yağlı tavuk kavurması 1 küçük tabak yanına bol salata.
gece 21:00 gibi 3 kaşık yağsız yoğurt.
Su :2 litre
Spor : 100 ip atlama, 50 squat 20 dk yürüyüş.
Bu gün çok halsizim nedense . Hastalanıyor gibiyim. Umarım hastalanmam. Cumayı iple çekiyorum.
hadi bakalim ortakciim guzel sonuclarini bekliyoruz.Kızlarr slmm.dayanamadım tartıldım bu sabah sevinćten uctum valla havalara.ama soylemem yarını bekliyorum
teşekkür ederim canım. sizinle devam etmek isterim tabiki çünkü yalnız başıma yapamayacağım artık.
yaşım 36 boyum 175 cm kilom 80
geçirdiğim tüp bebek tedavileri ve hamilelik zamanında bana bayağı kilo aldırdı. 92 kg ile doğuma gittim .oysaki hamilelikten önce 75 dim.tabi tedavilerden önce 68Doğum sonrası & ayda 72 ye düştüm ama sonra yavaş yavaş yine aldım 5 sene de.öyle birşey ki azar azar eklendikçe kendime aynada hep normal geliyordum.sanki hala 38 bedenmiş gibi.pek öyle diet de yapmadım Ama artık yeter dedim kendimi fotoğraflarda öyle görünce...hani eski hali yeni hali olayı:) azimliyim . 1 aydır spora gidiyorum. yemeği tabağımda miktar olarak azalttım. 1 ay önce 84 kg idim. şimdi 80. yaza kadar en azından 10 kg daha vermek 2 beden küçülmek istiyorum.tabii iradeli olursam:)
boyum 1.58 ya baya tombilik görünüyorum
CÇok güzel cnm yarın çok iyi bi sonuç alırsın inş.Dostlar bugün ku menum
Sabah 8 de ılık su
Saat 12
2 haslanmis baharatli yumurta
2 kk peynir
1 bardak süt
Saat 15
1 bardak içine zencefil kattığım evde yaptogim kefir
Saat 17:20
5 köfte
Yarım bardak kefir
4 kaşık yoğurt içine zencefil zerdeçal tarçın
Su 2 litre
Spor bugün fırsatım olmadı zaten yorgunluk ve uykusuzluk tan ölüyorum. Birazdan çıkar yürüyüş yaparim.
İyi akşamlar herkese
Bugünkü menüm
Sabah 07.30
1 yumurtalı omlet
Beyaz peynir
Bir dilim kepek ekmek
Saat 10.00da
1bardak süte 1 buçuk kaşık kepek yulafı
Saat 12.30da
1 porsiyon nohut salatası
Saat 15.30 da
10 tane badem
Saat. 17.30 da
1 porsiyon taze fasulye
4 kaşık yoğurt
Ayrica 3.5 litte su içmişim bugün..
Saat 18.30 da 30 dakika spining
Saat 19.30 da 50 dakika zumba ile günü bitiriyorum .
Ancak 21.00 da yoğurt kürü yapıcam.
Menum
Iftar
2 tabak karışık sebze çorbası,karnabaharli salata,2 dilim karpuz ,2 tane çilek
1 saat sonra 15 badem ,2 hurma
1 litre su,500 ip
Canlarım bugün çok giremedim ama ara ara takipdeydim hemen menü mü paylaşıp kaçayım ben
Sabah 07.45 zencefilli limon çayı
8.30 2 haşlanmış yumurta
12.00 ev yapımı peynirli ekmek ( çok küçük bir parça bir lokmacık)
15.30 tarçın çayı
19.00 minnak bir parça karnıyarık
2.5 lt limonlu su
40 dk dans
Bugun menum
Sahur
1sb sut
2 hurma
2 kayisi
Iftar
Yumurta haslamasi
Domates
Salatalik
Peynir
3 zeytin
Su 2 litre olur
Spor yok
Msjlari ancak okudum menumde sıra
Sabah 8.30
1 küçük süt
O gle 12.30
Tonbaligi
1 kase yoğurt
1 kb peynir
Yulaf kepekli yumurtalı omlet
Akşam 18.30
Soslu tavuk göğsü
3 lt su
30 dk tempolu yürüyüş yağmur yağdı
Evde 40 dk zumba
Iyi geceler kizlar ..ismim yasemin unutmuşum yazmayı bugünkü menü sabah
07.15 haşlanmış yumurta 1 tane
08.30 1 domates ve 1 salatalık
12.30 1 kase mercimek çorbası
Yarım kase cacik
15.00 yarım kutu süt
18.00 1 porsiyon bezelye küçük kase yoğurt
19.00 1 gün kurusu kayısı
3 lt şu
11000 adım yürüyüş
20 dakika orta aktiflikte egzersiz
Ayy canım yok yok beslemesin o kadar. Gün aşırı kırmızı eti alırdı taze taze ben buzluga kaldirirdim saklardim gına gelmişti çünkü kan kokusj aliyordum sanki iskence gibi . Bi gece ohh atlattık dedim yemedim o gün yattım gece 3 te uyandırdı yedirdi valla:) supersin ya canım sen çok az almışsın 10-12 iyi hem eşim konussun ben 55 olmadan olmaz o yüzden tedaviye bile baslamiyorumeliya aldığı kiloya şaşırdım esi iyi beslemiş sabahtan dusunuyorum benim öyle olurmu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?