- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.401
tecrube yaşayarak öğrenilirr :) incecik diyetisyenler ne anlar kiloluların halinden
biz daha iyi anlıyoruz bu işten doçentlik seviyesinde
kilon 65 in altında olduğu için değerlendirme yapmıyorum cnm zaten titiz davrandığını biliyorum ama kitap ve spor için
annem ya 68 kiloyla bunu sölüyon ya helal diyorumbiz napalım dimi hem yaş gitti hem kilo
evet canım kıtap ve spor hafta üçgün dısardayım 2 gun kendı kuranıma gıdıyorum 1gunde kızımı goturuyorum buralara gıderken hep yuruyorum bazen yokus yukarı eve gelıncede evımın işini anca yapıyorum ıkı çocuk sıl süpür ye iç topla yıka as derken bı bakmısım akşam ben pestıl spor yok kıtabıda vaktım oldukça onun yerıne kuran cuzlarım onları okuyorum
83 lü isen 2 yaş büyüksün benden 2 yıl sonra eminim bu gidişle senide geçerim buna bir dur demezsem :))) :92: bende o potansiyel vaar 100 kiloya giderim ama Durrr diyorum şimdi zayıflamam lazımmm :) :84:[/QUOTE
evet en baştan dur demek lazım ama ben böyle değildimaldım aldım ne de olsa veririm dedim şimdi ceremesini çekiyorum hemde yemeden aldığım halde başım kistlerle belada ama onlar inatçıysa bende inatçıyım
83 lü isen 2 yaş büyüksün benden 2 yıl sonra eminim bu gidişle senide geçerim buna bir dur demezsem :))) :92: bende o potansiyel vaar 100 kiloya giderim ama Durrr diyorum şimdi zayıflamam lazımmm :) :84:[/QUOTE
evet en baştan dur demek lazım ama ben böyle değildimaldım aldım ne de olsa veririm dedim şimdi ceremesini çekiyorum hemde yemeden aldığım halde başım kistlerle belada ama onlar inatçıysa bende inatçıyım
azimleeeee :)))
ya kızlr birşey soracagım ben çok kahve tüketiyorum hem nescafe hem normal nescafe classis hemde türk kahvesi .. kahve benim için diyette engel olurmu ?? bi zararı varmıdırr
azimleeeee :)))
ya kızlr birşey soracagım ben çok kahve tüketiyorum hem nescafe hem normal nescafe classis hemde türk kahvesi .. kahve benim için diyette engel olurmu ?? bi zararı varmıdırr
bide 3 ü bir arada içiyorum debiz hemen anlarız şeker olduğunu canım aslında günde 1 fincan türk kahvesi için diyolar beyin için çok yararlıymış (tabi şekersiz) kahve yerine bol bol bitki çayı yeşil çay tüketsen süper olur yeşil çayında fazlası uykuyu kaçırıyo (dip not)
bide 3 ü bir arada içiyorum debiz hemen anlarız şeker olduğunu canım aslında günde 1 fincan türk kahvesi için diyolar beyin için çok yararlıymış (tabi şekersiz) kahve yerine bol bol bitki çayı yeşil çay tüketsen süper olur yeşil çayında fazlası uykuyu kaçırıyo (dip not)
her sabah 1 nescafe 3ü biarada :)) öğle yemek sonrası 1 nescafe classic ile bastırıyorum yediklerimii ama bugün açımhahaaa akşamda yemek sonrası masayı topladıktan sonra 1 türk kahvesi ve 1 sigara idi şimdiye kadar ama bunda sonra azaltıyorum günde 1 bardak ile idare edecezz :82:
Kalkarkalkmaz:
Kahvaltıdan önce meyve:
Kahvaltı: :81:
İlk ara: :81:
Öğle: :81:
İkinci ara: :81:
Akşam: :81: (bol bol salata yemeye dikkat edelim)
Btiki çayı: :81:
Su: :81:
Spor: :81:
Kitap : :81: (Kitabın adını da belirtirsen sevinirim)
Çok ölçülü ve dikkatli davrandığın içinde teşekkür ediyorum
tşkr canım meyve yoktu muz yemek istemedimokuduğum kitap ta (genç yaşayın) adında sağlık ve diyet kitabı demetcim
kimse yok:84::84::84:nerdesiniz
EVETT NERDE BU MİLLETTT :88:
bugünki menümü yazıyım
sabah biraz ekmek peynir + çay
ara öğün 1 süt
öğle yemeği diye 1 eti form
ara öğün yerine 1 yeşil çay (doğadanın yeni çıkan büyülübohça serisinden güllü büyülü yeşil çay tavsiye olnur normalde yeşil çayı sevmeyenlere sevdireceğine eminim )ü
şimdi sırada akşam yemeği var..
akşam 1 tabak çorba içmeyi planlıyorum
sonrada 1 elma inşallah
bukadar kızlar görüşürüzz
anlaşıldı kimse yok benimde mesaim bitmek üzere menümü yazıp kaçayım
kalkarkalmaz :
2 su bardağı su
kahvaltıdan önce :
1 orta by elma
kahvaltı:
1 ince dilim kepekli ekmek
domates salatalık
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1. ara :
1 orta boy yeşil elma
öğlen :
1/2 kase brokoli haşlaması yoğurtlu
1/2 kase karnıbahar yemeği (susuz)
1 kase salata (domates-salatalık)
1 ince dilim kepekli ekmek
2.ara:
1 su bardağı süt (200 ml.)
1 adet halley:81::81:
akşam :
1 kase salata
1 adet haşlama baget tavuk
1 dilim kepek ekmeği
gece :
1 adet orta boy elma
bütün öğünlerimden önce 2 bardak su
yani gün boyu 3 lt.
3 kupa yeşilçay
1 kupa adaçayı
leslie ile 2 mil
40 dakika dışarda yürüyüş
ve yeni bir kitap henüz karar veremedim.
eve gitme vaktidir yarın sabah nasipse buradayım
Kalkarkalkmaz: :81:
Kahvaltıdan önce meyve:
Kahvaltı: :81:
İlk ara:
Öğle:(bu öğlen yemeği sayılmaz,yeşillik,sebze susuz etsiz yemekler yoğurt vs. yemelisin)
İkinci ara:
Akşam:(bunuda beğenmedim makarna yerine sebze yemeğinden bolca yeseydin keşke)
Btiki çayı:
Su: :81:
Spor:
Kitap :
ilk günlerin dikkat edeceğine inanıyorum bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?