Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben kendi adıma herkesten özür dilerim bu hafta 1 kilo verebilmek hedefim vardı ama 300 gram verebildim.önümüzdeki hafta 1 kilo verirsem çook mutlu olacagım.hepberaber azimle çalışalım kızlar biz istersek yapamayacagımız hiçbişey olmamalı

Tamam can verme konusunda hep rahat tim iyi gitti bu hafta stres yaptım gitmedi sıkı tutalım
Aynen sıkı tutalım vermem lazım bari 7 leri göreyim 5 haftada 5.8 kg verdim fena değil sanırım. Ama şunu anladım benim bünye 1 kilodan fazlasını veremiyor.

Aynen sıkı tutalım vermem lazım bari 7 leri göreyim 5 haftada 5.8 kg verdim fena değil sanırım. Ama şunu anladım benim bünye 1 kilodan fazlasını veremiyor.
Çok güzel vermissin canım benimde burda hızlı gitti bence senin de hızlı giden dönem olacak

fena değil olur mu çook güzel bi başarı.zaten uzmanlarda ayda 4 kilo ideal falan diyolar sen fazlasıyla vermişsin

Can başta zor bir hedef belirleyelim sonra ona ulaşmayı kafaya bırakalım ulaşmak için sıkı tutuyorsun gecen hafta öyle yapmıştım

Evet canım 4 kg diyorlar son 2 hafta 800 gram vermiştim ilk gidenler fazlaydı ödem falan 2 verebilirmiyim acaba 1 haftada Toprak çokmu sence?
ödem atma ilk hafta 2 kilodan fazla vermiş gsterebiliyo tartıda ama diyetimizin ilerleyen haftalarında aylarında çok zor bilmemki.ama imkansız değil.her gün koşulsa limonlu zencefilli ılık su içilebilir.ben de bu hafta zorlıycam 1 kiloya.akşam benim spor koçum beyime de sorim bari bakalım ne diiiicik

Sor bakalım beyine bu kiloyla koşamam kız bıngıl bıngıl herkes güler valla ahh koşu bandım ahh sattım eliptik aldım bel ağrısından kullanamıyorum. İlk hamilelikten sonra koşu bandında verdim kiloyu.

aslında dışarda koşabilsek en iyisi ama bizim yaşadıgımız yer biraz tenha oldugu için benimki izin vermiyor ben de koşu bandı kullanıyorum

Hoşgeldin miraycım
Sende azimli çok pozitif birine benziyosun Eminim kısa sürede hedefine ulaşırsın
Bende zühal takımın mezunlarındanım
123ten 68 mi düştünüz super otesi tebrik ederimmmm ay takima bak ya inciler var hep azminizi kutluyorum

Ben de o sekil yazayayim cok guzel duruyo

Tesekkur ederim canımcım bende mezun olup sizinle bu guzel mutluluğu
yasarim INŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…