- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.181
Bizim buralarda tenha yerler ama ben sınavdan sonra öyle yada böyle dışarda yapıcam sporumu.. Parklarda spor aletleri falan zorlicam artık.. 5 li hanelere görmek istiyorum artıkaslında dışarda koşabilsek en iyisi ama bizim yaşadıgımız yer biraz tenha oldugu için benimki izin vermiyor ben de koşu bandı kullanıyorum
Benim diyetisyenim bunyeden bunyeye değişir 0.5 den 2 kiloya kadar haftada verilebilir demisti canım ayda 7 8 kg verende bunyesi musaitse sagliklidir demisti spor cok kiymetliymis tabiEvet canım 4 kg diyorlar son 2 hafta 800 gram vermiştim ilk gidenler fazlaydı ödem falan 2 verebilirmiyim acaba 1 haftada Toprak çokmu sence?
Ahh bende görecekmiyim şu 6 lı sayıları:))Kızlar bende bu hafta 1.5 hedef koydum haftaya cumaya 63 olmayı hedefliyorum bakalım artık
Görürsün tatlişim neden göremeyeceksin azmedince pes etmeyince başarılamayacak birşey yoktur. Diyet konusunda belki aranızda en iradesiz benimdir ama ben bile bu kadar kendimi tutabiliyorsam eğer herkes yapar diyorumAhh bende görecekmiyim şu 6 lı sayıları:))
Kizlar menüm
Sabah 8
1 kaşık z.yağ
1 bardak limonlu sıcak su
Saat 12
1 kase tavuk suyu çorba
2 ceviz
10 fındık
Saat 17:30
Canım çok istedi
Fırında az z.yağlı kızartma 6 kasik (patates kabak patlıcan ve biber)
2 kaşık taze fasulye
3 ufak brokoli parçası
Sarımsaklı yogurt
Patates kaçamak oldu bugün ama azdi.
Su 2.5 litre yatana kadar 3 u geçer
Spor oğlum hala hasta çıkamadım dışarı lesli yapabilirim yada gece yürüyüş yazarım yapınca.
Kızlar menüm
07.30limonlu zencefil çayı
08.30 ev yapımı peynirli ekmek ( ekmeğin hamuru tuzsuz ve buğday unu) bir dilim karpuz
12.30 5 kaşık nohut yemeği 3 kaşık yoğurt
15.30 8 kaşık nohut yemeği + elma
16.30 tarçınlı süt
Şuanda yani 18.00 şekersiz nescafe
2 lt su
1 saat evin koridorunda küçük küçük adımlarla koşu.
İlk halimi gördün mu canım kalcam ve basenlerimde toplanmış kilom
Insallah canim bende 79.9 olsun goreyim istiyorum bu hafta ikimizde gorelim ins.Ben 2 kg diyorum o zaman nasıl olucak sa79.9 u gorucem de gorucem
hersey cok guzel cnmMenumu vereyim takim arkdaslarim
Kahvaltimda
1 yemek kaşığı lor peyniri
1 adet domates
1 adet haşlanmış yumurta
1 kase limonlu maydonoz
1 dilim t ekmek
Öglen yemeği olarak
4 adet köfte
1 adet domates
1 kase yoğurt
1 dilim t ekmek
Akşam
Mor ve beyaz lahana salatası
1 bardak ayran
Sporum
30 dakika bisiklet sürdüm
30 dakika hızlı yürüyüş
Su 3lt
Begenmene cok sevindim canimBence cçok güzel elifcim
Afiyet oolsun cnm. Helal olsun ya sırf hareket etmek için evin koridorlarında kosuyosun. Tebrik ederim
Bende merak ettim ffarkı bende görebilir miyim?
Insallah canim bende 79.9 olsun goreyim istiyorum bu hafta ikimizde gorelim ins.
hersey cok guzel cnm
Tatlım elinden geleni yapanlara sözümüz yokben kendi adıma herkesten özür dilerim bu hafta 1 kilo verebilmek hedefim vardı ama 300 gram verebildim.önümüzdeki hafta 1 kilo verirsem çook mutlu olacagım.hepberaber azimle çalışalım kızlar biz istersek yapamayacagımız hiçbişey olmamalı
Teşekkür ederim Cnm123ten 68 mi düştünüz super otesitebrik ederimmmm ay takima bak ya inciler var hep azminizi kutluyorum
Ben de o sekil yazayayim cok guzel duruyo
Tesekkur ederim canımcım bende mezun olup sizinle bu guzel mutluluğu
yasarim INŞALLAH
Dışarı çıkınca çok vaktim gidiyor canım bende mecbur evde birşeyler yapmaya çalışıyorum koridorda uzun olunca iş görüyorBence cçok güzel elifcim
Afiyet oolsun cnm. Helal olsun ya sırf hareket etmek için evin koridorlarında kosuyosun. Tebrik ederim
Bende merak ettim ffarkı bende görebilir miyim?
Insallah canim bende 79.9 olsun goreyim istiyorum bu hafta ikimizde gorelim ins.
hersey cok guzel cnm
En önemlisi kendini takıma dahil hissetmen takım sorumluluğunu yaşaman CnmAy tesekkur ederim canımcım heyecan yapiyorummm cok motive oldum simdiden benimde bi takimim var simdi ya
Muazzam hayran kaldim azminize taktir ettim MASALLAHTeşekkür ederim Cnm
10 kilosunu 3 sene öncesinde vermiştim
Burda 113.5 la başladım geçen sene ocak ayında 14 ayda 68 e düştüm 45 kilo verdim
Inşallah senin mezuniuetini görecez Tatlım
Şu anda Diyetisyene devam ediyomusun CnmBenim diyetisyenim bunyeden bunyeye değişir 0.5 den 2 kiloya kadar haftada verilebilir demisti canım ayda 7 8 kg verende bunyesi musaitse sagliklidir demisti spor cok kiymetliymis tabi
En önemlisi kendini takıma dahil hissetmen takım sorumluluğunu yaşaman Cnm
Buda bol paylaşımdan geçiyor
Ne kadar çok bşrbirimizi tanırsak o kadar çok enerji ve sinerji yakalıyoruz
Benim de canım 2 olsunBen 2 kg diyorum o zaman nasıl olucak sa79.9 u gorucem de gorucem
Yok biraktim 1 ay gittim canimŞu anda Diyetisyene devam ediyomusun Cnm
Harikasın fıstıkDışarı çıkınca çok vaktim gidiyor canım bende mecbur evde birşeyler yapmaya çalışıyorum koridorda uzun olunca iş görüyor
Azimle ve sabırla devam edersen verilmeyecek kilo yok CnmMuazzam hayran kaldim azminize taktir ettim MASALLAH
Çok teşekkür ederim canımcım sizinle basaricagima inaniyorum
Biraz kendini anlatsana CnmTabiki haklisin canım ben hep buralardayım cok sevdim burayi bide su duygu olustu benim bi takimim var zararli bisey yemek yok diyorum kendime INŞALLAH elimden gelenin en iyisini yapicam canimcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?