Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kizlarr menum

Sabah bir peynirli tost ve yesillik

ara kucuk boy haslanmis patates

oglen 1 tabak kurufasulye 1 dilim ekmek

ara 1 dilim kek 1 bardak sut

aksam yagsiz salata

1 saat disarda durmadan kostum bacaklarimin agrisindan duramiyorum:)

Kitapta okudum:)

Kalkarkalkmaz: :81:

Kahvaltıdan önce meyve:

Kahvaltı: :81:

İlk ara: :81:

Öğle: :81: (pirinç lapasını anlamadım ama:44:)

İkinci ara: :81:

Akşam: :81:

Bitki çayı::81:

Su: :81:

Spor: :81:

Kitap : :81: (adını merak ettim)

Günaydın arkdaşlar
dün akşam evde kendimle savaştım resmen..
canım cips çekti evde var ama inat ettim yemedim aklımdan zor çıkardım

bu sabah kalktım 1 bardak ılık su içtim
şimdi işe gldim çeyrek ekmek arası kaşar peynir yiyorum 1 bardak çay ile kahvaltı için..

bu gün bundan başka birşey yemiyeceğim yemek olarak sadece form bisküvi + meyve gibi şeyler yiyeceğim gün sonunda menümü yazarım bende :)

canım süpersin

canım dünde dikkat çekmeye çalıştım ama yememekle olmaz inan sağlıklı sonuç alamazsın:26:bol bol yeşillik ye sebze tüket ve en önemlisi ara öğünleri sağlam ve sıkı ye.Kendine uygun bi liste yap yediklerinin arası 2 saat olsun ana öğün ve ara öğün sen aralarda yediklerimizi öğün olarak yiyiyosun. Birimiz listesinden faydalan tavsiye ediyorum.Kolay gelsin.

kızalr gunaydın yataktan hiç çıkasım gelmedı ama mecbur çıktım dun çok yorucu bı gundu ıkı kere semt pazarına cıktım ufaklıgı sokakta parkta oynat ustuneyemeği ocakta unutup pazara gıttım geldımkı ew duman bugunde evı temizliycemdunkı menum
sabah ıkı hurma ıkı kuçuk tava böğreyı 1 galeta şekersız çay
ara yok öglen hamurişi dıyım siz oyle bilin
ara 4 hurma
akşam salata 1 tabak yogurt çorbası 2 3 çatal portakallı kereviz
su 1.5 lt

canım uyarını farkettim yazmışsın çok saol ..
ama iş yerinde her an istediğini yiyemiyorsun..
yemekhanede yemiyorum ben iğreniyorum ..
e dışardada istediğin gibi sebze yemeği zor oluyo..
sizin listeleriniz çok güzel..ara öğün yapmaya çalışıyorum ama her ögünde sizin gibi yemek yemiyorum 1 bisküviyi yada salatayı öğün sayıyorum ben.. bunu düzeltmem gerek evet..
sizin listelerinizi inceliyorum ben daha cumartesi günü başladım rejime ywaş yawaş oturtacagım inşallah

Kalkarkalkmaz:

Kahvaltıdan önce meyve:

Öğle: :81: (ölçülerini de öğrenmek istiyorum bi daha ki menünde)

Akşam: (hani bunun sebzesi yoğurdu nasıl vitamin alacaksın)

Btiki çayı:

Su:

Spor: :81:

Kitap : :81: (adı ve konusu nedir)

pirinç lapası yani pirinçi suda haşladım tusuz yagsız yaptım kitap dokuzuncu hariciye koğuşu ...peyami safa ...yazarı

Kalkarkalkmaz: :81:

Kahvaltıdan önce meyve:

Öğle: :81:

Akşam: :81:

Btiki çayı:

Su: (az olmuş)

Spor:

Kitap : :81:

simitler kuru fasulyeler yenmiş baya baya dolu dolu bi menü olmuş bi dahaki böyle olmayacak umarım inanıyorum

çok geçmiş olsun cnm ya ALLAH korumuş
bugünlük görmemezlikten geliyorum,bi dahakine iyice dikkat et cnm tekrar geçmiş olsun

fitsema soffty+ fadime02 demettuba83 edda1985 fangy

GÜNAYDINNN kızlar herkez burda valla ilk defa bukadar kişi görüyorum topikte çok sevindimm nasıl keyiflerrr

:96:geçmiş olsun canımm allah kolaylık versin

günaydın canlar..dün gelemedim babaneme gittim , hastaydı...kendisi insülin kullanıyor..şekerini ölçeyim dedim, baktım 498..halamda oradaydı, acile götürdük..oradada tansiyon 17 oldu..dilaltı verdiler, serum taktılar..kucağımda bebişle dolandım oralarda..çok yoruldum, akşamda giremedim..

çok geçmiş olsun iyi farketmişsin 498 çok büyük bir rakam şeker için..

dünkü menümü yazayım..sabah:1dilim ekmek,domates,salatalık,peynir,zeytin.....ara:yok....öğlen:1tabak nohut....ara:light bisküvi....akşam:köfte,patates.....su tamam, spor yok....

kızlar aklıma gelmişken dün diyetisyenimin bna verdiği liste geçti elime..
bana günde 11 dilim ekmek hakkın var demişti..
ama diyelim 5 kaşık pilav yedin o 1 dilim ekmek hakkından düşeceksin.
böyle düşündüğün zaman kadın bana güzel diyet vermiş çok insaflı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…