- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.221
Tabiki ablacim yaparimDegistir Kendini
Edacım bundan sonra takım içi derecelendirmeyi sen yaparmısın Cnm
Denemedeki üyekerde dahil olsun
Gayet güzel afiyet olsunMenumu vereyim takim arkdaslarim
Kahvaltimda
1 yemek kaşığı lor peyniri
1 adet domates
1 adet haşlanmış yumurta
1 kase limonlu maydonoz
1 dilim t ekmek
Öglen yemeği olarak
4 adet köfte
1 adet domates
1 kase yoğurt
1 dilim t ekmek
Akşam
Mor ve beyaz lahana salatası
1 bardak ayran
Sporum
30 dakika bisiklet sürdüm
30 dakika hızlı yürüyüş
Su 3lt
ödem atma ilk hafta 2 kilodan fazla vermiş gsterebiliyo tartıda ama diyetimizin ilerleyen haftalarında aylarında çok zor bilmemki.ama imkansız değil.her gün koşulsa limonlu zencefilli ılık su içilebilir.ben de bu hafta zorlıycam 1 kiloya.akşam benim spor koçum beyime de sorim bari bakalım ne diiiicik
Tabiki ablacim yaparim
Cicim rakibin var mı bu hafta yarışalım mı ne dersinDegistir Kendini
oda yapabilir tabi diyor :) sporu biraz abartırsa 3 bile verebilir diyor ama maksimum 2 olması gerekiyormuş fazlası saglıksızmış :)Sor bakalım beyinebu kiloyla koşamam kız bıngıl bıngıl herkes güler valla ahh koşu bandım ahh sattım eliptik aldım bel ağrısından kullanamıyorum. İlk hamilelikten sonra koşu bandında verdim kiloyu.
DİKKAT DİKKAT 9.TAKIM ÜYELERİNE DUYURU
Degistir Kendini
@eliya
@Semay25
Bayankokosh
@merveebrar44
@masal3487
N narcicegi-21
@esmazc
@sibelcikkk
@sonumud
kibileta
@ZiFiRi
@zamannn35
HandCute
_Masalim_
@CuteMom
KURALLARDA HATIRLATMA!!!!!!!!!!
_haftalık 35 mesajın altında kalan _1 sarı kart
(mazareti olanlar önceden bildirmesi gerekiyor) sonraki hafta min.60 Mesaj olursa kartı silinir
_sabit yada artı çıkan _1 sarı kart (3 hafta arka arkaya kilo veremeyen diskalifiye olur) sonraki hafta Takım içinde ilk 3 e girerse kartı silinir
_kilo bildirimi yapmayan _1 sarı kart (cuma en geç 12 ye kadar)
Takım içi olsada pazartesi kilo bildirimi zorunludur
_mazaretsiz 3 gün menü paylaşmayan _1 sarı kart
3 SARI KARTI OLAN KIRMIZI KARTLA DİSKALİFİYE OLUR
_min.4 gün toplam 120 dk spor zorunludur (mazareti olanlar hariç)
Takımdaki bütün üyeler Geçmişi okuyup gerekli hallerde cevap vermekle yükümlüdür
Nasılki kendi menümüze yorum yapılması hoşumuza gidiyorsa herkes aynı çaba ve emeği gösterip birbirine destek olması gerekiyor
Duymadık okumadık görmedik demeyin
Bu Kim diye soran yeni arkadaşlara
Ben kaptanlığı şeydaya devrettikten sonra takımın ablalığı görevini sürdürüp herşeye maydanoz olmaya devam eden 9.takım fedaisiyim
Tabiki haklisin canım ben hep buralardayım cok sevdim burayi bide su duygu olustu benim bi takimim var zararli bisey yemek yok diyorum kendime INŞALLAH elimden gelenin en iyisini yapicam canimcim
Evet canım yeni liste whatsuptan göndereyim mi listeyi. Bu hafta 2 kilo hedefimizAfiyet olsun k ubracim,diytisyenin yeni listesi mi
Hep öyle almadıkmı zaten Cnm
Hain kilolar haber vermeden Birden geliveriyolar
Zaten karar verip yarın yarın diye diye birazdaha almış oluyoruz
Neyse önümüze bakalım artık
Sizin desteginizle samimiyetinizle takimlik ruhunu yakaladim kaptanim cok sagolun beni araniza aldinizÇok sevindim böyle düşünmene tatlım
Nasıl istersen Cnm hiç farketmez rahat olAynen önümüze bakalim zararin neresinden dönersek kardir
Ablam diyemi hitap ediyim canımcim nasil arzu edersen
Abla mukemelsin yaDİKKAT DİKKAT 9.TAKIM ÜYELERİNE DUYURU
Degistir Kendini
@eliya
@Semay25
Bayankokosh
@merveebrar44
@masal3487
N narcicegi-21
@esmazc
@sibelcikkk
@sonumud
kibileta
@ZiFiRi
@zamannn35
HandCute
_Masalim_
@CuteMom
KURALLARDA HATIRLATMA!!!!!!!!!!
_haftalık 35 mesajın altında kalan _1 sarı kart
(mazareti olanlar önceden bildirmesi gerekiyor) sonraki hafta min.60 Mesaj olursa kartı silinir
_sabit yada artı çıkan _1 sarı kart (3 hafta arka arkaya kilo veremeyen diskalifiye olur) sonraki hafta Takım içinde ilk 3 e girerse kartı silinir
_kilo bildirimi yapmayan _1 sarı kart (cuma en geç 12 ye kadar)
Takım içi olsada pazartesi kilo bildirimi zorunludur
_mazaretsiz 3 gün menü paylaşmayan _1 sarı kart
3 SARI KARTI OLAN KIRMIZI KARTLA DİSKALİFİYE OLUR
_min.4 gün toplam 120 dk spor zorunludur (mazareti olanlar hariç)
Takımdaki bütün üyeler Geçmişi okuyup gerekli hallerde cevap vermekle yükümlüdür
Nasılki kendi menümüze yorum yapılması hoşumuza gidiyorsa herkes aynı çaba ve emeği gösterip birbirine destek olması gerekiyor
Duymadık okumadık görmedik demeyin
Bu Kim diye soran yeni arkadaşlara
Ben kaptanlığı şeydaya devrettikten sonra takımın ablalığı görevini sürdürüp herşeye maydanoz olmaya devam eden 9.takım fedaisiyim
Kız diyetisyen sana 2 tane muz mu ye dediEvet canım yeni liste whatsuptan göndereyim mi listeyi. Bu hafta 2 kilo hedefimiz
Can Listeyi bizimle paylasirmisin bizde en az 2 verelimİnşallah ablacım ağzından bal damlıyor :) diyetisyenim haftaya 2 kilo vericez dedi şimdilik harfiyen uyguluyorum bu hafta çok hırslıyım
Ya benim hep oluyor ağrı kesici yaptırdım sadece cnm muayene olmadımCanım ne diyosun şimdi nasılsın ne dedi dr Hayır olsun inşallah. Daha önce de oluyormuydu boyle
Teşekkürler bebişimAbla mukemelsin yason cümlelerine bayıldım sen bizim başımızın tacisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?