- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.261
Teşekkür ederim kuşumAfiyet olsun elifcim
cuma menüsü olmuş zeynepcim afieyt olsun
Hoşgeldin kamilecim
Iyi başlangıç canim maşallahMenumu vereyim takim arkdaslarim
Kahvaltimda
1 yemek kaşığı lor peyniri
1 adet domates
1 adet haşlanmış yumurta
1 kase limonlu maydonoz
1 dilim t ekmek
Öglen yemeği olarak
4 adet köfte
1 adet domates
1 kase yoğurt
1 dilim t ekmek
Akşam
Mor ve beyaz lahana salatası
1 bardak ayran
Sporum
30 dakika bisiklet sürdüm
30 dakika hızlı yürüyüş
Su 3lt
Güzel canim afieyt olsunBugün cnm hep atıştırmalık şeyler istedi. Birazcık abartmış olabilirim ama cumaya ozel olsun
Menum
10.00 2 yumurtadan omlet
5 zeytin 2 kk peynir
1 dilim ekmek
14.00 bir avuç leblebi 7/8 fındık
17.00 bir parça tavuk
5 kaşık yumurtalı ıspanak
Yoğurt
3 kasik makarna (haşlandiktan hemen sonra yani sossuz)
Su 2.5 litre yatan kadar 3 olur
Spor akşam üzeri 550 ip
Şimdi tekrar ip atliycam
Oooo geçmiş olsun canim,hastanede misin nasılsın simdiBugün regl çok kötüydü aşırı san cim ve mide bulantilarim vardı hasta ye kaldırdı eşim
Tskler canımAfiyet olsun canim
İyiyim çok şükür sabah kötüydüm o halle işe gittim müdür aradı hastayım bir ark düğünü var bu hafta iğne yapıp ise gittim ışte kus kus hal oldumOooo geçmiş olsun canim,hastanede misin nasılsın simdi
Abla ya yerim seni ne güzel soruyosun :)) abla bugün sordum dedi ki canın tatlı isterse haftada 1 gün meyveyi muz yap dedi aslında yanına yoğurt da vermişti ama canım istemedi. Muz hakkım bitti yani bugün sondu :)Kız diyetisyen sana 2 tane muz mu ye dedi
Canım fotomu gördün mu seni de izlediklerime eklemistimGüzel canim afieyt olsun
Yarisalim canim süperCicim rakibin var mı bu hafta yarışalım mı ne dersinDegistir Kendini
rica ederim corbada tuzum bulunsunÇok çok sağol bitanem
hiç tv izlemiyorum vakit yok,ama reklaMı net ten izlerimYaa hadisenin reklamını izlediniz mi çok komik ya "ben sadece bayılmıyorum ayılıyorum" dedi bende ipler koptu
Hemen bakıyorum kuzumCanım fotomu gördün mu seni de izlediklerime eklemistim
Amin canimcim teşekkür ederimIyi başlangıç canim maşallah
Gunder canim 72 yi ucundAn da olsa görmek istiyorumEvet canım yeni liste whatsuptan göndereyim mi listeyi. Bu hafta 2 kilo hedefimiz
Kuzum nazarimiz degmistir sana,senin birşeyin kalmamış,çok güzel gitmiş maşallahYa benim hep oluyor ağrı kesici yaptırdım sadece cnm muayene olmadım
Canım burdan bi türlü yükleyemiyorumCan Listeyi bizimle paylasirmisin bizde en az 2 verelim
Bende bugün farklı şeyler araştırdım diyetisyenin dediği farklı ne varCanım burdan bi türlü yükleyemiyorum
Doğumdan sonra geçer belki canimAynen ise gittim limon gibi olmuştum bende kurtulamadım bu sancidan evlendikte devam ediyor
Merhaba canımmm nerdeyse baslangicimiz ayniymis hedefimizde aynı ne guzel 7li sayilarin sonuna gelmişsinn tebrikler nezaman icinde verdin canimcimCanım burdan bi türlü yükleyemiyorum
Canım tekrar geçmiş olsunİyiyim çok şükür sabah kötüydüm o halle işe gittim müdür aradı hastayım bir ark düğünü var bu hafta iğne yapıp ise gittim ışte kus kus hal oldum
hosbulduk ablam valla kilo anlaminda cok kötü ama diger yonlerden iyi cok iyi şükür hastalıkları atlattik ogluusum da ayin onbirinde ameliyat olcak drlar ve psikolog oglundam cok umutlu ameliyat oldugu takdirde normal çocuklardan ayirt edilmez konusmasi diyor ins başarılı bi şekilde gcirursek ameliyatı calismata başlamadan belli bi yol katetmis olcaz bundan sonrası allaha kaldu rabbim yardi.ci olsun yavruma ve bize@kkmevsim
Hoşgeldin kamilem
Ne yaptın Cnm durumlar nasıl
Hastanedemisin Tatlım şimdi
Nasıl oldun
hosbulduk canım nasılsın gorusmeyeliAfiyet olsun elifcim
cuma menüsü olmuş zeynepcim afieyt olsun
Hoşgeldin kamilecim
Sağol canım sizin değil işteki kadınların degmistir odaya bana bakmaya gelen oluyor hayret ediyoruz gözleri kem. Gibi bugün kadının biri öyle bir suzdu ki içimden dedim sizin yüzünüzden gitmese bu kilolar :) erkeklerden kadının birine nasıl vermiş sorsana demiş benden cekinmis herhaldeGunder canim 72 yi ucundAn da olsa görmek istiyorum
Kuzum nazarimiz degmistir sana,senin birşeyin kalmamış,çok güzel gitmiş maşallah
Tskler canCanım tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?