Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iyi başlangıç canim maşallah

Güzel canim afieyt olsun

Kız diyetisyen sana 2 tane muz mu ye dedi
Abla ya yerim seni ne güzel soruyosun :)) abla bugün sordum dedi ki canın tatlı isterse haftada 1 gün meyveyi muz yap dedi aslında yanına yoğurt da vermişti ama canım istemedi. Muz hakkım bitti yani bugün sondu :)

Can Listeyi bizimle paylasirmisin bizde en az 2 verelim
Canım burdan bi türlü yükleyemiyorum
Abla izninle whatsup grubundan paylaşayım mı Mefkurem
Arkadaşlar bu arada ben emziriyorum diye böyle bi listem var bilginiz ola bide sağlık probleminiz varsa dikkat ediniz

@kkmevsim

Hoşgeldin kamilem
Ne yaptın Cnm durumlar nasıl

Hastanedemisin Tatlım şimdi
Nasıl oldun
hosbulduk ablam valla kilo anlaminda cok kötü ama diger yonlerden iyi cok iyi şükür hastalıkları atlattik ogluusum da ayin onbirinde ameliyat olcak drlar ve psikolog oglundam cok umutlu ameliyat oldugu takdirde normal çocuklardan ayirt edilmez konusmasi diyor ins başarılı bi şekilde gcirursek ameliyatı calismata başlamadan belli bi yol katetmis olcaz bundan sonrası allaha kaldu rabbim yardi.ci olsun yavruma ve bize

Diger konu kilo demiştim ya sana 69u gordum diye aradan bi kac gun sonra ben resmen ipi kopardimve hizla tirmandim ve suan beni dovebilirsin ama 77 oldum yarından itibaren menu verip yola tekrar basliycam sizsiz olmuyi kac defa 72.5a yaklastim ayrildugim kiloya donup geleyim dedim ama basaramadim sizleyken eksi olmasada artida olmuyodum ve sonunda nirvanaya ulastim ve 77 gibi korkunc bi rakamla bulustum ins haftaya cumaya 75 i gorecem ablam kesin birakmamam lazim okul cok yaklaştı

Afiyet olsun elifcim

cuma menüsü olmuş zeynepcim afieyt olsun

Hoşgeldin kamilecim
hosbulduk canım nasılsın gorusmeyeli

Bu arada ben yokken baya bi degismis liste ve takim tanisalim ins herkesle

Gunder canim 72 yi ucundAn da olsa görmek istiyorum

Kuzum nazarimiz degmistir sana,senin birşeyin kalmamış,çok güzel gitmiş maşallah
Sağol canım sizin değil işteki kadınların degmistir odaya bana bakmaya gelen oluyor hayret ediyoruz gözleri kem. Gibi bugün kadının biri öyle bir suzdu ki içimden dedim sizin yüzünüzden gitmese bu kilolar :) erkeklerden kadının birine nasıl vermiş sorsana demiş benden cekinmis herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…