- 27 Ekim 2015
- 633
- 1.109
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.241
Yok abla sabahın 6 sında sanciyla uyandım ise geç gittim acile gittim ağrı kesici yaptım şimdi iyiyim çok şükür@kkmevsim
Hoşgeldin kamilem
Ne yaptın Cnm durumlar nasıl
Hastanedemisin Tatlım şimdi
Nasıl oldun
Ablayı kizdiktik kızlar abla sinirlenmissin valla maşayi almış eline ona göre kızlarTeşekkürler bebişim
Siz istemesenizde gözüm üstünüzde
Her an işkence aletlerimle bekliyorum
Bi kaçamak yapın bakalım
Tatlım adını söylemişmiydin yoksa benmi kaçırdımSlm hanimlar menum
Saat 07.30
8 tane goji berry
1 haslanmis yumurta
1 dilim tam bugday ekmek
1 dilim peynir
Saat 10.39
Yarim subardagi süt ve 1 kaşık yulaf kepeği
Saat 12.30
1 kase tarhana corba
4 kaşık makarna salata
Saat 15.30
10 badem
Saat 18.00
1 kase mercimek corbasi
1 kase yogurt
Ayrica yarim saat zumba yarim saat plates
Saat 22 de de tarcinli sut icerim:))
Çok geçmiş olsun canımYok abla sabahın 6 sında sanciyla uyandım ise geç gittim acile gittim ağrı kesici yaptım şimdi iyiyim çok şükür
Canım regli sancısı mıYok abla sabahın 6 sında sanciyla uyandım ise geç gittim acile gittim ağrı kesici yaptım şimdi iyiyim çok şükür
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Evet canım benim biraz kötü geçiyor bide gecikme olunca dahada mahvettiCanım regli sancısı mı
Bu hafta sonuç çok kötü Tatlım 11 takım içinde sonlardayız tamda takım analizi için sıra bizim takımdaydıAblayı kizdiktik kızlar abla sinirlenmissin valla maşayi almış eline ona göre kızlar
Aman iyi geçmiş olsun kuzumYok abla sabahın 6 sında sanciyla uyandım ise geç gittim acile gittim ağrı kesici yaptım şimdi iyiyim çok şükür
Yaa benimde çok kötü geçiyor liseden sonra caddenin ortasında ağrıdan bayıldığım zamanları bilirim denemediğim yol kalmadı..Evet canım benim biraz kötü geçiyor bide gecikme olunca dahada mahvetti
Gercekten mi üzüldüm valla abla kilo vermeyi nasıl hizlandirabiliriz abla bu hafta birinci olmak için hep beraber ugrassak birinci oluruzBu hafta sonuç çok kötü Tatlım 11 takım içinde sonlardayız tamda takım analizi için sıra bizim takımdaydı
Karne notumuzu çok düşürdü bu haftaki sonuç
Uzun zamandır bukadar kötü derece almamıştık
Aynen ise gittim limon gibi olmuştum bende kurtulamadım bu sancidan evlendikte devam ediyorYaa benimde çok kötü geçiyor liseden sonra caddenin ortasında ağrıdan bayıldığım zamanları bilirim denemediğim yol kalmadı..
Yürüyüşe çıktım menumu yazmamisim daha abla başka takımlar galiba detoks falan yapıyor ben hikayeleri okurken bir kaç yerde dikkatimi çektiAman iyi geçmiş olsun kuzum
Kız spor yaparsan sancın hafifler
Abla bişey soracam ananas diyetini tavsiye ediyor musun 2 gün yapsam izin varmıAman iyi geçmiş olsun kuzum
Kız spor yaparsan sancın hafifler
Afiyet olsun elifcimKizlar menüm
Sabah 8
1 kaşık z.yağ
1 bardak limonlu sıcak su
Saat 12
1 kase tavuk suyu çorba
2 ceviz
10 fındık
Saat 17:30
Canım çok istedi
Fırında az z.yağlı kızartma 6 kasik (patates kabak patlıcan ve biber)
2 kaşık taze fasulye
3 ufak brokoli parçası
Sarımsaklı yogurt
Patates kaçamak oldu bugün ama azdi.
Su 2.5 litre yatana kadar 3 u geçer
Spor oğlum hala hasta çıkamadım dışarı lesli yapabilirim yada gece yürüyüş yazarım yapınca.
cuma menüsü olmuş zeynepcim afieyt olsunKızlar menüm
07.30limonlu zencefil çayı
08.30 ev yapımı peynirli ekmek ( ekmeğin hamuru tuzsuz ve buğday unu) bir dilim karpuz
12.30 5 kaşık nohut yemeği 3 kaşık yoğurt
15.30 8 kaşık nohut yemeği + elma
16.30 tarçınlı süt
Şuanda yani 18.00 şekersiz nescafe
2 lt su
1 saat evin koridorunda küçük küçük adımlarla koşu.
Hoşgeldin kamilecimMerhaba canlar nasilsiniz cok özledim sizi araniza geri dönecem ins ama ne yaxikki 69u koruyamadigim gibi üzerine ekleme yaptim ama sizsiz olmuyo anladım ins kaldigim yerden devam edicem
Afiyet olsun canimSabah 10.00
1 tb ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
Domates salatalık biber
Az reçel
1 haşlanmış yumurta
Akşam 18.40
3-4 kaşık az zeytin yagina yumurtalı ıspanak
Yarım kase yoğurt
2,5 lt su
50 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?