Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba canımmm nerdeyse baslangicimiz ayniymis hedefimizde aynı ne guzel 7li sayilarin sonuna gelmişsinn tebrikler nezaman icinde verdin canimcim
Canım 11 Ocakta başladım 3,5 ay gibi heralde canım aslında daha çok verebilirdim bi ara iyice boşladım 200-300 gr verdim sonra kendime geldim. Tez zamanda kavuşuruz istediğimiz kilolara inşallah :)

Menü

Sabah 07.30
1 tane tam bugdayli krep , biraz pasttirmali yumurta,peynir,4 siyah,3 yeşil yerin,domates,salatalik

10.30 2 bardak ayran
13.30 karnabaharli salata,5 kaşık haşlanmış nohut kattım
16.30 1,5 tabak nohut yemeği

3 litre su,spor yok bugun malesef böyle bir yorgunlukta yok ,yarin günüm var bende

Gercekten mi üzüldüm valla abla kilo vermeyi nasıl hizlandirabiliriz abla bu hafta birinci olmak için hep beraber ugrassak birinci oluruz
Tatlım yeterkı kaçamak olmasın bol spor ve suyla ne kadar giderse artık
Bide listedekiler perşembe pro yapabilir

Canım 11 Ocakta başladım 3,5 ay gibi heralde canım aslında daha çok verebilirdim bi ara iyice boşladım 200-300 gr verdim sonra kendime geldim. Tez zamanda kavuşuruz istediğimiz kilolara inşallah :)
Ne kadar guzel yakindir 6lari görmek
MASALLAH
INŞALLAH canim hedefimize ulaşalim

Benim hedefim 65 daha sonra 60 olmak kulağa ne hos geliyor o rakamlar ah canımmm

Nohut yemeğini fazla kacirmissin canım onun dışında güzel

Pro ne ablacim bende perşembe gunleri detoks yapiyim diyorum pro detoksmu ablacim
Başlangıçta hiç bi detoks önermiyoruz Cnm
Zaten normal sağlıklı menüyle hızlı gidiyor
Sadece Duraklama yada yavaşlama olursa 1-2 günlük saf protein yapılabilir
Daha senin için erken önce menünü iyice bi oturt

Edacım krepi tb bile olsa unlu yapma Cnm yulaf kepeği kullansana
Bide hem öğlen hem akşam nohut olmamış keşke akşam yemeseydin

Tamam ablacim evet ilk zamanlar hizli gidiyor duraklama falan olursa detoksa basvururum bende

Kızlar listelerim fotosunu çektim işlem hatası diyor gitmiyor Degistir Kendini canım whatsuptan yazdım sana figen eda dimi ordan gönderecektim cevap gelmeyince yanlış birine gönderdim heralde kızlar örnek olarak bir günü yazayım foto gitmiyor bi türlü N narcicegi-21
Sabah 1haş yumurta,2dilim peynir,1dilim tb, 5zeytin, bol söğüş
Öğle 1meyve 1kase yoğurt 4yk yulaf veya nesfit
Ara 1 meyve
Akşam bol salata 200gr tavuk veya 300gr balık

Afiyet olsun tatlişim

Ne komikmis o da kendi icin mi sormuş aceba

Ne kadar guzel yakindir 6lari görmek
MASALLAH
INŞALLAH canim hedefimize ulaşalim

Benim hedefim 65 daha sonra 60 olmak kulağa ne hos geliyor o rakamlar ah canımmm
Aynı canım bende 57-60 arası olmak istiyorum hemdeee haziran 29 da :))) olucaz ya burdan mezun olucaz inşallah

Tskler can

Maydanoz olmak mı sen başımızın tacısın ayrıca da benim en büyük idolümsün:)
sende benim bitanemsin tatlıcım

Canım fotomu gördün mu seni de izlediklerime eklemistim
Kızzz milleti çatır çatır çatlatacan bişey kalmamışki

Tabiki Tatlım hem herkes bakar nasılmış

Oğluşa çok sevindim Cnm inşallah herşey yolunda gider
Kiloda biliyosun başlamayınca gitmiyor kuzum
Allahtan 80 olmadan geldin
Hadi bismillah

Ben yarın pazar yapsam ananas aldım o güne kadar bozulur mozulur
Sen bilirsin Tatlım ama sonrasında dikkat et yoksa çabuk artı olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…