- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.281
Canım 11 Ocakta başladım 3,5 ay gibi heralde canım aslında daha çok verebilirdim bi ara iyice boşladım 200-300 gr verdim sonra kendime geldim. Tez zamanda kavuşuruz istediğimiz kilolara inşallah :)Merhaba canımmm nerdeyse baslangicimiz ayniymis hedefimizde aynı ne guzel 7li sayilarin sonuna gelmişsinn tebrikler nezaman icinde verdin canimcim
Tatlım yeterkı kaçamak olmasın bol spor ve suyla ne kadar giderse artıkGercekten mi üzüldüm valla abla kilo vermeyi nasıl hizlandirabiliriz abla bu hafta birinci olmak için hep beraber ugrassak birinci oluruz
Ne kadar guzel yakindir 6lari görmekCanım 11 Ocakta başladım 3,5 ay gibi heralde canım aslında daha çok verebilirdim bi ara iyice boşladım 200-300 gr verdim sonra kendime geldim. Tez zamanda kavuşuruz istediğimiz kilolara inşallah :)
Yeni başlayanlar değil ama listedekiler perşembe günü yapabilirAbla bişey soracam ananas diyetini tavsiye ediyor musun 2 gün yapsam izin varmı
Nohut yemeğini fazla kacirmissin canım onun dışında güzelMenü
Sabah 07.30
1 tane tam bugdayli krep , biraz pasttirmali yumurta,peynir,4 siyah,3 yeşil yerin,domates,salatalik
10.30 2 bardak ayran
13.30 karnabaharli salata,5 kaşık haşlanmış nohut kattım
16.30 1,5 tabak nohut yemeği
3 litre su,spor yok bugun malesef böyle bir yorgunlukta yok ,yarin günüm var bende
Pro ne ablacim bende perşembe gunleri detoks yapiyim diyorum pro detoksmu ablacimTatlım yeterkı kaçamak olmasın bol spor ve suyla ne kadar giderse artık
Bide listedekiler perşembe pro yapabilir
Ellerine sağlık Tatlım9.TAKIM BU HAFTANIN EN İYİLERİ
1. ____SONUMUT_____ %4.87
2. ___ZAMANNN35____ %4.1
3. ____ZİFİRİ____ % 2.04
Arkadaşlarımızı kutluyoruz
Ben yarın pazar yapsam ananas aldım o güne kadar bozulur mozulurYeni başlayanlar değil ama listedekiler perşembe günü yapabilir
Başlangıçta hiç bi detoks önermiyoruz CnmPro ne ablacim bende perşembe gunleri detoks yapiyim diyorum pro detoksmu ablacim
Edacım krepi tb bile olsa unlu yapma Cnm yulaf kepeği kullansanaMenü
Sabah 07.30
1 tane tam bugdayli krep , biraz pasttirmali yumurta,peynir,4 siyah,3 yeşil yerin,domates,salatalik
10.30 2 bardak ayran
3 litre su,spor yok bugun malesef böyle bir yorgunlukta yok ,yarin günüm var bende
Tamam ablacim evet ilk zamanlar hizli gidiyor duraklama falan olursa detoksa basvururum bendeBaşlangıçta hiç bi detoks önermiyoruz Cnm
Zaten normal sağlıklı menüyle hızlı gidiyor
Sadece Duraklama yada yavaşlama olursa 1-2 günlük saf protein yapılabilir
Daha senin için erken önce menünü iyice bi oturt
Afiyet olsun tatlişimMenü
Sabah 07.30
10.30 2 bardak ayran
Iyiyim canim saol,çocuğun için sevindim,canini sıkma kiloyu verirsin insallahhosbulduk canım nasılsın gorusmeyeli
Ne komikmis o da kendi icin mi sormuş acebaSağol canım sizin değil işteki kadınların degmistir odaya bana bakmaya gelen oluyor hayret ediyoruz gözleri kem. Gibi bugün kadının biri öyle bir suzdu ki içimden dedim sizin yüzünüzden gitmese bu kilolar :) erkeklerden kadının birine nasıl vermiş sorsana demiş benden cekinmis herhalde
Aynı canım bende 57-60 arası olmak istiyorum hemdeee haziran 29 da :))) olucaz ya burdan mezun olucaz inşallahNe kadar guzel yakindir 6lari görmek
MASALLAH
INŞALLAH canim hedefimize ulaşalim
Benim hedefim 65 daha sonra 60 olmak kulağa ne hos geliyor o rakamlar ah canımmm
Tskler canKızlar listelerim fotosunu çektim işlem hatası diyor gitmiyorDegistir Kendini canım whatsuptan yazdım sana figen eda dimi ordan gönderecektim cevap gelmeyince yanlış birine gönderdim heralde kızlar örnek olarak bir günü yazayım foto gitmiyor bi türlü N narcicegi-21
Sabah 1haş yumurta,2dilim peynir,1dilim tb, 5zeytin, bol söğüş
Öğle 1meyve 1kase yoğurt 4yk yulaf veya nesfit
Ara 1 meyve
Akşam bol salata 200gr tavuk veya 300gr balık
sende benim bitanemsin tatlıcımMaydanoz olmak mı sen başımızın tacısın ayrıca da benim en büyük idolümsün:)
Kızzz milleti çatır çatır çatlatacan bişey kalmamışkiCanım fotomu gördün mu seni de izlediklerime eklemistim
Tabiki Tatlım hem herkes bakar nasılmışCanım burdan bi türlü yükleyemiyorum
Abla izninle whatsup grubundan paylaşayım mıMefkurem
Arkadaşlar bu arada ben emziriyorum diye böyle bi listem var bilginiz ola bide sağlık probleminiz varsa dikkat ediniz
Oğluşa çok sevindim Cnm inşallah herşey yolunda giderhosbulduk ablam valla kilo anlaminda cok kötü ama diger yonlerden iyi cok iyi şükür hastalıkları atlattik ogluusum da ayin onbirinde ameliyat olcak drlar ve psikolog oglundam cok umutlu ameliyat oldugu takdirde normal çocuklardan ayirt edilmez konusmasi diyor ins başarılı bi şekilde gcirursek ameliyatı calismata başlamadan belli bi yol katetmis olcaz bundan sonrası allaha kaldu rabbim yardi.ci olsun yavruma ve bize
Diger konu kilo demiştim ya sana 69u gordum diye aradan bi kac gun sonra ben resmen ipi kopardimve hizla tirmandim ve suan beni dovebilirsin ama 77 oldum yarından itibaren menu verip yola tekrar basliycam sizsiz olmuyi kac defa 72.5a yaklastim ayrildugim kiloya donup geleyim dedim ama basaramadim sizleyken eksi olmasada artida olmuyodum ve sonunda nirvanaya ulastim ve 77 gibi korkunc bi rakamla bulustum ins haftaya cumaya 75 i gorecem ablam kesin birakmamam lazim okul cok yaklaştı
hosbulduk canım nasılsın gorusmeyeli
Bu arada ben yokken baya bi degismis liste ve takim tanisalim ins herkesle
Sen bilirsin Tatlım ama sonrasında dikkat et yoksa çabuk artı olursunBen yarın pazar yapsam ananas aldım o güne kadar bozulur mozulur
Bence de :)Ne komikmis o da kendi icin mi sormuş aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?