- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.301
Düşüncelerimiz aynı tatlimmmAynı canım bende 57-60 arası olmak istiyorum hemdeee haziran 29 da :))) olucaz ya burdan mezun olucaz inşallah
Tamam abla bu hafta hedef büyük :) çok dikkat edecem . Popo basen var eşim diyor roberto carlos gibi bacağın var abla sertleşmiş bacaklar gitmesi agirlasmaz değilmisende benim bitanemsin tatlıcım
Kızzz milleti çatır çatır çatlatacan bişey kalmamışki
Tabiki Tatlım hem herkes bakar nasılmış
Oğluşa çok sevindim Cnm inşallah herşey yolunda gider
Kiloda biliyosun başlamayınca gitmiyor kuzum
Allahtan 80 olmadan geldin
Hadi bismillah
Sen bilirsin Tatlım ama sonrasında dikkat et yoksa çabuk artı olursun
Sen benim bacakları görseydin önceden 50 -52 beden giyodumTamam abla bu hafta hedef büyük :) çok dikkat edecem . Popo basen var eşim diyor roberto carlos gibi bacağın var abla sertleşmiş bacaklar gitmesi agirlasmaz değilmi
Tatlı rüyalar canBen uyuyorum güzel takımım sizi tanıdığım icin cok mutluyum bana karşı samimiyetiniz için çok teşekkür ederim tatlı rüyalar canlar
Iyi uykular babyBen uyuyorum güzel takımım sizi tanıdığım icin cok mutluyum bana karşı samimiyetiniz için çok teşekkür ederim tatlı rüyalar canlar
Inş abla valla sana ve seyda bakınca umutlaniyorumSen benim bacakları görseydin önceden 50 -52 beden giyodum
Onlar inceldiyse seninki haydi haydi incelir
Bu emziren listesimi tatli. Bi menüyle haftadakac kilo vrrurmissin eger emziren listesiyle bende basliyim yarından itibaren valla bi listeye uysak daha iyi olacak galibaKızlar listelerim fotosunu çektim işlem hatası diyor gitmiyor @Yesilsarmasikk canım whatsuptan yazdım sana figen eda dimi ordan gönderecektim cevap gelmeyince yanlış birine gönderdim heralde kızlar örnek olarak bir günü yazayım foto gitmiyor bi türlü N narcicegi-21
Sabah 1haş yumurta,2dilim peynir,1dilim tb, 5zeytin, bol söğüş
Öğle 1meyve 1kase yoğurt 4yk yulaf veya nesfit
Ara 1 meyve
Akşam bol salata 200gr tavuk veya 300gr balık
Ins canım vermem lazim okula baslamadan onceIyiyim canim saol,çocuğun için sevindim,canini sıkma kiloyu verirsin insallah
evet abla seksen olmadan u dönüşüyle 60lara digru yol alicam ama biliyonmu nasil guzel bi mutlulukmus 69u görmek anlatamam ama tabi tadi damagimda kaldi yeniden en kisa zamanda tatmak umuduylasende benim bitanemsin tatlıcım
Kızzz milleti çatır çatır çatlatacan bişey kalmamışki
Tabiki Tatlım hem herkes bakar nasılmış
Oğluşa çok sevindim Cnm inşallah herşey yolunda gider
Kiloda biliyosun başlamayınca gitmiyor kuzum
Allahtan 80 olmadan geldin
Hadi bismillah
Sen bilirsin Tatlım ama sonrasında dikkat et yoksa çabuk artı olursun
Üzülme ablam ins takim olarak haftaya cok iyi bi sonucumuz olur ben listede olmadamda kendim ve tskimim icin elimden geleni yapicamSonuçlar açıklandı kızlar
11 takım içinde 8.olduk
Ben 1 seneden fazla Burdayım heralde 1 sefer geçen sene kışın bu kadar kötü bi sonuç almıştık
Kendi adıma çok utandım
Oyyyy kuzum benimÜzülme ablam ins takim olarak haftaya cok iyi bi sonucumuz olur ben listede olmadamda kendim ve tskimim icin elimden geleni yapicam
Menumu vereyim takim arkdaslarim
Kahvaltimda
1 yemek kaşığı lor peyniri
1 adet domates
1 adet haşlanmış yumurta
1 kase limonlu maydonoz
1 dilim t ekmek
Öglen yemeği olarak
4 adet köfte
1 adet domates
1 kase yoğurt
1 dilim t ekmek
Akşam
Mor ve beyaz lahana salatası
1 bardak ayran
Sporum
30 dakika bisiklet sürdüm
30 dakika hızlı yürüyüş
Su 3lt
kesinlikle haklısın metabolizma çok nankörBenim diyetisyenim bunyeden bunyeye değişir 0.5 den 2 kiloya kadar haftada verilebilir demisti canım ayda 7 8 kg verende bunyesi musaitse sagliklidir demisti spor cok kiymetliymis tabi
Sonuçlar açıklandı kızlar
11 takım içinde 8.olduk
Ben 1 seneden fazla Burdayım heralde 1 sefer geçen sene kışın bu kadar kötü bi sonuç almıştık
Kendi adıma çok utandım
tatlım makarna kepekliyse sorun yok bence menün gayet iyi.erken saatte yemişsin sorun olmaz diye düşünüyorumBugün cnm hep atıştırmalık şeyler istedi. Birazcık abartmış olabilirim ama cumaya ozel olsun
Menum
10.00 2 yumurtadan omlet
5 zeytin 2 kk peynir
1 dilim ekmek
14.00 bir avuç leblebi 7/8 fındık
17.00 bir parça tavuk
5 kaşık yumurtalı ıspanak
Yoğurt
3 kasik makarna (haşlandiktan hemen sonra yani sossuz)
Su 2.5 litre yatan kadar 3 olur
Spor akşam üzeri 550 ip
Şimdi tekrar ip atliycam
aaaa çok geçmiş olsunBugün regl çok kötüydü aşırı san cim ve mide bulantilarim vardı hasta ye kaldırdı eşim
hahaha çok tatlısınız yaDİKKAT DİKKAT 9.TAKIM ÜYELERİNE DUYURU
@Yesilsarmasikk
@eliya
@Semay25
@Bayankokosh
@merveebrar44
@masal3487
N narcicegi-21
@esmazc
@sibelcikkk
S sonumud
kibileta
@ZiFiRi
@zamannn35
@akdas
_Masalim_
@CuteMom
KURALLARDA HATIRLATMA!!!!!!!!!!
_haftalık 35 mesajın altında kalan _1 sarı kart
(mazareti olanlar önceden bildirmesi gerekiyor) sonraki hafta min.60 Mesaj olursa kartı silinir
_sabit yada artı çıkan _1 sarı kart (3 hafta arka arkaya kilo veremeyen diskalifiye olur) sonraki hafta Takım içinde ilk 3 e girerse kartı silinir
_kilo bildirimi yapmayan _1 sarı kart (cuma en geç 12 ye kadar)
Takım içi olsada pazartesi kilo bildirimi zorunludur
_mazaretsiz 3 gün menü paylaşmayan _1 sarı kart
3 SARI KARTI OLAN KIRMIZI KARTLA DİSKALİFİYE OLUR
_min.4 gün toplam 120 dk spor zorunludur (mazareti olanlar hariç)
Takımdaki bütün üyeler Geçmişi okuyup gerekli hallerde cevap vermekle yükümlüdür
Nasılki kendi menümüze yorum yapılması hoşumuza gidiyorsa herkes aynı çaba ve emeği gösterip birbirine destek olması gerekiyor
Duymadık okumadık görmedik demeyin
Bu Kim diye soran yeni arkadaşlara
Ben kaptanlığı şeydaya devrettikten sonra takımın ablalığı görevini sürdürüp herşeye maydanoz olmaya devam eden 9.takım fedaisiyim
Hoşgeldin bebeğimBu arada beni tanımayan arkadaslara kendimi tanitayim ben Kamile 30yasinda iki cocuk annesi bi ogretmenim bayadir bu tskomdayimda tabi bayadirda izindeyim buyuk inis cikislarim oldu 86dan 72lere indim ve yine77deyim siz siz olun hedefe ulaşmadan izne mizne cikmayin sonra toplamasi coooook zor oluyo
Ins yarından itibaren bol bol konusuruz tanisiruz ben simdi çocuklar uyumusken yatayim hepinizuiiiiiii coooooook öpüyorum ve seviyorum özlemişim beeee mefkusumMefkurem en çokta seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?