Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamam abla bu hafta hedef büyük :) çok dikkat edecem . Popo basen var eşim diyor roberto carlos gibi bacağın var abla sertleşmiş bacaklar gitmesi agirlasmaz değilmi

Tamam abla bu hafta hedef büyük :) çok dikkat edecem . Popo basen var eşim diyor roberto carlos gibi bacağın var abla sertleşmiş bacaklar gitmesi agirlasmaz değilmi
Sen benim bacakları görseydin önceden 50 -52 beden giyodum
Onlar inceldiyse seninki haydi haydi incelir

Ben uyuyorum güzel takımım sizi tanıdığım icin cok mutluyum bana karşı samimiyetiniz için çok teşekkür ederim tatlı rüyalar canlar
Iyi uykular baby
Rüyanda incecik olmuş halini görüp bol bol leptin salgıla

Bu emziren listesimi tatli. Bi menüyle haftadakac kilo vrrurmissin eger emziren listesiyle bende basliyim yarından itibaren valla bi listeye uysak daha iyi olacak galiba
Iyiyim canim saol,çocuğun için sevindim,canini sıkma kiloyu verirsin insallah
Ins canım vermem lazim okula baslamadan once
evet abla seksen olmadan u dönüşüyle 60lara digru yol alicam ama biliyonmu nasil guzel bi mutlulukmus 69u görmek anlatamam ama tabi tadi damagimda kaldi yeniden en kisa zamanda tatmak umuduyla

Sonuçlar açıklandı kızlar
11 takım içinde 8.olduk
Ben 1 seneden fazla Burdayım heralde 1 sefer geçen sene kışın bu kadar kötü bi sonuç almıştık
Kendi adıma çok utandım
Üzülme ablam ins takim olarak haftaya cok iyi bi sonucumuz olur ben listede olmadamda kendim ve tskimim icin elimden geleni yapicam

Üzülme ablam ins takim olarak haftaya cok iyi bi sonucumuz olur ben listede olmadamda kendim ve tskimim icin elimden geleni yapicam
Oyyyy kuzum benim

Sen hele bi başla ilk iş artilardan kurtulmak
Yavaş yavaş yeni arkadaşlarıda tanırsın
Zaten bikaç tanesi bu hafta başladı

Bence önce kendini tanıt herkese

Bu arada beni tanımayan arkadaslara kendimi tanitayim ben Kamile 30yasinda iki cocuk annesi bi ogretmenim bayadir bu tskomdayimda tabi bayadirda izindeyim buyuk inis cikislarim oldu 86dan 72lere indim ve yine77deyim siz siz olun hedefe ulaşmadan izne mizne cikmayin sonra toplamasi coooook zor oluyo

Ins yarından itibaren bol bol konusuruz tanisiruz ben simdi çocuklar uyumusken yatayim hepinizuiiiiiii coooooook öpüyorum ve seviyorum özlemişim beeee mefkusum Mefkurem en çokta seni

çok güzeeeelll

Sonuçlar açıklandı kızlar
11 takım içinde 8.olduk
Ben 1 seneden fazla Burdayım heralde 1 sefer geçen sene kışın bu kadar kötü bi sonuç almıştık
Kendi adıma çok utandım
önümüzdeki hafta daha iyi oluruz inşallah derece yaparız hep beraber.. Hadin kızlar az daha asılın bu işe takımımızı lider yapalım hep birlikte inşallah.

tatlım makarna kepekliyse sorun yok bence menün gayet iyi.erken saatte yemişsin sorun olmaz diye düşünüyorum

hahaha çok tatlısınız ya kuralları bozmayacagıma söz veriyorumm.ben şimdik haftaya cuma listede miyim

Hoşgeldin bebeğim
Bende Zühal
Kız bende özlemişim iyiki geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…