- 28 Ağustos 2015
- 498
- 1.158
- 28
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.321
prenses muza dikkatSelamlaaaar
Menüm kızlar
Sabah-öğle 11.00 1haşlanmış yumurta 5tombik peynir domates salatalık
Ara 14.00 1muz
Ara 18.00 1 muz
Akşam 20.00 1tabak acılı kabak çorbası, 1 kase cacık
Su 2lt
Spor yok
Yarın adanadan arkadaşım gelecek spor yapamam ama inşallah pazar itibariyle başlıyorum
Ne zaman takıma gelmiştin Cnmhahaha çok tatlısınız yakuralları bozmayacagıma söz veriyorumm.ben şimdik haftaya cuma listede miyim
Inşallah Tatlımönümüzdeki hafta daha iyi oluruz inşallah derece yaparız hep beraber.. Hadin kızlar az daha asılın bu işe takımımızı lider yapalım hep birlikte inşallah.
tatlım dikkat karbonhidrat biraz fazla kaçmışSlm hanimlar menum
Saat 07.30
8 tane goji berry
1 haslanmis yumurta
1 dilim tam bugday ekmek
1 dilim peynir
Saat 10.39
Yarim subardagi süt ve 1 kaşık yulaf kepeği
Saat 12.30
1 kase tarhana corba
4 kaşık makarna salata
Saat 15.30
10 badem
Saat 18.00
1 kase mercimek corbasi
1 kase yogurt
Ayrica yarim saat zumba yarim saat plates
Saat 22 de de tarcinli sut icerim:))
22 nisanda katılmışım. umarım sorun çıkmaz da ben de gelirim listeyeNe zaman takıma gelmiştin Cnm
3.cuma listeye giriliyor
Tabi herşey yolundaysa
BBRRRAAAAVOOOO !9.TAKIM BU HAFTANIN EN İYİLERİ
1. ____SONUMUT_____ %4.87
2. ___ZAMANNN35____ %4.1
3. ____ZİFİRİ____ % 2.04
Arkadaşlarımızı kutluyoruz
CanımsınDİKKAT DİKKAT 9.TAKIM ÜYELERİNE DUYURU
@Yesilsarmasikk
eliya
@Semay25
@Bayankokosh
@merveebrar44
@masal3487
@narcicegi-21
@esmazc
@sibelcikkk
@sonumud
kibileta
@ZiFiRi
@zamannn35
@akdas
@hedefim60kg
@CuteMom
KURALLARDA HATIRLATMA!!!!!!!!!!
_haftalık 35 mesajın altında kalan _1 sarı kart
(mazareti olanlar önceden bildirmesi gerekiyor) sonraki hafta min.60 Mesaj olursa kartı silinir
_sabit yada artı çıkan _1 sarı kart (3 hafta arka arkaya kilo veremeyen diskalifiye olur) sonraki hafta Takım içinde ilk 3 e girerse kartı silinir
_kilo bildirimi yapmayan _1 sarı kart (cuma en geç 12 ye kadar)
Takım içi olsada pazartesi kilo bildirimi zorunludur
_mazaretsiz 3 gün menü paylaşmayan _1 sarı kart
3 SARI KARTI OLAN KIRMIZI KARTLA DİSKALİFİYE OLUR
_min.4 gün toplam 120 dk spor zorunludur (mazareti olanlar hariç)
Takımdaki bütün üyeler Geçmişi okuyup gerekli hallerde cevap vermekle yükümlüdür
Nasılki kendi menümüze yorum yapılması hoşumuza gidiyorsa herkes aynı çaba ve emeği gösterip birbirine destek olması gerekiyor
Duymadık okumadık görmedik demeyin
Bu Kim diye soran yeni arkadaşlara
Ben kaptanlığı şeydaya devrettikten sonra takımın ablalığı görevini sürdürüp herşeye maydanoz olmaya devam eden 9.takım fedaisiyim
Çok geçmiş olsun canım ya her ay böyleyse zordur canım ya. Rabbim kolaylik versin.Ya benim hep oluyor ağrı kesici yaptırdım sadece cnm muayene olmadım
güzel herzamanki gibi.sizi pek beğeniyorumMenü
Sabah 07.30
1 tane tam bugdayli krep , biraz pasttirmali yumurta,peynir,4 siyah,3 yeşil yerin,domates,salatalik
10.30 2 bardak ayran
13.30 karnabaharli salata,5 kaşık haşlanmış nohut kattım
16.30 1,5 tabak nohut yemeği
3 litre su,spor yok bugun malesef böyle bir yorgunlukta yok ,yarin günüm var bende
O zaman bu hafta güzel bi Eksi olursa inşallah haftaya girersin Cnm22 nisanda katılmışım. umarım sorun çıkmaz da ben de gelirim listeye
Ben biraz aktif olayım dediydimAnam 116 mesaj nasıl okunur napaysız kizçeler
mmmmm mis :)Kızlar listelerim fotosunu çektim işlem hatası diyor gitmiyor @Yesilsarmasikk canım whatsuptan yazdım sana figen eda dimi ordan gönderecektim cevap gelmeyince yanlış birine gönderdim heralde kızlar örnek olarak bir günü yazayım foto gitmiyor bi türlü @narcicegi-21
Sabah 1haş yumurta,2dilim peynir,1dilim tb, 5zeytin, bol söğüş
Öğle 1meyve 1kase yoğurt 4yk yulaf veya nesfit
Ara 1 meyve
Akşam bol salata 200gr tavuk veya 300gr balık
Ben uyuyorum güzel takımım sizi tanıdığım icin cok mutluyum bana karşı samimiyetiniz için çok teşekkür ederim tatlı rüyalar canlar
Sen benim bacakları görseydin önceden 50 -52 beden giyodum
Onlar inceldiyse seninki haydi haydi incelir
Sonuçlar açıklandı kızlar
11 takım içinde 8.olduk
Ben 1 seneden fazla Burdayım heralde 1 sefer geçen sene kışın bu kadar kötü bi sonuç almıştık
Kendi adıma çok utandım
Bu arada beni tanımayan arkadaslara kendimi tanitayim ben Kamile 30yasinda iki cocuk annesi bi ogretmenim bayadir bu tskomdayimda tabi bayadirda izindeyim buyuk inis cikislarim oldu 86dan 72lere indim ve yine77deyim siz siz olun hedefe ulaşmadan izne mizne cikmayin sonra toplamasi coooook zor oluyo
Ins yarından itibaren bol bol konusuruz tanisiruz ben simdi çocuklar uyumusken yatayim hepinizuiiiiiii coooooook öpüyorum ve seviyorum özlemişim beeee mefkusumMefkurem en çokta seni
hahaha çok tatlısınız yakuralları bozmayacagıma söz veriyorumm.ben şimdik haftaya cuma listede miyim
Ne zaman takıma gelmiştin Cnm
3.cuma listeye giriliyor
Tabi herşey yolundaysa
ay yarım saattir okuyom mesajları şimdi menümü yazcam biterse
öpüyorummm bebeim görüşüürüz yarınBen uyuyorum güzel takımım sizi tanıdığım icin cok mutluyum bana karşı samimiyetiniz için çok teşekkür ederim tatlı rüyalar canlar
Öğlen nohut akşam nohut sabah krep fazla karbonhidrat onlar pek olmamış canımMenü
Sabah 07.30
1 tane tam bugdayli krep , biraz pasttirmali yumurta,peynir,4 siyah,3 yeşil yerin,domates,salatalik
10.30 2 bardak ayran
13.30 karnabaharli salata,5 kaşık haşlanmış nohut kattım
16.30 1,5 tabak nohut yemeği
3 litre su,spor yok bugun malesef böyle bir yorgunlukta yok ,yarin günüm var bende
ben de indim çıktım hepBu arada beni tanımayan arkadaslara kendimi tanitayim ben Kamile 30yasinda iki cocuk annesi bi ogretmenim bayadir bu tskomdayimda tabi bayadirda izindeyim buyuk inis cikislarim oldu 86dan 72lere indim ve yine77deyim siz siz olun hedefe ulaşmadan izne mizne cikmayin sonra toplamasi coooook zor oluyo
Ins yarından itibaren bol bol konusuruz tanisiruz ben simdi çocuklar uyumusken yatayim hepinizuiiiiiii coooooook öpüyorum ve seviyorum özlemişim beeee mefkusumMefkurem en çokta seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?