Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

prenses muza dikkat genelde hemen hemen bütün diyetlerde muz yasaktır. çook kalorili ve şekerli

önümüzdeki hafta daha iyi oluruz inşallah derece yaparız hep beraber.. Hadin kızlar az daha asılın bu işe takımımızı lider yapalım hep birlikte inşallah.
Inşallah Tatlım
Zaten Eğer takım birlik olursa başarı gelir

tatlım dikkat karbonhidrat biraz fazla kaçmış

Canımsın anlaşıldı Fedai hanim.

güzel herzamanki gibi.sizi pek beğeniyorum

mmmmm mis :)

Ben uyuyorum güzel takımım sizi tanıdığım icin cok mutluyum bana karşı samimiyetiniz için çok teşekkür ederim tatlı rüyalar canlar

Ne demek güzelim bizde mutluyuz güzel eksiler ver karşılıklı daha mutlu olalım inşallah

Sen benim bacakları görseydin önceden 50 -52 beden giyodum
Onlar inceldiyse seninki haydi haydi incelir

Haha benimki de geçen parkta oturuyoruz bacağımı Bi elledi bu ne kız kemiğin çıkmış Dedi :))) yavrum şaşkın tabi

Sonuçlar açıklandı kızlar
11 takım içinde 8.olduk
Ben 1 seneden fazla Burdayım heralde 1 sefer geçen sene kışın bu kadar kötü bi sonuç almıştık
Kendi adıma çok utandım

Bende çok utandım gerçekten hiç yakışmadı bize bu

Hoşgeldin bitanemm özledik seni inşallah çabuk gelen çabuk gidermiş tatlım

hahaha çok tatlısınız ya kuralları bozmayacagıma söz veriyorumm.ben şimdik haftaya cuma listede miyim

Evetttt güzel bir kilo verirsin inşallah be bu hafta seni listeye alırım

Ne zaman takıma gelmiştin Cnm
3.cuma listeye giriliyor
Tabi herşey yolundaysa

Yolunda yolunda inşallah iyi kilo versin bu hafta yeter :)

Öğlen nohut akşam nohut sabah krep fazla karbonhidrat onlar pek olmamış canım

ben de indim çıktım hep bu sefer hedef olmadan bi kare bitter bile yemicemsöz verdim kendime.hedefime ulaşınca da sadece haftada 1 gün 1 öğün ödül koycam. o da hafif yapacagım bişey oalcak çok memnun oldum ben Toprak ben de yeniyim şuan 56.500 kilom hedefim 48. el birliğiyle kovalayacagız yağcıkları

kızlarrr menüm
8.15 limonlu sıcak su
8.30 1 yeşil elma
9.30 KAHVALTIM: salatalık domates roka, 3 zeytin,bi parçaaz yağlı köy peyniri, 1 dilim hındı jambon. açık çay
14.00 ÖĞLE YEMEĞİ: 4 kaşık mantar sote, salata, bi küçük kutu light ton balıgı
17.00 10 tane fındık
19.00 AKŞAM YEMEĞİM: 2 haşlanmışyumurta, bi kase yoğurt içine tarçın ve keten tohumu
3 litre su
1 saat pilates
3 km yürüyüş
üç kilo sizi sevmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…