- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.341
Olursun tabikiiiii istersen olursun fıstık 65 e düş sen onu aşşağı çekeriz o kolay
Merhaba fıstık kendini tanıt niye diskalifiye oldun ne Zaman oldun
Haha düzelttim Allah korusun o yüzden herkesi teker teker yazıyorum paylaşıyorum Kı bugün Bi sorun varsa söyleyin diye çünkü olabilir dersteyim bazen kafam gidebilir
Merhabalar diskalifiye olduğum sıralar eşimin tayini falan çıkmıştı o yüzden 2 buçuk yıl falan oluyor. Zaten 13. Takım kapanmış şimdi galiba. Ben Aysenur 20 yaşındayım 1 oğlum var boyun 170. 78 kiloyumOlursun tabikiiiii istersen olursun fıstık 65 e düş sen onu aşşağı çekeriz o kolay
Merhaba fıstık kendini tanıt niye diskalifiye oldun ne Zaman oldun
Haha düzelttim Allah korusun o yüzden herkesi teker teker yazıyorum paylaşıyorum Kı bugün Bi sorun varsa söyleyin diye çünkü olabilir dersteyim bazen kafam gidebilir
çok geçmiş olsun canım. 2 çocuktan sonra hala devam ediyo ne yazikki.. hemen geçer inş.Aynen ise gittim limon gibi olmuştum bende kurtulamadım bu sancidan evlendikte devam ediyor
hosbulduk ablam valla kilo anlaminda cok kötü ama diger yonlerden iyi cok iyi şükür hastalıkları atlattik ogluusum da ayin onbirinde ameliyat olcak drlar ve psikolog oglundam cok umutlu ameliyat oldugu takdirde normal çocuklardan ayirt edilmez konusmasi diyor ins başarılı bi şekilde gcirursek ameliyatı calismata başlamadan belli bi yol katetmis olcaz bundan sonrası allaha kaldu rabbim yardi.ci olsun yavruma ve bize
Diger konu kilo demiştim ya sana 69u gordum diye aradan bi kac gun sonra ben resmen ipi kopardimve hizla tirmandim ve suan beni dovebilirsin ama 77 oldum yarından itibaren menu verip yola tekrar basliycam sizsiz olmuyi kac defa 72.5a yaklastim ayrildugim kiloya donup geleyim dedim ama basaramadim sizleyken eksi olmasada artida olmuyodum ve sonunda nirvanaya ulastim ve 77 gibi korkunc bi rakamla bulustum ins haftaya cumaya 75 i gorecem ablam kesin birakmamam lazim okul cok yaklaştı
hosbulduk canım nasılsın gorusmeyeli
Bu arada ben yokken baya bi degismis liste ve takim tanisalim ins herkesle
kızlarrr menüm
8.15 limonlu sıcak su
8.30 1 yeşil elma
9.30 KAHVALTIM: salatalık domates roka, 3 zeytin,bi parçaaz yağlı köy peyniri, 1 dilim hındı jambon. açık çay
14.00 ÖĞLE YEMEĞİ: 4 kaşık mantar sote, salata, bi küçük kutu light ton balıgı
17.00 10 tane fındık
19.00 AKŞAM YEMEĞİM: 2 haşlanmışyumurta, bi kase yoğurt içine tarçın ve keten tohumu
3 litre su
1 saat pilates
3 km yürüyüş
üç kilo sizi sevmek
Okuycegim ateşi dusureyim oğlanınBen biraz aktif olayım dediydim
Oku Kız işin ne
sagol canim.benim.maşallah güzel eksi olmuş can
gecmis olsun canim cuma icin guzel menu.Kizlar menüm
Sabah 8
1 kaşık z.yağ
1 bardak limonlu sıcak su
Saat 12
1 kase tavuk suyu çorba
2 ceviz
10 fındık
Saat 17:30
Canım çok istedi
Fırında az z.yağlı kızartma 6 kasik (patates kabak patlıcan ve biber)
2 kaşık taze fasulye
3 ufak brokoli parçası
Sarımsaklı yogurt
Patates kaçamak oldu bugün ama azdi.
Su 2.5 litre yatana kadar 3 u geçer
Spor oğlum hala hasta çıkamadım dışarı lesli yapabilirim yada gece yürüyüş yazarım yapınca.
yemeyi erken birakmissin canim.bide ust uste yemissin gibine geldi.acikirsan sut urunleri tuket bence.bu arada masallah azmine.demekki insan isteyince heryerde spor tapabiliyormus.Kızlar menüm
07.30limonlu zencefil çayı
08.30 ev yapımı peynirli ekmek ( ekmeğin hamuru tuzsuz ve buğday unu) bir dilim karpuz
12.30 5 kaşık nohut yemeği 3 kaşık yoğurt
15.30 8 kaşık nohut yemeği + elma
16.30 tarçınlı süt
Şuanda yani 18.00 şekersiz nescafe
2 lt su
1 saat evin koridorunda küçük küçük adımlarla koşu.
insallah canim her zaman bekleriz.Merhaba canlar nasilsiniz cok özledim sizi araniza geri dönecem ins ama ne yaxikki 69u koruyamadigim gibi üzerine ekleme yaptim ama sizsiz olmuyo anladım ins kaldigim yerden devam edicem
herkesi dusunme tatlim kendini dusun bosver.....Sor bakalım beyinebu kiloyla koşamam kız bıngıl bıngıl herkes güler valla ahh koşu bandım ahh sattım eliptik aldım bel ağrısından kullanamıyorum. İlk hamilelikten sonra koşu bandında verdim kiloyu.
insallah canim neden olmasinki...Kızlar bende bu hafta 1.5 hedef koydum haftaya cumaya 63 olmayı hedefliyorum bakalım artık
canim afiyet olsun gayet guzel menun.sadece saatleriyle yazsan iyi olur.Menumu vereyim takim arkdaslarim
Kahvaltimda
1 yemek kaşığı lor peyniri
1 adet domates
1 adet haşlanmış yumurta
1 kase limonlu maydonoz
1 dilim t ekmek
Öglen yemeği olarak
4 adet köfte
1 adet domates
1 kase yoğurt
1 dilim t ekmek
Akşam
Mor ve beyaz lahana salatası
1 bardak ayran
Sporum
30 dakika bisiklet sürdüm
30 dakika hızlı yürüyüş
Su 3lt
eninde sonunda azimle devam edersek evet cancagizim.Ahh bende görecekmiyim şu 6 lı sayıları:))
super super.....Dışarı çıkınca çok vaktim gidiyor canım bende mecbur evde birşeyler yapmaya çalışıyorum koridorda uzun olunca iş görüyor
cumaya gore guzel menu afiyet olsun.Bugün cnm hep atıştırmalık şeyler istedi. Birazcık abartmış olabilirim ama cumaya ozel olsun
Menum
10.00 2 yumurtadan omlet
5 zeytin 2 kk peynir
1 dilim ekmek
14.00 bir avuç leblebi 7/8 fındık
17.00 bir parça tavuk
5 kaşık yumurtalı ıspanak
Yoğurt
3 kasik makarna (haşlandiktan hemen sonra yani sossuz)
Su 2.5 litre yatan kadar 3 olur
Spor akşam üzeri 550 ip
Şimdi tekrar ip atliycam
azimlisin inaniyorumki yapacaksin canim....Tabiki haklisin canım ben hep buralardayım cok sevdim burayi bide su duygu olustu benim bi takimim var zararli bisey yemek yok diyorum kendime INŞALLAH elimden gelenin en iyisini yapicam canimcim
gecmis olsun canim.Bugün regl çok kötüydü aşırı san cim ve mide bulantilarim vardı hasta ye kaldırdı eşim
hikayelerimiz hep benzer malesef....Tabi bahsedeyim
Adim Miray 24 yasindayim
1 yillik evliyim
Halkla iliskiler mezunuyum
Evlenmeden önce cagri merkezinde calisiyordum simdi evdeyim ama is arayisindayim kismetse calismaya devam edicem
Kocaelinde oturuyorum
3 yıl once 55 ken bianda ne yazıkki kilo almaya basladim farketmeden 85 olmusumzayiflarim zayiflarim diye diye ne yazikki aldimda aldim
sorarlarsa basimizin taci deriz.....DİKKAT DİKKAT 9.TAKIM ÜYELERİNE DUYURU
@Yesilsarmasikk
eliya
Semay25
@Bayankokosh
@merveebrar44
@masal3487
@narcicegi-21
esmazc
@sibelcikkk
@sonumud
@kibileta
@ZiFiRi
zamannn35
@akdas
@hedefim60kg
@CuteMom
KURALLARDA HATIRLATMA!!!!!!!!!!
_haftalık 35 mesajın altında kalan _1 sarı kart
(mazareti olanlar önceden bildirmesi gerekiyor) sonraki hafta min.60 Mesaj olursa kartı silinir
_sabit yada artı çıkan _1 sarı kart (3 hafta arka arkaya kilo veremeyen diskalifiye olur) sonraki hafta Takım içinde ilk 3 e girerse kartı silinir
_kilo bildirimi yapmayan _1 sarı kart (cuma en geç 12 ye kadar)
Takım içi olsada pazartesi kilo bildirimi zorunludur
_mazaretsiz 3 gün menü paylaşmayan _1 sarı kart
3 SARI KARTI OLAN KIRMIZI KARTLA DİSKALİFİYE OLUR
_min.4 gün toplam 120 dk spor zorunludur (mazareti olanlar hariç)
Takımdaki bütün üyeler Geçmişi okuyup gerekli hallerde cevap vermekle yükümlüdür
Nasılki kendi menümüze yorum yapılması hoşumuza gidiyorsa herkes aynı çaba ve emeği gösterip birbirine destek olması gerekiyor
Duymadık okumadık görmedik demeyin
Bu Kim diye soran yeni arkadaşlara
Ben kaptanlığı şeydaya devrettikten sonra takımın ablalığı görevini sürdürüp herşeye maydanoz olmaya devam eden 9.takım fedaisiyim
hadi kanki bende 8 leri gormek istiyorum bu hafta....İnşallah ablacım ağzından bal damlıyor :) diyetisyenim haftaya 2 kilo vericez dedi şimdilik harfiyen uyguluyorum bu hafta çok hırslıyım
Slm hanimlar menum
Saat 07.30
8 tane goji berry
1 haslanmis yumurta
1 dilim tam bugday ekmek
1 dilim peynir
Saat 10.39
Yarim subardagi süt ve 1 kaşık yulaf kepeği
Saat 12.30
1 kase tarhana corba
4 kaşık makarna salata
Saat 15.30
10 badem
Saat 18.00
1 kase mercimek corbasi
1 kase yogurt
Ayrica yarim saat zumba yarim saat plates
Saat 22 de de tarcinli sut icerim:))
sporlarin aksiyor canim belki spor olsa eksiler gelirdi diye dusunuyorum.2 muz arkadaslarin dedigi gibi cok degilmi.onun disinda guzel canim.Selamlaaaar
Menüm kızlar
Sabah-öğle 11.00 1haşlanmış yumurta 5tombik peynir domates salatalık
Ara 14.00 1muz
Ara 18.00 1 muz
Akşam 20.00 1tabak acılı kabak çorbası, 1 kase cacık
Su 2lt
Spor yok
Yarın adanadan arkadaşım gelecek spor yapamam ama inşallah pazar itibariyle başlıyorum
Semay canim saatler geçtikçe ediyorsun masallah
o zaman misafirimizsin yani canim hosgeldin diyelim,Eda ben[/QUOTEaynen oyle ana canim arkadaslar bilir benim garip bir bunyem var 1 haftada 5 kilo bile verebilen ve alabilen malesef...
gonder seker merak ettik hepimiz.Evet canım yeni liste whatsuptan göndereyim mi listeyi. Bu hafta 2 kilo hedefimiz
afiyet olsun guzel can....Slm hanimlar menum
Saat 07.30
8 tane goji berry
1 haslanmis yumurta
1 dilim tam bugday ekmek
1 dilim peynir
Saat 10.39
Saat 12.30
1 kase tarhana corba
4 kaşık makarna salata
Saat 15.30
10 badem
Saat 18.00
1 kase mercimek corbasi
1 kase yogurt
oooo bu haftaki sonuc kizdirmis mefkusumu......kizlar ablamizi uzmeyelim bu hafta hadi hep beraber......Teşekkürler bebişim
Siz istemesenizde gözüm üstünüzde
Her an işkence aletlerimle bekliyorum
Bi kaçamak yapın bakalım
ay cok guldum kiz....Ablayı kizdiktik kızlar abla sinirlenmissin valla maşayi almış eline ona göre kızlar
of of of insallah bu hafta duzeltiriz.Bu hafta sonuç çok kötü Tatlım 11 takım içinde sonlardayız tamda takım analizi için sıra bizim takımdaydı
Karne notumuzu çok düşürdü bu haftaki sonuç
Uzun zamandır bukadar kötü derece almamıştık
tebrikler kizlar....9.TAKIM BU HAFTANIN EN İYİLERİ
1. ____SONUMUT_____ %4.87
2. ___ZAMANNN35____ %4.1
3. ____ZİFİRİ____ % 2.04
Arkadaşlarımızı kutluyoruz
masallah guzel tatlim.Sabah 10.00
1 tb ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
Domates salatalık biber
Az reçel
1 haşlanmış yumurta
Akşam 18.40
3-4 kaşık az zeytin yagina yumurtalı ıspanak
Yarım kase yoğurt
2,5 lt su
50 dk yürüyüş
Tatlım adını söylemişmiydin yoksa benmi kaçırdım
Isterseniz
hepsini bu gunde gumletmissin sekerim...Abla ya yerim seni ne güzel soruyosun :)) abla bugün sordum dedi ki canın tatlı isterse haftada 1 gün meyveyi muz yap dedi aslında yanına yoğurt da vermişti ama canım istemedi. Muz hakkım bitti yani bugün sondu :)
gecmis olsun canim son alinanlar hemen gider toparlarsin canim.hosbulduk ablam valla kilo anlaminda cok kötü ama diger yonlerden iyi cok iyi şükür hastalıkları atlattik ogluusum da ayin onbirinde ameliyat olcak drlar ve psikolog oglundam cok umutlu ameliyat oldugu takdirde normal çocuklardan ayirt edilmez konusmasi diyor ins başarılı bi şekilde gcirursek ameliyatı calismata başlamadan belli bi yol katetmis olcaz bundan sonrası allaha kaldu rabbim yardi.ci olsun yavruma ve bize
Diger konu kilo demiştim ya sana 69u gordum diye aradan bi kac gun sonra ben resmen ipi kopardimve hizla tirmandim ve suan beni dovebilirsin ama 77 oldum yarından itibaren menu verip yola tekrar basliycam sizsiz olmuyi kac defa 72.5a yaklastim ayrildugim kiloya donup geleyim dedim ama basaramadim sizleyken eksi olmasada artida olmuyodum ve sonunda nirvanaya ulastim ve 77 gibi korkunc bi rakamla bulustum ins haftaya cumaya 75 i gorecem ablam kesin birakmamam lazim okul cok yaklaştı
adama sende haber gondereydin oda buraya takilaydi sahte isimle....Sağol canım sizin değil işteki kadınların degmistir odaya bana bakmaya gelen oluyor hayret ediyoruz gözleri kem. Gibi bugün kadının biri öyle bir suzdu ki içimden dedim sizin yüzünüzden gitmese bu kilolar :) erkeklerden kadının birine nasıl vermiş sorsana demiş benden cekinmis herhalde
spor disinda guzel canim.Menü
Sabah 07.30
1 tane tam bugdayli krep , biraz pasttirmali yumurta,peynir,4 siyah,3 yeşil yerin,domates,salatalik
10.30 2 bardak ayran
13.30 karnabaharli salata,5 kaşık haşlanmış nohut kattım
16.30 1,5 tabak nohut yemeği
3 litre su,spor yok bugun malesef böyle bir yorgunlukta yok ,yarin günüm var bende
yaparsin sen kubracim.ne kalmis surda...Aynı canım bende 57-60 arası olmak istiyorum hemdeee haziran 29 da :))) olucaz ya burdan mezun olucaz inşallah
halbuki ben bu hafta cok umitliydim.....uzuldum umarim bu hafta telafi ederiz.Sonuçlar açıklandı kızlar
11 takım içinde 8.olduk
Ben 1 seneden fazla Burdayım heralde 1 sefer geçen sene kışın bu kadar kötü bi sonuç almıştık
Kendi adıma çok utandım
bizde seni seviyoruz ve ozlemisiz...iyiki geldin...Bu arada beni tanımayan arkadaslara kendimi tanitayim ben Kamile 30yasinda iki cocuk annesi bi ogretmenim bayadir bu tskomdayimda tabi bayadirda izindeyim buyuk inis cikislarim oldu 86dan 72lere indim ve yine77deyim siz siz olun hedefe ulaşmadan izne mizne cikmayin sonra toplamasi coooook zor oluyo
Ins yarından itibaren bol bol konusuruz tanisiruz ben simdi çocuklar uyumusken yatayim hepinizuiiiiiii coooooook öpüyorum ve seviyorum özlemişim beeee mefkusumMefkurem en çokta seni
valla 2 saat ayriliyorum 20 kusur sayfa birikiyor....daha menuye gecemedim.Anam 116 mesaj nasıl okunur napaysız kizçeler
guzel toprakcim gitsin kilocucucuklarin bakalim.kızlarrr menüm
8.15 limonlu sıcak su
8.30 1 yeşil elma
9.30 KAHVALTIM: salatalık domates roka, 3 zeytin,bi parçaaz yağlı köy peyniri, 1 dilim hındı jambon. açık çay
17.00 10 tane fındık
19.00 AKŞAM YEMEĞİM: 2 haşlanmışyumurta, bi kase yoğurt içine tarçın ve keten tohumu
3 litre su
1 saat pilates
3 km yürüyüş
üç kilo sizi sevmek
canim cok ust uste gibi geldi menun.ama icerigi guzel afiyet olsun.Iyi geceler arkadaşlar menüm
07:20 haşlanmış yumurta
08:30 domates salatalık yeşil cay
10:30 1/2 kutu süt
12:30 tavuk göğüs ayran
15:00 5 yesil erik 1/2 kutu süt
17:30 patlican yemegi ve küçük kase yogurt
1 saat yürüyüş tempolu
3 lt su
Guzel tatlim nohut için doğru gün. Sporunu sevsinlerKızlar menüm
07.30limonlu zencefil çayı
08.30 ev yapımı peynirli ekmek ( ekmeğin hamuru tuzsuz ve buğday unu) bir dilim karpuz
12.30 5 kaşık nohut yemeği 3 kaşık yoğurt
15.30 8 kaşık nohut yemeği + elma
16.30 tarçınlı süt
Şuanda yani 18.00 şekersiz nescafe
2 lt su
1 saat evin koridorunda küçük küçük adımlarla koşu.
Çok güzel beğendimMenumu vereyim takim arkdaslarim
Kahvaltimda
1 yemek kaşığı lor peyniri
1 adet domates
1 adet haşlanmış yumurta
1 kase limonlu maydonoz
1 dilim t ekmek
Öglen yemeği olarak
4 adet köfte
1 adet domates
1 kase yoğurt
1 dilim t ekmek
Akşam
Mor ve beyaz lahana salatası
1 bardak ayran
Sporum
30 dakika bisiklet sürdüm
30 dakika hızlı yürüyüş
Su 3lt
Görelim inşallah canım kaçamak yok hadi bakalım.Bence cçok güzel elifcim
Afiyet oolsun cnm. Helal olsun ya sırf hareket etmek için evin koridorlarında kosuyosun. Tebrik ederim
Bende merak ettim ffarkı bende görebilir miyim?
Insallah canim bende 79.9 olsun goreyim istiyorum bu hafta ikimizde gorelim ins.
hersey cok guzel cnm
Kötü değil bence çeşit çeşit olmuş. Afiyet olsun.Bugün cnm hep atıştırmalık şeyler istedi. Birazcık abartmış olabilirim ama cumaya ozel olsun
Menum
10.00 2 yumurtadan omlet
5 zeytin 2 kk peynir
1 dilim ekmek
14.00 bir avuç leblebi 7/8 fındık
17.00 bir parça tavuk
5 kaşık yumurtalı ıspanak
Yoğurt
3 kasik makarna (haşlandiktan hemen sonra yani sossuz)
Su 2.5 litre yatan kadar 3 olur
Spor akşam üzeri 550 ip
Şimdi tekrar ip atliycam
TamamSSS kankaBenim de canım 2 olsun
Herkes böyle başlıyor kilo almaya şişiyoruz sonra uğraş dur. Ama bu son ugraşimız olucak inşallah dimiTabi bahsedeyim
Adim Miray 24 yasindayim
1 yillik evliyim
Halkla iliskiler mezunuyum
Evlenmeden önce cagri merkezinde calisiyordum simdi evdeyim ama is arayisindayim kismetse calismaya devam edicem
Kocaelinde oturuyorum
3 yıl once 55 ken bianda ne yazıkki kilo almaya basladim farketmeden 85 olmusumzayiflarim zayiflarim diye diye ne yazikki aldimda aldim
Aynen canım salına salına manken edasiyla cikicaz burdan hep beraber.Iyi olmaz mi canim nerdeyse 1 beden kuculmuşsun,manken olmadan çıkmak yok arkadaşım
Guzel canim muz 2 olunca çok geliyor ama fazlada kalorili bişey yok şekerli olmasi kötü ama bugün cuma hakkın yani.Selamlaaaar
Menüm kızlar
Sabah-öğle 11.00 1haşlanmış yumurta 5tombik peynir domates salatalık
Ara 14.00 1muz
Ara 18.00 1 muz
Akşam 20.00 1tabak acılı kabak çorbası, 1 kase cacık
Su 2lt
Spor yok
Yarın adanadan arkadaşım gelecek spor yapamam ama inşallah pazar itibariyle başlıyorum
Sağolsun Yurdumun milli sporcusu kardes cazim.oda yapabilir tabi diyor :) sporu biraz abartırsa 3 bile verebilir diyor ama maksimum 2 olması gerekiyormuş fazlası saglıksızmış :)
Afiyet olsun canım. Karbon çok olmuş sanki. Bu gojiberry ise yarıyor mu ya. Kuzenim 1 haftada 5 kilo verdim dedi ayrıntıları konuşamadık nedir ne işe yarar.Slm hanimlar menum
Saat 07.30
8 tane goji berry
1 haslanmis yumurta
1 dilim tam bugday ekmek
1 dilim peynir
Saat 10.39
Saat 12.30
1 kase tarhana corba
4 kaşık makarna salata
Saat 15.30
10 badem
Saat 18.00
1 kase mercimek corbasi
1 kase yogurt
kendi adıma Özür dilerim abla ya çok uğraşıyorum tuvalet sorununu bi çözsem iyi vericem biliyorum. İnşallah haftaya yüzümüz güler.Bu hafta sonuç çok kötü Tatlım 11 takım içinde sonlardayız tamda takım analizi için sıra bizim takımdaydı
Karne notumuzu çok düşürdü bu haftaki sonuç
Uzun zamandır bukadar kötü derece almamıştık
Tebrikler canlar. Ellerine sağlık Edam.9.TAKIM BU HAFTANIN EN İYİLERİ
1. ____SONUMUT_____ %4.87
2. ___ZAMANNN35____ %4.1
3. ____ZİFİRİ____ % 2.04
Arkadaşlarımızı kutluyoruz
Afiyet olsun kanka gayet başarılı iyimisin biraz daha.Sabah 10.00
1 tb ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
Domates salatalık biber
Az reçel
1 haşlanmış yumurta
Akşam 18.40
3-4 kaşık az zeytin yagina yumurtalı ıspanak
Yarım kase yoğurt
2,5 lt su
50 dk yürüyüş
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah. Ben Elif 2 delikanli annesiyim. 6. Haftaya başlıyorum 5.8 kilo verdim. ne güzel vermissin bırakmamak şartmis demekki.hosbulduk ablam valla kilo anlaminda cok kötü ama diger yonlerden iyi cok iyi şükür hastalıkları atlattik ogluusum da ayin onbirinde ameliyat olcak drlar ve psikolog oglundam cok umutlu ameliyat oldugu takdirde normal çocuklardan ayirt edilmez konusmasi diyor ins başarılı bi şekilde gcirursek ameliyatı calismata başlamadan belli bi yol katetmis olcaz bundan sonrası allaha kaldu rabbim yardi.ci olsun yavruma ve bize
Haha ha soyleseydin sırrını 9. Takım.Sağol canım sizin değil işteki kadınların degmistir odaya bana bakmaya gelen oluyor hayret ediyoruz gözleri kem. Gibi bugün kadının biri öyle bir suzdu ki içimden dedim sizin yüzünüzden gitmese bu kilolar :) erkeklerden kadının birine nasıl vermiş sorsana demiş benden cekinmis herhalde
Bugun nohut güzeli olmuşsun. Gün mu aman Allah im çok tehlikeli napıyo ruz Eda her zaman ki gibi yemiyoruzMenü
Sabah 07.30
1 tane tam bugdayli krep , biraz pasttirmali yumurta,peynir,4 siyah,3 yeşil yerin,domates,salatalik
10.30 2 bardak ayran
13.30 karnabaharli salata,5 kaşık haşlanmış nohut kattım
16.30 1,5 tabak nohut yemeği
3 litre su,spor yok bugun malesef böyle bir yorgunlukta yok ,yarin günüm var bende
Nasıl oluyor bu ananas detoks ablam.Yeni başlayanlar değil ama listedekiler perşembe günü yapabilir
Gider bence canım sıkıntı yapma gerçekten çok güzel vermissin.Tamam abla bu hafta hedef büyük :) çok dikkat edecem . Popo basen var eşim diyor roberto carlos gibi bacağın var abla sertleşmiş bacaklar gitmesi agirlasmaz değilmi
Bende çok utandım abla bu hafta elimden gelenin en iyisine cabaliycam kendi adıma cok Üzgünüm.Sonuçlar açıklandı kızlar
11 takım içinde 8.olduk
Ben 1 seneden fazla Burdayım heralde 1 sefer geçen sene kışın bu kadar kötü bi sonuç almıştık
Kendi adıma çok utandım
Tekrardan hoş geldin. Bende 87 ile basladim ne kadar zamanda inmiştin 72 lere merak ettim.Bu arada beni tanımayan arkadaslara kendimi tanitayim ben Kamile 30yasinda iki cocuk annesi bi ogretmenim bayadir bu tskomdayimda tabi bayadirda izindeyim buyuk inis cikislarim oldu 86dan 72lere indim ve yine77deyim siz siz olun hedefe ulaşmadan izne mizne cikmayin sonra toplamasi coooook zor oluyo
Ins yarından itibaren bol bol konusuruz tanisiruz ben simdi çocuklar uyumusken yatayim hepinizuiiiiiii coooooook öpüyorum ve seviyorum özlemişim beeee mefkusumMefkurem en çokta seni
Çok mis olmuş bebeğim.kızlarrr menüm
8.15 limonlu sıcak su
8.30 1 yeşil elma
17.00 10 tane fındık
3 litre su
1 saat pilates
3 km yürüyüş
üç kilo sizi sevmek
Çok beğendim tatlım. Afiyet olsun.Iyi geceler arkadaşlar menüm
1 saat yürüyüş tempolu
3 lt su
Allah kabul etsin canım zararlı birsey yok abart hakkın yaniOh nihayet gelelim benim menuye...
Sahur
Yarim kase yogurt
Iftar
2 hurma
2 kayisi
2 ceviz
Yarim kase kabakli tavuklu yemek
Omlet peynirli sucuklu
Domates salatalik
Spor 2 saat 20 dakika yuruyus
Su 2 litreyi gecer
Bugun cuma oldugundan abarttim....
İnşallahhhh canım görürsün tabisi neden olmasın.Hepinizi seviyorum iyi yag yakmalar kizlar....Bu arada bu hafta hedefim 8 leri gorebilmek hadi hayirlisi ne diyelim....
Menü su spor harika Cnm sadece jambon sağlıksızkızlarrr menüm
8.15 limonlu sıcak su
8.30 1 yeşil elma
17.00 10 tane fındık
3 litre su
1 saat pilates
3 km yürüyüş
üç kilo sizi sevmek
Tatlım ilk sayfada kurallar var oku Kabul edersen devam edersinMerhabalar diskalifiye olduğum sıralar eşimin tayini falan çıkmıştı o yüzden 2 buçuk yıl falan oluyor. Zaten 13. Takım kapanmış şimdi galiba. Ben Aysenur 20 yaşındayım 1 oğlum var boyun 170. 78 kiloyum
Oyyyy kuzum daha iyileşmediOkuycegim ateşi dusureyim oğlanın
Tatlım genel olarak Menün güzelIyi geceler arkadaşlar menüm
1 saat yürüyüş tempolu
3 lt su
2 sabit 1 de bildirim yok Cnmalbuki ben bu hafta cok umitliydim.....uzuldum umarim bu hafta telafi ederiz.
Oruçken iyi yürüyebilşyon Cnm bide 2.5 saat ben çok susarım yapamamOh nihayet gelelim benim menuye...
Sahur
Yarim kase yogurt
Iftar
2 hurma
2 kayisi
2 ceviz
Yarim kase kabakli tavuklu yemek
Omlet peynirli sucuklu
Domates salatalik
Spor 2 saat 20 dakika yuruyus
Su 2 litreyi gecer
Bugun cuma oldugundan abarttim....
Inşallah göreceksin TatlımHepinizi seviyorum iyi yag yakmalar kizlar....Bu arada bu hafta hedefim 8 leri gorebilmek hadi hayirlisi ne diyelim....
Kız 1 kilodan fazla verdin daha ne olsunndi adıma Özür dilerim abla ya çok uğraşıyorum tuvalet sorununu bi çözsem iyi vericem biliyorum. İnşallah haftaya yüzümüz güler.
Nette farklı şekillerde var ama ben 1 gün sadece ananas yiyorumasıl oluyor bu ananas detoks ablam
Tamam canım kabul ediyorum inşallah kilo veririm de listeye girerim :)Menü su spor harika Cnm sadece jambon sağlıksız
Bugün akşam meyveside yok daha iyi olmuş
Tatlım ilk sayfada kurallar var oku Kabul edersen devam edersin
2 hafta deneme süren var
Eğer paylaşımın ve kilo Vermen yeterli olursa paylaşımda senin için oylama yapmamız lazım
Ama önce bize kendini ispatlaman gerekiyor
Oyyyy kuzum daha iyileşmedi
Tatlım genel olarak Menün güzel
Ama miktarlarını az tutma doyuncaya kadar ye
Kilona göre az kalori almaman lazım
Sabah niye öyle arka arkaya olmuş
Eğer sabah ekmek yemiyosan kuruyemiş ye
2 sabit 1 de bildirim yok Cnm
Sizin yüzdeleri götğrdü
Oruçken iyi yürüyebilşyon Cnm bide 2.5 saat ben çok susarım yapamam
Menüde sucuk hariç güzel
Bu haftanın ödülü olsun hakettin
Inşallah göreceksin Tatlım
OK Tatlım yarın menü vermeye başla o zamanTamam canım kabul ediyorum inşallah kilo veririm de listeye girerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?