Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

En buyuk hayalim kilo aldikca giyemedigim cok sevdiğim pantolonum var kuzum onu giysemmm ah ah bide beyaz bi elbiseeee ayyy kaptanimm INŞALLAH kavusuruz hayallerimize

Tabikiii de kavuşcaksınız hayal kurmaktan vazgeçme kuzum onlar sanaa motivasyon sağlar Bi de kilo verdikçe daha küçük bedenler deneyin olunca çok Mutlu olucaksınızzzz

Tabikiii de kavuşcaksınız hayal kurmaktan vazgeçme kuzum onlar sanaa motivasyon sağlar Bi de kilo verdikçe daha küçük bedenler deneyin olunca çok Mutlu olucaksınızzzz
Iyiki varsiniz kendi kendime basaramiyordum motivasyon kaynagim oldunuz kaptanimmm
Haklisin kuzum bitane sıkan bi pantolonum var bakalim nezaman sıkmıdan giyebilcem

Insanlar beni görünce cok kilo almissin diyolar haliyle bende cok
üzülüyordum çünkü zayiflamak icin bisicik yapmiyodum simdi kilolusun deseler artik ben kilolarimi veriyorum 1 ay sonra gorun beni dicem

Artık kilo almissin degil vermissin dicekler INŞALLAH bunun mutlulugu paha bicilemez canlarım

Hoşgeldin Ayşenuuuur ben de Toprak 25 yaşındayım

Oh nihayet gelelim benim menuye...
Sahur
Yarim kase yogurt
Iftar
2 hurma
2 kayisi
2 ceviz
Yarim kase kabakli tavuklu yemek
Omlet peynirli sucuklu
Domates salatalik
Spor 2 saat 20 dakika yuruyus
Su 2 litreyi gecer
Bugun cuma oldugundan abarttim....
abartmamışsınki güzel olmuş afiyet olsun

Canlar eski fotolarimi dolaba astimmm diyorum ki el mi yaman bey mi yaman göstercem o fotoda ki halimden daha cok zayif olcam canim takimim söz veriyorum
ben de diyeye başladıgımilk gün fotograf çekmiştim hep ona bakıyorum bi de dolaba çook begendigim küçücük çiçeklibi elbise alıp astım.ona bakıp bakıp spor yapıyorum

Günaydınnn cancanlar

Yagmurlu ve soğuk bi Almanya sabahından Selamlar

Pazartesi eksiyle haftaya merhaba demek isteyenler haftasonuna dikkat edip tuzaklara düşmesinler

Bacım sen ne meseleyi hiç sorma elime bi alıyorum oku sürekli çocukları yaptırıyorum evi barki kocayı unuttum,o da garibim sesini cikarakamiyo zayifliyorum diye
Benimki sen dünyayla bağlantını kestin diyordu
şimdi alıştı artık
Oyyyy Tatlım benim Yaaa gece gece bide düştümü
Kız Adamlar hep öyle
Küçükken çocuklara bişey olsa Benimkide bana gözlerin pörtletirdi sanki ben yapıyodum

Tatlım bence bi süre yesilcay içme kimilerinde kabızlık yapıyormuş bide öyle Dene

eşil çay demişken abla icmiyorum ben iceyimmi büyük eksiklik m
Günde 2 taneyi öneriyolar Cnm
Dokunmuyorsa içsen iyi olur
Aslında mate ondan dahada etkili

Bu arada ben bi 600 daha ip atladım kaptancm @seydan94
maşallah Tatlım Kız gece gecemi atladın

Iyi şanslar fıstık
Eğer düzenli paylaşım yapacaksan Sanada eş bulalım

Gunaydinlar güzel takımım uyanır uyanmaz takımıma koştummm öpüyorum hepiniziBirazdan guzel bi yürüyüş yapicam canlar kilolar korksun bizden
Kilolara savaş açıyoruz bebek
Bu savaşın galibide nefsimiz değil biz olacaz

Canlar eski fotolarimi dolaba astimmm diyorum ki el mi yaman bey mi yaman göstercem o fotoda ki halimden daha cok zayif olcam canim takimim söz veriyorum
Bende şişko fotomu buzdolabının üstüne asmıştım

Bi süre sonra iltifatlar duymaya başlarsın Cnm
Her gören ne yaptın nasıl verdin deyip hesaba tutarlar seni

Hoşgeldin bebeğim
Bende Zühal
Kız bende özlemişim iyiki geldin
Oo cok memnun oldum efeeem size hep abla diyorlar ama resimleriniz cok genç acaba başka birileriyle mi karıştırıyor lar zuhal hanim merak ettim deeee
valla ablam bitanesin yaaa iyiki varsın
ins seydacim çabucak gondermek hedefimiz bu hafta iki kilo bakalım başarmak için cok calusiciiiiim

evet hedef tutmayan hafta bende hic odul falan vermiycem kendime hadi gazamiz mübarek olsun bi arada memnun oldum toprakcim

ins esmacim memnun oldum

Okuycegim ateşi dusureyim oğlanın
geçmiş olsun tatlım kuzuna

kuz sema ben seni o metoyla yetmusleri gormustur diyodum cokmu kacanakladin yoksaaa

Evet kiz cok özlemişim valla
memnun oldum elifcim

Günaydın hatunlarım
Günaydin taze kaptancik bak ben yokken kaptan bilem degismis sen yine asmissin kendini 170 boyla 59 nedir yaaaa cildiriyorum sanaaaaa

Günaydın gülüşüm hani bana es bu hafta kim olursa olsun itinayla yenilir

Günaydın gülüşüm hani bana es bu hafta kim olursa olsun itinayla yenilir
Eşmi istiyon baby
Seni azimli bi gruba vereyim bakalım hanginiz yenecek
N narcicegi-21
eliya
Nejla elif
kamilede sizin eşiniz olsun
Hadi bakalım savaş başlasın

Bu hafta onların hedefleri -2 benden söylemesi

Iltifatlari duydukca daha cok kiloo vermek isticem ablacim bu savasin galibiiiii guzel elbiseler olucak hepsi dolabimi bekliyor artik onlara ulasicam

Buzdolabınin uzerine fotoda daha iyi aslinda buzdolabini acarken fotoyu gorunce zararlı bisi yememissin ablammmm guzel yöntemler

Benim hedefimde iki zaten ablam i yüzden korksu nejla ve elif benden

Bide gelen misafirler mutfakta yemek yerken benim eski resmimi görüp hayret ediyolarya
Daha bi zevkli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…