- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.381
En buyuk hayalim kilo aldikca giyemedigim cok sevdiğim pantolonum var kuzum onu giysemmm ah ah bide beyaz bi elbiseeee ayyy kaptanimm INŞALLAH kavusuruz hayallerimize
Iyiki varsiniz kendi kendime basaramiyordumTabikiii de kavuşcaksınız hayal kurmaktan vazgeçme kuzum onlar sanaa motivasyon sağlar Bi de kilo verdikçe daha küçük bedenler deneyin olunca çok Mutlu olucaksınızzzz
Hoşgeldin Ayşenuuuur ben de Toprak 25 yaşındayımMerhabalar diskalifiye olduğum sıralar eşimin tayini falan çıkmıştı o yüzden 2 buçuk yıl falan oluyor. Zaten 13. Takım kapanmış şimdi galiba. Ben Aysenur 20 yaşındayım 1 oğlum var boyun 170. 78 kiloyum
abartmamışsınki güzel olmuş afiyet olsunOh nihayet gelelim benim menuye...
Sahur
Yarim kase yogurt
Iftar
2 hurma
2 kayisi
2 ceviz
Yarim kase kabakli tavuklu yemek
Omlet peynirli sucuklu
Domates salatalik
Spor 2 saat 20 dakika yuruyus
Su 2 litreyi gecer
Bugun cuma oldugundan abarttim....
ben de diyeye başladıgımilk gün fotograf çekmiştim hep ona bakıyorum bi de dolaba çook begendigim küçücük çiçeklibi elbise alıp astım.ona bakıp bakıp spor yapıyorumCanlar eski fotolarimi dolaba astimmm diyorum ki el mi yaman bey mi yaman göstercem o fotoda ki halimden daha cok zayif olcam canim takimim söz veriyorum
Evet canim.suda cayini yaptim icemedim.aktar sabah aç karinla 8 tane akşam yemeğinden once de 8 tane ye dedi devam ediyorum bakalim.tok hissettiriyodengeli olmus canım goji bery metabolizma yimi hizlandiriyor
Wowww harika bi fikir daha bende asıcam kuzummmben de diyeye başladıgımilk gün fotograf çekmiştim hep ona bakıyorum bi de dolaba çook begendigim küçücük çiçeklibi elbise alıp astım.ona bakıp bakıp spor yapıyorum
Benimki sen dünyayla bağlantını kestin diyorduBacım sen ne meseleyi hiç sorma elime bi alıyorum oku sürekli çocukları yaptırıyorum evi barki kocayı unuttum,o da garibim sesini cikarakamiyo zayifliyorum diye
Oyyyy Tatlım benim Yaaa gece gece bide düştümüSorma abla ya az önce de koltuktan düştü sinirlerim bozuldu gece gece sanki ben düşürdüm bide herifin fırça yedim Off bee
Gidicem abla gidicem böyle olmuyor valla stres yapıyor bende. Yeşil çay içiyorum 2 fincan besi bi yerde içiyorum 1 fincan arada aklıma gelirse 9 lu cay. benim sistem arizaliydi zaten diyette tuz biber oldu heralde.
Sanirim bütün gün aynı şeyi yemek bana göre değil severim ananas i ama ne bilim çok takılırsam yaparım.
Ayy benim ki kızıyor gene tlf gene takım. Oğlana da bulastirdi sosyal medyada yayınlamaya gerek yok diyor ne sosyal medyasi bacak siz dedim kızdım
Günde 2 taneyi öneriyolar Cnmeşil çay demişken abla icmiyorum ben iceyimmi büyük eksiklik m
maşallah Tatlım Kız gece gecemi atladınBu arada ben bi 600 daha ip atladım kaptancm @seydan94
Iyi şanslar fıstıkGunaydin herkese
alinti yapamıyorum spor salonuyla randevum var demisyim dun deneme dersi olacakmis seans seans hoca eşliğinde calisma oluyormus bakalim gidelim gorelim ama psikolojik olarak kendime fazlayim bakalim oradaki tartidane cikacagim
Kilolara savaş açıyoruz bebekGunaydinlar güzel takımım uyanır uyanmaz takımıma koştummmöpüyorum hepinizi Birazdan guzel bi yürüyüş yapicam canlar kilolar korksun bizden
Bende şişko fotomu buzdolabının üstüne asmıştımCanlar eski fotolarimi dolaba astimmm diyorum ki el mi yaman bey mi yaman göstercem o fotoda ki halimden daha cok zayif olcam canim takimim söz veriyorum
Bi süre sonra iltifatlar duymaya başlarsın CnmInsanlar beni görünce cok kilo almissin diyolar haliyle bende cok
üzülüyordumçünkü zayiflamak icin bisicik yapmiyodum simdi kilolusun deseler artik ben kilolarimi veriyorum 1 ay sonra gorun beni dicem
Artık kilo almissin degil vermissin dicekler INŞALLAH bunun mutlulugu paha bicilemez canlarım
Günaydınnn CnmGünaydın guzellikler
Oo cok memnun oldum efeeem size hep abla diyorlar ama resimleriniz cok genç acaba başka birileriyle mi karıştırıyor lar zuhal hanim merak ettim deeeeHoşgeldin bebeğim
Bende Zühal
Kız bende özlemişim iyiki geldin
ins seydacim çabucak gondermek hedefimiz bu hafta iki kilo bakalım başarmak için cok calusiciiiiimNe demek güzelim bizde mutluyuz güzel eksiler ver karşılıklı daha mutlu olalım inşallah
Haha benimki de geçen parkta oturuyoruz bacağımı Bi elledi bu ne kız kemiğin çıkmış Dedi :))) yavrum şaşkın tabi
Bende çok utandım gerçekten hiç yakışmadı bize bu
Hoşgeldin bitanemm özledik seni inşallah çabuk gelen çabuk gidermiş tatlım
Evetttt güzel bir kilo verirsin inşallah be bu hafta seni listeye alırım
Yolunda yolunda inşallah iyi kilo versin bu hafta yeter :)
evet hedef tutmayan hafta bende hic odul falan vermiycem kendime hadi gazamiz mübarek olsun bi arada memnun oldum toprakcimben de indim çıktım hepbu sefer hedef olmadan bi kare bitter bile yemicemsöz verdim kendime.hedefime ulaşınca da sadece haftada 1 gün 1 öğün ödül koycam. o da hafif yapacagım bişey oalcak çok memnun oldum ben Toprak ben de yeniyim şuan 56.500 kilom hedefim 48. el birliğiyle kovalayacagız yağcıkları
ins esmacim memnun oldumçok geçmiş olsun canım. 2 çocuktan sonra hala devam ediyo ne yazikki.. hemen geçer inş.
mrb cnm.. çok geçmiş olsun Allah yardimciniz olsun. Bende 30 yaşında ve öğretmenim. 4. haftaya başladım burda... ne güzel 69 u görmüşsün en kisa surede tekrar goruceksin eminim.
cok guzel olmus tatlim
geçmiş olsun tatlım kuzunaOkuycegim ateşi dusureyim oğlanın
kuz sema ben seni o metoyla yetmusleri gormustur diyodum cokmu kacanakladin yoksaaasagol canim.benim.
gecmis olsun canim cuma icin guzel menu.
yemeyi erken birakmissin canim.bide ust uste yemissin gibine geldi.acikirsan sut urunleri tuket bence.bu arada masallah azmine.demekki insan isteyince heryerde spor tapabiliyormus.
insallah canim her zaman bekleriz.
herkesi dusunme tatlim kendini dusun bosver.....
insallah canim neden olmasinki...
canim afiyet olsun gayet guzel menun.sadece saatleriyle yazsan iyi olur.
eninde sonunda azimle devam edersek evet cancagizim.
super super.....
cumaya gore guzel menu afiyet olsun.
azimlisin inaniyorumki yapacaksin canim....
gecmis olsun canim.
hikayelerimiz hep benzer malesef....
sorarlarsa basimizin taci deriz.....
hadi kanki bende 8 leri gormek istiyorum bu hafta....
Evet kiz cok özlemişim vallahepsini bu gunde gumletmissin sekerim...
gecmis olsun canim son alinanlar hemen gider toparlarsin canim.
adama sende haber gondereydin oda buraya takilaydi sahte isimle....
spor disinda guzel canim.
yaparsin sen kubracim.ne kalmis surda...
halbuki ben bu hafta cok umitliydim.....uzuldum umarim bu hafta telafi ederiz.
bizde seni seviyoruz ve ozlemisiz...iyiki geldin...
valla 2 saat ayriliyorum 20 kusur sayfa birikiyor....daha menuye gecemedim.
guzel toprakcim gitsin kilocucucuklarin bakalim.
canim cok ust uste gibi geldi menun.ama icerigi guzel afiyet olsun.
memnun oldum elifcimGuzel tatlim nohut için doğru gün. Sporunu sevsinler
Çok güzel beğendim
Görelim inşallah canım kaçamak yok hadi bakalım.
Kötü değil bence çeşit çeşit olmuş. Afiyet olsun.
TamamSSS kanka
Herkes böyle başlıyor kilo almaya şişiyoruz sonra uğraş dur. Ama bu son ugraşimız olucak inşallah dimi
Aynen canım salına salına manken edasiyla cikicaz burdan hep beraber.
Guzel canim muz 2 olunca çok geliyor ama fazlada kalorili bişey yok şekerli olmasi kötü ama bugün cuma hakkın yani.
Sağolsun Yurdumun milli sporcusu kardes cazim.
Afiyet olsun canım. Karbon çok olmuş sanki. Bu gojiberry ise yarıyor mu ya. Kuzenim 1 haftada 5 kilo verdim dedi ayrıntıları konuşamadık nedir ne işe yarar.
kendi adıma Özür dilerim abla ya çok uğraşıyorum tuvalet sorununu bi çözsem iyi vericem biliyorum. İnşallah haftaya yüzümüz güler.
Tebrikler canlar. Ellerine sağlık Edam.
Afiyet olsun kanka gayet başarılı iyimisin biraz daha.
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah. Ben Elif 2 delikanli annesiyim. 6. Haftaya başlıyorum 5.8 kilo verdim. ne güzel vermissin bırakmamak şartmis demekki.
Haha ha soyleseydin sırrını 9. Takım.
Bugun nohut güzeli olmuşsun. Gün mu aman Allah im çok tehlikeli napıyo ruz Eda her zaman ki gibi yemiyoruz
Nasıl oluyor bu ananas detoks ablam.
Gider bence canım sıkıntı yapma gerçekten çok güzel vermissin.RobertoM benim
Bende çok utandım abla bu hafta elimden gelenin en iyisine cabaliycam kendi adıma cok Üzgünüm.
Tekrardan hoş geldin. Bende 87 ile basladim ne kadar zamanda inmiştin 72 lere merak ettim.
Çok mis olmuş bebeğim.
Çok beğendim tatlım. Afiyet olsun.
Allah kabul etsin canım zararlı birsey yok abart hakkın yani
İnşallahhhh canım görürsün tabisi neden olmasın.
Günaydin taze kaptancik bak ben yokken kaptan bilem degismis sen yine asmissin kendini 170 boyla 59 nedir yaaaa cildiriyorum sanaaaaaGünaydın hatunlarım
Günaydın gülüşüm hani bana es bu hafta kim olursa olsun itinayla yenilirGünaydınnn cancanlar
Yagmurlu ve soğuk bi Almanya sabahından Selamlar
Pazartesi eksiyle haftaya merhaba demek isteyenler haftasonuna dikkat edip tuzaklara düşmesinler
Benimki sen dünyayla bağlantını kestin diyordu
şimdi alıştı artık
Oyyyy Tatlım benim Yaaa gece gece bide düştümü
Kız Adamlar hep öyle
Küçükken çocuklara bişey olsa Benimkide bana gözlerin pörtletirdi sanki ben yapıyodum
Tatlım bence bi süre yesilcay içme kimilerinde kabızlık yapıyormuş bide öyle Dene
Günde 2 taneyi öneriyolar Cnm
Dokunmuyorsa içsen iyi olur
Aslında mate ondan dahada etkili
maşallah Tatlım Kız gece gecemi atladın
Iyi şanslar fıstık
Eğer düzenli paylaşım yapacaksan Sanada eş bulalım
Kilolara savaş açıyoruz bebek
Bu savaşın galibide nefsimiz değil biz olacaz
Bende şişko fotomu buzdolabının üstüne asmıştım
Bi süre sonra iltifatlar duymaya başlarsın Cnm
Her gören ne yaptın nasıl verdin deyip hesaba tutarlar seni
Eşmi istiyon babyGünaydın gülüşüm hani bana es bu hafta kim olursa olsun itinayla yenilir
Günaydınnn cancanlar
Yagmurlu ve soğuk bi Almanya sabahından Selamlar
Pazartesi eksiyle haftaya merhaba demek isteyenler haftasonuna dikkat edip tuzaklara düşmesinler
Benimki sen dünyayla bağlantını kestin diyordu
şimdi alıştı artık
Oyyyy Tatlım benim Yaaa gece gece bide düştümü
Kız Adamlar hep öyle
Küçükken çocuklara bişey olsa Benimkide bana gözlerin pörtletirdi sanki ben yapıyodum
Tatlım bence bi süre yesilcay içme kimilerinde kabızlık yapıyormuş bide öyle Dene
Günde 2 taneyi öneriyolar Cnm
Dokunmuyorsa içsen iyi olur
Aslında mate ondan dahada etkili
maşallah Tatlım Kız gece gecemi atladın
Iyi şanslar fıstık
Eğer düzenli paylaşım yapacaksan Sanada eş bulalım
Kilolara savaş açıyoruz bebek
Bu savaşın galibide nefsimiz değil biz olacaz
Bende şişko fotomu buzdolabının üstüne asmıştım
Bi süre sonra iltifatlar duymaya başlarsın Cnm
Her gören ne yaptın nasıl verdin deyip hesaba tutarlar seni
Benim hedefimde iki zaten ablam i yüzden korksu nejla ve elif bendenEşmi istiyon baby
Seni azimli bi gruba vereyim bakalım hanginiz yenecek
N narcicegi-21
eliya
Nejla elif
kamilede sizin eşiniz olsun
Hadi bakalım savaş başlasın
Bu hafta onların hedefleri -2 benden söylemesi
Müsadenizle ben biraz havalanayımOo cok memnun oldum efeeem size hep abla diyorlar ama resimleriniz cok genç acaba başka birileriyle mi karıştırıyor lar zuhal hanim merak ettim deeee
valla ablam bitanesin yaaa iyi
Bide gelen misafirler mutfakta yemek yerken benim eski resmimi görüp hayret ediyolaryaIltifatlari duydukca daha cok kiloo vermek isticem ablacim bu savasin galibiiiii guzel elbiseler olucak hepsi dolabimi bekliyor artik onlara ulasicam
Buzdolabınin uzerine fotoda daha iyi aslinda buzdolabini acarken fotoyu gorunce zararlı bisi yememissin ablammmm guzel yöntemler
Bu savaşta herşey mübahtırBenim hedefimde iki zaten ablam i yüzden korksu nejla ve elif benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?