Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

geçmiş olsun canım allah şifalar versinn

çok geçmiş olsun iyi farketmişsin 498 çok büyük bir rakam şeker için..
sağol canım..aslında kendisi 1 haftadır grip..doktora gidecek hali yok..bende halamla konuştum kendisi gidemiyor bari doktor getirelim dedim..oraya gidince şekerini ölçmek aklıma geldi, çünkü hiiç diyet yapmaz, çok iştahlı..120 kilo..baktım şeker 498.doktor gelse sana burada serum takamaz dedim...zorla kaldırdık götürdük..

şeker hastalarına okdar yiyecek zarrlı olmalarındanmıdır nedir genelde hep iştahlı oluyorlar..
şekeri hayatlarında çıkarmalrı lazım ki meyvenin bile fazlası zarar.. zor bi hastalık ameliyatlaık bi durumları olsa yaraları kolay kapanmadıgı için ameliyat yapılmıyolar genelde.. daha neler..

canım benim ailemde şeker hastası olmayan yok gibi..babam, 2 halam , babanem insilün kullanıyor..gebelikte bendee şeker yüklemesi yaptırdım ..ilki yüksek çıktı , ikinci normaldi ama doktor şeker hastası adayısın dedi..

bu ırsi hastalıklar çok kötü..
benimde ailem kalp hastası genelde herkez şimdi en ufak birşeyde sanki kalp çarpıntım oluyor gibi geliyor bana korkudandır herhalde :)

anne akrabalarımda tombiş genelde bende onlara çekmişim şimdi rejimlerle uğraşıyorum

ortaam çok geçmiş olsun cnm şimdi iyidir inş.bende de var şeker 4 senedir ilaçlar otlar kullanıyodum sonra bende kistlerinde şeker direncinden oluştuğunu yani şekere bağlı olduğunu öğrendim.İnternet çağında olmamıza rağmen teknoloji bu kadar ilerlemişken hem ihmalkarlıktan hemde araştımaya gerek duymadığımdan hep aman geçer aman biter dedim geçmedi çok şükür çok yükselmiyo ama bilincine vardım son bi senedir.Kilo vermeyle yok olacak dediler de inanmadım şimdi hem bebek istiyorum hemde sağlığım yerine gelsin die uğraşıyorum ama çok geç değil ALLAH ın izniyle

çok geçmiş olsunnn...

geçmiş olsun canım ALLAH ŞİFASINI VERİR İNŞALLAH

geçmiş olsun canım acill şifalar dilerimm inşalhh yakında hoplatırsınn bebeğini bizede güzel haberlerini verirsinn

yine kimse yok

menümü yazıp kaçayım ben

sabah:
2 bardak su
2 ufak muz:26:

kahvaltı:
domates-salatalık
1 kk beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak açık çay
1 kupa yeşil çay

1.ara:
2 porisyon meyve (1 elma)

öğlen:
4 adet haşlanmış yoğurlu bürüksel lahanası
2 adet zeytinyağlı enginar (sade)
salata (roka,domates,taze soğan,kıvırcık)
1 dilim kepek ekmeği

2.ara:
1 bardak süt
1 adet halley

akşam:
4 yemek kaşığı haşlama kırmızı et
salata
1 dilim kepek ekmek

gece:
1 küçük muz

100 tane kol
200 tane göbek yakma haraketi
200 tane bacak haraketi
40 dk yürüyüş
30 dk leslie

yatıyada annemler misafirim bu hafta o yüzden bu kadar yapabilicem inş. leslie dışındakileri iş yerinde yaptım.
yatarkende kitap okurum inş

3 lt su içtim
3 bardak yeşil çay
2 bardak adaçayı içtim

slm demet nasılsın ben menümü yazayım
sabah 1 bardak su 3 kuru kayısı
kahvaltı çay tost domates salatalık
ara 1 elma
3 parça ceviz 3k kayısı
öglen 1 kepçe k fasulye dünden kalan mantar sote 4 kaşık 3 kaşık yogurt 1 t b ekmek
ara yeşil çay 2 k kayısı 7 badem 1 çikolata 54 kalorilik
akşam 1 but haşlama çoban salata 3 kaşık b pilavı
2 saat sonra 3 k kayısı yerim meyvem bitmiş 3 lt su bitti 45 dakika spor yatmadan kitap okucam

demet yediklerin çok saglıklı tek halley için geçerli degil kaç kalorilik

Kitabin adi Aile ici egitim Ibrahim Canan

yemegimde sanirim 10 kasik vardi , suda o kadar cok iciyorum ki enaz 3 litredir.

Aksam cok acikmamistim birde kek yedim diye salatayla gecistirdim.

Cok gecmis olsun , Allah sifa versin....

sanada geçmiş olsun canım..aslında şeker hastalığı çok fazla korkulacak bişey değil..sadece sağlıklı yaşayacaksın hepsi bu..

çok geçmiş olsunnn...
sağol canım..

geçmiş olsun canım ALLAH ŞİFASINI VERİR İNŞALLAH
amin canım..

canım vermem mibas bas bağırıcam teyze oluyosunuz die sizde dua edin olurmu bu yolda buna çok ihtiyacım var
kıs önce kiloları ver, bak sonra bebiş gelicek inşallah..

Cok gecmis olsun , Allah sifa versin....
amin canım..

kızlar bugünde hastanedeydim , büyük kızım dondurma yemiş..boğazlar şiş tabii..yallah hastaneye..pek kimseler uğramamış zaten..menümü yazayım..sabah:domates,salatalık,peynir,çemen,zeytin,1dilim ekmek....ara:1simit....öğlen:dünden kalan nohut, yanına 3 kaşık pilav..beyaz lahana turşusu(götürrrr)...........ara:1 paket light bisküvi...akşam:daha yemedim.....su tamam..spor:yarım saat yürüdüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…