- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.441
günaydın canım nasıl gidiyor kilolar
günaydın canlar..dün gelemedim babaneme gittim , hastaydı...kendisi insülin kullanıyor..şekerini ölçeyim dedim, baktım 498..halamda oradaydı, acile götürdük..oradada tansiyon 17 oldu..dilaltı verdiler, serum taktılar..kucağımda bebişle dolandım oralarda..çok yoruldum, akşamda giremedim..
sağol canım..aslında kendisi 1 haftadır grip..doktora gidecek hali yok..bende halamla konuştum kendisi gidemiyor bari doktor getirelim dedim..oraya gidince şekerini ölçmek aklıma geldi, çünkü hiiç diyet yapmaz, çok iştahlı..120 kilo..baktım şeker 498.doktor gelse sana burada serum takamaz dedim...zorla kaldırdık götürdük..çok geçmiş olsun iyi farketmişsin 498 çok büyük bir rakam şeker için..
sağol canım........geçmiş olsun canım allah şifalar versinn
sağol canım..aslında kendisi 1 haftadır grip..doktora gidecek hali yok..bende halamla konuştum kendisi gidemiyor bari doktor getirelim dedim..oraya gidince şekerini ölçmek aklıma geldi, çünkü hiiç diyet yapmaz, çok iştahlı..120 kilo..baktım şeker 498.doktor gelse sana burada serum takamaz dedim...zorla kaldırdık götürdük..
canım benim ailemde şeker hastası olmayan yok gibi..babam, 2 halam , babanem insilün kullanıyor..gebelikte bendee şeker yüklemesi yaptırdım ..ilki yüksek çıktı , ikinci normaldi ama doktor şeker hastası adayısın dedi..
şeker hastalarına okdar yiyecek zarrlı olmalarındanmıdır nedir genelde hep iştahlı oluyorlar..
şekeri hayatlarında çıkarmalrı lazım ki meyvenin bile fazlası zarar.. zor bi hastalık ameliyatlaık bi durumları olsa yaraları kolay kapanmadıgı için ameliyat yapılmıyolar genelde.. daha neler..
canım benim ailemde şeker hastası olmayan yok gibi..babam, 2 halam , babanem insilün kullanıyor..gebelikte bendee şeker yüklemesi yaptırdım ..ilki yüksek çıktı , ikinci normaldi ama doktor şeker hastası adayısın dedi..
günaydın canlar..dün gelemedim babaneme gittim , hastaydı...kendisi insülin kullanıyor..şekerini ölçeyim dedim, baktım 498..halamda oradaydı, acile götürdük..oradada tansiyon 17 oldu..dilaltı verdiler, serum taktılar..kucağımda bebişle dolandım oralarda..çok yoruldum, akşamda giremedim..
ortaam çok geçmiş olsun cnmşimdi iyidir inş. bende de var şeker 4 senedir ilaçlar otlar kullanıyodum sonra bende kistlerinde şeker direncinden oluştuğunu yani şekere bağlı olduğunu öğrendim.İnternet çağında olmamıza rağmen teknoloji bu kadar ilerlemişken hem ihmalkarlıktan hemde araştımaya gerek duymadığımdan hep aman geçer aman biter dedim geçmedi çok şükür çok yükselmiyo ama bilincine vardım son bi senedir.Kilo vermeyle yok olacak dediler de inanmadım şimdi hem bebek istiyorum hemde sağlığım yerine gelsin die uğraşıyorum ama çok geç değil ALLAH ın izniyle
geçmiş olsun canım acill şifalar dilerimm inşalhh yakında hoplatırsınn bebeğinibizede güzel haberlerini verirsinn
yine kimse yok
menümü yazıp kaçayım ben
sabah:
2 bardak su
2 ufak muz:26:
kahvaltı:
domates-salatalık
1 kk beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak açık çay
1 kupa yeşil çay
1.ara:
2 porisyon meyve (1 elma)
öğlen:
4 adet haşlanmış yoğurlu bürüksel lahanası
2 adet zeytinyağlı enginar (sade)
salata (roka,domates,taze soğan,kıvırcık)
1 dilim kepek ekmeği
2.ara:
1 bardak süt
1 adet halley
akşam:
4 yemek kaşığı haşlama kırmızı et
salata
1 dilim kepek ekmek
gece:
1 küçük muz
100 tane kol
200 tane göbek yakma haraketi
200 tane bacak haraketi
40 dk yürüyüş
30 dk leslie
yatıyada annemler misafirim bu hafta o yüzden bu kadar yapabilicem inş. leslie dışındakileri iş yerinde yaptım.
yatarkende kitap okurum inş
3 lt su içtim
3 bardak yeşil çay
2 bardak adaçayı içtim
Kalkarkalkmaz:
Kahvaltıdan önce meyve:
Kahvaltı: :81:
İlk ara: :81:
Öğle: :81: (ölçülerini de öğrenmek istiyorum bi daha ki menünde)
İkinci ara: :81:
Akşam:(hani bunun sebzesi yoğurdu nasıl vitamin alacaksın)
Btiki çayı:
Su:
Spor: :81:
Kitap : :81: (adı ve konusu nedir)
sanada geçmiş olsun canım..aslında şeker hastalığı çok fazla korkulacak bişey değil..sadece sağlıklı yaşayacaksın hepsi bu..ortaam çok geçmiş olsun cnmşimdi iyidir inş. bende de var şeker 4 senedir ilaçlar otlar kullanıyodum sonra bende kistlerinde şeker direncinden oluştuğunu yani şekere bağlı olduğunu öğrendim.İnternet çağında olmamıza rağmen teknoloji bu kadar ilerlemişken hem ihmalkarlıktan hemde araştımaya gerek duymadığımdan hep aman geçer aman biter dedim geçmedi çok şükür çok yükselmiyo ama bilincine vardım son bi senedir.Kilo vermeyle yok olacak dediler de inanmadım şimdi hem bebek istiyorum hemde sağlığım yerine gelsin die uğraşıyorum ama çok geç değil ALLAH ın izniyle
sağol canım..çok geçmiş olsunnn...
amin canım..geçmiş olsun canım ALLAH ŞİFASINI VERİR İNŞALLAH
kıs önce kiloları ver, bak sonra bebiş gelicek inşallah..canım vermem mibas bas bağırıcam teyze oluyosunuz die sizde dua edin olurmu bu yolda buna çok ihtiyacım var
amin canım..Cok gecmis olsun , Allah sifa versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?