- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.401
Ablam ya sen 123ten 6li rakamlara gelmişsinn nazar degmesin cok sasiriyorlardir super bi degisimBide gelen misafirler mutfakta yemek yerken benim eski resmimi görüp hayret ediyolarya
Daha bi zevkli oluyor
Uzun süre görmeyenler tanımıyolarkiAblam ya sen 123ten 6li rakamlara gelmişsinn nazar degmesin cok sasiriyorlardir super bi degisim
Nasil tepkiler vermişti seni ilk kez gorenler ablacim
havalan ablam hakettin sen bunu darisi basimiza insMüsadenizle ben biraz havalanayım
Ya ne kadar guzel bi duygu hem zayflamayi basarmissin hemde sagligin yerine gelmiş annecigin bile taniyamamis düşünsene ablam okadar farketmissin super bi supriz olmustur gerçekten cani gönülden tebrik ediyorum ablacim darisi bana ve tüm isteyenlere INŞALLAHUzun süre görmeyenler tanımıyolarki
Hatta eylülde tr ye gitmiştim
Yanımda kızım vardı
Annem, o olmasa yanında nerdeyse tanımıcaktım dedi
Burda Bazıları yağ aldırdığımı zannetmişler
Merhaba canim kac ayda 12 kilo verdin tebrik ederimhavalan ablam hakettin sen bunu darisi basimiza ins
Cok tatli bi tehtit begendimNejlacim Ve elifcim sevgili rakibelerim savah kahvaltisi cok güzel bi şekilde yapildi 4b su şimdiden icildi ev toparlanip ip atlanacakdua edin simdi koydeyim evimde olsam coktaaaan spor yapilmisti ama yinede siz kasmayin guzel bol tereyagli ekmeklarinizi recellerinizi falan yiyin olmaxmi ihtiyaci vardır bunyenizin he guzellerim aman arada bol serbetli tatlı yemeyi falan da unutmayin heeee
Tabi bunlari ciddiya almayin rakibimde olsaniz sakin yerseniz synen boyle yaparim yolarim sizi
Ooo bu yarış baya iddalı olacak deseneNejlacim Ve elifcim sevgili rakibelerim savah kahvaltisi cok güzel bi şekilde yapildi 4b su şimdiden icildi ev toparlanip ip atlanacakdua edin simdi koydeyim evimde olsam coktaaaan spor yapilmisti ama yinede siz kasmayin guzel bol tereyagli ekmeklarinizi recellerinizi falan yiyin olmaxmi ihtiyaci vardır bunyenizin he guzellerim aman arada bol serbetli tatlı yemeyi falan da unutmayin heeee
Tabi bunlari ciddiya almayin rakibimde olsaniz sakin yerseniz synen boyle yaparim yolarim sizi
nasıl güzel bi duygudur kim bilir beni simdi bile uzun zamandır gormeyenler sasiriyir aaa ne guzel vermissin diye 60in altina insem benide tanimazlar heralde en son 90girdukleri icin 70ler iyi geliyo ama ibs altmusuda girup senin tattigin o duyguyu tatmak istiyorum bunun icinxe cok calusmam lazim dimi oglan uyumusken isi bitirip biraz ip atligim ben evde kimse yokken bu arada abla ben koydeyim sabah tereyagli yufkayi elimin tersiyle itip yumurta ve iki dilim ekmegimi yedim ve gerçekten mutlu hissediyorum kendimiUzun süre görmeyenler tanımıyolarki
Hatta eylülde tr ye gitmiştim
Yanımda kızım vardı
Annem, o olmasa yanında nerdeyse tanımıcaktım dedi
Burda Bazıları yağ aldırdığımı zannetmişler
Inşallah TatlımYa ne kadar guzel bi duygu hem zayflamayi basarmissin hemde sagligin yerine gelmiş annecigin bile taniyamamis düşünsene ablam okadar farketmissin super bi supriz olmustur gerçekten cani gönülden tebrik ediyorum ablacim darisi bana ve tüm isteyenlere INŞALLAH
Inşallah Tatlım
Seni izliyorum sende beni izlersen resimlerimi görebilirsin albümde
Orda 3 albüm var eski yeni halim
Valla öyle Cnm insan sabredince karşılığınıda alıyornasıl güzel bi duygudur kim bilir beni simdi bile uzun zamandır gormeyenler sasiriyir aaa ne guzel vermissin diye 60in altina insem benide tanimazlar heralde en son 90girdukleri icin 70ler iyi geliyo ama ibs altmusuda girup senin tattigin o duyguyu tatmak istiyorum bunun icinxe cok calusmam lazim dimi oglan uyumusken isi bitirip biraz ip atligim ben evde kimse yokken bu arada abla ben koydeyim sabah tereyagli yufkayi elimin tersiyle itip yumurta ve iki dilim ekmegimi yedim ve gerçekten mutlu hissediyorum kendimi
Ablam mucizesin sennn ayakta alkisliyorum seniiiiInşallah Tatlım
Seni izliyorum sende beni izlersen resimlerimi görebilirsin albümde
Orda 3 albüm var eski yeni halim
Valla ben cok vrip aldim canim tam bilmiyorum oyuzden 5ay olmustur en az cunku dedim ya cok biraktigim oldu asil baslangicim 90 dida buraya 86 ile baslamistimMerhaba canim kac ayda 12 kilo verdin tebrik ederim
haftaya gel karsima neler ediyom gor heleCok tatli bi tehtit begendim
kalp kalbe karsi olur bukadar ayni anda ayni konu üzerine yaxmisiz ben senin bu msji görmeden yazmıştımOoo bu yarış baya iddalı olacak desene
Dikkat et köyde yufkaların içinde boğulma
Sen birazdaha alis bagimlilik yapacak birakamayacaksin onuAblam mucizesin sennn ayakta alkisliyorum seniiiiMASALLAH ablam prenses gibi olmussun seninle tanismak benim icin gerçekten mutluluk verici ilham kaynağımsin
Valla ben cok vrip aldim canim tam bilmiyorum oyuzden 5ay olmustur en az cunku dedim ya cok biraktigim oldu asil baslangicim 90 dida buraya 86 ile baslamistim
haftaya gel karsima neler ediyom gor hele
kalp kalbe karsi olur bukadar ayni anda ayni konu üzerine yaxmisiz ben senin bu msji görmeden yazmıştım
Aynen ablacigimin yüreğinin guzeligi yüzüne yansımışSen birazdaha alis bagimlilik yapacak birakamayacaksin onubak bize gunluk belli bi doz mefkus alinir yoksa kriz gelir
Teşekkür ederim bitanem ama mucize falan yokAblam mucizesin sennn ayakta alkisliyorum seniiiiMASALLAH ablam prenses gibi olmussun seninle tanismak benim icin gerçekten mutluluk verici ilham kaynağımsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?