Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Nejlacim Ve elifcim sevgili rakibelerim savah kahvaltisi cok güzel bi şekilde yapildi 4b su şimdiden icildi ev toparlanip ip atlanacak dua edin simdi koydeyim evimde olsam coktaaaan spor yapilmisti ama yinede siz kasmayin guzel bol tereyagli ekmeklarinizi recellerinizi falan yiyin olmaxmi ihtiyaci vardır bunyenizin he guzellerim aman arada bol serbetli tatlı yemeyi falan da unutmayin heeee
Tabi bunlari ciddiya almayin rakibimde olsaniz sakin yerseniz synen boyle yaparim yolarim sizi

Ablam ya sen 123ten 6li rakamlara gelmişsinn nazar degmesin cok sasiriyorlardir super bi degisim

Nasil tepkiler vermişti seni ilk kez gorenler ablacim
Uzun süre görmeyenler tanımıyolarki
Hatta eylülde tr ye gitmiştim
Yanımda kızım vardı
Annem, o olmasa yanında nerdeyse tanımıcaktım dedi
Burda Bazıları yağ aldırdığımı zannetmişler

Ya ne kadar guzel bi duygu hem zayflamayi basarmissin hemde sagligin yerine gelmiş annecigin bile taniyamamis düşünsene ablam okadar farketmissin super bi supriz olmustur gerçekten cani gönülden tebrik ediyorum ablacim darisi bana ve tüm isteyenlere INŞALLAH

Cok tatli bi tehtit begendim

Ooo bu yarış baya iddalı olacak desene
Dikkat et köyde yufkaların içinde boğulma

nasıl güzel bi duygudur kim bilir beni simdi bile uzun zamandır gormeyenler sasiriyir aaa ne guzel vermissin diye 60in altina insem benide tanimazlar heralde en son 90girdukleri icin 70ler iyi geliyo ama ibs altmusuda girup senin tattigin o duyguyu tatmak istiyorum bunun icinxe cok calusmam lazim dimi oglan uyumusken isi bitirip biraz ip atligim ben evde kimse yokken bu arada abla ben koydeyim sabah tereyagli yufkayi elimin tersiyle itip yumurta ve iki dilim ekmegimi yedim ve gerçekten mutlu hissediyorum kendimi

Inşallah Tatlım
Seni izliyorum sende beni izlersen resimlerimi görebilirsin albümde
Orda 3 albüm var eski yeni halim

Valla öyle Cnm insan sabredince karşılığınıda alıyor

Inşallah Tatlım
Seni izliyorum sende beni izlersen resimlerimi görebilirsin albümde
Orda 3 albüm var eski yeni halim
Ablam mucizesin sennn ayakta alkisliyorum seniiii MASALLAH ablam prenses gibi olmussunseninle tanismak benim icin gerçekten mutluluk verici ilham kaynağımsin

Merhaba canim kac ayda 12 kilo verdin tebrik ederim
Valla ben cok vrip aldim canim tam bilmiyorum oyuzden 5ay olmustur en az cunku dedim ya cok biraktigim oldu asil baslangicim 90 dida buraya 86 ile baslamistim
Cok tatli bi tehtit begendim
haftaya gel karsima neler ediyom gor hele

Ooo bu yarış baya iddalı olacak desene
Dikkat et köyde yufkaların içinde boğulma
kalp kalbe karsi olur bukadar ayni anda ayni konu üzerine yaxmisiz ben senin bu msji görmeden yazmıştım

Bu takimda cok guzel basarilar var senide cok tebrik ederim canimcim 90dan 70e super bende 20 kilo vermek istiyorummm

Tamam yarisalimmm kuzum cok isterim karşımda cok azimli bi rakip var benim adimada cok iyi olur

Sen birazdaha alis bagimlilik yapacak birakamayacaksin onu bak bize gunluk belli bi doz mefkus alinir yoksa kriz gelir
Aynen ablacigimin yüreğinin guzeligi yüzüne yansımış Mefkurem sizlere simdiden cok alıştım sabah ilk aklma takimim geldi keske daha önceden sizleri bulsaydim

Ablam mucizesin sennn ayakta alkisliyorum seniiii MASALLAH ablam prenses gibi olmussunseninle tanismak benim icin gerçekten mutluluk verici ilham kaynağımsin
Teşekkür ederim bitanem ama mucize falan yok
Sadece sabır ve azmin karşılığı
Ben ilk 6 ay hiç kaçamak yapmayınca hızlı yol katettim 34 kilo verdim sonra şımarınca biraz yavaşladı Tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…