- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.421
Seni tanıyommmmkalp kalbe karsi olur bukadar ayni anda ayni konu üzerine yaxmisiz ben senin bu msji görmeden yazmıştım
Kaçamak duraklatiyor diyolar dimi ablam ya super gerçekten azmin gücünü senin fotograflarinda gördüm tekrardan tebrik ederim ablacımTeşekkür ederim bitanem ama mucize falan yok
Sadece sabır ve azmin karşılığı
Ben ilk 6 ay hiç kaçamak yapmayınca hızlı yol katettim 34 kilo verdim sonra şımarınca biraz yavaşladı Tabi
Alemsin Kız vallaSen birazdaha alis bagimlilik yapacak birakamayacaksin onubak bize gunluk belli bi doz mefkus alinir yoksa kriz gelir
Geçmiş için üzülmeyip önümüze bakalım fıstık.Aynen ablacigimin yüreğinin guzeligi yüzüne yansımışMefkurem sizlere simdiden cok alıştım sabah ilk aklma takimim geldi keske daha önceden sizleri bulsaydim
Yok Tatlım Diyetisyene gitmedimMefkurem
Ablacim diyetsyene mi gittin bide hangi sporu uyguladin acaba ben zumba düşünüyorum cok öneren var?
1 kaçamak bizi 3-4 gün geriye atıyor Cnm bide düzen bozuluyor tekrar adapte olmak zorlaşıyorKaçamak duraklatiyor diyolar dimi ablam ya super gerçekten azmin gücünü senin fotograflarinda gördüm tekrardan tebrik ederim ablacım
Oooo yeni bir rakibe daha hoş geldin sefa geldin Kamile cım.Eşmi istiyon baby
Seni azimli bi gruba vereyim bakalım hanginiz yenecek
N narcicegi-21
eliya
Nejla elif
kamilede sizin eşiniz olsun
Hadi bakalım savaş başlasın
Bu hafta onların hedefleri -2 benden söylemesi
Uyyyy korkutma kız hedef -2 de benden zor çıkar bünyem elverişli değil :) sen Necla dan kork bence 2.700 verdi geçen haftaBenim hedefimde iki zaten ablam i yüzden korksu nejla ve elif benden
Meral etme tatlım tatlıya aram iyi değil, suyla aramızda müthiş bir bağ var bir yere giderken yemeklerımı yanımda götürüyorum. Tek sorunum tuvalet onuda hallettsem iyi rakip olucik.Nejlacim Ve elifcim sevgili rakibelerim savah kahvaltisi cok güzel bi şekilde yapildi 4b su şimdiden icildi ev toparlanip ip atlanacakdua edin simdi koydeyim evimde olsam coktaaaan spor yapilmisti ama yinede siz kasmayin guzel bol tereyagli ekmeklarinizi recellerinizi falan yiyin olmaxmi ihtiyaci vardır bunyenizin he guzellerim aman arada bol serbetli tatlı yemeyi falan da unutmayin heeee
Tabi bunlari ciddiya almayin rakibimde olsaniz sakin yerseniz synen boyle yaparim yolarim sizi
Bende izliyorum abla izle beni bakım Abloş umaInşallah Tatlım
Seni izliyorum sende beni izlersen resimlerimi görebilirsin albümde
Orda 3 albüm var eski yeni halim
Peki ablacim dediklerin kulagima kupeAlemsin Kız valla
Bazen keçilerim geliyor eskisi kadar giremiyorum
Geçmiş için üzülmeyip önümüze bakalım fıstık.
Demekki Doğru zaman şimdiymiş
Yok Tatlım Diyetisyene gitmedim
Zaten burda hepimiz diplomasız diyetisyen olduk
Spor olarak ben Çoğunlukla yürüyüş yaptım
Sende yapta ne yaparsan Yap Cnm yeterkı hareket olsun
Vücudu şaşıertmak için zaman zaman yaptığımız sporu yada süresinide değiştirmek gerekiyor
Tatlım sen başladınya arkası gelecek zaten5 ayda acaba kac kilo olurummm??? Başka bi ben olmak istiyorum Eşimle aynı kilodayım canlar ben artık narin bi bayan olmak istiyorum şuan dogru yerdeyim biliyorum kendimi en iyiligi buaraya gelerek yaptim yola çıktım hayırlısıyla hedefe varmak umuduyla canlarım
Evet ablacim dogru soyluyosun 3 4 gunluk emek bosa gidiyor1 kaçamak bizi 3-4 gün geriye atıyor Cnm bide düzen bozuluyor tekrar adapte olmak zorlaşıyor
Ben o donemde kaçamak yaparsam sanki tamamen bırakacakmışım gibi geliyordu
Bence kalorisinden çok insanı psikolojik etkiliyor
Insanın kendine güveni azalıyor
Kız bu kadar zaman geçti daha görmedinmiydiBende izliyorum abla izle beni bakım Abloş uma
Tamam yeşil çay icmiyim bi müddet. 5li çayı var mate Funda yaprağı biberiye yeşil çay kekik buna devam edeyim mi?Günaydınnn cancanlar
Yagmurlu ve soğuk bi Almanya sabahından Selamlar
Pazartesi eksiyle haftaya merhaba demek isteyenler haftasonuna dikkat edip tuzaklara düşmesinler
Benimki sen dünyayla bağlantını kestin diyordu
şimdi alıştı artık
Oyyyy Tatlım benim Yaaa gece gece bide düştümü
Kız Adamlar hep öyle
Küçükken çocuklara bişey olsa Benimkide bana gözlerin pörtletirdi sanki ben yapıyodum
Tatlım bence bi süre yesilcay içme kimilerinde kabızlık yapıyormuş bide öyle Dene
Günde 2 taneyi öneriyolar Cnm
Dokunmuyorsa içsen iyi olur
Aslında mate ondan dahada etkili
maşallah Tatlım Kız gece gecemi atladın
Iyi şanslar fıstık
Eğer düzenli paylaşım yapacaksan Sanada eş bulalım
Kilolara savaş açıyoruz bebek
Bu savaşın galibide nefsimiz değil biz olacaz
Bende şişko fotomu buzdolabının üstüne asmıştım
Bi süre sonra iltifatlar duymaya başlarsın Cnm
Her gören ne yaptın nasıl verdin deyip hesaba tutarlar seni
Tamam ablacim hic bisi dusunmeden sadece zayiflamaya odaklanayim gerisi gelir zatenTatlım sen başladınya arkası gelecek zaten
Herşey yolunda giderse bence 5 ayda 20 kiloyu verirsin
Şimdi o na takılma sen
Sadece sağlıklı menünü uygula Suyunu iç sporunu yap gerisini vücut halleder
Ama dikkat et baştan çok azaltma yediklerini
Sonra vermekte zorlanırsın
Doğru şeyleri doyuncaya kadar yiyebilirsin
Bence bi süre onada ara ver CnmTamam yeşil çay icmiyim bi müddet. 5li çayı var mate Funda yaprağı biberiye yeşil çay kekik buna devam edeyim mi?
Tamam abla onu icmiyim.Bence bi süre onada ara ver Cnm
Zencefil rezene nane vs.iç
Zencefil de ödem atıyor mu.Bence bi süre onada ara ver Cnm
Zencefil rezene nane vs.iç
Hoşgeldin canım gurubumuza galiba eskilerdensinBenim hedefimde iki zaten ablam i yüzden korksu nejla ve elif benden
Ay sen çok yasaNejlacim Ve elifcim sevgili rakibelerim savah kahvaltisi cok güzel bi şekilde yapildi 4b su şimdiden icildi ev toparlanip ip atlanacakdua edin simdi koydeyim evimde olsam coktaaaan spor yapilmisti ama yinede siz kasmayin guzel bol tereyagli ekmeklarinizi recellerinizi falan yiyin olmaxmi ihtiyaci vardır bunyenizin he guzellerim aman arada bol serbetli tatlı yemeyi falan da unutmayin heeee
Tabi bunlari ciddiya almayin rakibimde olsaniz sakin yerseniz synen boyle yaparim yolarim sizi
İyiyim can sabah biraz san cim vardı eşime kahvaltı hazırla dedim ton balığının kapağını açmadan tüpün üstüne vermiş patladı tavan mahvolduN narcicegi-21 nasıl oldun canım iyimisin bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?