Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Teşekkür ederim bitanem ama mucize falan yok
Sadece sabır ve azmin karşılığı
Ben ilk 6 ay hiç kaçamak yapmayınca hızlı yol katettim 34 kilo verdim sonra şımarınca biraz yavaşladı Tabi
Kaçamak duraklatiyor diyolar dimi ablam ya super gerçekten azmin gücünü senin fotograflarinda gördüm tekrardan tebrik ederim ablacım

Sen birazdaha alis bagimlilik yapacak birakamayacaksin onu bak bize gunluk belli bi doz mefkus alinir yoksa kriz gelir
Alemsin Kız valla
Bazen keçilerim geliyor eskisi kadar giremiyorum

Aynen ablacigimin yüreğinin guzeligi yüzüne yansımış Mefkurem sizlere simdiden cok alıştım sabah ilk aklma takimim geldi keske daha önceden sizleri bulsaydim
Geçmiş için üzülmeyip önümüze bakalım fıstık.
Demekki Doğru zaman şimdiymiş

Mefkurem
Ablacim diyetsyene mi gittin bide hangi sporu uyguladin acaba ben zumba düşünüyorum cok öneren var?
Yok Tatlım Diyetisyene gitmedim
Zaten burda hepimiz diplomasız diyetisyen olduk

Spor olarak ben Çoğunlukla yürüyüş yaptım
Sende yapta ne yaparsan Yap Cnm yeterkı hareket olsun
Vücudu şaşıertmak için zaman zaman yaptığımız sporu yada süresinide değiştirmek gerekiyor

5 ayda acaba kac kilo olurummm??? Başka bi ben olmak istiyorum Eşimle aynı kilodayım canlar ben artık narin bi bayan olmak istiyorum şuan dogru yerdeyim biliyorum kendimi en iyiligi buaraya gelerek yaptim yola çıktım hayırlısıyla hedefe varmak umuduyla canlarım

Kaçamak duraklatiyor diyolar dimi ablam ya super gerçekten azmin gücünü senin fotograflarinda gördüm tekrardan tebrik ederim ablacım
1 kaçamak bizi 3-4 gün geriye atıyor Cnm bide düzen bozuluyor tekrar adapte olmak zorlaşıyor
Ben o donemde kaçamak yaparsam sanki tamamen bırakacakmışım gibi geliyordu
Bence kalorisinden çok insanı psikolojik etkiliyor
Insanın kendine güveni azalıyor

Oooo yeni bir rakibe daha hoş geldin sefa geldin Kamile cım.

Benim hedefimde iki zaten ablam i yüzden korksu nejla ve elif benden
Uyyyy korkutma kız hedef -2 de benden zor çıkar bünyem elverişli değil :) sen Necla dan kork bence 2.700 verdi geçen hafta

Meral etme tatlım tatlıya aram iyi değil, suyla aramızda müthiş bir bağ var bir yere giderken yemeklerımı yanımda götürüyorum. Tek sorunum tuvalet onuda hallettsem iyi rakip olucik.

Inşallah Tatlım
Seni izliyorum sende beni izlersen resimlerimi görebilirsin albümde
Orda 3 albüm var eski yeni halim
Bende izliyorum abla izle beni bakım Abloş uma

Peki ablacim dediklerin kulagima kupezumba icin spor salonuna yazilcam bide yuruyus yaparım enerjik oldummm
Haklisin ablam bende diyestyene gittim 1 ayda bıraktım hersey insanjn kendisinde bitiyor simdi artik kendime inanıyorum
Gecmisi düşünmenden simdiyi dusunerek yola devam edicem ablam

Tatlım sen başladınya arkası gelecek zaten
Herşey yolunda giderse bence 5 ayda 20 kiloyu verirsin
Şimdi o na takılma sen
Sadece sağlıklı menünü uygula Suyunu iç sporunu yap gerisini vücut halleder
Ama dikkat et baştan çok azaltma yediklerini
Sonra vermekte zorlanırsın
Doğru şeyleri doyuncaya kadar yiyebilirsin

Evet ablacim dogru soyluyosun 3 4 gunluk emek bosa gidiyor
Oyuzden hedefimize ulasalim arada bi kendimizi sevindiririiz ama hedefe ulasmadan asla

Tamam yeşil çay icmiyim bi müddet. 5li çayı var mate Funda yaprağı biberiye yeşil çay kekik buna devam edeyim mi?

Tamam ablacim hic bisi dusunmeden sadece zayiflamaya odaklanayim gerisi gelir zaten

Ay sen çok yasa

N narcicegi-21 nasıl oldun canım iyimisin bugün.
İyiyim can sabah biraz san cim vardı eşime kahvaltı hazırla dedim ton balığının kapağını açmadan tüpün üstüne vermiş patladı tavan mahvoldu dusunuyorum nasıl gecirecem ne döktüm boş en kolayı boyalamak herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…