- 27 Ekim 2015
- 633
- 1.109
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.441
Abla sen manken gibi olmuşsun maşallah tu tuInşallah Tatlım
Seni izliyorum sende beni izlersen resimlerimi görebilirsin albümde
Orda 3 albüm var eski yeni halim
Can bende eşimle aynı kilodaydim benimle alay ediyordu şimdi bişey dediğinde ben ona takılıyorum yaşasın kötülük oda gizliden vermeye çalışıyor ekmek yemiyor yağı kesti ona ağır yemek yaptığımda kızıyor5 ayda acaba kac kilo olurummm??? Başka bi ben olmak istiyorum Eşimle aynı kilodayım canlar ben artık narin bi bayan olmak istiyorum şuan dogru yerdeyim biliyorum kendimi en iyiligi buaraya gelerek yaptim yola çıktım hayırlısıyla hedefe varmak umuduyla canlarım
Bende görebilir miyim acaba resimleriInşallah Tatlım
Seni izliyorum sende beni izlersen resimlerimi görebilirsin albümde
Orda 3 albüm var eski yeni halim
Ayyyy bu erkekler ya iyilikleri Bile kötü bir sonuç doğuruyor. Benimde başıma geldi domates suyu patlattı beyfendi boyamaktan başka çare yok tavan yani silmek zor. Ben uzak tutuyorum mutfaktan peşini mi topliycam aç kalırım daha iyiİyiyim can sabah biraz san cim vardı eşime kahvaltı hazırla dedim ton balığının kapağını açmadan tüpün üstüne vermiş patladı tavan mahvoldudusunuyorum nasıl gecirecem ne döktüm boş en kolayı boyalamak herhalde
Ben geçtim benimkini bakalım ne tepki vericek dün bana hatun sen inceledin mi ne baya değişiklik görüyorum dedi.Can bende eşimle aynı kilodaydim benimle alay ediyordu şimdi bişey dediğinde ben ona takılıyorum yaşasın kötülük oda gizliden vermeye çalışıyor ekmek yemiyor yağı kesti ona ağır yemek yaptığımda kızıyor
Vardır canim tabi yoksa niye tedavi desin dr. Stres yapma canım. Bi arkadas var 9 sene çocuk çocuk oldum dedi baktım olmuyor nasip değilmiş dedim oturdum aklımdan sildim dedi bi dahaki ay hamile kalmış takma kafana var herseyin çaresi tatlımBugün kadın dogumcuya gittim daha önce bir sorun yaşamıştım ya hipofiz zarı sarkması vardı
Yumurtaliklarin tembellesmis dedi tedavi olman lazım dedi kilo aldirirmi dedim dr güldü yok dedi bu yumurtalık tembelliği tedavi görür bişey değilmi ?
Ne güzel değilmi insan çok mutlu oluyorAyyyy bu erkekler ya iyilikleri Bile kötü bir sonuç doğuruyor. Benimde başıma geldi domates suyu patlattı beyfendi boyamaktan başka çare yok tavan yani silmek zor. Ben uzak tutuyorum mutfaktan peşini mi topliycam aç kalırım daha iyi
Ben geçtim benimkini bakalım ne tepki vericek dün bana hatun sen inceledin mi ne baya değişiklik görüyorum dedi.
Yok rahatım çok şükür sadece tekrar dusuk ten korkuyorumVardır canim tabi yoksa niye tedavi desin dr. Stres yapma canım. Bi arkadas var 9 sene çocuk çocuk oldum dedi baktım olmuyor nasip değilmiş dedim oturdum aklımdan sildim dedi bi dahaki ay hamile kalmış takma kafana var herseyin çaresi tatlım
Rahim duvarın iyi az iltihap var bide yumurta tembelliginede az dedi ilaçla geçer dediBugün kadın dogumcuya gittim daha önce bir sorun yaşamıştım ya hipofiz zarı sarkması vardı
Yumurtaliklarin tembellesmis dedi tedavi olman lazım dedi kilo aldirirmi dedim dr güldü yok dedi bu yumurtalık tembelliği tedavi görür bişey değilmi ?
Sağolasın bitanem çok şükür kendimi daha iyi hissediyorumMefkurem Zuhal abla müthiş bir değişim harika bir güzellik maşallah nazarlardan korusun Rabbim. Kız genç kız gibisin maşallah. Niye bakmamısım ben şimdiye kadar :)
Tabiki Cnm Hatta ben Bazen suyumada koyuyorumZencefil de ödem atıyor mu.
Allahın takdiri allah isteyenrde nasip etsin bu psikoloji herşeyi etkiliyorVardır canim tabi yoksa niye tedavi desin dr. Stres yapma canım. Bi arkadas var 9 sene çocuk çocuk oldum dedi baktım olmuyor nasip değilmiş dedim oturdum aklımdan sildim dedi bi dahaki ay hamile kalmış takma kafana var herseyin çaresi tatlım
Adamcağız iş yapıcam derken........... Yapmışİyiyim can sabah biraz san cim vardı eşime kahvaltı hazırla dedim ton balığının kapağını açmadan tüpün üstüne vermiş patladı tavan mahvoldudusunuyorum nasıl gecirecem ne döktüm boş en kolayı boyalamak herhalde
Aynen abla tavan mahvolduAdamcağız iş yapıcam derken........... Yapmış
Ablacim bu ananas iyi kilo verdiriyormu?Tabiki Cnm Hatta ben Bazen suyumada koyuyorum
Nane salatalık limon dilimleri çubuk tarçın taze zencefil
Teşekkür ederim tatlıcımda o kadarda değil kızzAbla sen manken gibi olmuşsun maşallah tu tu
Tabiki fıstığım senide izledimBende görebilir miyim acaba resimleri
Ben 1 gün tek ananas yediğimde baya etkisi oluyor Cnm Tabi sık sık yapmak Doğru değilAblacim bu ananas iyi kilo verdiriyormu?
Oda baktin sen fitlesiyosun kilo vermek istemisCan bende eşimle aynı kilodaydim benimle alay ediyordu şimdi bişey dediğinde ben ona takılıyorum yaşasın kötülük oda gizliden vermeye çalışıyor ekmek yemiyor yağı kesti ona ağır yemek yaptığımda kızıyor
Abla valla fıstık gibi olmuşsunTeşekkür ederim tatlıcımda o kadarda değil kızz
Tabiki fıstığım senide izledim
Ben 1 gün tek ananas yediğimde baya etkisi oluyor Cnm Tabi sık sık yapmak Doğru değil
Bide eskisi kadar sabırlı olamıyorum beni meyve hiç doyurmuyor
gozun aydin seker....Ne yazmışsınız kızlar oku oku şarj bitti sayfalar bitmedi. 24 saat önce içtiğim form çay az önce etki gösterdi çok saçma ya offf artık 24 saat önce icicem bu çayı.
Ablacim iftari yapip ajsam 9 da ciktik arkadaslarda sagolsunlqr bana eslik ediyorlar 11.30 a digru donduk.yoksa gunduz orucluyken yuruyemem.Menü su spor harika Cnm sadece jambon sağlıksız
Bugün akşam meyveside yok daha iyi olmuş
Tatlım ilk sayfada kurallar var oku Kabul edersen devam edersin
2 hafta deneme süren var
Eğer paylaşımın ve kilo Vermen yeterli olursa paylaşımda senin için oylama yapmamız lazım
Ama önce bize kendini ispatlaman gerekiyor
Oyyyy kuzum daha iyileşmedi
Tatlım genel olarak Menün güzel
Ama miktarlarını az tutma doyuncaya kadar ye
Kilona göre az kalori almaman lazım
Sabah niye öyle arka arkaya olmuş
Eğer sabah ekmek yemiyosan kuruyemiş ye
2 sabit 1 de bildirim yok Cnm
Sizin yüzdeleri götğrdü
Oruçken iyi yürüyebilşyon Cnm bide 2.5 saat ben çok susarım yapamam
Menüde sucuk hariç güzel
Bu haftanın ödülü olsun hakettin
Inşallah göreceksin Tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?