Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Can bende eşimle aynı kilodaydim benimle alay ediyordu şimdi bişey dediğinde ben ona takılıyorum yaşasın kötülük oda gizliden vermeye çalışıyor ekmek yemiyor yağı kesti ona ağır yemek yaptığımda kızıyor

Bugün kadın dogumcuya gittim daha önce bir sorun yaşamıştım ya hipofiz zarı sarkması vardı
Yumurtaliklarin tembellesmis dedi tedavi olman lazım dedi kilo aldirirmi dedim dr güldü yok dedi bu yumurtalık tembelliği tedavi görür bişey değilmi ?

Ayyyy bu erkekler ya iyilikleri Bile kötü bir sonuç doğuruyor. Benimde başıma geldi domates suyu patlattı beyfendi boyamaktan başka çare yok tavan yani silmek zor. Ben uzak tutuyorum mutfaktan peşini mi topliycam aç kalırım daha iyi

Ben geçtim benimkini bakalım ne tepki vericek dün bana hatun sen inceledin mi ne baya değişiklik görüyorum dedi.

Vardır canim tabi yoksa niye tedavi desin dr. Stres yapma canım. Bi arkadas var 9 sene çocuk çocuk oldum dedi baktım olmuyor nasip değilmiş dedim oturdum aklımdan sildim dedi bi dahaki ay hamile kalmış takma kafana var herseyin çaresi tatlım

Ne güzel değilmi insan çok mutlu oluyor benimkide diyor ben inanmiyordum vereceğine diye anneme foto gönderdim annemle eşim konuşuyor anneme diyor siz birde canlı görün foto da bile daha kilolu çok hoşuma gitti can benim eşim batirsada yaptırıyorum sonra şımarık elini biseye sürmüyor

Yok rahatım çok şükür sadece tekrar dusuk ten korkuyorum

Rahim duvarın iyi az iltihap var bide yumurta tembelliginede az dedi ilaçla geçer dedi

Allahın takdiri allah isteyenrde nasip etsin bu psikoloji herşeyi etkiliyor

Adamcağız iş yapıcam derken........... Yapmış

Abla sen manken gibi olmuşsun maşallah tu tu
Teşekkür ederim tatlıcımda o kadarda değil kızz

Bende görebilir miyim acaba resimleri
Tabiki fıstığım senide izledim

Ablacim bu ananas iyi kilo verdiriyormu?
Ben 1 gün tek ananas yediğimde baya etkisi oluyor Cnm Tabi sık sık yapmak Doğru değil

Bide eskisi kadar sabırlı olamıyorum beni meyve hiç doyurmuyor

Oda baktin sen fitlesiyosun kilo vermek istemis kuzum insan esinden en azndan 20 kilo az olmak istiyo kilo verdikçe guvenimiz artcak

Abla valla fıstık gibi olmuşsun

Ne yazmışsınız kızlar oku oku şarj bitti sayfalar bitmedi. 24 saat önce içtiğim form çay az önce etki gösterdi çok saçma ya offf artık 24 saat önce icicem bu çayı.
gozun aydin seker....

Ablacim iftari yapip ajsam 9 da ciktik arkadaslarda sagolsunlqr bana eslik ediyorlar 11.30 a digru donduk.yoksa gunduz orucluyken yuruyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…