- 27 Ekim 2015
- 633
- 1.109
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.461
Su an aramızda tam 20 kilo var ne o diyettemisin dediğimde yok ya diyor ama benim yaptıklarımı yapıyor geçen hafta çörek otu yiyorduOda baktin sen fitlesiyosun kilo vermek istemiskuzum insan esinden en azndan 20 kilo az olmak istiyo kilo verdikçe guvenimiz artcak
Ayy Şımart ma o zaman benim ki tepemë çıktı inmiyor yaptir o zaman.Ne güzel değilmi insan çok mutlu oluyorbenimkide diyor ben inanmiyordum vereceğine diye anneme foto gönderdim annemle eşim konuşuyor anneme diyor siz birde canlı görün foto da bile daha kilolu çok hoşuma gitti can benim eşim batirsada yaptırıyorum sonra şımarık elini biseye sürmüyor
Korkma tatlım olmaz birsey hayırlısıyla.Yok rahatım çok şükür sadece tekrar dusuk ten korkuyorum
Ne güzel bak bi çaresi var iltihap zaman zaman bende de oluyor.Rahim duvarın iyi az iltihap var bide yumurta tembelliginede az dedi ilaçla geçer dedi
Abla mütevazı olm 3 tane Zuhal atmissin içinden resmen ya.Teşekkür ederim tatlıcımda o kadarda değil kızz
Tabiki fıstığım senide izledim
Ben 1 gün tek ananas yediğimde baya etkisi oluyor Cnm Tabi sık sık yapmak Doğru değil
Bide eskisi kadar sabırlı olamıyorum beni meyve hiç doyurmuyor
Su an aramızda tam 20 kilo var ne o diyettemisin dediğimde yok ya diyor ama benim yaptıklarımı yapıyor geçen hafta çörek otu yiyordu
Sağol canım dünya varmış.gozun aydin seker....
Ablacim iftari yapip ajsam 9 da ciktik arkadaslarda sagolsunlqr bana eslik ediyorlar 11.30 a digru donduk.yoksa gunduz orucluyken yuruyemem.
Sık sık biktiriyor 2 haftada bir iyi olur benceTeşekkür ederim tatlıcımda o kadarda değil kızz
Ben 1 gün tek ananas yediğimde baya etkisi oluyor Cnm Tabi sık sık yapmak Doğru değil
Ben yapamam Kiz psikolojimi aykırı her ogun aynı şey başka bırsey yok iyyy.Ablacim bu ananas iyi kilo verdiriyormu?
O nasil oluyor kuzum simdi degikde durakladiigmda bende yapayım?Sık sık biktiriyor 2 haftada bir iyi olur bence
1 ananas mi yeniyor daha fazlami.Sık sık biktiriyor 2 haftada bir iyi olur bence
Değilmi afet olmuş maşallahAyy Şımart ma o zaman benim ki tepemë çıktı inmiyor yaptir o zaman.ne güzel şeyler söylemiş maşallah sana.
Ona temizletiyorum bide laf söylüyorum :) çok yorulunca mecbur yaptiriyorum bide çok şükür vicdanlı kendi de kalkıp yardım ediyor
Korkma tatlım olmaz birsey hayırlısıyla.
Inş can
Ne güzel bak bi çaresi var iltihap zaman zaman bende de oluyor.
Evet büyük şeyler söylemedi çok şükür
Abla mütevazı olm 3 tane Zuhal atmissin içinden resmen ya.
Zaten durduk yere yapmak Doğru değil CnmBen yapamam Kiz psikolojimi aykırı her ogun aynı şey başka bırsey yok iyyy.
Bende bilmiyorum dün net te gördüm yarın yiyecem bakalım lif oranı yükselmiş yağ yakimini hizlandiriyormus1 ananas mi yeniyor daha fazlami.
MSj aralarına yazmışım1 ananas mi yeniyor daha fazlami.
:) ha ha ben yapabilirim diye dusunuyorum ananasida çok severimBen yapamam Kiz psikolojimi aykırı her ogun aynı şey başka bırsey yok iyyy.
Baktım şimdi kuşum harika bir değişim olmuş süpersinTeşekkür ederim tatlıcımda o kadarda değil kızz
ayni durum bizdede var zayiflamam ugruna adam katlaniyor bakti benden hayir yok evi kalkip topluyor aksam yemekten sonra o tek basina cay iciyor ben yuruyuse dun cok yalvardilar cocuklarla gece gece gitme bugun diye ama kandiramadilar....Bacım sen ne meseleyi hiç sorma elime bi alıyorum oku sürekli çocukları yaptırıyorum evi barki kocayı unuttum,o da garibim sesini cikarakamiyo zayifliyorum diye
insallah canim....Gayet güzel cnm afiyet olsun
allah kabul etsin semaycim. Menü çok iyi.. haftaya sende 8leri göreceksin inş.
kavusacagiz insallah hemde sagliklica....En buyuk hayalim kilo aldikca giyemedigim cok sevdiğim pantolonum var kuzum onu giysemmm ah ah bide beyaz bi elbiseeee ayyy kaptanimm INŞALLAH kavusuruz hayallerimize
bende 2.3 haftaya bir cekiliyorum o zaman farkediyorum farki...Canlar eski fotolarimi dolaba astimmm diyorum ki el mi yaman bey mi yaman göstercem o fotoda ki halimden daha cok zayif olcam canim takimim söz veriyorum
aaa aldigin kilolari nasilda vermissinde diyecekler canim ama sabirla....Insanlar beni görünce cok kilo almissin diyolar haliyle bende cok
üzülüyordumçünkü zayiflamak icin bisicik yapmiyodum simdi kilolusun deseler artik ben kilolarimi veriyorum 1 ay sonra gorun beni dicem
Artık kilo almissin degil vermissin dicekler INŞALLAH bunun mutlulugu paha bicilemez canlarım
Oo cok memnun oldum efeeem size hep abla diyorlar ama resimleriniz cok genç acaba başka birileriyle mi karıştırıyor lar zuhal hanim merak ettim deeee
valla ablam bitanesin yaaa iyiki varsın
ins seydacim çabucak gondermek hedefimiz bu hafta iki kilo bakalım başarmak için cok calusiciiiiim
evet hedef tutmayan hafta bende hic odul falan vermiycem kendime hadi gazamiz mübarek olsun bi arada memnun oldum toprakcim
ins esmacim memnun oldum
geçmiş olsun tatlım kuzuna
kuz sema ben seni o metoyla yetmusleri gormustur diyodum cokmu kacanakladin yoksaaa
Evet kiz cok özlemişim valla
memnun oldum elifcim
Günaydin taze kaptancik bak ben yokken kaptan bilem degismis sen yine asmissin kendini 170 boyla 59 nedir yaaaa cildiriyorum sanaaaaa
kiz dedim ya benim meto garip once hizli gider sonra yavaslar diye o hizla gitseydim simdiye cop olmustum heralde.e 2 bucuk ayda 19 kiloda az degildir yani.sana bu sir vereyim kamilem ben 112 yle basladim utancimdan yazamadim 110 a yuvarlamistim.....Bide gelen misafirler mutfakta yemek yerken benim eski resmimi görüp hayret ediyolarya
Daha bi zevkli oluyor
supersin bacim...rakibiniz deneyimli kuvvetli kizlar.....Nejlacim Ve elifcim sevgili rakibelerim savah kahvaltisi cok güzel bi şekilde yapildi 4b su şimdiden icildi ev toparlanip ip atlanacakdua edin simdi koydeyim evimde olsam coktaaaan spor yapilmisti ama yinede siz kasmayin guzel bol tereyagli ekmeklarinizi recellerinizi falan yiyin olmaxmi ihtiyaci vardır bunyenizin he guzellerim aman arada bol serbetli tatlı yemeyi falan da unutmayin heeee
Tabi bunlari ciddiya almayin rakibimde olsaniz sakin yerseniz synen boyle yaparim yolarim sizi
millet ya kelepce taktiriyor yada yag aldiriyorda ondan oyle zannetmislerdir.Ablamin azminin kilolari yendigini ne bilsinler ki.....Uzun süre görmeyenler tanımıyolarki
Hatta eylülde tr ye gitmiştim
Yanımda kızım vardı
Annem, o olmasa yanında nerdeyse tanımıcaktım dedi
Burda Bazıları yağ aldırdığımı zannetmişler
haaaaaa oldum valla gulmekten.....Ooo bu yarış baya iddalı olacak desene
Dikkat et köyde yufkaların içinde boğulma
Teşekkür ederim CnmBaktım şimdi kuşum harika bir değişim olmuş süpersin
Ayy Sema güldürdün beni kızzkiz dedim ya benim meto garip once hizli gider sonra yavaslar diye o hizla gitseydim simdiye cop olmustum heralde.e 2 bucuk ayda 19 kiloda az degildir yani.sana bu sir vereyim kamilem ben 112 yle basladim utancimdan yazamadim 110 a yuvarlamistim.....
Waww harikasın ama genç babaanne olmuşsun zaten demesen anlamazdım 40 kusur olduğunuTeşekkür ederim Cnm
Tabi sizin kadar olmasada bişeye benzedim
Bu arada ben 44 yaşında 3 çocuk ve 6 aylık babaanneyim yani sizlere göre daha zor veririm
Sizlerin metosu benimkine 5 Basar
pekte cezbedici özellikleri varmış.Bende bilmiyorum dün net te gördüm yarın yiyecem bakalım lif oranı yükselmiş yağ yakimini hizlandiriyormus
bende seviyorum ama tüm gün patates tüm gün yoğurt ananas yok pirinç lapa si bana uygun değil kimyama aykırı inşallah gerek kalmaz zaten suan hiç aklımda detoks yok.:) ha ha ben yapabilirim diye dusunuyorum ananasida çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?