Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oda baktin sen fitlesiyosun kilo vermek istemis kuzum insan esinden en azndan 20 kilo az olmak istiyo kilo verdikçe guvenimiz artcak
Su an aramızda tam 20 kilo var ne o diyettemisin dediğimde yok ya diyor ama benim yaptıklarımı yapıyor geçen hafta çörek otu yiyordu

Ayy Şımart ma o zaman benim ki tepemë çıktı inmiyor yaptir o zaman. ne güzel şeyler söylemiş maşallah sana.

Yok rahatım çok şükür sadece tekrar dusuk ten korkuyorum
Korkma tatlım olmaz birsey hayırlısıyla.

Rahim duvarın iyi az iltihap var bide yumurta tembelliginede az dedi ilaçla geçer dedi
Ne güzel bak bi çaresi var iltihap zaman zaman bende de oluyor.

Abla mütevazı olm 3 tane Zuhal atmissin içinden resmen ya.

Sık sık biktiriyor 2 haftada bir iyi olur bence

Değilmi afet olmuş maşallah

Baktım şimdi kuşum harika bir değişim olmuş süpersin

Bacım sen ne meseleyi hiç sorma elime bi alıyorum oku sürekli çocukları yaptırıyorum evi barki kocayı unuttum,o da garibim sesini cikarakamiyo zayifliyorum diye
ayni durum bizdede var zayiflamam ugruna adam katlaniyor bakti benden hayir yok evi kalkip topluyor aksam yemekten sonra o tek basina cay iciyor ben yuruyuse dun cok yalvardilar cocuklarla gece gece gitme bugun diye ama kandiramadilar....

Gayet güzel cnm afiyet olsun

allah kabul etsin semaycim. Menü çok iyi.. haftaya sende 8leri göreceksin inş.
insallah canim....

En buyuk hayalim kilo aldikca giyemedigim cok sevdiğim pantolonum var kuzum onu giysemmm ah ah bide beyaz bi elbiseeee ayyy kaptanimm INŞALLAH kavusuruz hayallerimize
kavusacagiz insallah hemde sagliklica....

Canlar eski fotolarimi dolaba astimmm diyorum ki el mi yaman bey mi yaman göstercem o fotoda ki halimden daha cok zayif olcam canim takimim söz veriyorum
bende 2.3 haftaya bir cekiliyorum o zaman farkediyorum farki...

aaa aldigin kilolari nasilda vermissinde diyecekler canim ama sabirla....

Bide gelen misafirler mutfakta yemek yerken benim eski resmimi görüp hayret ediyolarya
Daha bi zevkli oluyor
kiz dedim ya benim meto garip once hizli gider sonra yavaslar diye o hizla gitseydim simdiye cop olmustum heralde.e 2 bucuk ayda 19 kiloda az degildir yani.sana bu sir vereyim kamilem ben 112 yle basladim utancimdan yazamadim 110 a yuvarlamistim.....

supersin bacim...rakibiniz deneyimli kuvvetli kizlar.....

millet ya kelepce taktiriyor yada yag aldiriyorda ondan oyle zannetmislerdir.Ablamin azminin kilolari yendigini ne bilsinler ki.....

Ooo bu yarış baya iddalı olacak desene
Dikkat et köyde yufkaların içinde boğulma
haaaaaa oldum valla gulmekten.....

Baktım şimdi kuşum harika bir değişim olmuş süpersin
Teşekkür ederim Cnm
Tabi sizin kadar olmasada bişeye benzedim

Bu arada ben 44 yaşında 3 çocuk ve 6 aylık babaanneyim yani sizlere göre daha zor veririm
Sizlerin metosu benimkine 5 Basar

kiz dedim ya benim meto garip once hizli gider sonra yavaslar diye o hizla gitseydim simdiye cop olmustum heralde.e 2 bucuk ayda 19 kiloda az degildir yani.sana bu sir vereyim kamilem ben 112 yle basladim utancimdan yazamadim 110 a yuvarlamistim.....
Ayy Sema güldürdün beni kızz
2 kilodanmı utandıydın
Bende ilk defa buraya katıldığımda kilomu birilerine söylemiştim
Yoksa Çevremde kimse soramazdı

Teşekkür ederim Cnm
Tabi sizin kadar olmasada bişeye benzedim

Bu arada ben 44 yaşında 3 çocuk ve 6 aylık babaanneyim yani sizlere göre daha zor veririm
Sizlerin metosu benimkine 5 Basar
Waww harikasın ama genç babaanne olmuşsun zaten demesen anlamazdım 40 kusur olduğunu

Bende bilmiyorum dün net te gördüm yarın yiyecem bakalım lif oranı yükselmiş yağ yakimini hizlandiriyormus
pekte cezbedici özellikleri varmış.

:) ha ha ben yapabilirim diye dusunuyorum ananasida çok severim
bende seviyorum ama tüm gün patates tüm gün yoğurt ananas yok pirinç lapa si bana uygun değil kimyama aykırı inşallah gerek kalmaz zaten suan hiç aklımda detoks yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…