Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bu azmi bırakmazsan 10 - 15 kilo verebilirsin saglıklı bi şekilde :) en ideali ayda 4-5 kilo azalmak :)

Waww harikasın ama genç babaanne olmuşsun zaten demesen anlamazdım 40 kusur olduğunu
Ben erken evlendim Cnm
Yeşil gözlü prensimi bulunca evde kalırım korkusuyla 15 yaşında nişanlanıp 16 da evlendim
19 yaşındada 3 çocukla işi bitirmiştim
Allahtan aklım başıma geldide devamı gelmedi
Yoksa futbol takımı kurardık heralde
Benimkiler 25-26-27.5 yaşındalar

gorunce kiskananlar catlasin heveslenenler zayiflasin canimmmm

Sen birazdaha alis bagimlilik yapacak birakamayacaksin onu bak bize gunluk belli bi doz mefkus alinir yoksa kriz gelir
o pembe yazilari gorunce moralim duz3liyor resmen....

Seni tanıyommmm
Ama neyseki busefer yenilmemişin
e kolaymi abla kamilem almis kilolari korkmu 8 leri gormekten iniste olsa belki tadardi ama durum cikis olunca durum degismis.....

insallah canim kararli olursan en fazla 5 ayda verirsin.

kahvaltida ton baligida iyi fikirmis e patlatmasi ayri bir mesele....

ablaminda yumurtaliklari tembel calisiyordu ilac tedavisi gordu 1 oglu oldu nede olsa cocugum tedavisiz olmuyor dede cocuk 13 aylikken 2. Ogluna hamile kaldi.6 ayda bir adet goruyordu 3. Ogluda kaza.....

Çünkü burda hepimiz aynı sorunu paylaşıyoruz
Derlerya damdan düşenin halini damdan düşen anlar
Dert aynı hedef aynı
Hem zamanla öyle bi bağ oluşuyorki bi arkadaşın kilo verdiği zaman sende onunla beraber çok seviniyosun
Burda sevincimizide üzüntümüzüde paylaşıyoruz
Tek kilo değil her konuda

Evet abla saat 11 gibi atladım 1 katta oturmanin avantaji gerci esim gec saatlerde spor yapmanin iyi olmadigini soyluyo ama napiyim heveslenmisken cocuklar da uyumusken atladim. Bu arada bende gormek istiyorum fotolarini. birde 9. Takimin whatsapp grubu mu var ona da katilabiliyomuyuz

Harikaya bende 28 yaşındayım daha ne zaman evlencencem de belli değil hazır elindekini de sepetledim kaldım öyle

Iyi yapmışın Cnm
Eğer uykunu etkilemiyorsa geç yapmanın bi mahsuru yok

Senide izledim Cnm. Izlersen görebilirsin

Burdan tüm kızlara söyleyim
Acil durumlar için takımın Wathsapp grubu var. Katılırsanız iyi olur
Çünkü Bazen net olmuyor vs.
Katılmak isteyen Nr sını bana yada şeydaya göndersin

Harikaya bende 28 yaşındayım daha ne zaman evlencencem de belli değil hazır elindekini de sepetledim kaldım öyle
Olsun güzelim demekki böylesi hayırlısıymış
Benim Şimdiki aklım olsa bende geç evlenirdim
Hiç gençliğimi yaşamadım hemen çocukların içinde boğuldum sonrada bunalımlar kilo almalar vs.

Whatsapp imi geçici bir süre kaldırdım tekrar kurduğuMDA veririm numarami

[QUOTE="mefkurem, post: 46289375, member: 650201"ben erken evlendim Cnm yeşil gözlü prensimi bulunca evde kalırım korkusuyla 15 yaşında nişanlanıp 16 da evlendim
19 yaşındada 3 çocukla işi bitirmiştim
Allahtan aklım başıma geldide devamı gelmedi
Yoksa futbol takımı kurardık heralde
Benimkiler 25-26-27.5 yaşındalar[/QUOTE]

Oyy maşallah 19 yaşında 3 çocuk :) gencecik anne simdi de gencecik anneanne.. en guzel yasinda gez toz simdi oh ne guzel. Allah bagislasin ablacim

Hiç gençliğimi yaşamadım hemen çocukların içinde boğuldum sonrada bunalımlar kilo almalar vs.
Sen evlenip girmişsin bunalıma ben evlenmeden.. Bende farklı değildim bir iki ay öncesine kadar hayatımın en güzel yıllarını 8 yıl gibi bir zamanı bir öküze heba etmişim neyseki evlenmeden anladım

Hem şimdi çocuk derdi falan düşünmesin en güzeli artık kendi hayatını yaşarsın... Düzenini kurmuşsun eee çocuklarda büyümüş... Genç anne olmanında avantajlarını yaşamışsındır yaşarsın da

Sen evlenip girmişsin bunalıma ben evlenmeden.. Bende farklı değildim bir iki ay öncesine kadar hayatımın en güzel yıllarını 8 yıl gibi bir zamanı bir öküze heba etmişim neyseki evlenmeden anladım
En azından Evlenmeden anlamışın Cnm
Demekki senin kıymetini bilecek biri bekliyor seni

esmazc
Anneanne değil fıstık babaanne oldum
Tabi işin bide öbür tarafı var
Benim yaşımda olan kimileri daha küçük çocuk büyütmekle uğraşıyor
Bende torun
Daha kabullenemedim söylemesi bile çok Komik geliyor

Biraz öyle oldu Cnm
Büyük oğlum 2 sene önce evlendi
Küçük nişanlı
Kızım ortanca boşta daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…