- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.481
bu azmi bırakmazsan 10 - 15 kilo verebilirsin saglıklı bi şekilde :) en ideali ayda 4-5 kilo azalmak :)5 ayda acaba kac kilo olurummm??? Başka bi ben olmak istiyorum Eşimle aynı kilodayım canlar ben artık narin bi bayan olmak istiyorum şuan dogru yerdeyim biliyorum kendimi en iyiligi buaraya gelerek yaptim yola çıktım hayırlısıyla hedefe varmak umuduyla canlarım
Ben erken evlendim CnmWaww harikasın ama genç babaanne olmuşsun zaten demesen anlamazdım 40 kusur olduğunu
gorunce kiskananlar catlasin heveslenenler zayiflasin canimmmmnasıl güzel bi duygudur kim bilir beni simdi bile uzun zamandır gormeyenler sasiriyir aaa ne guzel vermissin diye 60in altina insem benide tanimazlar heralde en son 90girdukleri icin 70ler iyi geliyo ama ibs altmusuda girup senin tattigin o duyguyu tatmak istiyorum bunun icinxe cok calusmam lazim dimi oglan uyumusken isi bitirip biraz ip atligim ben evde kimse yokken bu arada abla ben koydeyim sabah tereyagli yufkayi elimin tersiyle itip yumurta ve iki dilim ekmegimi yedim ve gerçekten mutlu hissediyorum kendimi
o pembe yazilari gorunce moralim duz3liyor resmen....Sen birazdaha alis bagimlilik yapacak birakamayacaksin onubak bize gunluk belli bi doz mefkus alinir yoksa kriz gelir
e kolaymi abla kamilem almis kilolari korkmu 8 leri gormekten iniste olsa belki tadardi ama durum cikis olunca durum degismis.....Seni tanıyommmm
Ama neyseki busefer yenilmemişin
insallah canim kararli olursan en fazla 5 ayda verirsin.5 ayda acaba kac kilo olurummm??? Başka bi ben olmak istiyorum Eşimle aynı kilodayım canlar ben artık narin bi bayan olmak istiyorum şuan dogru yerdeyim biliyorum kendimi en iyiligi buaraya gelerek yaptim yola çıktım hayırlısıyla hedefe varmak umuduyla canlarım
kahvaltida ton baligida iyi fikirmis e patlatmasi ayri bir mesele....İyiyim can sabah biraz san cim vardı eşime kahvaltı hazırla dedim ton balığının kapağını açmadan tüpün üstüne vermiş patladı tavan mahvoldudusunuyorum nasıl gecirecem ne döktüm boş en kolayı boyalamak herhalde
ablaminda yumurtaliklari tembel calisiyordu ilac tedavisi gordu 1 oglu oldu nede olsa cocugum tedavisiz olmuyor dede cocuk 13 aylikken 2. Ogluna hamile kaldi.6 ayda bir adet goruyordu 3. Ogluda kaza.....Bugün kadın dogumcuya gittim daha önce bir sorun yaşamıştım ya hipofiz zarı sarkması vardı
Yumurtaliklarin tembellesmis dedi tedavi olman lazım dedi kilo aldirirmi dedim dr güldü yok dedi bu yumurtalık tembelliği tedavi görür bişey değilmi ?
Ayyyy bu erkekler ya iyilikleri Bile kötü bir sonuç doğuruyor. Benimde başıma geldi domates suyu patlattı beyfendi boyamaktan başka çare yok tavan yani silmek zor. Ben uzak tutuyorum mutfaktan peşini mi topliycam aç kalırım daha iyi
Ben geçtim benimkini bakalım ne tepki vericek dün bana hatun sen inceledin mi ne baya değişiklik görüyorum dedi. Gercektenmi diyeydin kiz gunaydin adamina.
oyle deme abla o 2 110 akuyruk gibi geldi.....Ayy Sema güldürdün beni kızz
2 kilodanmı utandıydın
Bende ilk defa buraya katıldığımda kilomu birilerine söylemiştim
Yoksa Çevremde kimse soramazdı
Çünkü burda hepimiz aynı sorunu paylaşıyoruzBurda ne güzel kimse kimsenin statüsünü bilmeden yaş boy meslek ayrımı yapmadan herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor... Vee çok güzel çok samimi bir ortam oluştu bir hafta da alıştım size cansınız siz..
Günaydınnn cancanlar
Yagmurlu ve soğuk bi Almanya sabahından Selamlar
Paarada eksiyle haftaya merhaba demek isteyenler haftasonuna dikkat edip tuzaklara düşmesinler
Benimki sen dünyayla bağlantını kestin diyordu
şimdi alıştı artık
Oyyyy Tatlım benim Yaaa gece gece bide düştümü
Kız Adamlar hep öyle
Küçükken çocuklara bişey olsa Benimkide bana gözlerin pörtletirdi sanki ben yapıyodum
Tatlım bence bi süre yesilcay içme kimilerinde kabızlık yapıyormuş bide öyle Dene
Günde 2 taneyi öneriyolar Cnm
Dokunmuyorsa içsen iyi olur
Aslında mate ondan dahada etkili
maşallah Tatlım Kız gece gecemi atladın
Iyi şanslar fıstık
Eğer düzenli paylaşım yapacaksan Sanada eş bulalım
Kilolara savaş açıyoruz bebek
Bu savaşın galibide nefsimiz değil biz olacaz
Bende şişko fotomu buzdolabının üstüne asmıştım
Bi süre sonra iltifatlar duymaya başlarsın Cnm
Her gören ne yaptın nasıl verdin deyip hesaba tutarlar seni
Harikaya bende 28 yaşındayım daha ne zaman evlencencem de belli değil hazır elindekini de sepetledim kaldım öyleBen erken evlendim Cnm
Yeşil gözlü prensimi bulunca evde kalırım korkusuyla 15 yaşında nişanlanıp 16 da evlendim
19 yaşındada 3 çocukla işi bitirmiştim
Allahtan aklım başıma geldide devamı gelmedi
Yoksa futbol takımı kurardık heralde
Benimkiler 25-26-27.5 yaşındalar
Iyi yapmışın CnmEvet abla saat 11 gibi atladım1 katta oturmanin avantaji gerci esim gec saatlerde spor yapmanin iyi olmadigini soyluyo ama napiyim heveslenmisken cocuklar da uyumusken atladim. Bu arada bende gormek istiyorum fotolarini. birde 9. Takimin whatsapp grubu mu var ona da katilabiliyomuyuz
Olsun güzelim demekki böylesi hayırlısıymışHarikaya bende 28 yaşındayım daha ne zaman evlencencem de belli değil hazır elindekini de sepetledim kaldım öyle
beni de beni de izler misin ablacımm
Whatsapp imi geçici bir süre kaldırdım tekrar kurduğuMDA veririm numaramiIyi yapmışın Cnm
Eğer uykunu etkilemiyorsa geç yapmanın bi mahsuru yok
Senide izledim Cnm. Izlersen görebilirsin
Burdan tüm kızlara söyleyim
Acil durumlar için takımın Wathsapp grubu var. Katılırsanız iyi olur
Çünkü Bazen net olmuyor vs.
Katılmak isteyen Nr sını bana yada şeydaya göndersin
Sen evlenip girmişsin bunalıma ben evlenmeden.. Bende farklı değildim bir iki ay öncesine kadar hayatımın en güzel yıllarını 8 yıl gibi bir zamanı bir öküze heba etmişim neyseki evlenmeden anladımOlsun güzelim demekki böylesi hayırlısıymış
Benim Şimdiki aklım olsa bende geç evlenirdim
Hiç gençliğimi yaşamadım hemen çocukların içinde boğuldum sonrada bunalımlar kilo almalar vs.
Izledim bile bıcırığımbeni de beni de izler misin ablacımm
Hem şimdi çocuk derdi falan düşünmesin en güzeli artık kendi hayatını yaşarsın... Düzenini kurmuşsun eee çocuklarda büyümüş... Genç anne olmanında avantajlarını yaşamışsındır yaşarsın daOlsun güzelim demekki böylesi hayırlısıymış
Benim Şimdiki aklım olsa bende geç evlenirdim
Hiç gençliğimi yaşamadım hemen çocukların içinde boğuldum sonrada bunalımlar kilo almalar vs.
En azından Evlenmeden anlamışın CnmSen evlenip girmişsin bunalıma ben evlenmeden.. Bende farklı değildim bir iki ay öncesine kadar hayatımın en güzel yıllarını 8 yıl gibi bir zamanı bir öküze heba etmişim neyseki evlenmeden anladım
ayyy fıstık olmuşşşIzledim bile bıcırığım
Biraz öyle oldu CnmHem şimdi çocuk derdi falan düşünmesin en güzeli artık kendi hayatını yaşarsın... Düzenini kurmuşsun eee çocuklarda büyümüş... Genç anne olmanında avantajlarını yaşamışsındır yaşarsın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?