Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kizlar, menumu yazayim havalimanindayiz eve donuyoruz,bu hafta pek giremedim ama insallah haftaya telafi ederim.
Kahvalti:10.00 bir haslanmis yum,1 kk peynir,1 dilim ekmek,6 zeytin,salatalik ve cay.

Ogle:13.30 yarim lahmacun salata.

Aksam:19.00 bir tabak etli yesil fasulye yemegi ve salata.

1.5 litre su(yola cikacagim icin az ictim) spor yok.

Güzel canim afieyt olsun

şahane afiyet olsunn :)

çok güzel çok dengeli

Kızlar bugün günüm vardı biliyorsunuz ,herkes sen nekadar zayiflamissin bariz belli falan dedi,çok mutlu oldum bende " eh biraz verdim iste " dedim onlarda biraz olurmu bildiğin gitmiş dediler. Tabiki yemedim
Menü

08.30 1 kaşık yulaf kepegi,1 yumurta,biraz sütle krep
4 zeytin,ıspanaklı yumurta

11.30 1 çatal yoğurtlu patates (güne hazırlarken minik bişey tadına baktim)

14.30 2 yumurtalı salata

17.00 ıspanak yemeği,yoğurt
17.30 sütlü sekersiz türk kahvesi
2,5 litre su,1000 ip

çok güzel yine afiyet olsunn :)

MENÜMM
8.30 sıcak limonlu su
9.00 1 elma
9.30 KAHVALTI : 2 zeytin, domates salatalık roka, açıkçay, az yağlı köy peyniri, 1 haşlanmış yumurta
14.00 ÖĞLE YEMEĞİM: bi küçük kutu ton balığı,salata,2 haşlanmış yumurta
17.00 10 tane fındık 1 fincan sade türk kahvesi
18.30 AKŞAM YEMEĞİM: bi tabak domatesli mantar yemeği, bir kase yoğurt içine biraz tarçın
20.30 yarım bardak yarım yağlı süt
1 saat pilates
3 km yürüyüş
2,5 litre su

Ayy durup dururken iş çıkmış,neyse artık boya bencede
Canım düzelir insalalh,benim bi fikrim yok bu konuda,regl duzenlimi
Ben geçtim benimkini bakalım ne tepki vericek dün bana hatun sen inceledin mi ne baya değişiklik görüyorum dedi.
benimki de bana bak pantolonlar yakisiyo artık dedi bugün,yerdimi ovdumu anlamadim
Rahim duvarın iyi az iltihap var bide yumurta tembelliginede az dedi ilaçla geçer dedi
e bişey yokmuski canim

Kuzum çok güzel daha ne olsun

Canım hep akşam atlıyorum ben ipi mecburum,yoksa çocuklardan fırsat olmuyor,kotumuymus gercekten

Harikaya bende 28 yaşındayım daha ne zaman evlencencem de belli değil hazır elindekini de sepetledim kaldım öyle
bosver okuzmus zaten umarim temiz sut emmis insan evladiyla karsilasirmissin hayvanlar oteye...

Sen evlenip girmişsin bunalıma ben evlenmeden.. Bende farklı değildim bir iki ay öncesine kadar hayatımın en güzel yıllarını 8 yıl gibi bir zamanı bir öküze heba etmişim neyseki evlenmeden anladım
gecmis olsun
...

bende 22 de evlendim iniversite bitti hemencecik prensimi bulmusken aman kacircam diye korktum heralde.
abla gercekten 19 yasinda iyi birakmissin dogurmayi..

gayet guzel eminecim.

guzel canim ama kahvaltini cesitlendirebilirsin.erken birakmissin yemegi sen yeni basladin cok kisma derim.

afiyet olsun gayet guzel

sporda olsa tam canim

guzel.seker.

afiyet olsun.ama keske bulguru aksam degil ogle yiyeydin tatlim

afiyet olsun su ve spor disinda guzel canim.

gayet guzel canim.

afiyet olsun seker.ne cok yumurta yemissin bugun ben gibi yumurtayi seviyorsun sanirim.

Sabah
5 kuruuzum
1 hurma
2ceviz
Saat 12.00
7 zeytin
Peynir
Menemen
Domates
Salatalik
Saat 18.30
Yogurt
Salatalik
Domates
1yk yogurt corbasi
Menemen
Su 2 litreyi gecer
Spor 2 saat yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…