Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldin bitanem Tabiki hatırladım
Annenin yanına bi gittin sonra görünmedin

Kaptanlığı bıraktım ama yine takımdayım
Istersen Tabiki dönersin Cnm
Ne kadar geri aldın
Öyle oldu Zuhal abla hayat işte engebeli hep düz gitmiyor 65 bırakmıştım sanırım 73 olmuşum nası dönücem bilmem...bilgilendirirsen sevinirim kim kaptan şimdi beril nasıl geliyor mu buralara

Bugün alıyorum canim merak ettim çok saol
Ohhh Sefan olsun onlar zayıflamışsın dedikçe yağların eriseydi menü çok güzel canım. 1000 ipi hangi ara atladın kız.
gece canim hep gece atlıyorum zaten cocuklar kayboluyo ortalıktan benim spor basliyo,başımda bide antrenör ,atla çabuk hadi ihmal etme,sporsuz olmaz,atlamaddigum gün sporu da bıraktın eşim çok fena
Acikmiyorum ki Eda cım Saat 12 dekini de zorla yiyorum inan.
Canım at ağzına biseyler ,aclikta leptin salgilaniyo tamamdir,ama bazal metabolizma kendini 700 kaloriye falan dusuruyomus,o yüzden uzun süreli aclikta iyi değil diyet yaparken

evett çok seviyorum hem besleyici hem tok tutuyor bide.çok değilki 3 tane yemişim zaten evde kıyma tavuk kalmayınca yumurtadan almaya çalışıyom proteini

hemen de anladın modumun düşüklüğğünü tüm gün dinlenmeden çalıştım çok yorulmuştum.başka sorun yok çok şükür

Bu ay duzensizdi onun dışında duzenliydi. Benimkide aynen öyle yapıyor bazen iltifat yapınca hakaret sanki eski halime

Gunaydin kizlar,aramiza yeni katilanlar olmus kendimi tanitayim kisaca,adim zeynep,29 yasindayim,ogretmenim burya katilali 4 ay oldu 11 kilocuk verdim hedefim 7-8 kilo daha vermek.

Memnun oldum canim bende miray 11 kilo gitmis ne guzel tebrik ederim cogu gitmis azi kalmış darisi bizlere canimmm benimde hedefim 20 kg vermek yolum uzun ama sizin gibi yol arkdaslarim var oyuzden kendimi güçlü hisediyorum

Kizlar kendimi daha atik hisediyorum rahat migdeyle uyumak nekadar güzelmiş havalarda guzellestiii icim umutla doldu bin şükür sizlerin sayesinde bana basarabilme azmi geldi cok tesekkur ederim canım takımım

oy oy oy tam ben diyet bitiyor 3 dlm pizza geliyor yani eski ben canlar.....

evett çok seviyorum hem besleyici hem tok tutuyor bide.çok değilki 3 tane yemişim zaten evde kıyma tavuk kalmayınca yumurtadan almaya çalışıyom proteini
afiyet olsun seker yumurta gibisi yok her gun yemeyince doymam...

Memnun oldum canim bende miray 11 kilo gitmis ne guzel tebrik ederim cogu gitmis azi kalmış darisi bizlere canimmm benimde hedefim 20 kg vermek yolum uzun ama sizin gibi yol arkdaslarim var oyuzden kendimi güçlü hisediyorum
gudince ne zaman gitti diyec3ksin insallah.

S sibelcikkk napıyosun cnm. Bu hafta herkesi çok iddiali gördüm. Ikimizde çok dikkat edelim de gösterelim kendimizi.. cumaya en iyi grup biz olalim..
Canım misafirlerle uğraştım dünden beri.abartmadan yaramazlıkta yaptım.1 dilim börek yedim.cumaya kadar cok etkileyecegini sanmam.tam gaz devam orti:))

Kendi basima olsam degil 11 kilo iki kiloyu bile zor veren biriyim ama burda kendimi sorumlu hissediyorum ondan dolayi cok guzel motive oluyoruz.
Sen de en yakin zamanda yuklerinden kurtulup istedigin kiloya inersin insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…