- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.461
kızlar bugünde hastanedeydim , büyük kızım dondurma yemiş..boğazlar şiş tabii..yallah hastaneye..pek kimseler uğramamış zaten..menümü yazayım..sabah:domates,salatalık,peynir,çemen,zeytin,1dilim ekmek....ara:1simit....öğlen:dünden kalan nohut, yanına 3 kaşık pilav..beyaz lahana turşusu(götürrrr)...........ara:1 paket light bisküvi...akşam:daha yemedim.....su tamam..spor:yarım saat yürüdüm...
ben balın üzerine limon sıkıp veriyodum ama onuda zor yiyordu hanfendi..limonlu suyuda deneyeyim ..sağol canım..geçmiş olsun kızına limon sık sade ver sakın hemen su verme ben ikizlere veririm günde 3 kez yarım limonu içir hemen düzeliyor
ben balın üzerine limon sıkıp veriyodum ama onuda zor yiyordu hanfendi..limonlu suyuda deneyeyim ..sağol canım..
maaşallah yaa...ikizlerin sık sık bademcikleri iltahaplanır doktor ameliyat demişti 2 senedir doktor yüzü görmediler ALLAHA ŞÜKÜR
aaaaaaa...mutedeyyin gelmişşşş.....hoşgeldin canım..
hayırlı akşamlar hanımlar....
Nasılsınız iyimisiniz? ben çok yoğun ve yorgunum.Demet geçici kaptanlık nasıl gidiyoo cicim
kilomu şimdiden bildiriyim: Akşam tartıldım 79 çıktım,belki cumaya bildiremem diye bugün yazayım dedim. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle... sizleri çok özledimm
kıs ne kadar özlemişim seni bak..anla kıymetimi..
Hoşbulduk canım. Amma sevindin beni görünce. :90::90:
canım net bağlantın olmadımı?sen işlerini hallet , bizi merak etme..bizde seni çok özledik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?