- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.621
Harika canımmSelam kizlar menumu yazayim,
Sabah:12.00 alti yesil zeytin,1 kk peynir,iki uc kasik kadar kavurmali yumurta,bir tk bal,1 dilim ekmek ve cay.
Ara ogun:15.00 bir kuru incir,bir avuc findik,badem ve ceviz.
Aksam:17.30 bes tane kucuk kofte,salata ve bir bardak ayran.
2.5 litre su,spora nasipse yarin basliycam.
Yaratmaz mı az birşey mi tebriklerSlm kızlar.herkese iyi pazarlar.dün uzun zamandır görüşmediğimiz misafirlerim vardı.kapıyı ilk actıgımda topluca aaaa sesleri yankılandı. 13.5 kilo ciddi fark yaratmış demekki. Çok mutlu oldum:))
Kimsecikler yok canimKizlar nerdesiniz kimse yok mu?
Güzel menü canım:)Selam kizlar menumu yazayim,
Sabah:12.00 alti yesil zeytin,1 kk peynir,iki uc kasik kadar kavurmali yumurta,bir tk bal,1 dilim ekmek ve cay.
Hayirdir canim ne denemesi neye hazirlaniyorsun Allah kolaylik versin.Tabiki makarna olmamis canim sende farkindasin.İyi akşamlar kızlar bugün azcık okumakla yetindim sizleri yazmadım denemelere başladım da allaha şükür evde yaptığım deneme sonuçları iyi çıkıyor artık darısı gerçek sınava...
Uzatmadan menüme geçeyim
Sabah 7.00 zencefilli limon çayı
08.30 2 haşlanmış yumurta, 1 domates 1 salatalık küçük parça peynir
12.30 cacık
15.30 elma
Akşam biraz ağır oldu farkındayım
18.00 bir tabak sossuz makarna
2.5 litre su
1 fincan rezene
2 fincan sade nescafe
50 dakika zumma dansı
Tesekkur ederim canim sanirim yenisin hosgeldin aramiza:)Güzel menü canım:)
Evet canım yeni daha 4 günlük:)Tesekkur ederim canim sanirim yenisin hosgeldin aramiza:)
Sevilcim kusura bakma mesajını okudum ama cevap yazamadım@seydan94 Merhaba kaptan ben eski üyeyim uzun zamandır yoktum burdan izne ayrılmıştım geçen Zuhal ablaya da anlattım geri dönmek istiyorum ne yapmalıyım
Ilk haftalar guzel kilo verirsin iyi degerlendir.Sonrada sabirla devam edince kilolar ucup gidiyorEvet canım yeni daha 4 günlük:)
Bu hafta Keşke 2 kilo verebilsemmmm
Kpss ye hazırlanıyorum canım. Bu ay sınav var..Hayirdir canim ne denemesi neye hazirlaniyorsun Allah kolaylik versin.Tabiki makarna olmamis canim sende farkindasin.
Canim ben burda yeniyim ama diyette 5. Haftam bitti 5 kilo verdim ama ilk defa bu hafta kastım bakalim yeni haftaya daha sıkı girmek istiyorumIlk haftalar guzel kilo verirsin iyi degerlendir.Sonrada sabirla devam edince kilolar ucup gidiyor
Süper bir duyguSlm kızlar.herkese iyi pazarlar.dün uzun zamandır görüşmediğimiz misafirlerim vardı.kapıyı ilk actıgımda topluca aaaa sesleri yankılandı. 13.5 kilo ciddi fark yaratmış demekki. Çok mutlu oldum:))
Çok güzel can afiyet olsunKahvaltım (10.00)
Maydonozlu haşlanmış yumurta(1 adet)
Lor peyniri
1 salatalık
1 yesil biber
1 adet zeytin
2 dilim tam buğday ekmek
Öğlen (14.00)
1 tabak kabak yemeği
1 bardak ayran
1 dilim tam buğday ekmek
Ara öğün(17.00 içicem)
Tarçınlı Türk kahvesi
1 avuç kuru meyve
Akşam (18.30 yicem)
1 kase yulaf kepekli yoğurt
2 adet salatalık(küçük)
Spor
30 dakika bisiklet
30 dakika yürüyüş
Su 2.5 litre
Gayet güzel canımSelam kizlar menumu yazayim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?