Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Diyete başladığım ilk 3 hafta aç uyuyorum doymuyordum sanırım midem baya küçüldü fazladan bir lokma yesem sabah tok uyanıyorum. Artık midem kazinmiyor şukur. Ama acıkırsam mutlaka seni dinliycem ve birsey atıcam ağzıma. 5 li çay Her markette olmuyor bana fazla denk gelmedi ama en basiti bim de var kesin bulursun.

Günaydınlarr.
Dün yine çocukları uyuturken elimde telefon uyuyakalmisim hep geliyo bu benim başıma. O kadar da alinti yapmistim kaldi ne yazikki.. herkese mutlu pazarlar
Kıyamam canım ya.

hemen de anladın modumun düşüklüğğünü tüm gün dinlenmeden çalıştım çok yorulmuştum.başka sorun yok çok şükür
Anladım tabi

Kizlar kendimi daha atik hisediyorum rahat migdeyle uyumak nekadar güzelmiş havalarda guzellestiii icim umutla doldu bin şükür sizlerin sayesinde bana basarabilme azmi geldi cok tesekkur ederim canım takımım
Evet can can burasi acayip biryer eltim seni hiç bu kadar ciddi görmemiştim dedi dün. burda olunca hersey farklı bir boyut kazanıyor sorumluluk alıyorsun. Ve istemek en önemlisi.

Merhabalarrrrr canlar.....guzel gunler sizlerle olsun.kahvaltimi yaptim cayimi iciyorum ve kalkiyorum.once temizlik sonra piknik aksam gorusuruz hepinizi seviyorum.....
İyi eğlenceler can cazim.

Kendi basima olsam degil 11 kilo iki kiloyu bile zor veren biriyim ama burda kendimi sorumlu hissediyorum ondan dolayi cok guzel motive oluyoruz.
Sen de en yakin zamanda yuklerinden kurtulup istedigin kiloya inersin insallah:)

Katılıyorum daha yeni geldim ama o heyecani hisediyorum burda olmaktan cok mutluyum cok tesekkur ederim Amin tatlım INŞALLAH sende en yakin zamanda hedefine ulasirsin

Haklisin kuzummmm
Azmimize azim katan takimimiz cok yaşasın

Slm kızlar.herkese iyi pazarlar.dün uzun zamandır görüşmediğimiz misafirlerim vardı.kapıyı ilk actıgımda topluca aaaa sesleri yankılandı. 13.5 kilo ciddi fark yaratmış demekki. Çok mutlu oldum:))
Yaaa bunlari duydukca insan daha cok motive oluyor senin adina cok sevindim tatlım cok büyük bi mutluluk basarmanin gururunu yasiyosun

Yaaa bunlari duydukca insan daha cok motive oluyor senin adina cok sevindim tatlım cok büyük bi mutluluk basarmanin gururunu yasiyosun
Canım benim darısı basınıza.ben yariladım yolu hedef 65.hep diyorum iyiki baslamısım yoksa o iştahla simdi 90larda olurdum kesin.zaman su gibi geciyo geç olmadan bitirmek lazım bu işi

Canım benim darısı basınıza.ben yariladım yolu hedef 65.hep diyorum iyiki baslamısım yoksa o iştahla simdi 90larda olurdum kesin.zaman su gibi geciyo geç olmadan bitirmek lazım bu işi
INŞALLAH canım
İyiki başladık Dogru yoldayiz benimde hedefim 65 INŞALLAH oluruz canim

Kahvaltım (10.00)
Maydonozlu haşlanmış yumurta(1 adet)
Lor peyniri
1 salatalık
1 yesil biber
1 adet zeytin
2 dilim tam buğday ekmek

Öğlen (14.00)

1 tabak kabak yemeği
1 bardak ayran
1 dilim tam buğday ekmek

Ara öğün(17.00 içicem)
Tarçınlı Türk kahvesi
1 avuç kuru meyve

Akşam (18.30 yicem)
1 kase yulaf kepekli yoğurt
2 adet salatalık(küçük)

Spor
30 dakika bisiklet
30 dakika yürüyüş

Su 2.5 litre

Cok iyi canim kusursuz sadece sabah kahvaltida ekmegi 1 e dusursen daha iyi olacak.

Sana katılıyorum canım benimde ilk hedefim 65 sonra 60 a kadar yavaş yavaş gideyim diyorum. Benim hedefim haziran 1'e kadar 65 olmak inşallah en kısa zamanda görürüz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…