- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.601
Oh oh ne guzel piknik yapmayi bende cok seviyorum keyfini cikarinMerhabalarrrrr canlar.....guzel gunler sizlerle olsun.kahvaltimi yaptim cayimi iciyorum ve kalkiyorum.once temizlik sonra piknik aksam gorusuruz hepinizi seviyorum.....
Diyete başladığım ilk 3 hafta aç uyuyorum doymuyordum sanırım midem baya küçüldü fazladan bir lokma yesem sabah tok uyanıyorum. Artık midem kazinmiyor şukur. Ama acıkırsam mutlaka seni dinliycem ve birsey atıcam ağzıma. 5 li çay Her markette olmuyor bana fazla denk gelmedi ama en basiti bim de var kesin bulursun.Bugün alıyorum canim merak ettim çok saol
gece canim hep gece atlıyorum zaten cocuklar kayboluyo ortalıktan benim spor basliyo,başımda bide antrenör ,atla çabuk hadi ihmal etme,sporsuz olmaz,atlamaddigum gün sporu da bıraktıneşim çok fena
Canım at ağzına biseyler ,aclikta leptin salgilaniyo tamamdir,ama bazal metabolizma kendini 700 kaloriye falan dusuruyomus,o yüzden uzun süreli aclikta iyi değil diyet yaparken
Kıyamam canım ya.Günaydınlarr.
Dün yine çocukları uyuturken elimde telefon uyuyakalmisimhep geliyo bu benim başıma. O kadar da alinti yapmistim kaldi ne yazikki.. herkese mutlu pazarlar
Anladım tabihemen de anladın modumun düşüklüğğünütüm gün dinlenmeden çalıştım çok yorulmuştum.başka sorun yok çok şükür
Evet can can burasi acayip biryer eltim seni hiç bu kadar ciddi görmemiştim dedi dün. burda olunca hersey farklı bir boyut kazanıyor sorumluluk alıyorsun. Ve istemek en önemlisi.Kizlar kendimi daha atik hisediyorum rahat migdeyle uyumak nekadar güzelmiş havalarda guzellestiii icim umutla doldu bin şükürsizlerin sayesinde bana basarabilme azmi geldi cok tesekkur ederim canım takımım
İyi eğlenceler can cazim.Merhabalarrrrr canlar.....guzel gunler sizlerle olsun.kahvaltimi yaptim cayimi iciyorum ve kalkiyorum.once temizlik sonra piknik aksam gorusuruz hepinizi seviyorum.....
Ne güzel bir duygu çok mutlu oldum.Slm kızlar.herkese iyi pazarlar.dün uzun zamandır görüşmediğimiz misafirlerim vardı.kapıyı ilk actıgımda topluca aaaa sesleri yankılandı. 13.5 kilo ciddi fark yaratmış demekki. Çok mutlu oldum:))
Tsk ederim cnm.insan cok mutlu oluyo gercekten olumlu tepkiler alınca.daha cok yolumuz var ama güle oynaya tamamlayacagız ins.Ne güzel bir duygu çok mutlu oldum.
Kendi basima olsam degil 11 kilo iki kiloyu bile zor veren biriyim ama burda kendimi sorumlu hissediyorum ondan dolayi cok guzel motive oluyoruz.
Sen de en yakin zamanda yuklerinden kurtulup istedigin kiloya inersin insallah:)
Takimimin güzel hatuncuklari mutlu, huzurlu, güneşli, sevgi dolu bir pazar diliyorum. Sizi seviyorum canlar.
Haklisin kuzummmmDiyete başladığım ilk 3 hafta aç uyuyorum doymuyordum sanırım midem baya küçüldü fazladan bir lokma yesem sabah tok uyanıyorum. Artık midem kazinmiyor şukur. Ama acıkırsam mutlaka seni dinliycem ve birsey atıcam ağzıma. 5 li çay Her markette olmuyor bana fazla denk gelmedi ama en basiti bim de var kesin bulursun.
Kıyamam canım ya.
Anladım tabi
Evet can can burasi acayip biryer eltim seni hiç bu kadar ciddi görmemiştim dedi dün. burda olunca hersey farklı bir boyut kazanıyor sorumluluk alıyorsun. Ve istemek en önemlisi.
İyi eğlenceler can cazim.
Kolay gelsin canımcımBizde gece bir bucukta eve gectik,valizler oldugu gibi duruyor yikanacak bir suru kiyafet var ben de kacayim simdilik firsat buldukca girerim.
Yaaa bunlari duydukca insan daha cok motive oluyor senin adina cok sevindim tatlım cok büyük bi mutluluk basarmanin gururunu yasiyosunSlm kızlar.herkese iyi pazarlar.dün uzun zamandır görüşmediğimiz misafirlerim vardı.kapıyı ilk actıgımda topluca aaaa sesleri yankılandı. 13.5 kilo ciddi fark yaratmış demekki. Çok mutlu oldum:))
Canım benim darısı basınıza.ben yariladım yolu hedef 65.hep diyorum iyiki baslamısım yoksa o iştahla simdi 90larda olurdum kesin.zaman su gibi geciyo geç olmadan bitirmek lazım bu işiYaaa bunlari duydukca insan daha cok motive oluyor senin adina cok sevindim tatlım cok büyük bi mutluluk basarmanin gururunu yasiyosun
INŞALLAH canımCanım benim darısı basınıza.ben yariladım yolu hedef 65.hep diyorum iyiki baslamısım yoksa o iştahla simdi 90larda olurdum kesin.zaman su gibi geciyo geç olmadan bitirmek lazım bu işi
Sagolasin canim:)Kolay gelsin canımcım
Cok iyi canim kusursuz sadece sabah kahvaltida ekmegi 1 e dusursen daha iyi olacak.Kahvaltım (10.00)
Maydonozlu haşlanmış yumurta(1 adet)
Lor peyniri
1 salatalık
1 yesil biber
1 adet zeytin
2 dilim tam buğday ekmek
Öğlen (14.00)
1 tabak kabak yemeği
1 bardak ayran
1 dilim tam buğday ekmek
Ara öğün(17.00 içicem)
Tarçınlı Türk kahvesi
1 avuç kuru meyve
Akşam (18.30 yicem)
1 kase yulaf kepekli yoğurt
2 adet salatalık(küçük)
Spor
30 dakika bisiklet
30 dakika yürüyüş
Su 2.5 litre
Sana katılıyorum canım benimde ilk hedefim 65 sonra 60 a kadar yavaş yavaş gideyim diyorum. Benim hedefim haziran 1'e kadar 65 olmak inşallah en kısa zamanda görürüz canımCanım benim darısı basınıza.ben yariladım yolu hedef 65.hep diyorum iyiki baslamısım yoksa o iştahla simdi 90larda olurdum kesin.zaman su gibi geciyo geç olmadan bitirmek lazım bu işi
Tesekkur ederim canimcim 1dilime indirmeyi düşünüyorumCok iyi canim kusursuz sadece sabah kahvaltida ekmegi 1 e dusursen daha iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?