- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.681
Birbirinizle hem eş hem rakip oluyosunuz CnmNasıl canım?
Birbirinizle hem eş hem rakip oluyosunuz Cnm
Destek olup gaz veriyosunuz
Cuma günüde kimin yüzdesi fazlaysa o kazanmış oluyor
Hem rakip hem desteklemek amacli önemli olan motivasyon olusuyor kuzumNasıl canım?
Ayy çok isterim yaa hem motivasyon um yükselir :)Birbirinizle hem eş hem rakip oluyosunuz Cnm
Destek olup gaz veriyosunuz
Cuma günüde kimin yüzdesi fazlaysa o kazanmış oluyor
Çok isterim yaa bu çok iyi oldu canımHem rakip hem desteklemek amacli önemli olan motivasyon olusuyor kuzum
yarismak istermisin?
Önceden çok aktif olduğum için artık enerjim o kadar yok Tatlım onun için kaptanlığı bırakmıştımAblacım özledim seni
B burcugncy tatlım taşınma işi Nasıl gidiyor kilo durumun inşallah artı değildir
@ONEA @FarahFarah
Kızzlaaaar siz napıyosunuz nasılsınız :) özledik sizi
Selam kizlar ben geldim sonunda islerim.bitti kafam rahatladi tek bi konu disinda onunlada artik esim ugrassin umrumda degil.
Yeni gelenler icin kendimi tanitayim ben burcu 24 yasimdayim hemsireyim 1.5 yillik 7 aylik minnos bir kizim var bundan 3 yil once baska bir takimla 20 kilo vermistim. Simdide dogum kilolari ile ugrasiyorum ins. Kizimin dogum gununenkadar kurtulurum
Selam canim tasia.bitti cok sukur daha rahat oldu bebis icin. Kilo durumu sanirim 100 gram artidayim.
@seydan94 Merhaba kaptan ben eski üyeyim uzun zamandır yoktum burdan izne ayrılmıştım geçen Zuhal ablaya da anlattım geri dönmek istiyorum ne yapmalıyım
Gunaydin kizlar t artildim,bu aralara takıldım kaldım ama düşecek cumaya insallah kaçamak yapmıyorum,hareketsiz de değilim rahatım bu yuzden,+200 çıktım,şimdi kahvalti hazirliyorum gorusuruz sonra
Iyiyim tatlim hamdolsun kosturmacayla geciyor iste,sen nasilsin yoktun bir suredir.Ay nasıl güzel bir duygu dimi dahisi ben okula başlayınca basima
kacamak var abartilmamis kaçamak olmus akşam dengelemistir ins
cok güzel tatlim bu arada ben Kamile tanismadik galina seninle
Guzel zeynepcim nasılsın
akşam ve Makarna hiç olmamış canım
Canim genel anlamda guzel ama sucuk islenmis gida olduğu icin pek tercih etmiyoruz diyet boyunca ev yapimiysa bisey ditemeyecegim
yav rakibem olecenmi açlıktan buneeee gun icinde neredeyse hic bisey yememissin
guzel aslında ama spagetti yi gormesek iyi olurdu yarin tarti vat
baştan sona yanlışlarla doluSabah eşim olduğu için kahvaltı biraz gec yaptık
Saat 12 de kahvaltı
3 kaşık Menemen
Şekersiz çay
3 zeytin
Yarım domates ve salatalık
Yarım ekmek
Öğlen komşum kısır yapmıştı 1 tabak kısır
Aksam 21 de evde yaptığım yarim pizza
Salata
Su ve spor yok ama birazdan 1 kaç hareket plates yapmaya çalışacağım ilk menu paylasimim biraz iç karartici
Copcatanlik yaptiniz haKızlar haftasonu giremedim kusuruma bakmayın evle uğraştık dün cumartesi de nişanlımın doğum gününü kutladık Bi de dün onun Bi arkadaşıyla benim Bi arkadaşımı tanıştırdık sanırım sevgili oldular :)))
Masallah canim cok iyi bir sonuc devamida gelir insallah:)Günaydın guzeller benim bildirim gelsin
Cuma77
Bugun 76
giden 1kilo
Heralde yeni baslayinca oldu ama reglime bi iki gün kaldi inş sonra daha iyi olur
Ilk defa köye gidip eksi döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?