- 27 Ekim 2015
- 633
- 1.109
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.721
süppppersin bravoooGünaydın kızlar -600 çıktım cumaya göre cumaya kaldı - 900
açıktım ama öyle dayanılmayacak gibi degil gündüz düğününe gittik ordan eşimle yemege gitmeseydik devam edecektim ama tamamlayamadımGuzel canim afiyet olsun.
Guzel canim afiyet olsun.
Oldumu tatlım ne o makarna öyle bütün gün birsey yok akşam makarna. Bende bu hatayı yaptım kahvaltı sağlam olmalı canım akşam hafif.
Tahin olmadı canım ama menun güzel.
Afiyet olsun kanka ananas li günün nasıldı acıkma oldumu.
Kolay gelsin tatlım. Menun guzel spor su güzel daha ne olsun.
Guzel canim afiyet olsun. İnsanın evi gibisi yok.
kısır pizza aboooo olmadı tatlım kendini zayıflama moduna al lütfen.
Hayatım çok az yemişsin.
Hos geldin Sevil ben Elif 35 yaş 2 delikanli annesiyim. Bir kere yapmışsın yine yaparsın eminim. Bol azim ve kararlılık diliyorum.
Zaten daha önce diyet yapmışsın biliyorsun yolu yordami güzel menüler bekliyoruz tatlım.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım haftasonu spor yapamıyoruz çok kötü oluyor.
Kilo durumun Nasıl tatlım
çok güzel bence korumuşsunCanim kacla izne ayrildigimi hatirlamadim paylasim alanina baktim 68.5 la ayrilmisim. Suanda 68.5 yani sabitim sukur almamisim kilo mutlu oldm
INŞALLAH zayiflicaz canimcimÇok isterim yaa bu çok iyi oldu canımAllahın izniyle inşallah zatiflariz :)
Begenmene cok sevindim kuzum tamam önerin icin cok sagol dikkat edicemMiras gerçekten güzel bu menü çok begendim,tek hatan 3 oguunde karbonhidrat var,onu tek ogune indir yada en fazla 2 ogun yap canim,afieyt olsun
Varlığın yetiyor bize güç veriyorsun iyiki varsin ablamÖnceden çok aktif olduğum için artık enerjim o kadar yok Tatlım onun için kaptanlığı bırakmıştım
Yinede elimden geldiği kadar herzaman destek olmaya çalışacam
Günaydın güzellerim
Gunaydin kizlar t artildim,bu aralara takıldım kaldım ama düşecek cumaya insallah kaçamak yapmıyorum,hareketsiz de değilim rahatım bu yuzden,+200 çıktım,şimdi kahvalti hazirliyorum gorusuruz sonra
Günaydın tebrik ederim canım.Günaydın guzeller benim bildirim gelsin
Cuma77
Bugun 76
giden 1kilo
Heralde yeni baslayinca oldu ama reglime bi iki gün kaldi inş sonra daha iyi olur
Ilk defa köye gidip eksi döndüm
Moral bozma canım günaydın. Umarım cumaya eksileri görürsün.Gunaydin kizlar malesef +500 um tatilde bile arti olmamistim anlamadim neden boyle oldu diye ama elimden geleni yapip cumaya eksi olucam insallah
kızlaaaarrrrr -200 çıktım çok mutluyummbu hafta hedefim 1 kilo vermek.umarım başarabilirimm
Simdiden afiyet olsun toprakcimneeeekahve aşığı biri olarak bugün deniycem
Ben daha tartılmadım çünkü namaza kalktığımda tartıyı unutup bardak bardak su içtim :) biraz atayım suyu tartilicam.
Günaydın kızlar -600 çıktım cumaya göre cumaya kaldı - 900
günaydın kızlar -400 çıktım
Kızlar cok heyecanliyim bende simdi tartılcam hepiniz super vermissiniz tebrik ederimmmm guzel takimim
Merhaba ortakGünaydın kızlar Nasılsıniz bugün kilo bildirimi günü mu pek anlayamadım. evet dün çoook abarttım maalesef
ne güzel canım hedefinec ulasacagina eminim eksi çıkmak büyük mutluluk :)))
Hoşgeldin canımSelam kizlar ben geldim sonunda islerim.bitti kafam rahatladi tek bi konu disinda onunlada artik esim ugrassin umrumda degil.
Yeni gelenler icin kendimi tanitayim ben burcu 24 yasimdayim hemsireyim 1.5 yillik 7 aylik minnos bir kizim var bundan 3 yil once baska bir takimla 20 kilo vermistim. Simdide dogum kilolari ile ugrasiyorum ins. Kizimin dogum gununenkadar kurtulurum
Günaydın canımm arkadaşlarınıza hayırlı olsun şimdiden :)Günaydın güzellerim
Günaydın canım tebrikler. Gider inşallah merak etme.Günaydın cicoşlaaaarrrr ben -100gr bu hafta 2kilo nasıl gidecek merak içerisindeyim doğrusu
ben de pazartesi neden tartılıyoruz diye merak etmiştim. ama iyi fikirmişMerhaba ortak
Kuzum bi pazartesi tarti gunu bide cuma ama asil olan cuma gunu.
Ama pazartesi hafta sonu kacamak yapmayalim diye önlem
ben de pazartesi neden tartılıyoruz diye merak etmiştim. ama iyi fikirmiş
ben de bugün -300 geldim. pazartesiye iyi başladım moral olarak ya inşallah devamı gelir. tam adet günüme geldim ya bugün ya yarın...
tatlı talı ne yapıcam kızlar çikolata yememek için zor tutuyorum kendimi(
ben de pazartesi neden tartılıyoruz diye merak etmiştim. ama iyi fikirmiş
ben de bugün -300 geldim. pazartesiye iyi başladım moral olarak ya inşallah devamı gelir. tam adet günüme geldim ya bugün ya yarın...
tatlı talı ne yapıcam kızlar çikolata yememek için zor tutuyorum kendimi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?