Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

açıktım ama öyle dayanılmayacak gibi degil gündüz düğününe gittik ordan eşimle yemege gitmeseydik devam edecektim ama tamamlayamadım

Günaydın güzellerim

Günaydın tatlımmm.

Gunaydin kizlar t artildim,bu aralara takıldım kaldım ama düşecek cumaya insallah kaçamak yapmıyorum,hareketsiz de değilim rahatım bu yuzden,+200 çıktım,şimdi kahvalti hazirliyorum gorusuruz sonra

Günaydın canım. cumaya eksilerde buluşmak dileğiyle afiyet olsun.
Günaydın guzeller benim bildirim gelsin
Cuma77
Bugun 76
giden 1kilo
Heralde yeni baslayinca oldu ama reglime bi iki gün kaldi inş sonra daha iyi olur

Ilk defa köye gidip eksi döndüm
Günaydın tebrik ederim canım.

Gunaydin kizlar malesef +500 um tatilde bile arti olmamistim anlamadim neden boyle oldu diye ama elimden geleni yapip cumaya eksi olucam insallah
Moral bozma canım günaydın. Umarım cumaya eksileri görürsün.

kızlaaaarrrrr -200 çıktım çok mutluyumm bu hafta hedefim 1 kilo vermek.umarım başarabilirimm

Canımm çok sevindim senin adına. Bak yavaş ama emin adımlarla tıpış tıpış gidiyor pis kilolar.

Ben daha tartılmadım çünkü namaza kalktığımda tartıyı unutup bardak bardak su içtim :) biraz atayım suyu tartilicam.

Ohh afiyet şifa olsun. :)

Günaydın kızlar -600 çıktım cumaya göre cumaya kaldı - 900

Çok sevindim canım tebrikler.
günaydın kızlar -400 çıktım

Günaydın canım tebrikler.

Kızlar cok heyecanliyim bende simdi tartılcam hepiniz super vermissiniz tebrik ederimmmm guzel takimim

Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz. :)

Günaydın kızlar Nasılsıniz bugün kilo bildirimi günü mu pek anlayamadım. evet dün çoook abarttım maalesef

ne güzel canım hedefinec ulasacagina eminim eksi çıkmak büyük mutluluk :)))
Merhaba ortak

Kuzum bi pazartesi tarti gunu bide cuma ama asil olan cuma gunu.
Ama pazartesi hafta sonu kacamak yapmayalim diye önlem

Hoşgeldin canım

Günaydın güzellerim
Günaydın canımm arkadaşlarınıza hayırlı olsun şimdiden :)

Cümleten günaydın fıstıklar. Yoğun bir hafta sonu geçirdim. Gelenler gidenler. Baya yoruldum. Öncelikle sabah tartıldım. Kilom aynı cumayla. Yani 96. + görmemek de güzel benim için. Şimdi cumartesi pazar menülerimi yazayım.

Cumartesi
Sabah kalkınca 1 bardak su
Kahvaltı : 09:00 3 kaşık menemen , biraz köy peyniri 2 dilim ekmek
Akşam 18:30 3 tane köfte 3 kaşık beyaz pilav bol salata ( misafirim vardı)

Su : 3 litre

Spor: Bütün gün temizlik yaptım o yüzden spor yapmaya dermanım kalmadı

Pazar
Sabah kalkınca 1 bardak su

Kahvaltı 09:00 1 yumurtadan omlet

Öğlen 12:30 1 porsiyon karışık ızgara ( et, tavuk, köfte) 2 dilim ekmek 1 bardak coca cola zero 2 dilim baklava

Akşam 1 kase çorba biraz turşu.

Su 2.5 litre Spor yok.

Kardeşim askerden yeni geldi. Pazar ona özeldi. O yüzden biraz fazla kaçırdım. Ama + çıkmadı çok şükür.

Bu arada şeker orucumu da bozmuş oldum.

Merhaba ortak

Kuzum bi pazartesi tarti gunu bide cuma ama asil olan cuma gunu.
Ama pazartesi hafta sonu kacamak yapmayalim diye önlem
ben de pazartesi neden tartılıyoruz diye merak etmiştim. ama iyi fikirmiş

ben de bugün -300 geldim. pazartesiye iyi başladım moral olarak ya inşallah devamı gelir. tam adet günüme geldim ya bugün ya yarın...
tatlı talı ne yapıcam kızlar çikolata yememek için zor tutuyorum kendimi(

Tebrikler - çıkman gayet güzel.

Eksi gormene sevindim tatlim tebrikler
Adet döneminde benim 1bucuk kilo oynuyodu canim arti cikarsanda üzülme çünkü vucut sisiyor

Tarcinli elma yiyeblrsn yada kuru üzüm yada tarcinli elma toplari yapablrsn tatli krizine bire bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…