- 28 Ağustos 2015
- 498
- 1.158
- 28
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.701
harikaaaGünaydın guzeller benim bildirim gelsin
Cuma77
Bugun 76
giden 1kilo
Heralde yeni baslayinca oldu ama reglime bi iki gün kaldi inş sonra daha iyi olur
Ilk defa köye gidip eksi döndüm
sizi takip ediyorum 1. oldugunuzu gördüğüm günden beri.çok düşük kalorili besleniyorsunuzkilo vermenizin azalması çok normal.umarım geri almazsınızCanım benim kilo vermem çok yavaşladı
selamlarrr hoşgeldiniz ben ToprakTamam Zuhal abla teşekkür ederim.
Bütğn kızlara selam ben sevil boy 160 kilo 73.3 bu sabah tartıldım ev hanımıyım 35 yaşındayım 6 yaşında bi oğlum var 1 sene önce buralardayım 78 den 65 e düşmüştüm ama bazı sebeplerden buraya gelemedim kiloma da dikkat etmediğim için 73 oldum. şimdi tekrar başlamak istiyorum desteğinizle tabi ki. şimdiden teşekkür ederim
kusursuzz.Çok yorgunum bacakları zonkluyor
Menum
Sabah 8
1 tatlı kaşığı corekotu yagi
1 bardak sıcak limonlu su
Saat 12
1 yumurta
1 dilim tam tahilli
3 zeytin
2 kk peynir
Roka tere maydanoz
Saat 16
2 ceviz
10 fındık
Saat 18:30
150 gram ızgara et
Ayran
Salata
Su 2 litre
Spor yok ama sabah annem babam erkek kardeşim eşi geldi az önce gittiler yemektir tatlıdır caydır pazara git gel şaftim kaydi
neeeeTürk kahvesini kaynatirken icine 1 cay kasigi tarcin koyuyorum canim diyetisyene giderken doktor onermisti metebolizmayi hizlanidiyomus
hoşgeldin Burcuuu ben de 25 yaşım.düşük kalorili salak bi beslenmeden verdiğim 13 kilodan sonra 1,5 ayda 8 kilo aldım.hemen beslenmemi düzene soktum şimdi 1 ayda 4 kşilo verdim devam ediyorum.daha da almayacagım onlarıSelam kizlar ben geldim sonunda islerim.bitti kafam rahatladi tek bi konu disinda onunlada artik esim ugrassin umrumda degil.
Yeni gelenler icin kendimi tanitayim ben burcu 24 yasimdayim hemsireyim 1.5 yillik 7 aylik minnos bir kizim var bundan 3 yil once baska bir takimla 20 kilo vermistim. Simdide dogum kilolari ile ugrasiyorum ins. Kizimin dogum gununenkadar kurtulurum
Iyi is olmus kaptanim,evlilige vesile olursunuz insalah,nisanliniza da mutlu yillarKızlar haftasonu giremedim kusuruma bakmayın evle uğraştık dün cumartesi de nişanlımın doğum gününü kutladık Bi de dün onun Bi arkadaşıyla benim Bi arkadaşımı tanıştırdık sanırım sevgili oldular :)))
Supersin fıstık eminim bu hafta hedef tutacakkızlaaaarrrrr -200 çıktım çok mutluyummbu hafta hedefim 1 kilo vermek.umarım başarabilirimm
evet dün çoook abarttım maalesefbaştan sona yanlışlarla dolu
ne güzel canım hedefinec ulasacagina eminim eksi çıkmak büyük mutluluk :)))kızlaaaarrrrr -200 çıktım çok mutluyummbu hafta hedefim 1 kilo vermek.umarım başarabilirimm
Oooo seni gidi cöpcatan seni. Güzel gectimi doğum gününüz.Kızlar haftasonu giremedim kusuruma bakmayın evle uğraştık dün cumartesi de nişanlımın doğum gününü kutladık Bi de dün onun Bi arkadaşıyla benim Bi arkadaşımı tanıştırdık sanırım sevgili oldular :)))
Bence de düşecek stres yapma sakin.Gunaydin kizlar t artildim,bu aralara takıldım kaldım ama düşecek cumaya insallah kaçamak yapmıyorum,hareketsiz de değilim rahatım bu yuzden,+200 çıktım,şimdi kahvalti hazirliyorum gorusuruz sonra
Oyy maşallah cumaya guzel bir eksi olucak.Günaydın guzeller benim bildirim gelsin
Cuma77
Bugun 76
giden 1kilo
Heralde yeni baslayinca oldu ama reglime bi iki gün kaldi inş sonra daha iyi olur
canım hava değişimi su hersey etkiler eminim eksi olacagini.Gunaydin kizlar malesef +500 um tatilde bile arti olmamistim anlamadim neden boyle oldu diye ama elimden geleni yapip cumaya eksi olucam insallah
kusursuzz.
Çok iyi canım cumaya baya iyi olucak.kızlaaaarrrrr -200 çıktım çok mutluyummbu hafta hedefim 1 kilo vermek.umarım başarabilirimm
Süper canim bimden alırım saolDiyete başladığım ilk 3 hafta aç uyuyorum doymuyordum sanırım midem baya küçüldü fazladan bir lokma yesem sabah tok uyanıyorum. Artık midem kazinmiyor şukur. Ama acıkırsam mutlaka seni dinliycem ve birsey atıcam ağzıma. 5 li çay Her markette olmuyor bana fazla denk gelmedi ama en basiti bim de var kesin bulursun.
afieyt olsun canim sabah kötü olmuş buraz yaramasin ınş.,akşam guzelKızlar dün menü bildirimi yapamadım.özür dilerim hiç fırsatım olmadı.gecte olsa yinede yazmak istiyorum
Sabah 11 bir dilim börek.
2 kasik patetes salatası
Peynir. 2 kasık menemen
Akşam 18
Tavuk but ayran
2litre su.spor yok
günaydın şeydaGünaydın güzellerim
hayırlısı olsun vesile olmak sevaptırKızlar haftasonu giremedim kusuruma bakmayın evle uğraştık dün cumartesi de nişanlımın doğum gününü kutladık Bi de dün onun Bi arkadaşıyla benim Bi arkadaşımı tanıştırdık sanırım sevgili oldular :)))
maşallahhh süperGünaydın guzeller benim bildirim gelsin
Cuma77
Bugun 76
giden 1kilo
kızlaaaarrrrr -200 çıktım çok mutluyummbu hafta hedefim 1 kilo vermek.umarım başarabilirimm [maşallahh sen zaten fıstıksın ama bu azimle kilon istediğin seviyeye iner
günaydın herkese haftasonu pek yazamadım kızlar kusura bakmayın ..kilo bildirimim cuma 96 bugün 94,5 mutluyuz azimliyiz
Miras gerçekten güzel bu menü çok begendim,tek hatan 3 oguunde karbonhidrat var,onu tek ogune indir yada en fazla 2 ogun yap canim,afieyt olsunKahvaltım (10.00)
Maydonozlu haşlanmış yumurta(1 adet)
Lor peyniri
1 salatalık
1 yesil biber
1 adet zeytin
2 dilim tam buğday ekmek
Öğlen (14.00)
1 tabak kabak yemeği
1 bardak ayran
1 dilim tam buğday ekmek
Ara öğün(17.00 içicem)
Tarçınlı Türk kahvesi
1 avuç kuru meyve
Akşam (18.30 yicem)
1 kase yulaf kepekli yoğurt
2 adet salatalık(küçük)
Spor
30 dakika bisiklet
30 dakika yürüyüş
Su 2.5 litre
Güzel gerçekten canim afieyt olsunSelam kizlar menumu yazayim,
Sabah:12.00 alti yesil zeytin,1 kk peynir,iki uc kasik kadar kavurmali yumurta,bir tk bal,1 dilim ekmek ve cay.
Ara ogun:15.00 bir kuru incir,bir avuc findik,badem ve ceviz.
Aksam:17.30 bes tane kucuk kofte,salata ve bir bardak ayran.
2.5 litre su,spora nasipse yarin basliycam.
anladım canim spordan sonra protein iyi tercihValla Can'ım spordan sonra acıkırsam sadece yoğurt yada kahve tercihinde bulunuyorum y
afieyt olsun canim,makarna sossuz zaten diğer ogunlerde ekmek olmadığı için problem değil ama makarnayı tercih ettiğinde öğlen ve tam bugday olandan tercih et canim,insallah gerçek sınav denemelerden daha iyi gelir benim oyle olmuştu,yaptığım en yüksek sınavlardan biriydi gerçek sinavİyi akşamlar kızlar bugün azcık okumakla yetindim sizleri yazmadım denemelere başladım da allaha şükür evde yaptığım deneme sonuçları iyi çıkıyor artık darısı gerçek sınava...
Uzatmadan menüme geçeyim
Sabah 7.00 zencefilli limon çayı
08.30 2 haşlanmış yumurta, 1 domates 1 salatalık küçük parça peynir
12.30 cacık
15.30 elma
Akşam biraz ağır oldu farkındayım
18.00 bir tabak sossuz makarna
2.5 litre su
1 fincan rezene
2 fincan sade nescafe
50 dakika zumma dansı
Mukemmel masallahGünaydın kızlar -600 çıktım cumaya göre cumaya kaldı - 900
Canim sabahki pekmez oldugu için özellikle akşamki ekmek olmayabilirdi,onun dışında güzel afieyt olsunBenim bugünkü menüm
Kahvaltı(11.00)
1/2 porsiyon sucuklu yumurta
Peynir
Domates salatalık söğüş
1 tatlı kaşığı tahin pekmez:)
2dilim tam buğday ekmek
Ara
1 yeşil elma
Akşam(18.00)
1 küçük karnıyarık ama yağsız kıyma ve haşlanmış patlıcanla
Yarım porsiyon cacık
1 dilim tam buğday ekmek
Ayrıca 2,5 litre su ve Saat 13 ile 15 arası 1 saat zumba 1 saat step
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?