Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın guzeller benim bildirim gelsin
Cuma77
Bugun 76
giden 1kilo
Heralde yeni baslayinca oldu ama reglime bi iki gün kaldi inş sonra daha iyi olur

Ilk defa köye gidip eksi döndüm
harikaaa yeni başladıysanız bu ödemdir ama yine de çok güzel

selamlarrr hoşgeldiniz ben Toprak ben de kötü düşük kalorili diyetlerle 13 kilo verip, bıraktıgım 1,5 ayda 8 kilo geri alan biriyim şimdi beslenmemi fıstık haline getirip tekrar başlkadım 1 ayda 4 kilo verdim devam ediyorum

kusursuzz.

hoşgeldin Burcuuu ben de 25 yaşım.düşük kalorili salak bi beslenmeden verdiğim 13 kilodan sonra 1,5 ayda 8 kilo aldım.hemen beslenmemi düzene soktum şimdi 1 ayda 4 kşilo verdim devam ediyorum.daha da almayacagım onları

Iyi is olmus kaptanim,evlilige vesile olursunuz insalah,nisanliniza da mutlu yillar

Günaydın kızlar Nasılsıniz bugün kilo bildirimi günü mu pek anlayamadım.
baştan sona yanlışlarla dolu
evet dün çoook abarttım maalesef

kızlaaaarrrrr -200 çıktım çok mutluyumm bu hafta hedefim 1 kilo vermek.umarım başarabilirimm
ne güzel canım hedefinec ulasacagina eminim eksi çıkmak büyük mutluluk :)))

Günaydın kızlar.
Oooo seni gidi cöpcatan seni. Güzel gectimi doğum gününüz.

Gunaydin kizlar t artildim,bu aralara takıldım kaldım ama düşecek cumaya insallah kaçamak yapmıyorum,hareketsiz de değilim rahatım bu yuzden,+200 çıktım,şimdi kahvalti hazirliyorum gorusuruz sonra
Bence de düşecek stres yapma sakin.

Cuma77
Bugun 76
giden 1kilo
Heralde yeni baslayinca oldu ama reglime bi iki gün kaldi inş sonra daha iyi olur

Oyy maşallah cumaya guzel bir eksi olucak.

Gunaydin kizlar malesef +500 um tatilde bile arti olmamistim anlamadim neden boyle oldu diye ama elimden geleni yapip cumaya eksi olucam insallah
canım hava değişimi su hersey etkiler eminim eksi olacagini.

kızlaaaarrrrr -200 çıktım çok mutluyumm bu hafta hedefim 1 kilo vermek.umarım başarabilirimm
Çok iyi canım cumaya baya iyi olucak.

Süper canim bimden alırım saol
afieyt olsun canim sabah kötü olmuş buraz yaramasin ınş.,akşam guzel

Günaydın güzellerim
günaydın şeyda
hayırlısı olsun vesile olmak sevaptır
Cuma77
Bugun 76
giden 1kilo

maşallahhh süper

Miras gerçekten güzel bu menü çok begendim,tek hatan 3 oguunde karbonhidrat var,onu tek ogune indir yada en fazla 2 ogun yap canim,afieyt olsun

Güzel gerçekten canim afieyt olsun
Valla Can'ım spordan sonra acıkırsam sadece yoğurt yada kahve tercihinde bulunuyorum y
anladım canim spordan sonra protein iyi tercih
afieyt olsun canim,makarna sossuz zaten diğer ogunlerde ekmek olmadığı için problem değil ama makarnayı tercih ettiğinde öğlen ve tam bugday olandan tercih et canim,insallah gerçek sınav denemelerden daha iyi gelir benim oyle olmuştu,yaptığım en yüksek sınavlardan biriydi gerçek sinav

Canim sabahki pekmez oldugu için özellikle akşamki ekmek olmayabilirdi,onun dışında güzel afieyt olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…