- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.741
Merhaba canım çok iyiymiş ya teşekkür ederimMerhaba ortak
Kuzum bi pazartesi tarti gunu bide cuma ama asil olan cuma gunu.
Ama pazartesi hafta sonu kacamak yapmayalim diye önlem
teşekkür ederim canım. elmayı deneyeceğim. sende -700 çıkmışsın ..valla süperrEksi gormene sevindim tatlim tebrikler
Adet döneminde benim 1bucuk kilo oynuyodu canim arti cikarsanda üzülme çünkü vucut sisiyor
Tarcinli elma yiyeblrsn yada kuru üzüm yada tarcinli elma toplari yapablrsn tatli krizine bire bir
Waauw Süpersin maşallah bende az önce tartıldim 78.5 çıktım en son cumartesi tartilmistim galiba o zaman da 78.8 dimTartıldım canlar -700 gördüm tartida cok mutlu oldum bin şükür ödemdir ama olsun en azindan odemlerimden kurtuldum
Cumayi iple cekiyorum
Merhaba canim,afieyt olsun2 günlük yoğun düğün temposundan sonra ve temizlikten sonra mrblar
Sabah 12.00
Ananas bir parça
Ara 14.00 ananas
Akşam 17.00
Kuzu ızgara yağsız
Bol salata
Su 2,5 lt
Spor yok
afieyt olsun toprakcimkızlarrrr son iki gğündür yoğun çalıştıgım için çok buluşamıyorum sizinle özledim
menüm
8.30 limonlu sıcak su
9.00 1 portakal
9.30 2 zeytin 2 haşlanmış tam yumurta,salatalık,bi parça az yağlı köy peyniri, açıkçay,
14.00 4 çatal kadar spagetti kepekli, bir kase yoğurt içine biraz tarçın ve keten tohumu
17.00 5 tane fındık, şekersiz türk kahvesi
19.00 tavuk göğüs sote, bi kase yoğurt,salata
1 saat pilates
3 litre su
guzel canim afiey olsunIyi akşamlar kizlar grc kaldim bugun fazlada giremedim zaten ins bundan sonra full katilim evime geldim çok şükür
Sabah8.00
Iki dilin ekmek
Bi parca peynir
6zeytin
Domates salatalık maydanoz
Öğle 13.00
Bi tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek
Ayran
Marul maydanoz vb
1Aksam17.00
1 tabak patlıcan yemegi
Salata yoğurt
Su 2lt spor yok koyde olunca
hosgeldin canim Eda ben,canim gerçekten kötü bir gün olmuş,üzüldüm adınaSabah eşim olduğu için kahvaltı biraz gec yaptık
Saat 12 de kahvaltı
3 kaşık Menemen
Şekersiz çay
3 zeytin
Yarım domates ve salatalık
Yarım ekmek
Öğlen komşum kısır yapmıştı 1 tabak kısır
Aksam 21 de evde yaptığım yarim pizza
Salata
Su ve spor yok ama birazdan 1 kaç hareket plates yapmaya çalışacağım ilk menu paylasimim biraz iç karartici
Cok sagol tatlımteşekkür ederim canım. elmayı deneyeceğim. sende -700 çıkmışsın ..valla süperr
Cok sagol canimWaauw Süpersin maşallah bende az önce tartıldim 78.5 çıktım en son cumartesi tartilmistim galiba o zaman da 78.8 dim
Tabi az cikman güzel canim dünkü menüden sonraWaauw Süpersin maşallah bende az önce tartıldim 78.5 çıktım en son cumartesi tartilmistim galiba o zaman da 78.8 dim
Teşekkür ederim cancağızımsüppppersin bravooo
ortak maşallah hızlı başlamışsınGünaydın guzeller benim bildirim gelsin
Cuma77
Bugun 76
giden 1kilo
Heralde yeni baslayinca oldu ama reglime bi iki gün kaldi inş sonra daha iyi olur
Ilk defa köye gidip eksi döndüm
Afiyet olsun canimMenüm
Sabah 11
Peynir.2 yumurta
6 zeytin.salatalık
Akşam 18
Ekşili corba
Salata
Közlenmiş patlıcan
40 dk yürüyüş
2 litre su
necla kuzum dikkat et n olur,zaten az yediğin için olumsuz yorum yapmak istemedim ama 2 ayda gideceğine 4 ayda gitsinCanım benim kilo vermem çok yavaşladı
hosgeldin tekrardan o zaman canim ismim Eda 1,5 ay oldu katilali 6 kilo verdim,sağlıkla ver kilolariniTamam Zuhal abla teşekkür ederim.
Bütğn kızlara selam ben sevil boy 160 kilo 73.3 bu sabah tartıldım ev hanımıyım 35 yaşındayım 6 yaşında bi oğlum var 1 sene önce buralardayım 78 den 65 e düşmüştüm ama bazı sebeplerden buraya gelemedim kiloma da dikkat etmediğim için 73 oldum. şimdi tekrar başlamak istiyorum desteğinizle tabi ki. şimdiden teşekkür ederim
Canım muz ,ekmek,makarna 3 ogun karbonhidrat var,akşam karbon almamalisin sabah,bide belki öğlen olabilir.Bende ilk menümü paylaşayım
Sabah 1 muz 1 bardak yağsız süt
Öğle 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 tk bal 7 zeytin şekersiz çay
Ara 5 erik
Akşam 5 köfte 3 kaşık makarna 2 kaşık taze fasulye salata 1 bardak ayran
Su 2 litre olmuştur
Spor 45 dk yürüdüm
Listem yarından itibaren daha diyet tadın da olacak
Canim Güzel menu aksam 9 daki kavunu görene kadarSlm kızlar menümmm
Sabah 10.00 1kk peynir 1yumurta 5zeytin donates salatalık
Öğle 14.00 1kase peynirli salata
Ara 2hurma 3ceviz
Akşam 19.00 1tabak salata 1porsiyon tavuk
Ara 21.00 1dilim kavun 1şeftali
Su 2,5 lt
Spor yok
Güzel canim artidan kesinlikle guzelGunaydin kizlar sabitim..
Rakip cumaya ikiyi bulabilecenmi eliften bi haber yok dimi benmi atladımgünaydın kızlar -400 çıktım
Afiyet olsun semacim çok gzuelSaat 11.30
2 dlm kepek ekmeginden kanepe
Yumurta salatasi
7 ham zeytin
Domates
Salatalik
Saat 17.30
Salata
Izgara karisik
Su 3litre civari
Spor 1saat 20 dakika yuruyus
50 ipsiz ip
oyl3 canim geç geldik biraz inanilmaz yorgun hissettimCanım peynir yağlı olduğu için sınırlı olursa daha güzel olur bide sosis dışında gerisi güzel
afieyt olsun canimÇok yorgunum bacakları zonkluyor
Menum
Sabah 8
1 tatlı kaşığı corekotu yagi
1 bardak sıcak limonlu su
Saat 12
1 yumurta
1 dilim tam tahilli
3 zeytin
2 kk peynir
Roka tere maydanoz
Saat 16
2 ceviz
10 fındık
Saat 18:30
150 gram ızgara et
Ayran
Salata
Su 2 litre
Spor yok ama sabah annem babam erkek kardeşim eşi geldi az önce gittiler yemektir tatlıdır caydır pazara git gel şaftim kaydi
Canım artidayim ama yarışıyoruz tabiDegistir Kendini canım yarışıyor muyuz yarın haftabaşı var mısın yok musın :))
çok güzel canim afieyt olsunBenim menu
8.00
2 dilim peynir 1 dilim t.b ekmeği
4 zeytin 1 haşlama yumurta
Dereotu
Öğlen 12 30
4 kaşık sebze
1 kase yoğurt
1 adet Mücver fırında
Aksam
Et döner
karalahana salatasi
Haşlanmış sebze (yağlı limonlu)
Su 2 Litre
Spor ne yazikki yok bugun
Hayırlı olsun canim,+100 g iyi bence korumussun kilonuSelam canim tasia.bitti cok sukur daha rahat oldu bebis icin. Kilo durumu sanirim 100 gram artidayim.
Valla seydacim kaçamak yok gerçekte böyle bir motivasyonda yokKaçamak yaparsan valla bende seni kaçırırım
çok güzel kuzum açılışı yaptın hadi bakalimGünaydın guzeller benim bildirim gelsin
Cuma77
Bugun 76
giden 1kilo
Heralde yeni baslayinca oldu ama reglime bi iki gün kaldi inş sonra daha iyi olur
Ilk defa köye gidip eksi döndüm
Inşallah zeynepGunaydin kizlar malesef +500 um tatilde bile arti olmamistim anlamadim neden boyle oldu diye ama elimden geleni yapip cumaya eksi olucam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?