- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.761
Çok güzel canim ananas ise yaradi yanigünaydın kızlar -400 çıktım
Saol kuzum olacak insalahGünaydın canım. cumaya eksilerde buluşmak dileğiyle afiyet olsun.
gidecek insalalh canim,gorcez cuma günü hangimizden fazla gidecekGünaydın cicoşlaaaarrrr ben -100gr bu hafta 2kilo nasıl gidecek merak içerisindeyim doğrusu
kaçamakları olmasa - çıkardın canim,allahtan sabitsinCümleten günaydın fıstıklar. Yoğun bir hafta sonu geçirdim. Gelenler gidenler. Baya yoruldum. Öncelikle sabah tartıldım. Kilom aynı cumayla. Yani 96. + görmemek de güzel benim için. Şimdi cumartesi pazar menülerimi yazayım.
Cumartesi
Sabah kalkınca 1 bardak su
Kahvaltı : 09:00 3 kaşık menemen , biraz köy peyniri 2 dilim ekmek
Akşam 18:30 3 tane köfte 3 kaşık beyaz pilav bol salata ( misafirim vardı)
Su : 3 litre
Spor: Bütün gün temizlik yaptım o yüzden spor yapmaya dermanım kalmadı
Pazar
Sabah kalkınca 1 bardak su
Kahvaltı 09:00 1 yumurtadan omlet
Öğlen 12:30 1 porsiyon karışık ızgara ( et, tavuk, köfte) 2 dilim ekmek 1 bardak coca cola zero 2 dilim baklava
Akşam 1 kase çorba biraz turşu.
Su 2.5 litre Spor yok.
Kardeşim askerden yeni geldi. Pazar ona özeldi. O yüzden biraz fazla kaçırdım. Ama + çıkmadı çok şükür.
Bu arada şeker orucumu da bozmuş oldum.
kuru meyve ye canim tarcinli süt icben de pazartesi neden tartılıyoruz diye merak etmiştim. ama iyi fikirmiş
ben de bugün -300 geldim. pazartesiye iyi başladım moral olarak ya inşallah devamı gelir. tam adet günüme geldim ya bugün ya yarın...
tatlı talı ne yapıcam kızlar çikolata yememek için zor tutuyorum kendimi(
bulurum canım hatta sanırsam bulmusum tartı iki rakam gösterdi azını yazdımRakip cumaya ikiyi bulabilecenmi eliften bi haber yok dimi benmi atladım
Güzel canim maşallahgünaydın kızlar benim yazdığım arada kaybolmuş heralde ...cuma 96 bugün 94.5
elif su içmiş beklemede :)Rakip cumaya ikiyi bulabilecenmi eliften bi haber yok dimi benmi atladım
Hoşbuldum eda kötü bir gündu telafi edicem bugün inşa :)Merhaba canim,afieyt olsun
afieyt olsun toprakcim
guzel canim afiey olsun
hosgeldin canim Eda ben,canim gerçekten kötü bir gün olmuş,üzüldüm adına
aynen canım inşallah cumaya 77 olmak 8stiyorum :)Cok sagol canim
Bende seni tebrik ederimkilolar bizi terkediyor artik
Aynen öyle canım ben de beklemiyordum.Tabi az cikman güzel canim dünkü menüden sonra
Çok iyi vermişsin masallah canım cumaya 94 ten az olur inşallah :)günaydın kızlar benim yazdığım arada kaybolmuş heralde ...cuma 96 bugün 94.5
Çok güzel canimTartıldım canlar -700 gördüm tartida cok mutlu oldum bin şükür ödemdir ama olsun en azindan odemlerimden kurtuldum
Cumayi iple cekiyorum
canım benim reglden dolayı pek bişey anlamıyorum ananasıda yarım bıraktım tüm gün yemem lazımdı yarım gün yedim 2-3 güne netleşirÇok güzel canim ananas ise yaradi yani
Beslenmeni 1 gün kıs, asıl telafi yi sporla yap sağlıklı olanı budurHoşbuldum eda kötü bir gündu telafi edicem bugün inşa
ilk tartıldım 63.7 çıktı sonra tartıldım 65,5Çok güzel canim ananas ise yaradi yani
Tabi ki sporsuz verilen kılo çok kolay alınıyorBeslenmeni 1 gün kıs, asıl telafi yi sporla yap sağlıklı olanı budur
tarçınlı süt içiyorum zaten.kuru meyve de mantıklı.teşekkürlerrSaol kuzum olacak insalah
gidecek insalalh canim,gorcez cuma günü hangimizden fazla gidecek
kaçamakları olmasa - çıkardın canim,allahtan sabitsin
kuru meyve ye canim tarcinli süt ic
Tartıldım canlar -700 gördüm tartida cok mutlu oldum bin şükür ödemdir ama olsun en azindan odemlerimden kurtuldum
Cumayi iple cekiyorum
günaydın kızlar benim yazdığım arada kaybolmuş heralde ...cuma 96 bugün 94.5
Saol kuzum olacak insalah
gidecek insalalh canim,gorcez cuma günü hangimizden fazla gidecek
kaçamakları olmasa - çıkardın canim,allahtan sabitsin
kuru meyve ye canim tarcinli süt ic
Kızlar benim 1 yaşında oğlum var ve emziriyorum çok çabuk şekerim düşüyor yemek yerkende gözüm bişey görmüyornapmaliyim sizce?
INŞALLAH olursun canim bende 83u ucundanda olsa görmek istiyorumHoşbuldum eda kötü bir gündu telafi edicem bugün inşa :)
aynen canım inşallah cumaya 77 olmak 8stiyorum :)
Aynen öyle canım ben de beklemiyordum.
Çok iyi vermişsin masallah canım cumaya 94 ten az olur inşallah :)
Günaydın guzeller benim bildirim gelsin
Cuma77
Bugun 76
giden 1kilo
Heralde yeni baslayinca oldu ama reglime bi iki gün kaldi inş sonra daha iyi olur
Ilk defa köye gidip eksi döndüm
Copcatanlik yaptiniz ha
Gunaydin kizlar malesef +500 um tatilde bile arti olmamistim anlamadim neden boyle oldu diye ama elimden geleni yapip cumaya eksi olucam insallah
kızlaaaarrrrr -200 çıktım çok mutluyummbu hafta hedefim 1 kilo vermek.umarım başarabilirimm
Iyi is olmus kaptanim,evlilige vesile olursunuz insalah,nisanliniza da mutlu yillar
Günaydın kızlar.
Oooo seni gidi cöpcatan seni. Güzel gectimi doğum gününüz.
Bence de düşecek stres yapma sakin.
Oyy maşallah cumaya guzel bir eksi olucak.
canım hava değişimi su hersey etkiler eminim eksi olacagini.
Çok iyi canım cumaya baya iyi olucak.
günaydın şeyda
hayırlısı olsun vesile olmak sevaptır
maşallahhh süper
Günaydın kızlar -600 çıktım cumaya göre cumaya kaldı - 900
günaydın kızlar -400 çıktım
Canim kacla izne ayrildigimi hatirlamadim paylasim alanina baktim 68.5 la ayrilmisim. Suanda 68.5 yani sabitim sukur almamisim kilo mutlu oldm
Günaydın cicoşlaaaarrrr ben -100gr bu hafta 2kilo nasıl gidecek merak içerisindeyim doğrusu
ben de pazartesi neden tartılıyoruz diye merak etmiştim. ama iyi fikirmiş
ben de bugün -300 geldim. pazartesiye iyi başladım moral olarak ya inşallah devamı gelir. tam adet günüme geldim ya bugün ya yarın...
tatlı talı ne yapıcam kızlar çikolata yememek için zor tutuyorum kendimi(
Oooooo süperTartıldım canlar -700 gördüm tartida cok mutlu oldum bin şükür ödemdir ama olsun en azindan odemlerimden kurtuldum
Cumayi iple cekiyorum
günaydın kızlar -400 çıktım
Kızlar benim 1 yaşında oğlum var ve emziriyorum çok çabuk şekerim düşüyor yemek yerkende gözüm bişey görmüyornapmaliyim sizce?
tarçınlı süt içiyorum zaten.kuru meyve de mantıklı.teşekkürlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?