- 5 Nisan 2016
- 581
- 1.416
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.781
Nasıl geçti Cnm ilk defa gittin heraldeMrb arkadaşlar bu sabah diyetisyene gittim. Gitmeden önce evde tartildim tabi..
-600 çıktı.
Diyetisyen de 500 gr daha az çıktım ama tabi ben kendi tartima göre hesaplamaya devam etcem
ya sen ne kadar tatlısın kıpır kıpır enerji veriyosunKızlar cok heyecanliyim bende simdi tartılcam hepiniz super vermissiniz tebrik ederimmmm guzel takimim
evet canın biliyorum onu da emzirdigim için hemen acikiyorum bunu demek istemiştimTebrikler canım çok iyi.
Oo süper valla ben de kaçamak yapmamış olsam aynı kiloda olurduk demek ki.
Aynen canım inşallah cumaya göreceğiz - leri.
Bol bol su iç. Emzirmeyle yemenin hiç alakası yok canım. Ne kadar su o kadar süt.
Olabilir canım SağolValla hiç emzirmedim ama alakası olduğunu sanmıyorum Kı benim şekerim kiloluyjen de en alt sınırdaydı kendini aç bırakma ve tok tutcak şeyler ye et yoğurt yumurta gibi
Tatlım Öğünlerde Doğru şeyleri doyuncaya kadar yeki sonra saldırma riskin olmasınKızlar benim 1 yaşında oğlum var ve emziriyorum çok çabuk şekerim düşüyor yemek yerkende gözüm bişey görmüyornapmaliyim sizce?
Harikasın bitanemkızlaar spor hocacım bugün küçükl bi ödülü hakettin dedi.bi porsiyon hafif sütlü bi tatlı ya da bikaç tane çigköfte ye istersen dedi.ve beeennn istemedim !onun yerine 10 tane kuru dut yedim ödül yerine bunu istedim biraz şekerli diye ama çok güzel kan yapıyormuş.ödülümü böylece hafif geçiştirdim çok mutluyum tatlı falan yemedim
Kızlar benim 1 yaşında oğlum var ve emziriyorum çok çabuk şekerim düşüyor yemek yerkende gözüm bişey görmüyornapmaliyim sizce?
kuru dut şeker açısından baya zengin isterseniz bikaç tane yiyin.ablam da emzirirken yiyodu.ama dikkat fazla kaçarsa kalorisi çokKızlar benim 1 yaşında oğlum var ve emziriyorum çok çabuk şekerim düşüyor yemek yerkende gözüm bişey görmüyornapmaliyim sizce?
Gunaydin kizlar t artildim,bu aralara takıldım kaldım ama düşecek cumaya insallah kaçamak yapmıyorum,hareketsiz de değilim rahatım bu yuzden,+200 çıktım,şimdi kahvalti hazirliyorum gorusuruz sonra
Günaydın guzeller benim bildirim gelsin
Cuma77
Bugun 76
giden 1kilo
Heralde yeni baslayinca oldu ama reglime bi iki gün kaldi inş sonra daha iyi olur
Ilk defa köye gidip eksi döndüm
Gunaydin kizlar malesef +500 um tatilde bile arti olmamistim anlamadim neden boyle oldu diye ama elimden geleni yapip cumaya eksi olucam insallah
kızlaaaarrrrr -200 çıktım çok mutluyummbu hafta hedefim 1 kilo vermek.umarım başarabilirimm
Günaydın kızlar -600 çıktım cumaya göre cumaya kaldı - 900
günaydın kızlar -400 çıktım
Günaydın cicoşlaaaarrrr ben -100gr bu hafta 2kilo nasıl gidecek merak içerisindeyim doğrusu
ben de pazartesi neden tartılıyoruz diye merak etmiştim. ama iyi fikirmiş
ben de bugün -300 geldim. pazartesiye iyi başladım moral olarak ya inşallah devamı gelir. tam adet günüme geldim ya bugün ya yarın...
tatlı talı ne yapıcam kızlar çikolata yememek için zor tutuyorum kendimi(
Tartıldım canlar -700 gördüm tartida cok mutlu oldum bin şükür ödemdir ama olsun en azindan odemlerimden kurtuldum
Cumayi iple cekiyorum
vay vay muthisgünaydın kızlar benim yazdığım arada kaybolmuş heralde ...cuma 96 bugün 94.5
Kızlar benim 1 yaşında oğlum var ve emziriyorum çok çabuk şekerim düşüyor yemek yerkende gözüm bişey görmüyornapmaliyim sizce?
teşekkür ederimGüzel canim maşallah
sağol canım inşallahHoşbuldum eda kötü bir gündu telafi edicem bugün inşa :)
aynen canım inşallah cumaya 77 olmak 8stiyorum :)
Aynen öyle canım ben de beklemiyordum.
Çok iyi vermişsin masallah canım cumaya 94 ten az olur inşallah :)
Tebrikler canım çok iyi.
Oo süper valla ben de kaçamak yapmamış olsam aynı kiloda olurduk demek ki.
sağol canım
Aynen canım inşallah cumaya göreceğiz - leri.
Bol bol su iç. Emzirmeyle yemenin hiç alakası yok canım. Ne kadar su o kadar süt.
azmine bravo valla süpersinkızlaar spor hocacım bugün küçükl bi ödülü hakettin dedi.bi porsiyon hafif sütlü bi tatlı ya da bikaç tane çigköfte ye istersen dedi.ve beeennn istemedim !onun yerine 10 tane kuru dut yedim ödül yerine bunu istedim biraz şekerli diye ama çok güzel kan yapıyormuş.ödülümü böylece hafif geçiştirdim çok mutluyum tatlı falan yemedim
harikasınnn ya çok iyiMrb arkadaşlar bu sabah diyetisyene gittim. Gitmeden önce evde tartildim tabi..
-600 çıktı.
Diyetisyen de 500 gr daha az çıktım ama tabi ben kendi tartima göre hesaplamaya devam etcem
Valla ilki bile olabilir reglde oldunya,ama neden bu kadar farkli cikiyo acabailk tartıldım 63.7 çıktı sonra tartıldım 65,5
hem oyle hemde az yemek tehlikeli ilerde korumak zorTabi ki sporsuz verilen kılo çok kolay alınıyor
Canım benimki 10 aylik oyle böyle bir emme değil,hiç gıda vermezsem yeridir,illaki çok açıklıyorum ama seninkinin nedeni emzirme değil motivasyon eksikliği benceKızlar benim 1 yaşında oğlum var ve emziriyorum çok çabuk şekerim düşüyor yemek yerkende gözüm bişey görmüyornapmaliyim sizce?
salona haftada 3 gidiyorum. benim sevgilim de milli sporcu kendisi spor beslenme konusunda saglam eğitimlidir sağolsun çok yardımcı oluyorHarikasın bitanem
Çok canın isteyen bişey olursa cuma sabah yada öğlen abartmadan yiyebilirsin
Sen salona gidiyomuydun
teşekkür ederimcumaya güzel bi eksi olcak canım inanıyorum.
Harika tebrikler
Insallah zeynepcim cumaya yuzumuz gulsun
supersin canim ins. Basaricaksin
cook guzel cnm ayni vermisiz cumaya en az 1.5 insallah
super cnm
cok iyi cnm 2 olmaz da 1.5 olur. Yeter ki gitsin
buraya yazacagin aklina gelsin ve Hemen vazgec
harika cnm tebrikler
vay vay muthis
bende de cok oluyo du emzirirken kuru meyve cok mantikli cnm
Mrb arkadaşlar bu sabah diyetisyene gittim. Gitmeden önce evde tartildim tabi..
-600 çıktı.
Slm kızlar.ben sabitim.:))
Günaydınnn canlar
Hergün Eksi göreceğeniz bi hafta olsun inşallah
Sonuçlarda çok güzel maşallah
Sadece edayla masal artıda heralde
Onlarda halleder
Kızlar lütfen menüleriniz az olmasın sağlıklı olsun
Listedekiler sadece perşembe günü karbonu azaltabilirler
evet canın biliyorum onu da emzirdigim için hemen acikiyorum bunu demek istemiştim
Olabilir canım Sağol
Oo iradeye bak sen harikasın tatlım.kızlaar spor hocacım bugün küçükl bi ödülü hakettin dedi.bi porsiyon hafif sütlü bi tatlı ya da bikaç tane çigköfte ye istersen dedi.ve beeennn istemedim !onun yerine 10 tane kuru dut yedim ödül yerine bunu istedim biraz şekerli diye ama çok güzel kan yapıyormuş.ödülümü böylece hafif geçiştirdim çok mutluyum tatlı falan yemedim
O senin tatlılıgın kuzummm teşekkür ederimya sen ne kadar tatlısın kıpır kıpır enerji veriyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?