Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınnn canlar

Hergün Eksi göreceğeniz bi hafta olsun inşallah

Sonuçlarda çok güzel maşallah
Sadece edayla masal artıda heralde
Onlarda halleder

Kızlar lütfen menüleriniz az olmasın sağlıklı olsun
Listedekiler sadece perşembe günü karbonu azaltabilirler

Mrb arkadaşlar bu sabah diyetisyene gittim. Gitmeden önce evde tartildim tabi..
-600 çıktı.
Diyetisyen de 500 gr daha az çıktım ama tabi ben kendi tartima göre hesaplamaya devam etcem
Nasıl geçti Cnm ilk defa gittin heralde

evet canın biliyorum onu da emzirdigim için hemen acikiyorum bunu demek istemiştim

Valla hiç emzirmedim ama alakası olduğunu sanmıyorum Kı benim şekerim kiloluyjen de en alt sınırdaydı kendini aç bırakma ve tok tutcak şeyler ye et yoğurt yumurta gibi
Olabilir canım Sağol

Kızlar benim 1 yaşında oğlum var ve emziriyorum çok çabuk şekerim düşüyor yemek yerkende gözüm bişey görmüyor napmaliyim sizce?
Tatlım Öğünlerde Doğru şeyleri doyuncaya kadar yeki sonra saldırma riskin olmasın
Proteini eksik etme
Çok açlık hissedersen ara öğünde yapabilirsin
1 meyve biraz yoğurt yada kuruyemiş, 1 bar tarçınlı süt vs.gibi

kızlaar spor hocacım bugün küçükl bi ödülü hakettin dedi.bi porsiyon hafif sütlü bi tatlı ya da bikaç tane çigköfte ye istersen dedi.ve beeennn istemedim ! onun yerine 10 tane kuru dut yedim ödül yerine bunu istedim biraz şekerli diye ama çok güzel kan yapıyormuş.ödülümü böylece hafif geçiştirdim çok mutluyum tatlı falan yemedim

Harikasın bitanem
Çok canın isteyen bişey olursa cuma sabah yada öğlen abartmadan yiyebilirsin
Sen salona gidiyomuydun

Kızlar benim 1 yaşında oğlum var ve emziriyorum çok çabuk şekerim düşüyor yemek yerkende gözüm bişey görmüyor napmaliyim sizce?

Canim benim kizimda 7 aylik bende ayni senin gibiydim emziriodum cikolata yiyodum yemekte deli gibi ekmek recel simdi emziriorum eger ole bisi hossedersem 1 tane kuru kayisi yiyorum her yemekten oncede 2 bardak su iciyorum. Yani aslinda bu tamamen psikoljik bisimis onu anladim.

Emzirirken konsantrasyonunu midene degil farklo yerr ver daha verimli oluo bol su kuru meyve

kuru dut şeker açısından baya zengin isterseniz bikaç tane yiyin.ablam da emzirirken yiyodu.ama dikkat fazla kaçarsa kalorisi çok

Gunaydin kizlar t artildim,bu aralara takıldım kaldım ama düşecek cumaya insallah kaçamak yapmıyorum,hareketsiz de değilim rahatım bu yuzden,+200 çıktım,şimdi kahvalti hazirliyorum gorusuruz sonra

cumaya güzel bi eksi olcak canım inanıyorum.

Günaydın guzeller benim bildirim gelsin
Cuma77
Bugun 76
giden 1kilo
Heralde yeni baslayinca oldu ama reglime bi iki gün kaldi inş sonra daha iyi olur

Ilk defa köye gidip eksi döndüm

Harika tebrikler

Gunaydin kizlar malesef +500 um tatilde bile arti olmamistim anlamadim neden boyle oldu diye ama elimden geleni yapip cumaya eksi olucam insallah

Insallah zeynepcim cumaya yuzumuz gulsun

kızlaaaarrrrr -200 çıktım çok mutluyumm bu hafta hedefim 1 kilo vermek.umarım başarabilirimm

supersin canim ins. Basaricaksin

Günaydın kızlar -600 çıktım cumaya göre cumaya kaldı - 900

cook guzel cnm ayni vermisiz cumaya en az 1.5 insallah

günaydın kızlar -400 çıktım

super cnm

Günaydın cicoşlaaaarrrr ben -100gr bu hafta 2kilo nasıl gidecek merak içerisindeyim doğrusu

cok iyi cnm 2 olmaz da 1.5 olur. Yeter ki gitsin

buraya yazacagin aklina gelsin ve Hemen vazgec

Tartıldım canlar -700 gördüm tartida cok mutlu oldum bin şükür ödemdir ama olsun en azindan odemlerimden kurtuldum
Cumayi iple cekiyorum

harika cnm tebrikler
günaydın kızlar benim yazdığım arada kaybolmuş heralde ...cuma 96 bugün 94.5
vay vay muthis

bende de cok oluyo du emzirirken kuru meyve cok mantikli cnm

Güzel canim maşallah
teşekkür ederim
sağol canım inşallah

azmine bravo valla süpersin

-600 çıktı.
Diyetisyen de 500 gr daha az çıktım ama tabi ben kendi tartima göre hesaplamaya devam etcem
harikasınnn ya çok iyi

ilk tartıldım 63.7 çıktı sonra tartıldım 65,5
Valla ilki bile olabilir reglde oldunya,ama neden bu kadar farkli cikiyo acaba
Tabi ki sporsuz verilen kılo çok kolay alınıyor
hem oyle hemde az yemek tehlikeli ilerde korumak zor
Canım benimki 10 aylik oyle böyle bir emme değil,hiç gıda vermezsem yeridir,illaki çok açıklıyorum ama seninkinin nedeni emzirme değil motivasyon eksikliği bence

Harikasın bitanem
Çok canın isteyen bişey olursa cuma sabah yada öğlen abartmadan yiyebilirsin
Sen salona gidiyomuydun
salona haftada 3 gidiyorum. benim sevgilim de milli sporcu kendisi spor beslenme konusunda saglam eğitimlidir sağolsun çok yardımcı oluyor

teşekkür ederim

-600 çıktı.

Oo maşallah süper gidiyor tebrikler.

Slm kızlar.ben sabitim.:))

+ olmaktan iyidir canım ben de sabitim. :)

Günaydın canımm.

evet canın biliyorum onu da emzirdigim için hemen acikiyorum bunu demek istemiştim

Olabilir canım Sağol

Anladım canım ben süt olsun diye sanmıştım.

Oo iradeye bak sen harikasın tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…