Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bol bol su iç. Emzirmeyle yemenin hiç alakası yok canım. Ne kadar su o kadar süt.
Canım su meselesine katılıyorum ama yeme meselesine değil ,kesinlikle ilgisi var emzirme icin enerjiye ihtiyaç var,yemek sütun kalitesini bile etkiliyo ama abartmamak lazım ,ne yiyecegimiz konusunda irademiz devreye giriyor,su sütun bol olmasını sağlayabilir ama içeriğine bir katkısı olmaz

Canım benim ne yediğinin tabi ki alakası var ben az ya da çok yemekten bahsetmiştim.

Nesli Han
zamannn35

Kızlar sizde eş ve rakip olmak istermisiniz

B burcugncy
Izinden sabit olarak dönmen çok güzel Cnm

kibileta
Çok şanslıymışın Tatlım motivasyon kaynağın yanındaymış senin
Sevgilin kilo Vermen gerektiğini söylüyormu

_Masalim_
Miraycım dün konusu geçmiş
Sen daha yeni başladın bana sorarsan sabah 2 dil ekmek yemeye devam et
Ilerdede ekmek yiyeceklerin Birden tamamen kısması Doğru değil
Kilo Vermen yavaşladıkça azaltırsın
Bide akşam öğünlerin genelde yoğurt salatalık türü oluyor
Bence ana yemek ekliyebilşrsin

Bana uyar canım .

Canim spor yapamadim sanirim ondan oldu bi de hala tam anlamiyla tuvalete cikamiyorum onunda etkisi var sanirim ama toparlarim insallah

Mrb arkadaşlar bu sabah diyetisyene gittim. Gitmeden önce evde tartildim tabi..
-600 çıktı.
Diyetisyen de 500 gr daha az çıktım ama tabi ben kendi tartima göre hesaplamaya devam etcem
Mukemmelsin canim,bende gidicem insallah
Supersin toprakcim

Sağol canım teşekkür ederim dediğin gibi psikolojik olabilir

kuru dut şeker açısından baya zengin isterseniz bikaç tane yiyin.ablam da emzirirken yiyodu.ama dikkat fazla kaçarsa kalorisi çok
Tamam canım Sağol esimden hemen isteyecegim :)
Olabilir canım haklısın ama eminim burda motivasyon um artacak arttı bile bugün daha düzenli başladım

Tamam ablacim zaten suan 2 dilimle anca doyabiliyorum zamanla
azaltabilirim ablam

Peki ablammm sebze yemegi yada corba eklerim önerilerin icin
cok sagol

Slm kızlar.ben sabitim.:))

ortakciim cumaya en az 1 olur inş.

Nasıl geçti Cnm ilk defa gittin heralde

iyiydi ablacim liste verdi işte. Iki saat spor dedi. Günde 2 dilim ekmek ye dedi. Ben ara ogun cok yapamiyorum dedim o da Ara öğün yapmasan da olur dedi. En gec 6.30 da yemeyi bitir dedi acikirsan yogurt ye dedi.. oylw iste.. Orda 79 kusur gördüm daha çok heveslendim

Inşallah senin için dahada iyi olur Cnm
Günlükmü 2 saat spor dedi
Senin diyetisyen biraz farklıymış
Çoğu ekmeği fazla veriyor

hahhhaaa valla öyle oldu tatlım sorma. nete de çok girmediğim için takip de edemiyorum.
kilo koruma eh idare eder :))
sizlerde iyisiniz inşallah
Hani Kız 60 olacaktın ne oldu
Bide hedefi düşürcektin o zaman

yok gerçekten hiç üstüme gelmiyor.biz tanıştıgımızda ben 65 kiloydum.gerçekten tam bi tombiliktim o da tam tersi vücudunun zirvesinde kaslı kaslı dolaşıyodu yanımda yakışıklı bi de.ama hiç üstüme gelmedi zayıflamam için.sadece sağlık açısından bazı uyarılarda bulundu çünkü nefes problemlerim vardı kilo almaya devam edersem ilerleyen yıllarda nefeste daha zorlanacagımıfalan anlatıyodu.ben karar verdiğimde bana çok yardımcı oldu hem sporda hem beslenmede

Olabilir canım haklısın ama eminim burda motivasyon um artacak arttı bile bugün daha düzenli başladım
Bundan hiç kuşkun olmasın Cnm
Takıma alıştıkça sorumluluk duygun artacak
Bi arkadaşın kendini tutup yemediği için sen yemeye utanacaksın
Ama bunun için elinden geldiği kadar bol paylaşım yapmaya çalış ki takımdakilerle kaynaşabilesin

Önünü almazsak kilolar Birden tırmanıyor Cnm
Sende erkenden önlemini almışın
Zaten bu disiplinle bikaç Aya hedefe ulaşırsın inşallah

canım reglden dolayı oldugunu düşünüyorum ödemi gidiyor yavaş yavaş dün +1 deydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…