- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.801
Canım su meselesine katılıyorum ama yeme meselesine değil ,kesinlikle ilgisi var emzirme icin enerjiye ihtiyaç var,yemek sütun kalitesini bile etkiliyo ama abartmamak lazım ,ne yiyecegimiz konusunda irademiz devreye giriyor,su sütun bol olmasını sağlayabilir ama içeriğine bir katkısı olmazBol bol su iç. Emzirmeyle yemenin hiç alakası yok canım. Ne kadar su o kadar süt.
Canım benim ne yediğinin tabi ki alakası var ben az ya da çok yemekten bahsetmiştim.Canım su meselesine katılıyorum ama yeme meselesine değil ,kesinlikle ilgisi var emzirme icin enerjiye ihtiyaç var,yemek sütun kalitesini bile etkiliyo ama abartmamak lazım ,ne yiyecegimiz konusunda irademiz devreye giriyor,su sütun bol olmasını sağlayabilir ama içeriğine bir katkısı olmaz
Bana uyar canım .Nesli Han
zamannn35
Kızlar sizde eş ve rakip olmak istermisiniz
B burcugncy
Izinden sabit olarak dönmen çok güzel Cnm
kibileta
Çok şanslıymışın Tatlım motivasyon kaynağın yanındaymış senin
Sevgilin kilo Vermen gerektiğini söylüyormu
_Masalim_
Miraycım dün konusu geçmiş
Sen daha yeni başladın bana sorarsan sabah 2 dil ekmek yemeye devam et
Ilerdede ekmek yiyeceklerin Birden tamamen kısması Doğru değil
Kilo Vermen yavaşladıkça azaltırsın
Bide akşam öğünlerin genelde yoğurt salatalık türü oluyor
Bence ana yemek ekliyebilşrsin
Canim spor yapamadim sanirim ondan oldu bi de hala tam anlamiyla tuvalete cikamiyorum onunda etkisi var sanirim ama toparlarim insallahHadi kuzum şunları at üstünden çabucak
Çok normal tatlım inşallah çabucak gidicek bu yeni gelen kilolar
Aynennn ya bayağa çöpçatanlık yaptık am a anlaştılar bayağa ikisi de beğenmiş zqten birebirlerini bize ortam hazırlamak kaldı
Niye böyle bakiyim ?
İnşallah tatlımmmmm 1 istiyorum senden bu hafta
Sağol tatlım inşallah
Çok güzeldi Can'ım kayınvalidem de çok beğenmiş hediyelerimi bayılmış hatta
Bende öyle düşünüyorum Can'ım inşallah Mutlu olurlar
Süper cumaya kadar güzel eksi olur
Süper sabit kalmak izinde güzel bişey
Moralini bozma sabit ya da artı değilsin sonuçta
Hoooop sakın çikolata yok :) meyve ye çilek ye mesela eksin de güzel
Oooooo süper
Mukemmelsin canim,bende gidicem insallahMrb arkadaşlar bu sabah diyetisyene gittim. Gitmeden önce evde tartildim tabi..
-600 çıktı.
Diyetisyen de 500 gr daha az çıktım ama tabi ben kendi tartima göre hesaplamaya devam etcem
Supersin toprakcimkızlaar spor hocacım bugün küçükl bi ödülü hakettin dedi.bi porsiyon hafif sütlü bi tatlı ya da bikaç tane çigköfte ye istersen dedi.ve beeennn istemedim !onun yerine 10 tane kuru dut yedim ödül yerine bunu istedim biraz şekerli diye ama çok güzel kan yapıyormuş.ödülümü böylece hafif geçiştirdim çok mutluyum tatlı falan yemedim
Sağol canım teşekkür ederim dediğin gibi psikolojik olabilirCanim benim kizimda 7 aylik bende ayni senin gibiydim emziriodum cikolata yiyodum yemekte deli gibi ekmek recel simdi emziriorum eger ole bisi hossedersem 1 tane kuru kayisi yiyorum her yemekten oncede 2 bardak su iciyorum. Yani aslinda bu tamamen psikoljik bisimis onu anladim.
Emzirirken konsantrasyonunu midene degil farklo yerr ver daha verimli oluo bol su kuru meyve
Tamam canım Sağol esimden hemen isteyecegim :)kuru dut şeker açısından baya zengin isterseniz bikaç tane yiyin.ablam da emzirirken yiyodu.ama dikkat fazla kaçarsa kalorisi çok
Olabilir canım haklısın ama eminim burda motivasyon um artacak arttı bile bugün daha düzenli başladımValla ilki bile olabilir reglde oldunya,ama neden bu kadar farkli cikiyo acaba
hem oyle hemde az yemek tehlikeli ilerde korumak zor
Canım benimki 10 aylik oyle böyle bir emme değil,hiç gıda vermezsem yeridir,illaki çok açıklıyorum ama seninkinin nedeni emzirme değil motivasyon eksikliği bence
Tamam ablacim zaten suan 2 dilimle anca doyabiliyorum zamanlaNesli Han
zamannn35
B burcugncy
kibileta
_Masalim_
Slm kızlar.ben sabitim.:))
Nasıl geçti Cnm ilk defa gittin heralde
hahhhaaa valla öyle oldu tatlım sorma. nete de çok girmediğim için takip de edemiyorum.
Inşallah senin için dahada iyi olur Cnmortakciim cumaya en az 1 olur inş.
iyiydi ablacim liste verdi işte. Iki saat spor dedi. Günde 2 dilim ekmek ye dedi. Ben ara ogun cok yapamiyorum dedim o da Ara öğün yapmasan da olur dedi. En gec 6.30 da yemeyi bitir dedi acikirsan yogurt ye dedi.. oylw iste.. Orda 79 kusur gördüm daha çok heveslendim
Hani Kız 60 olacaktın ne olduhahhhaaa valla öyle oldu tatlım sorma. nete de çok girmediğim için takip de edemiyorum.
kilo koruma eh idare eder :))
sizlerde iyisiniz inşallah
Nesli Han
zamannn35
B burcugncy
kibileta
_Masalim_
yok gerçekten hiç üstüme gelmiyor.biz tanıştıgımızda ben 65 kiloydum.gerçekten tam bi tombiliktimNesli Han
zamannn35
B burcugncy
kibileta
_Masalim_
Bundan hiç kuşkun olmasın CnmOlabilir canım haklısın ama eminim burda motivasyon um artacak arttı bile bugün daha düzenli başladım
Önünü almazsak kilolar Birden tırmanıyor Cnmyok gerçekten hiç üstüme gelmiyor.biz tanıştıgımızda ben 65 kiloydum.gerçekten tam bi tombiliktimo da tam tersi vücudunun zirvesinde kaslı kaslı dolaşıyodu yanımda yakışıklı bi de.ama hiç üstüme gelmedi zayıflamam için.sadece sağlık açısından bazı uyarılarda bulundu çünkü nefes problemlerim vardı kilo almaya devam edersem ilerleyen yıllarda nefeste daha zorlanacagımıfalan anlatıyodu.ben karar verdiğimde bana çok yardımcı oldu hem sporda hem beslenmede
canım reglden dolayı oldugunu düşünüyorum ödemi gidiyor yavaş yavaş dün +1 deydimValla ilki bile olabilir reglde oldunya,ama neden bu kadar farkli cikiyo acaba
hem oyle hemde az yemek tehlikeli ilerde korumak zor
Canım benimki 10 aylik oyle böyle bir emme değil,hiç gıda vermezsem yeridir,illaki çok açıklıyorum ama seninkinin nedeni emzirme değil motivasyon eksikliği bence
Masallah supersingünaydın kızlar benim yazdığım arada kaybolmuş heralde ...cuma 96 bugün 94.5
bana da uyar güncel kilon kaç canımBana uyar canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?